Автор |
Съобщение |
СЕЛЕНА Ярослава Велесова
Местожителство: София
|
Пуснато на: Нед Май 20, 2007 8:04 pm
Заглавие : ????????? ?? ????????? ????? ? ??????????????
|
|
|
След снощната случка реших да отворя и такава тема, тъй като на нас с магЖивин ежедневието ни буквално е такова ...
... ДА СЕ СБЛЪСКВАМЕ С ЧОВЕШКАТА ОТМЪСТИТЕЛНОСТ И ЗЛОБА ...
А и не само това ...
Сблъскваме се директно с ЖЕЛАНИЯТА на човека ДА УБИВА!
Ще кажете: че кое е пък това, дето ги кара да го правят?!
Нека се спрем да речем на първото:ЗАВИСТТА!
Завистта, че не са като някого /в случая като нас/, завистта, че са слаби, а искат да докажат, че не са ...
И оттук нататък се задвижва една невероятна лавина от желания за мъст и унищожение!!!
Така например, за кой ли пореден път, в четвъртък сутринта намерихме колата си измазана с какво ли не от всички страни, както на капака, така и на покрива ... бяха пльоснати розови дамски превръзки напоени с мъртвешка вода и секрети от човешки труп!!!
Всъщност ... то ми омръзна вече да ми омазват както колата, така и вратите и прозорците на площадката пред входа на апартамента ни ... ма много старателни хора, бееее ... пък ние все живи /особено аз/ ...
Нито катастрофираме, нито умираме ... жална работа, значи сме!
Знаем кои правят всичкото това ... и ако и те самите знаеха, че ги знаем /ако бяха прочели мненията на Пенка в темата "Какво мислите за форума?"/, може би щяха да се замислят дали пък не са записани на камера да речем???!!!
Но ... в близко време, ако не спрат, просто ще бъда принудена да кача някои неща, които се виждат кой точно ги прави и как, тук ... във форума!
А после
-та да са им яки!
А ЗАЩО ПЪК НЕ И В НЯКОИ ДОСТА ПУБЛИЧНИ МЕДИИ ... ПРЕДСТАВЯТЕ ЛИ СИ КАКЪВ ЕКШЪН ЩЕ СТАНЕ САМО?!
А ВАШИТЕ МНЕНИЯ ПО ВЪПРОСА, ПЪК МОЖЕ И СЪВЕТИ, ПЪК МОЖЕ И ... СЪДЕЙСТВИЯ!!! |
Последната промяна е направена от СЕЛЕНА Ярослава Велесова на Пон Май 21, 2007 5:51 pm; мнението е било променяно общо 1 път |
_________________ Истинският Гуру е в теб! Намери го ...
|
|
|
|
kati
|
Пуснато на: Нед Май 20, 2007 9:05 pm
Заглавие :
|
|
|
Явно граници няма.Колко ниско може да падне човек.Ами освен да бъдат заснети и показани на възможно повече публичнодостъпни места - и във форума,и в медиите ако трябва.Хем ще им срине репутацията на "помагачи" човешки,хем ще им секне клиентелата,хем много хора ще бъдат предпазени от "помощта" им.
|
|
|
|
|
|
penka
|
Пуснато на: Нед Май 20, 2007 9:10 pm
Заглавие :
|
|
|
Вероятно съм професионално изкривена и аз най-малкото съм човека, който може пък да дава съвети на Вас, но опитът ми показва, че докато се опитваш да се държиш човешки със свине, най-малкото, което можеш да очакваш е да ти осерат.Този въпрос е доста по-сложен, отколкото изглежда на пръв поглед.Да, на подобни извращения може да се отговори със сила - било тя груба, или по-префинена.Това не е трудно, в предвид на времената, в които живеем.Даже е общо взето ненаказуемо, ако е замислено малко по-интелигентно. Но не е там въпросът.Аз самата не знам до къде стига отбраната и от къде започва нападението в такава ситуация.И докъде ти си прав и от къде започваш да приличаш на тези, които са предизвикали твоята реакция.Доста е труден балансът.Аз тия дни имах подобен случай /не разбира се с дамски превръзки, но не по-малко неприятен/ и още не съм решила какво да предприема.Вярно е и другото, че докато умните се наумуват, лудите се налудуват.Ще мисля. |
|
|
|
|
|
tan4eto77
Местожителство: Разград
|
Пуснато на: Нед Май 20, 2007 11:21 pm
Заглавие :
|
|
|
Маг Селена няма ли да Ви оставят на мира тия ЛУДИ хора.то бива завист ама тяхното направо е като фанатизъм или фикс идея да ви стъжняват живота.ами като каза Кати то осен по медиите и из интернет пространството сигурно и билетчета за автобуса да вземем да им купим на тия хора/да ги закара автобуса до най-близката лудница де/.според мен трябва да не им мълчите и те да продължават да си правят лудориите а като за начало да ги пуснете поне в интернет,защото итехни "клиенти" или по-точно с болни като тях мозъци "пациенти" четат материалите в интернет.пък и ако си имате и запис на тия болни и полицията може да се поразмърда и най-малкото което може да се направи е да им дадат по една заповед да не припарват на определено разстояние да Вас. |
|
|
|
|
|
valeria-anita
|
Пуснато на: Пон Май 21, 2007 9:41 am
Заглавие :
|
|
|
И аз мисля, че не може да се отговаря с толерантност на всички свинщини! Хората са казали - с вълците вий по вълчи, те от блеене не рабират. |
|
|
|
|
|
СЕЛЕНА Ярослава Велесова
|
Пуснато на: Пон Май 21, 2007 4:04 pm
Заглавие :
|
|
|
tan4eto77 написа: | ... пък и ако си имате и запис на тия болни и полицията може да се поразмърда и най-малкото което може да се направи е да им дадат по една заповед да не припарват на определено разстояние да Вас. |
Ваааайййй ... завалаааа ...
