|
Автор |
Съобщение |
kati
Местожителство: София
|
Пуснато на: Съб Май 19, 2007 6:47 pm
Заглавие : ???? ??? ????? ????
|
|
|
Едно заблуено индигово дете спешно се нуждае от помощ.Досега се позабавлявахме,ама вече не е весело,щото му се изпразни аресенала от тъпи смешки.Снове насам-натам из форума като досадна хлебарка,сипе обидни квалификации към потребителите и опошлява темите.За другите може да не е опасен,но за себе си определено.Мисля,че вече няма работа тук.Ако и другите са на това мнение,нека предприемат каквото трябва.
|
|
|
|
|
|
moonlight
|
Пуснато на: Съб Май 19, 2007 6:57 pm
Заглавие :
|
|
|
Докторе Тоест *** . Диагноза ли ми постави |
|
|
|
|
|
kati
Местожителство: София
|
Пуснато на: Съб Май 19, 2007 7:04 pm
Заглавие :
|
|
|
Ти сам си я постави.И не ме наричай *** и т.н.щото не само Пенка има начини да те разконспирира.Не ме предизвикавай,имам възможности,имам и връзки,ако не ме мързи да се размърдам и да си губя времето с недоносче като теб,има кой да те открие,ако ще и в чужбина да се покриеш.Бях достатъчно добра и търпелива с теб,кротко изтърпях всичикте ти обиди,както и към хората тук,на които държа.Налягай си парцалите и обуздай психоизблиците си,знам,че сега им е сезона.Изпий си хапчетата и кротувай.
|
|
|
|
|
|
|
|
Не Можете да пускате нови теми Не Можете да отговаряте на темите Не Можете да променяте съобщенията си Не Можете да изтривате съобщенията си Не Можете да гласувате в анкети
|
НАЧАЛО / Към уебсайта
|
|