НАЧАЛО / Към уебсайта
Въпроси/Отговори Въпроси/Отговори Търсене Търсене Потребители Потребители Потребителски групи Потребителски групи
Профил Профил Влезте, за да видите съобщенията си Влезте, за да видите съобщенията си Регистрирайте се Регистрирайте се Вход Вход
В момента е: Пет Ное 22, 2024 12:58 am Вижте мненията без отговор
МОЖЕ ЛИ НЯКОЙ ДА МИ ОТГОВОРИ!
Създайте нова темаНапишете отговор
Предишната тема Следващата тема
Автор Съобщение
SINDI

Пуснато наПуснато на: Пет Май 18, 2007 3:12 pm
МнениеЗаглавие : ???? ?? ????? ?? ?? ????????!
Отговорете с цитат

ЗАЩО КАЗВАТ ,ЧЕ ЕДИН МЕСЕЦ ПРЕДИ И СЛЕД РОЖДЕНИЯ СИ ДЕН СИ В ЧЕРНА ДУПКА ? И ПОНЕЖЕ ИМАМ СКОРО-РОЖДЕН ДЕН МНОГО БИХ ИСКАЛА ДА РАЗБЕРА .
Вижте профила на потребителяИзпратете лично съобщение Върнете се в началото
moonlight

Пуснато наПуснато на: Пет Май 18, 2007 3:42 pm
МнениеЗаглавие : 
Отговорете с цитат

Който ти го е казал ,му предай ; На баба му хварчилото Wink
penka

Пуснато наПуснато на: Пет Май 18, 2007 4:18 pm
МнениеЗаглавие : 
Отговорете с цитат

Свързано било някак си с периода от време, граничещ с избора на духа за ново прераждане.Темата е коментирана във форума. Пробвай да я намериш с търсачката, че не помня точно в коя тема беше.Моето лично мнение е, че няма такова нещо, ами има самовнушение.Как ще се чувства човек зависи от много неща, но не и от наближаването на рождения му ден.
AUDAN

Местожителство: България,Земята...засега
Пуснато наПуснато на: Пет Май 18, 2007 5:38 pm
МнениеЗаглавие : 
Отговорете с цитат

moonlight написа:
Който ти го е казал ,му предай ; На баба му хварчилото Wink

moonligth,не знам кой в какво Ви е посветил,но ми се струва,че "хвърчилото" има доста осезаема опашка.Намеквам,за оня 52-дневен период преди всеки РД,когато е време за довършване на дела и отношения.така се разчиства място за новите през първия период...

Местожителство: София
Пуснато наПуснато на: Пет Май 18, 2007 5:42 pm
МнениеЗаглавие : 
Отговорете с цитат

Very Happy С посветени хора не се спори
Very Happy
Вижте профила на потребителяИзпратете лично съобщениеИзпрати мейла Върнете се в началото
moonlight

Пуснато наПуснато на: Пет Май 18, 2007 5:44 pm
МнениеЗаглавие : 
Отговорете с цитат

Няма ефект , за мен има период в годината ,в които правя равносметка на дела и отношения и ги коригирам ,а това е всяка година на 28.06
moonlight

Пуснато наПуснато на: Пет Май 18, 2007 5:47 pm
МнениеЗаглавие : 
Отговорете с цитат

Посветен не Exclamation Просветен колкото и да ти е трудно да го приемеш
AUDAN

Пуснато наПуснато на: Пет Май 18, 2007 5:52 pm
МнениеЗаглавие : 
Отговорете с цитат

moonlight написа:
Няма ефект , за мен има период в годината ,в които правя равносметка на дела и отношения и ги коригирам ,а това е всяка година на 28.06

Като казах,че еди-кой си период е за еди-какво си,то не значи,че нне може да се прави в друго време.
Например Рожденият ден е времето за програмиране за една година напред(или поне тъй твърдят някои хора.Звучи логично,обаче).Това не значи,че при нужда или от кеф,не може човек да се препрограмира и в друг момент.Не!Просто значи,че РД е естественият момент,когато програмирането става по-лесно и с минимален разход на енергия.

Пуснато наПуснато на: Пет Май 18, 2007 5:54 pm
МнениеЗаглавие : 
Отговорете с цитат

Smile Извинявам се,в другия постинг беше писал "посветен" та затова.Аз пък съм доста далеч и от двете,стремя се към някакво макар и мъничко просветление,не и "посветение",що за това са нужни много неща,а нито ги притежавам,нито пък искам.Моите уважения за просветлението,което си достигнал,пък и за посвещението.
Smile
Вижте профила на потребителяИзпратете лично съобщениеИзпрати мейла Върнете се в началото
AUDAN

Пуснато наПуснато на: Пет Май 18, 2007 5:58 pm
МнениеЗаглавие : 
Отговорете с цитат

moonlight написа:
.

