НАЧАЛО / Към уебсайта
Въпроси/Отговори Въпроси/Отговори Търсене Търсене Потребители Потребители Потребителски групи Потребителски групи
Профил Профил Влезте, за да видите съобщенията си Влезте, за да видите съобщенията си Регистрирайте се Регистрирайте се Вход Вход
В момента е: Съб Ное 23, 2024 4:54 pm Вижте мненията без отговор
ЕНЕРГИЙНОТО ЛЕЧЕНИЕ - полезно и опасно!!!
Създайте нова темаНапишете отговор
Предишната тема Следващата тема
Автор Съобщение
СЕЛЕНА Ярослава Велесова

Местожителство: София
Пуснато наПуснато на: Пет Юни 08, 2007 3:59 pm
МнениеЗаглавие : ??????????? ??????? - ??????? ? ??????!!!
Отговорете с цитат

Много лечители има в България, и не само ... като говоря за лечители по-точно имам впредвид биоенерготерапавти!

Често пъти съм подхвърляла тук и там из форума за това, че биоенерголечител може да бъде само личност, която е овладяла напълно ЛИЧНАТА СИ ЕНЕРГЕТИКА, която НЕ СТРАДА ОТ НИКАКВИ ЗАБОЛЯВАНИЯ - т.е. тя е СЪВЪРШЕНО ЗДРАВА и постигнала ПЪЛНО РАВНОВЕСИЕ в системата на Вселенската Матрица, на Вселенският Живот ...!

Такъв е бил Исус Христос!

Ако биоенерголечителят не е постигнал тези критерии, ако мога да се изразя образно така да се каже, той просто РУШИ ЗДРАВЕТО на хората, върху които упражнява "практиката си", както и ДОРАЗРУШАВА СОБСТВЕНОТО СИ ЗДРАВЕ ... и в крайна сметка умира, поразен от собственото си "просветление" и преди всичко неразбиране!

Чета днес в-к "В-а" и виждам, че една опасно заразно болна жена е написала интервюто си на една цяла страница, като "метка" такива суперлативи за себе си, че не само ми се плаче, че ще продължи да заразява хора с изключително и трудно лечима болест, но отгоре на това и ще забогатява от тяхното нещастие и духовна заблуда ...

Тя твърди, че "Енергийното лечение променя хората във всяка възраст", като от този си израз прави невероятни раздувки за "способностите" си ... Да, така е ... променя ги, стига да бъдат манипулирани по някакъв начин, но е добре да ги променя в положителния аспект и да ги води до пълното себеосъзнаване, а не до пълното им доувреждане на здравето ... и пълната им полуда!!!

Какво мислите Вие по този въпрос?! НИКОГА НЕ СЪМ ВИ ПИТАЛА!!!

МИСЛИТЕ ЛИ, ЧЕ ТОЛКОВА МНОГО ХОРА СА СТИГНАЛИ ДО ХРИСТОВОТО ПОЗНАНИЕ И ... ПРЕДИ ВСИЧКО УМЕНИЕ, И ПРОЗРЕНИЕ, ЩОТО ДА БЪДАТ ТАКИВА ВЕЛИКИ ЛЕЧИТЕЛИ КАТО НЕГО САМИЯ?!

Пуснато наПуснато на: Пет Юни 08, 2007 4:15 pm
МнениеЗаглавие : 
Отговорете с цитат

