Автор |
Съобщение |
СЕЛЕНА Ярослава Велесова
Местожителство: София
|
Пуснато на: Сря Юни 06, 2007 10:09 pm
Заглавие : ??????? - ????? ??????? ???!
|
|
|
Нещо като, че ли взе да ви става скучно или пък ... Да не би да ви е трудно да се "внижете" в темите?!
Бях решила пак да спя, ама като ви видях, че се чудите какво да правите и не можете да се забавлявате, направих ляв завой и се трапосах тука ...
Може ли някой да ми каже, какво прави когато му стане безкрайно скучно?
Лично аз не скучая никога, просто нямам време за това ... но когато имам свободно време, чета, спя, релаксирам, медитирам, шегувам се страшно много ,смея се,радвам се ...
Но не мислите ли, че скуката в повечето случаи поражда глупост?!
Очаквам палавите ви мненияяяяя ... |
|
_________________ Истинският Гуру е в теб! Намери го ...
|
|
|
|
kati
|
Пуснато на: Сря Юни 06, 2007 10:24 pm
Заглавие :
|
|
|
Това май бяха "камъни в нашта градинка". Малко хора влизаме напоследък,тези,които ги няма вероятно са заети с някакви ангажименти,което значи,че едва ли скучаят.На човек може да му е скучно и когато върши нещо/зависи какво или как се отнася към това/,а може да не скучае и когато е свободен.И аз винаги съм мислела,че никога не скучая/в свободното си време имам предвид,случвало се е да се налага да върша не дотам "вдъхновяващи" неща,като при всички/.А скуката освен глупост може да породи и по-лоши неща,зависи от нагласите на човека.Не,че подценявам глупостта,но някои от скука могат да почнат да вършат престъпления дори за да си разнообразят живота. |
|
|
|
|
|
Маг Живин
|
Пуснато на: Сря Юни 06, 2007 10:34 pm
Заглавие :
|
|
|
В повечето случаи съм залагал печелившо на обратната релация - глупостта поражда скука, но може и двете.
kati написа: | ...но някои от скука могат да почнат да вършат престъпления дори за да си разнообразят живота. |
Тя самата скука си е престъпление Углавно. |
|
_________________ "Всекиму своето!" |
|
|
|
kati
|
Пуснато на: Сря Юни 06, 2007 10:41 pm
Заглавие :
|
|
|
Маг Живин написа: | В повечето случаи съм залагал печелившо на обратната релация - глупостта поражда скука, но може и двете. |
А,не винаги,за някои поражда "вършене на много важна работа"
"Маг Живин написа: | Тя самата скука си е престъпление Углавно. |
Вярно е |
|
|
|
|
|
Маг Живин
|
Пуснато на: Сря Юни 06, 2007 10:45 pm
Заглавие :
|
|
|
kati написа: | ...А,не винаги,за някои поражда "вършене на много важна работа" |
Зная, но малко се притеснявам да пиша тук за епилиране, скубане на вежди, женски гости, мъжко пиене на бира, чатене и прочие |
|
|
|
|
kati
|
Пуснато на: Сря Юни 06, 2007 10:52 pm
Заглавие :
|
|
|
А,част от тези дейности не са от скука/ както и бръсненето за мъжете,то си е задължително/.За пиенето на бира - виждала съм ги да висят с часове от рано та до късно, и не съм го разбирала.Гостите - ако не се виждат хората много често и имат какво да си кажат междувременно.А за чатетето,сигурно и там имат какво да си кажат,иначе за какво... |
|
|
|
|
|
tan4eto77
Местожителство: Разград
|
Пуснато на: Сря Юни 06, 2007 10:53 pm
Заглавие :
|
|
|
аз си нямам на идея какво може да се получи ако ми доскучае,защото аз все намирам с какво да си запълня времето може би ако имам достатъчно много време да си почина могже тогава да ми доскучае и тогава знам ли какви щуротии мога да измудря за да се оттърва от това за съжаление има хора,които от скука започват да досаждат и то ужасно много на тия където нямат време да скучаят/то се вижда от време на време като се появи някой "болен"във форума/. |
|
|
|
|
|
Маг Живин
|
Пуснато на: Сря Юни 06, 2007 10:57 pm
Заглавие :
|
|
|
tan4e, те тия дето се появяват от време на време са от ония дет "умора нямат"., а за скука въобще да не говорим. Не го правят хората защото скучаят, а за да помогнат. |
|
|
|
|
kati
|
Пуснато на: Сря Юни 06, 2007 10:58 pm
Заглавие :
|
|
|
Във форума се преживява,ама ако ти се появява на живо да ти досажда и иска да му обръщаш внимание...
|
|
|
|
|
|
tan4eto77
Местожителство: Разград
|
Пуснато на: Сря Юни 06, 2007 11:04 pm
Заглавие :
|
|
|
то щом във форума се вясват такива "екземпляри"то лудниците се поопразниха и затова и на живо има "скучаещи досадници".лично на мен никога не ми е минавало през ум че от скука мога да досаждам на някого-представи си че тоя на който му досаждат е кротък,мълчалив и притеснителен човек-спукана му е работата.
направо съм се възмущавала на някой хора как така от скука отиват и си купуват скъпи неща,ама не отиват от скука да поработят де |
|
|
|
|
|
Маг Живин
|
Пуснато на: Сря Юни 06, 2007 11:05 pm
Заглавие :
|
|
|
В един малко по-индийски смисъл, можеш да приемеш, че не съществува реално и е плод на всеобщата илюзия. Това не го премахва автоматично, но ти става по леко, ако знаеш, че е илюзорен |
|
|
|
|
kati
|
Пуснато на: Сря Юни 06, 2007 11:15 pm
Заглавие :
|
|
|
Колкото и да е притеснителен човек,като му писне ще забрави да е такъв.А купуването на скъпи неща от скука всъщност е успокояване на нервата /от много работа/,викат му "шопингтерапия",но за съжаление не е достъпна за всеки,та отпада като вариант.Иначе доста често съм си представяла,че някой скучаещ досадник/ца/ са илюзорни.Понякога върши отлична работа,не че се изпарява като мигна,но спира да е дразнител. |
|
|
|
|
|
penka
|
Пуснато на: Пет Юни 08, 2007 8:27 pm
Заглавие :
|
|
|
Последните ми спомени за скука са от пубертета, така че не мога да бъда много полезна с мнение в тази тема. |
|
|
|
|
|
СЕЛЕНА Ярослава Велесова
|
Пуснато на: Пет Юни 08, 2007 8:57 pm
Заглавие :
|
|
|
Маллллеееейййй ... тук ме хванахте на тясно, въълллеееййййй ... ми аз нямам такива спомени ... ми изобщоооо ... |
|
_________________ Истинският Гуру е в теб! Намери го ...
|
|
|
|
|