Ако си "просветен"-ок.Не знам какво си чел,но....както се досещаш по-важна е практиката.А и не количеството,а каче3ството на наученото.

За яврването си прав.Аз не вярвам.Предпочитам да търся и да знам.А Вярата е за друг вид хора Cool

Пуснато наПуснато на: Пет Май 18, 2007 6:09 pm
МнениеЗаглавие : 
Отговорете с цитат

moonlight написа:

Smile Всъщност защо трябва да ми е трудно или лесно и защо въобще трябва да го приемам? Това не ме касае, поне в момента.И имали някакво значение дали аз го приемам и въобще какво приемам и какво не.Важното е ти да го приемеш. Радвам се за теб,ако е така,както бих се радвала за всеки в този форум,повечето за това сме тук,защото искаме да се "просветляваме" лека-полека.А предел на стремежа към просветление няма,колкото повече се просветляваш,толкова повече разбираш,че не е достатъчно.Това e като ученето и придобиването на знания - колкото повече знаеш,толкова повече разбираш,че не знаеш,или по-малко знаеш.Затова някой да твърди,че е просветен,според мен е меко казано несериозно.Дори достигналите виcша степен на просветление не смеят да твърдят такова нещо за себе си.Нищо лично,надявам се,че и аз не съм те засегнала..

Smile Smile Smile
moonlight

Пуснато наПуснато на: Пет Май 18, 2007 6:24 pm
МнениеЗаглавие : 
Отговорете с цитат

Wink Защо ми е да ви обеждавам Question Природата ми е да съм неотрален и да не насаждам на никого нищо в което не вярва ,знам че няма смисал от такъв подход и ще преглътна насмешката и тънките ви бъзици ,които изобщто са напразни . Пък кой е несериозен не може да се докаже, затова не ме въвличай в безмислен спор
AUDAN

Пуснато наПуснато на: Пет Май 18, 2007 6:30 pm
МнениеЗаглавие : 
Отговорете с цитат

kati написа:
колкото повече знаеш,толкова повече разбираш,че не знаеш,или по-малко знаеш.Затова някой да твърди,че е просветен,според мен е меко казано несериозно.Дори достигналите виcша степен на просветление не смеят да твърдят такова нещо за себе си

Мда!С риск да прозвуча "купешки",ще кажа,че е така...според мен,разбира се.И понеже не знам някой от "достигналите висша степен",ще дам един истински и малко весел епизод от моя си живот/

През 1988г срещнах един дъновист,който ми даде първите уроци по астрология.Хванах аз книгите и ефимеридите и почнах да сипя прогнози наляво и надясно.Не с цел пари,а исках да помагам по този начин.След време,когато вече бях преминал през доста опит ,като си спомнех какви съм ги ръсел и с каква увереност(наистина си вярвахSmile),то ми идваше да потъна в земята от срам или да умра от смяхSmile
Имал съм късмет,че не ме е чукл някой астролог.Макар че....какво пък?!И той е човек и има право да се забавлява ,в случая на мой гръб и по-точно на моето войнстващо невежество.

Сега смятам,че за да се направи сериозна(сиреч истинна) астропрогноза трябват много знаия и данни или...достъп до Акаша.Това и бе причината да зарежа астрологията.

Пуснато наПуснато на: Пет Май 18, 2007 6:39 pm
МнениеЗаглавие : 
Отговорете с цитат

Вярно ли е ,че светлината от някоя далечна звезда пътува стотици ,незнам може и хиляди години докато ни достигне ,а най странното е че може да виждаме звезда на небосвода ,която вече не съществува ,а виждаме пътуващтата светлина единствено
СЕЛЕНА Ярослава Велесова

Пуснато наПуснато на: Пет Май 18, 2007 6:56 pm
МнениеЗаглавие : 
Отговорете с цитат

moonlight написа:

moonlight, не мислиш ли, че днес си настъпил една котешка опашка?!

Още малко и ... аха-аха ще ти издере очичките или ... ще ти банне пак IP-то, а?!

Я вземи да се усвестиш, че вече ми е жал да те баннвам, а когато ми стане жал за някого, той винаги взема, че се "изцепва съвсем" и то ... окончателно!!!

Става ли?!

Предишната тема Предишната тема
Създайте нова темаНапишете отговор

Идете на:   

Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети

НАЧАЛО / Към уебсайта