Не.Мисля,че много хора може би имат силно енергийно излъчване/по едно време му викаха "биополе","биотокове"/ и могат да въздействат благотворно/или вредно/ на болни органи в тялото,да облекчават болки и симптоми на заболяване и т.н.Някои не са го овладяли,не знаят и как точно да боравят с него.Но да са стигнали до такова "висше" прозрение,мисля,че са изключително малко такива хора в целия свят,ако въобще ги има в момента/сигурно се броят на пръстите на едната ръка/.Навремето,преди 20-тина години,като се заговори по малко за това явление,спомням си на ъгъла на бул."Витоша" и "Патриарх Евтимий" бяха сложили на улицата някакво уредче и кой как мине,ако желае,може да си сложи ръчичката и да си измери силата на биополето срещу малка сума.Пробвахме и ние от любопитство,оказа се,че моето биополе беше много слабо,та не ставах за "екстрасенс",виж на мъжа ми беше силно,та можело и да стане.И майка ми се зарази тогава от тази мания - лепеше лъжици по ръцете си и викаше"Виж колко ми е силно биополето!еди-кой си ми каза,че като го доближавам,главата спирала да го боли.Ами аз сигурно мога и да лекувам".Всяко чудо за три дни,добре,че е здравомислещ човек,та си изби тези бръмбари от главата/с наша помощ/.Щото тогава България сигурно щеше да спечели още един "велик биоенерготерапевт".
Вижте профила на потребителяИзпратете лично съобщениеИзпрати мейла Върнете се в началото
Pi

Пуснато наПуснато на: Пет Юни 08, 2007 4:36 pm
МнениеЗаглавие : Re: ??????????? ??????? - ??????? ? ??????!!!
Отговорете с цитат

За какво точно енергийно лечение говорим, Маг Селена? Фразата ми звучи като “Енергийното лечение” по Даян Стейн, с Господарите на кармата. Не съм го пробвала, но то е основано на молитви и е по-скоро самолечение, отколкото лечение- няма нищо енергийно и лечител не е човек. Някак помпозно звучи това “енергийно” лечение. Не вярвам , че човек може сам, със своята енергия да лекува... Вярвам, че Бог може, чрез човек да лекува, стига човекът да е чист проводник на енергия...
Или може би става въпрос за нещо от рода на Рейки, Шамбала?..
Вижте профила на потребителяИзпратете лично съобщение Върнете се в началото
СЕЛЕНА Ярослава Велесова

Пуснато наПуснато на: Пет Юни 08, 2007 4:42 pm
МнениеЗаглавие : 
Отговорете с цитат

kati написа:
Навремето,преди 20-тина години,като се заговори по малко за това явление,спомням си на ъгъла на бул."Витоша" и "Патриарх Евтимий" бяха сложили на улицата някакво уредче и кой как мине,ако желае,може да си сложи ръчичката и да си измери силата на биополето срещу малка сума.Пробвахме и ние от любопитство,оказа се,че моето биополе беше много слабо,та не ставах за "екстрасенс",виж на мъжа ми беше силно,та можело и да стане.И майка ми се зарази тогава от тази мания - лепеше лъжици по ръцете си и викаше"Виж колко ми е силно биополето!еди-кой си ми каза,че като го доближавам,главата спирала да го боли.Ами аз сигурно мога и да лекувам".Всяко чудо за три дни,добре,че е здравомислещ човек,та си изби тези бръмбари от главата/с наша помощ/.Щото тогава България сигурно щеше да спечели още един "велик биоенерготерапевт".

Спомням си го аз туй уредче ... и знам кой го беше сложил там, и с каква цел ...!

Аз също бях замерване с него в Асоциация "Феномени", но трябва да ти кажа, че то измерва единствено и само съпротивлението на кожата ... нищо повече!

Аааа ... излъгах, може би замерва и разбалансираното поле на човека, като засича по някакъв начин неговите електро- и магнитокапацитети.

Така например замериха по онова време, в което ни обучаваха в същата тази асоциация, много висока стойност на тогавашният ми партньор, който действително "махаше" миоми /изчисти миомата на майка си/, но той беше и впоследствие си остана алкохолик. Сега някъде деградира из плевенските села с пиянлъка си ...

Та на него възлагаха много големи надежди с "високото му биополе" - да си паднеш от смях!

То ако всяка регистрирана емоционално-алкохолна изцепка представлява някакъв ценен "дар от небесните сфери", колкото алкохолици има из България пък и по света, толкова и "велики екстрасенси" ще има ... ама то май си ги и има ...

