НАЧАЛО / Към уебсайта
Въпроси/Отговори Въпроси/Отговори Търсене Търсене Потребители Потребители Потребителски групи Потребителски групи
Профил Профил Влезте, за да видите съобщенията си Влезте, за да видите съобщенията си Регистрирайте се Регистрирайте се Вход Вход
В момента е: Съб Ное 23, 2024 10:44 pm Вижте мненията без отговор
Ревността - болестно състояние!!!
Създайте нова темаНапишете отговор
Предишната тема Следващата тема
Автор Съобщение
MeGaN_

Местожителство: Велинград
Пуснато наПуснато на: Вто Яну 30, 2007 8:21 pm
МнениеЗаглавие : ????????? - ???????? ?????????!!!
Отговорете с цитат

Днеска ми се случи нещо, което много ме озадачи... Rolling Eyes ! На работното ми място дойде колега с жена му...! Горкия човечец... сигурно живота му не е никак лесен... Rolling Eyes ! Жена му беше дошла да пита друга наша колежка дали мъжа й я е поканил да я откара след работа предишния ден или тя е настояла Confused /явно някой й е казал затова/! Нищо неподозиращата ми колежка /която въпросния ден просто е бързала и го е помолила да я "хвърли" донякъде/ се извини задето е създала проблеми в семейството им..., а жената каза " И това повече да не се повтаря Evil or Very Mad "! Изглеждаше доста интилигентна жена /разбрах, че била зъболекр Rolling Eyes /...може ли така да си вгорчава живота и живота на хората около нея Rolling Eyes ?! При същата жена/зъболекар/ пък били ходили други мои две колежки /които се похвалили, че с мъжа й работят заедно, без никакви задни мисли.../ да ползват услугите и...!Явно злобата, с която им е направила пломбите си казва думата - едната пломба паднала до няколко месеца!Е... и аз съм ревнива, ама чак пък толкоз... Rolling Eyes ! Маг Селена, я кажи ти дърпаш ли ушите на Маг Живин Laughing ?!

Местожителство: София
Пуснато наПуснато на: Вто Яну 30, 2007 8:29 pm
МнениеЗаглавие : ?? ?????????
Отговорете с цитат

Smile Smile Smile Smile Не ги възприемам тези изпълнения.Аз цял живот съм била образец на "неревнива жена", дори мъжът ми се гордееше с това пред себеподобните, а те много му завиждаха за това, викаха "дай да се сменим, бе", а той винаги е бил харесван мъж, атрактивен и представителен, а беше по-ревнивия от двама ни.Е, това мое "ларж" не ме спаси от някои неприятни неща през последните години, но през останалото време работеше в моя полза.В крайна сметка човешко е, и мен са ме "ухажвали" колеги /в разумни граници естествено/. Smile Smile Smile Smile
Вижте профила на потребителяИзпратете лично съобщениеИзпрати мейла Върнете се в началото
tan4eto77

Местожителство: Разград
Пуснато наПуснато на: Вто Яну 30, 2007 8:30 pm
МнениеЗаглавие : 
Отговорете с цитат

Ох то тая болест от една страна е лоша а от друга понякога можеш и да се посмееш/то смеха идва ако се изясни кой крив и кой прав де/.Аз работих изцяло в мъжки колектив и съм изпадала в подобна ситуация-лошото е че има хора които само се чудят какви интриги да заформят а това с ревнивата половинка им се вижда най-лесно и "интересно".Добре че не съм сприхава и да паля от раз/а както се вижда много приказвам и се обяснявам Embarassed /та като обясних че няма такива ситуации в колектива и разкрихме интриганта вече всичко беше спокойно и нормално.
Вижте профила на потребителяИзпратете лично съобщение Върнете се в началото
kati

Пуснато наПуснато на: Вто Яну 30, 2007 8:37 pm
МнениеЗаглавие : ???????
Отговорете с цитат

Smile Smile Smile Smile Smile В това отношение мъжете са царе, умрат да спретнат някой номер на колега с по-ревнива съпруга, хич не им минава през главата какво могат да причинят на горкото семейство, пуснат мухата и гледат сеир от страни.Преди време на един колега на мъжа ми му бяха намацали с червило използвани чашки за кафе на вилата, уж че си е водил гадже, а жена му била ревнива до безумие /по професия съдия!/, какви разправии са ставали после не знам. Мразя такива номера, защо не мислят първо как би им се отразило, ако на тях някой им го направи.Мен са се опитвали също да ме "пързалят" по подобен начин, ама не минаваше и им беше адски скучно и безтересно, затова не се занимавха с нас.
Вижте профила на потребителяИзпратете лично съобщениеИзпрати мейла Върнете се в началото
MeGaN_

