Автор |
Съобщение |
tan4eto77
Местожителство: Разград
|
Пуснато на: Нед Яну 28, 2007 1:01 pm
Заглавие : ??????? 7 ? ?????????? ????!
|
|
|
Здравейте!
Аз реших да се престраша и да създам нова тема за числото 7,което присъства в рожденната дата.Много ми е интересно с какво е свързано ако присъства в датата на раждане-чувала съм че товае много силно число но не съм намерила достатъчно голяма информациа до сега.Родена съм на 27.07.1977г. и при мен това присъствие е доста голямо. |
|
|
|
|
|
СЕЛЕНА Ярослава Велесова
Местожителство: София
|
Пуснато на: Нед Яну 28, 2007 8:18 pm
Заглавие :
|
|
|
Здравей, tan4eto77!
Числото 7 в окултен план е магическо число, отговарящо на броя на познатите в миналото 7 планети. Характеризира общата вселенска идея в описанието на световното дърво наречено "Дървото на живота", символизиращо Божествената сила в Природата.
В окултизма се разглежда съществуването на 7 свята, всеки един изграден от 7 сфери на една планетарна верига, представляващи 7 кръга на еволюция.
Пътят, който трябва да извърви душата в отвъдния свят е степенуван в йерархия от 49 нива, разделени в 7 сфери с по 7 кръга на пречистване и съответно прераждане.
7 са цветовете от спектъра на дъгата, 7 са чакрите, 7 са добродетелите, 7 са смъртните грехове 7 са кръговете на Ада, 7 са тайните на Вселената, седем са дните от седмицата.
Остатъка на пъпната връв на бебето пада на 7-мия ден, 7 са стадиите на еволюцията по принцип ... и т.н., и т.н.
Просто числото 7 е олицетворение на висшия смисъл на нещата, на духовното преобразяване и медитацията. 7-цата е импулсивно число на одухотвореността, на висшата мисъл и интелигентност. Тя е символ на вътрешно усъвършенстване, развита интуиция, мъдрост, самостоятелност в действията и решенията.
А в различните аспекти и позиции спрямо, и относно житейския път на човека, неговата съдба, на латентното му его, на духовните стремежи, на личната година, на характеровите слабости числото 7 има съвсем различни значения, но няма да ти провеждам курс на обучение в никакаъв случай - не обичам, пък и е много туткава работа! |
|
_________________ Истинският Гуру е в теб! Намери го ...
|
|
|
|
AUDAN
Местожителство: България,Земята...засега
|
Пуснато на: Нед Яну 28, 2007 10:48 pm
Заглавие :
|
|
|
22(Царското число) разделено на 7 е приблизително= на "числото ПИ".
Получената 7-лъчна звезда е била символ на дедите ни(вж аватара ми).Един от опростените начини за изписване на знака е IYI |
|
_________________ "Справедливост без Сила е само Добро Пожелание!", IYI |
|
|
|
AUDAN
|
Пуснато на: Пон Яну 29, 2007 11:27 am
Заглавие :
|
|
|
В горния пост изпуснах 1 изречение,което трябваше да е второ и да гласи следното:
"Ако кръгът(360 градуса) се раздели на 7 се получава особен ъгъл-51 градуса и нещо,който е м/у основата и страната в Голямата пирамида(където е 51градуса 51' 14,3").
"Но това не е всичко!" 51 или 52 градуса е доста често срещан ъгъл при пирамиди в различни краища на света.Явно е "случайност"" |
|
|
|
|
СЕЛЕНА Ярослава Велесова
|
Пуснато на: Пон Яну 29, 2007 2:53 pm
Заглавие :
|
|
|
И тъй като няма абсолютно никакви случайности, още повече пък за неща, които се повтарят и застъпват едни с други, то това не са никакви случайности, а дадени закономерности във Вселената!
Всъщност ... всичко, което е създадено в безбройните необятни Вселени или поне в нашата, на принципа на сакралната геометрия, която просто е част от математиката, това означава, че всичко е създадено на базата на математиката.