А що се отнася до хората, които лепят предмети по телата си, то това е феномен, който говори за неурегулирана и нехармонична енергетика при човека, т.е. ИН/ЯН енергиите не са балансирани при него!!!

А всички знаем, че когато те не са баланирани значи човека страда или най-малкото в скоро време ще пострада от някакво сериозно заболяване.

Пуснато наПуснато на: Пет Юни 08, 2007 4:48 pm
МнениеЗаглавие : 
Отговорете с цитат

Това последното не го знаех.Даваха хора,които лепят и задържат по няколко ютии по телата си,големи "феномени".Иначе тези,кото "лекуват с биополе",логично е в един момент да заболеят от нещо,ако не умеят да е изчистват от натрупаната отрицателна енергия на болните хора.А и е важно с какво съзнание вършат това,как се отнасят към дарбата си и куп други фактори.
Вижте профила на потребителяИзпратете лично съобщениеИзпрати мейла Върнете се в началото
СЕЛЕНА Ярослава Велесова

Пуснато наПуснато на: Пет Юни 08, 2007 4:49 pm
МнениеЗаглавие : Re: ??????????? ??????? - ??????? ? ??????!!!
Отговорете с цитат

Pi написа:
За какво точно енергийно лечение говорим, Маг Селена? Фразата ми звучи като “Енергийното лечение” по Даян Стейн, с Господарите на кармата. Не съм го пробвала, но то е основано на молитви и е по-скоро самолечение, отколкото лечение- няма нищо енергийно и лечител не е човек. Някак помпозно звучи това “енергийно” лечение. Не вярвам , че човек може сам, със своята енергия да лекува... Вярвам, че Бог може, чрез човек да лекува, стига човекът да е чист проводник на енергия...
Или може би става въпрос за нещо от рода на Рейки, Шамбала?..

Не, Pi!

Става въпрос за модерната трансцедентална психология, а в случая даже и за това не става въпрос, дори не става въпрос и затова, за което ти говориш в постинга си ...

В случая по-скоро става въпрос за една отвратителна мешавица на психознание и извратен окултизъм ... нищо повече!

Умели хватки на психоложка, която първо не е наясно със самата себе си, а камо ли с нещата около себе си.
Жална история ... ама като няма - все още - закони в държавата ни за такива, какво да се прави!

Всяка седмица разговарям с моя приятелка от Испания, която ми разказа какви са драконовски мерките там по отношение на такива мошеници и шарлатани - тръпки ме побиват като я слушам!

Пуснато наПуснато на: Пет Юни 08, 2007 5:48 pm
МнениеЗаглавие : 
Отговорете с цитат

Ето ви още една нова веселушка, относно вече позната ни маг-адептеса Евина.

След като разкрихме на повечето от хората, които мислят що-годе нормално истината за онова нейно нещастно апаратче, дето само не готвеше на "пациенто-клиентите" си, то тя явно е сменила тактиката си /както и имиджа си с "холистичен лекар"/ с друга подобна "апаратура" - също толкова фалшива, колкото е фалшива и самата "маго-адептеса" с "холистичен лекар" ... като се позовава на някаква друга апаратура, която също не е това, за което я представят толкова МОШЕНИЦИ И ШАРЛАТАНИ, но ... да върви алъш-вериша и да падат кайметата ...

А КЪДЕ ОСТАНАХА ВЕЛИКИТЕ СПОСОБНОСТИ НА ВЪПРОСНАТА и всички подобни ней "лечители и окултни диагностици"?!

Ето на какво попаднах във връзка с коментираната тема, докато търсех из нета инфо за "новия революционен метод на диагностициране и лечение" на "холистичната докторица - магоадептеса Евина" ... имайте предвид, че тази случка, която ще ви пейстна беше поне отпреди не по-малко от 10-на години време назад!!!

Имайки и впредвид, и това, че въпросната "докторица холистична" се сдоби с онова апаратче, дето го коментирахме преди, през последните 3 години, а тази апаратура е с още по-старо производство, можете да си правите сами заключение за какво иде реч ...