Танчето, трябва да действам по етапен ред - отдолу нагоре или пък ... отгоре надолу!
Ми т,ва значи са около 20-на човека ... Ми то на 3-тия човек, /ако действам отгоре надолу/ или прокурорите ще си вземат отпуск за неизвестно време и няма да се срещат с мене, или пък кварталните полицаи /ако действам отдолу нагоре/ ще се изпокрият в миши дупки и само като ми мернат сянката из квартала ще изчезват внезапно ... досущ като при телепортация!!!
Ще намеря някоя друга и по-подходяща форма, но не сега точно му е времето!
Ще проявя и търпение, щото знам, че то богато и пребогато се отплаща ... |
|
|
|
|
|
penka
|
Пуснато на: Пон Май 21, 2007 4:53 pm
Заглавие :
|
|
|
Понякога може да се възпрат определени типове хора и без намесата на полиция.Давам само пример: при нас офиса е с доста голям двор за паркиране. Бандичка тийнейджъри и наркомани бяха решили да го ползват за срещи и тоалетна.Сещате се какво заварвахме всяка сутрин като отидем на работа.Сложихме две камери с прожектор и пир-шалтер, така че щом някой се раздвижи в периметъра, святка 500W право в очите и започва да се записва.Оставихме им съобщение, че записите ще ги продадем на две кабелни телевизии /те всички са жадни за новини и сензации/.Дворът опустя трайно. |
|
|
|
|
|
СЕЛЕНА Ярослава Велесова
|
Пуснато на: Пон Май 21, 2007 6:00 pm
Заглавие :
|
|
|
Страхотна идея ... киккикики-хахахахахахаха ...
Ама нали съм ви казвала, че аз много обичам първо да предопредя така наречения "враг", за да му дам възможността да се "освести", а ако не разбере какво му казвам, ми ... тогава Пенка очаквам те в София!!!
И да действаме ... хахахахаха ...
Супер екшън, а ... че ще и изкараме някой лев, представяш ли си само?! |
|
|
|
|
|
penka
|
Пуснато на: Пон Май 21, 2007 10:05 pm
Заглавие :
|
|
|
Става! |
|
|
|
|
|
СЕЛЕНА Ярослава Велесова
|
Пуснато на: Вто Май 22, 2007 8:02 pm
Заглавие :
|
|
|
Браво на теб, знаех си, че си "печена" и щура глава - като мене ... ще си се уговорим тайно за срещата, все пак ... не тук, нали?! |
|
|
|
|
|
Tania Vladimirova
|
Пуснато на: Чет Май 24, 2007 11:53 pm
Заглавие :
|
|
|
Не трябва да обръщате внимание на хорската злоба Маг Селена, тя е безгранична. |
|
_________________ Искам да давам щастие на хората, чрез думите си. |
|
|
|
AUDAN
Местожителство: България,Земята...засега
|
Пуснато на: Пет Май 25, 2007 9:12 am
Заглавие :
|
|
|
Tania Vladimirova написа: | Не трябва да обръщате внимание на хорската злоба Маг Селена, тя е безгранична. |
Съгласявам се,Tania,ма идва момент,когато "злобарите" почват да преминават "от думи в дела".Сиреч почват реално да пречат.
Вие бихте оставили комар да си бръмчи из пространството,нали?Отговорът може и да Ви е :"Да!",особено ако сте вегетарианка
А бихте ли го оставили да Ви кацне и засмуче?
Заб.Комарите-кръвопийци всъщност са САМО ...комарки...както при хората,Mein Her,както при хората |
|
_________________ "Справедливост без Сила е само Добро Пожелание!", IYI |
|
|
|
Маг Живин
|
Пуснато на: Пет Май 25, 2007 11:19 am
Заглавие :
|
|
|
AUDAN написа: | ...както при хората,Mein Her,както при хората |
Колкото до оставянето да ти засмуче от кръвта и то е като при хората - оставяш го не оставяш, крие се се цял ден, а нощем забива хобота и смуче.
Колкото до останалото - повече на брой са тук, Mein Her, и ще ни изсмучат мозъка до последна капка за невнимателни прояви на сексизъм |
|
_________________ "Всекиму своето!" |
|
|
|
kati
|
Пуснато на: Пет Май 25, 2007 2:12 pm
Заглавие :
|
|
|
Не искам и аз да изпадам в сексизъм,ама комарките не подбират пола на човека,като го засмучат.Подбират по други признаци-на кой му е по-сладка кръвчицата.А при хората не само женските екземпляри забиват хобот и смучат,някои мъжки такива го правят с голяма охота и се справят доста добре.Нищо лично,mein Her-ове.
|
|
|
|
|
|
Маг Живин
|
Пуснато на: Пет Май 25, 2007 2:46 pm
Заглавие :
|
|
|
Да си помърморя аз като гад една свадлива: "Казах ли ви, че ще ни замахнат без да му мислят, Mein Her?"
Станал съм направо ясновидец. Не забравяйте, че съм от Варна. Остава да се подмладя до 19 годишен и да ме подеме цветната "сила на младостта" (това последното май беше по-приемливо от цветната бременност, но не съм сигурен кое кои тръби пукаше). Тогава ще ви гледам на всички до посиняване, а вие първо няма да ми вярвате, а после ще ми вярвате и накрая ще ме набутате там, дето ми е мястото. |
|
_________________ "Всекиму своето!" |
|
|
|
|
|
Не Можете да пускате нови теми Не Можете да отговаряте на темите Не Можете да променяте съобщенията си Не Можете да изтривате съобщенията си Не Можете да гласувате в анкети
|
НАЧАЛО / Към уебсайта
|