Така, че всяко едно число, както и всеки един звук свързан със съответното нему число, са от абсолютно голямо значение!
Какво съвършено съзнание е Бог! |
|
|
|
|
|
tan4eto77
|
Пуснато на: Пон Яну 29, 2007 6:56 pm
Заглавие : 7 ???? ??????????
|
|
|
Благодаря за отговора Маг Селена!!!!
Явно това със числото 7 е много обширна и интересна тема а аз попитах защото всичко било то положително или отрицателно около мен е свързано с това число.Ами нека да дам и последния пример-моята регистрация във този прекрасен сайт и форум е на 27-така че по добре май да гледам само положителната страна на числото а??? |
|
|
|
|
|
СЕЛЕНА Ярослава Велесова
|
Пуснато на: Пон Яну 29, 2007 7:13 pm
Заглавие :
|
|
|
То и без това е повече положително, отколкото отрицателно число! |
|
|
|
|
|
AUDAN
|
Пуснато на: Пон Яну 29, 2007 7:19 pm
Заглавие : Re: 7 ???? ??????????
|
|
|
tan4eto77 написа: | ...Явно това със числото 7 е много обширна и интересна тема а аз попитах защото всичко било то положително или отрицателно около мен е свързано с това число.Ами нека да дам и последния пример-моята регистрация във този прекрасен сайт и форум е на 27... |
...а аз съм 7 в "Оня списък" |
|
|
|
|
СЕЛЕНА Ярослава Велесова
|
Пуснато на: Пон Яну 29, 2007 7:50 pm
Заглавие :
|
|
|
Кой?! ... Шушни ми на ухо, че нещо не се сещам, щото има много списъци ...
Да не би да става въпрос за "Оня списък", дето аз пък съм трета по ред, а?! |
|
|
|
|
|
AUDAN
|
Пуснато на: Пон Яну 29, 2007 8:09 pm
Заглавие :
|
|
|
Тц!Трети е Hauptsturmführer...ъъъ...т.е. Маг Живин.А "Маг Селена'' е под номер 2 и то си е нормално.Нали 2 е числото на Луната?Мдааам! |
|
|
|
|
СЕЛЕНА Ярослава Велесова
|
Пуснато на: Пон Яну 29, 2007 8:14 pm
Заглавие :
|
|
|
Въх ... що аз преди вас, беее ... Ооооо, сега ме светна маг Живин за кой списък става въпрос, това вече е друга работа! |
|
|
|
|
|
Маг Живин
|
Пуснато на: Пон Яну 29, 2007 8:22 pm
Заглавие :
|
|
|
AUDAN написа: | Тц!Трети е Hauptsturmführer...ъъъ...т.е. Маг Живин.А "Маг Селена'' е под номер 2 и то си е нормално.Нали 2 е числото на Луната?Мдааам! |
Аз съм Number One, макар да съм номер три Три също е много важно. С него започват много важни думи, ето например сега се сещам само за думичкатата трици , но сигурно има и други... |
|
_________________ "Всекиму своето!" |
|
|
|
AUDAN
|
Пуснато на: Пон Яну 29, 2007 8:25 pm
Заглавие :
|
|
|
а раздвояването на личността беше опасно...докато не стана модерно под името "клонинг" |
|
|
|
|
tan4eto77
|
Пуснато на: Пон Яну 29, 2007 8:36 pm
Заглавие : 7 ???? ??????????
|
|
|
ей сега ще ме карате да видя подкой номер съм във списъка във форума?не съм се сещала там да погледна но ей сегичка ще го направя!!! |
|
|
|
|
|
СЕЛЕНА Ярослава Велесова
|
Пуснато на: Пон Яну 29, 2007 8:48 pm
Заглавие :
|
|
|
Тия се усетиха за какво си говоримммм ... видяхте ли сега?! |
|
|
|
|
|
|
|
Не Можете да пускате нови теми Не Можете да отговаряте на темите Не Можете да променяте съобщенията си Не Можете да изтривате съобщенията си Не Можете да гласувате в анкети
|
НАЧАЛО / Към уебсайта
|
|