Ами ... четете за още един подобен случай като нейния, но отпреди 10 години ...

Цитат:

Апаратите "Оберон" са наистина световно върхово постижение в диагностиката. Но както всичко хубаво и те си имат ментета (доста по-евтини). Ето такъв е в кабинета на Хлебаров "Грация". Преди време там работеше една д-р Гергана Димитрова, която беше голяма лъжкиня и се държеше доста нагло. След като се опитваше да ми пробутва продукти на Сибирское здоровье место качествен преглед. Най-накрая заключи, че нищо ми няма и когато започнах да недоволствам от прегледа с "апарата", ме отсече "времето Ви изтече". На излизане се сдърпахме с други от групичката и отказах да им купувам еликсирите (пък нали уж нищо ми нямаше?). Един прошарен от кликата на Хлебаров направо измъкна парите от ръцете на придружителя ми, на който казвах да не плаща, защото не съм доволна от прегледа.
После проучих въпроса и писах чак в Русия. Оказа се, че наистина "Оберон" в център Грация на Хлебаров е менте. Служи им само да си продават еликсирите. При това взимат най-скъпо от всички - във ВВМИ прегледа с Оберон е 38 лв., при д-р Златанова в 7-ми МЦ също е 38лв., при д-р Сергей Кръстев е 40 лв. - дотук са ИСТИНСКИТЕ АПАРАТИ!
А при Росен Стефанов - "БИОРЕЗОН", в център Грация и сега плъзнаха на още места - има МЕНТЕТА!

Та ... със стари и изтъркани номера, но с нова титла на "холистичен лекар", старата магоадептеса Евина е тръгнала отново на лов за заслепени, заблудени и невежи душици! Но ... всички знаем, че парите не миришат и са много-много сладки, въпреки, че впоследствие ни довършват, ако имаме точно поведението на въпросната мошеничка.

А вие какво ще кажете?!

Последната промяна е направена от СЕЛЕНА Ярослава Велесова на Съб Юни 09, 2007 7:25 pm; мнението е било променяно общо 1 път

Пуснато наПуснато на: Пет Юни 08, 2007 7:52 pm
МнениеЗаглавие : 
Отговорете с цитат

Преди 8-9 г.в предприятието,където работех имаше лекарски и зъболекарски кабинет,постепенно ни лишиха от тези екстри,но в здравпункта по едно време се подвизаваше фелдшер.Последният/не съм сигурна дали не беше и лекар,но много не ме интересуваше/ преглеждаше с някакъв апарат - прокарваше една джаджа на няколко санитиметра над тялото нагоре-надолу.Веднъж се сбърках да се отбия в кабинета,щото уж не се чувствах добре, а и от любопитство да видя със що за машинарийка преглеждат.В резултат от прегледа/така и не разбрах какво ми беше и въобще имаше ли ми нещо,нито какво показва и отчита/въпросния/може би лекар/ми написа рецепта за Невролакс.Купих го, но не го ползвах въобще,след като мъжа ми се присети как преди години е щяла да го блъсне кола,защото е ходел като отнесен като му предписали същото.А аз си бях и с ниско кръвно,та реших,че не е добре да го пия.Така и не разбрах с какъв апарат са ме "преглеждали" и по какъв начин точно диагностицира,какви показатели отчита и т.н.
СЕЛЕНА Ярослава Велесова

Пуснато наПуснато на: Пет Юни 08, 2007 8:12 pm
МнениеЗаглавие : 
Отговорете с цитат

Подобни апарати за компютърна диагностика обикновено засичат в ощи линии дадени параметри свързани с потока на енергията по енергийните меридиани.

Това може да стане като самия апарат с така наречената от теб Кати, "джаджа", бъде прокаран над тялото или пък "джаджата" бъде сложена в дадена точка на тялото, според която да се замери този енергиен потенциал.

Всичко е ориентировъчно ... нищо конкретно и точно!

А камо ли пък да лекува!!!

