Автор |
Съобщение |
magdaj
Местожителство: Стара Загора
|
Пуснато на: Чет Май 17, 2007 12:45 pm
Заглавие : ??? ?? ??????? ??????? ???? ???? ??
|
|
|
Ако ни хлопнат вратата пред носа ни , нужно ли е да просим извинения , или трябва да продължим, да продължим напред и да забравим , да забравим думите изречени от някого за нас, думите донесли болка и разочарование, или, или да подадем ръка ... |
|
|
|
|
|
penka
|
Пуснато на: Чет Май 17, 2007 4:06 pm
Заглавие :
|
|
|
Конкретно е за всеки конкретен случай.Иначе се превръща във въпрос от типа: "Дали крокодилът е по-дълъг, или по-зелен?" и "Защо е мокра водата?" Извинявай, не искам да те засегна. Сигурно нещо много ти е накипяло, но въпросът ти е толкова неконкретизиран и отвлечен, че не виждам как може адекватно да му се отговаря по принцип. |
|
|
|
|
|
valeria-anita
|
Пуснато на: Пет Май 18, 2007 7:35 am
Заглавие :
|
|
|
Мисля, че те разбирам. Аз обикновено опитвам до последния възможен момент, за да не съжалявам някога, че съм пропуснала възможност и да викам "ами, ако...". Когато ми хлопнат обаче и последната врата, си тръгвам без съжаление и знам, че каквото е зависело от мен съм го направила. Не е лесно, обаче. Т.е. на мен не ми минава лесно. |
|
|
|
|
|
СЕЛЕНА Ярослава Велесова
Местожителство: София
|
Пуснато на: Пет Май 18, 2007 11:48 am
Заглавие :
|
|
|
Значи ... няма да кажа нищо ново.
Валерия-Анита, не отваряй тази врата отново ... а ако някой те потърси като ти я отвори, помисли си дали изобщо си струва да си играеш с него на еш-беш и иди ми- доди ми.
А ... онова дето щях да го казвам ... ОСТАВИ НА НЕЩАТА ДА ТИ СЕ СЛУЧВАТ В ЖИВОТА! Само така могат да се наместят добре и правилно в него! |
|
_________________ Истинският Гуру е в теб! Намери го ...
|
|
|
|
valeria-anita
|
Пуснато на: Пон Май 21, 2007 9:14 am
Заглавие :
|
|
|
Да, може би така е най-лесно, но това не е ли прекалено пасивна позиция? |
|
|
|
|
|
СЕЛЕНА Ярослава Велесова
|
Пуснато на: Пон Май 21, 2007 3:36 pm
Заглавие :
|
|
|
Неееееееееее ... това е ОСВОБОЖДАВАЩА ПОЗИЦИЯ, която не е подвластна на нашето съзнателно, пък и подсъзнателно ... ако щеш, въздействие!
Умът и Азът се намират най-напред в съзнателната ни позиция, а после в подсъзнателната, и когато успокоиш, и изчистиш мислите си, и ги пратиш някъде да си почиват, то стигаш до освобождаващата позиция, която ти дава възможността събитията в живота ти да се случват такива, каквито би трябвало ... т.е. те намират своя естествен и спонтанен израз!
Това е. |
|
_________________ Истинският Гуру е в теб! Намери го ...
|
|
|
|
Маг Живин
|
Пуснато на: Пон Май 21, 2007 7:52 pm
Заглавие :
|
|
|
valeria-anita написа: | Да, може би така е най-лесно, но това не е ли прекалено пасивна позиция? |
Така е най-трудно. Всъщност резултатът е дори по приемлив, за да не кажем един и същ, само дето с активността изяждаш повече шамари докато го постигнеш. |
|
_________________ "Всекиму своето!" |
|
|
|
|
|
Не Можете да пускате нови теми Не Можете да отговаряте на темите Не Можете да променяте съобщенията си Не Можете да изтривате съобщенията си Не Можете да гласувате в анкети
|
НАЧАЛО / Към уебсайта
|