Не, че няма и такава свръхмодерна компютърна технология - но ще попадне ли в ръцете на въпросната "холистична лекарка" точно пък тя и точно пък такъв компютърен апарат от подобен ранг?!

Пуснато наПуснато на: Пет Юни 08, 2007 8:19 pm
МнениеЗаглавие : 
Отговорете с цитат

Предположих,че е нещо,замерващо енергийния потенциал.Видя ми се не много надеждно.А компютърна техника от такъв ранг сигурно е много скъпа и могат да си го позволят някои клиники,специализирани кабинети съответно обслужвани от много квалифицирани специализирали лекари.Тази си плаче за съд,ако въобще няма медицинско образование,ако не помага,поне да не вреди на хората/освен върху джоба им,ама този пладнишки обир си има друга криминална квалификация/.И реклами и пускаха по кабеларките май.
Маг Живин

Пуснато наПуснато на: Пет Юни 08, 2007 8:35 pm
МнениеЗаглавие : 
Отговорете с цитат

kati написа:
...Тази си плаче за съд,ако въобще няма медицинско образование...

Ами ако махнем медицинско от изказването ти? Rolling Eyes Става въпрос за велик феномен, за кво му е на велик феномен да знае къде ти са надбъбречните жлези например. Става въпрос за холистична лекарка. Тя те въздига из мъртвите ей-така изцяло. Не се занимава с простотии като анатомии биохимии и прочие талаш. Ако има поне средно,, фърляй капа и не бой се Very Happy

Пуснато наПуснато на: Пет Юни 08, 2007 8:39 pm
МнениеЗаглавие : 
Отговорете с цитат

Не съм в течение какво и е образованието,но щом фигурира думата "лекар"...е,вярно,че по-правилното би било "лечител"/въпреки,че докалкото разбирам и това не е в действителност/ не хваща дикиш,не е авторитетно.Все пак повечето хора предпочитат да ходят на лекар.
СЕЛЕНА Ярослава Велесова

Пуснато наПуснато на: Пет Юни 08, 2007 8:42 pm
МнениеЗаглавие : 
Отговорете с цитат

Ако някой се представи за лекар и не е такъв, и упражнява някакъв вид и род лечение в такъв случай, то това наистина е СТРОГО ПОДСЪДНО!!!

Но ... тъй като всичко се купува - какво ни остава да направим?!

Ами да гадаем на кого ще бъде намазана ръчичката от "медичкатааа", и ... отново ще бъдем друга, още по-велика и още по-нова ... и още по-измислена!

Пуснато наПуснато на: Пет Юни 08, 2007 8:47 pm
МнениеЗаглавие : 
Отговорете с цитат

Права си, повечето хора предпочитат да ходят, да бягат, да клякат - изобщо да са живи, защо тогава ходят при подобни кукувици? Толкова ли е невидимо, когато един подобен човек е тъп, луд и опасен Rolling Eyes И алчен. Сто пъти и разправях историята на тая мърла - продавачка на подметки, после на презервативи и т.н., после на талисмани, после на мурафети, сега на здраве. Какво им става на тези хора? Нали четат същия вестник, в който пиша и в който от известно време тя се рекламира? Да не мислят, че го правя, за да злобея и беснея. Правя го да ги предупредя, ама те само внимават дали ще й напиша адреса, че да не четат по-нататък, а направо да отидат. Интересно ми е Rolling Eyes

Пуснато наПуснато на: Пет Юни 08, 2007 8:51 pm
МнениеЗаглавие : 
Отговорете с цитат

Не знам.Дали пък не взима по-евтино от специализираните кабинети? Или не се вместват в клиничните пътеки/дето на мен хич не са ми ясни засега/Вече навсякъде скубят,та...да знаеш,че системата е виновна,здравната реформа и т.н.,т.е.неуредиците и,та хората взеха да се пообъркват май.И объркали "пътеката",та при нея...
Покажи мнения от преди:    
Предишната тема Предишната тема
Създайте нова темаНапишете отговор

Идете на:   

Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети

НАЧАЛО / Към уебсайта