Пуснато наПуснато на: Вто Яну 30, 2007 8:47 pm
МнениеЗаглавие : Re: ???????
Отговорете с цитат

kati написа:
Smile Smile Smile Smile Smile В това отношение мъжете са царе, умрат да спретнат някой номер на колега с по-ревнива съпруга, хич не им минава през главата какво могат да причинят на горкото семейство, пуснат мухата и гледат сеир от страни.Преди време на един колега на мъжа ми му бяха намацали с червило използвани чашки за кафе на вилата, уж че си е водил гадже, а жена му била ревнива до безумие /по професия съдия!/, какви разправии са ставали после не знам. Мразя такива номера, защо не мислят първо как би им се отразило, ако на тях някой им го направи.Мен са се опитвали също да ме "пързалят" по подобен начин, ама не минаваше и им беше адски скучно и безтересно, затова не се занимавха с нас.

Или не съм се изразила правилно ... или не сте ме разбрали! Колежката ми не е искала да заплита никаква интрига, тя просто не е познавала жена му и не е знаела за какво става въпрос! А той беше много притеснен... и му беше страшно неудобно от глупавата постъпка на съпругата му! Освен това те са зрели хора и сигурно са женени отдавна - аз не говоря за някакви лапета...! Ревността й е докарала до такова състояние, че тя вече е започнала да се отдалечава от реалността Sad Confused Rolling Eyes ! За всеки случай не бих ви посъветвала да ходите на такъв зъболекар Wink !

Пуснато наПуснато на: Вто Яну 30, 2007 8:55 pm
МнениеЗаглавие : 
Отговорете с цитат

аз добре те разбрах Меган, че не е виновна колежката-напротив,но според мен и Кати /както чета мисли като мен/ става въпрос за интригант който е казал на зъболекарката че съпругът и е возил"чужда жена" в семейната кола.Та става въпрос за хората които изпитват удоволствие да създават интриги и да гледат сеира на "заболелите от ревност",но явно не се замислят на тях дали би им било приятно ако на тях им заформят нещо такова/всеки на моменти е поне малко ревнив дали съзнателно или несъзнателно/.
kati

Пуснато наПуснато на: Вто Яну 30, 2007 8:55 pm
МнениеЗаглавие : ???????
Отговорете с цитат

Smile Smile Smile Smile Много добре те разбрах, съвсем нормално и човешко е някой колега да закара колежката /или обратното/, все пак хора сме.И на мен се е случвало, не можех да си представя мъжа ми да не услужи на колежка, ами и аз бих изпаднала в същата нужда, да ме оставят в беда или нужда от спешен транспорт, или не дай си Боже късно вечер да се прибера сама, защото на някого жена му е против, а ако и на нея и се случи същото! Въпрос на елементарна етика е хора, които работят заедно и да си помогнат и услужат в трудни моменти. Smile Аз говорех за друго, как някои хора злоупотребяват с чуждата ревност, за ди си правят весело.
MeGaN_

Пуснато наПуснато на: Вто Яну 30, 2007 9:07 pm
МнениеЗаглавие : Re: ???????
Отговорете с цитат

kati написа:
Smile Smile Smile Smile Много добре те разбрах, съвсем нормално и човешко е някой колега да закара колежката /или обратното/, все пак хора сме.И на мен се е случвало, не можех да си представя мъжа ми да не услужи на колежка, ами и аз бих изпаднала в същата нужда, да ме оставят в беда или нужда от спешен транспорт, или не дай си Боже късно вечер да се прибера сама, защото на някого жена му е против, а ако и на нея и се случи същото! Въпрос на елементарна етика е хора, които работят заедно и да си помогнат и услужат в трудни моменти. Smile Аз говорех за друго, как някои хора злоупотребяват с чуждата ревност, за ди си правят весело.

А с това,че някой интригант е казал на зъболекарката за събитието исках да намекна, че не трябва да слушаме кой какво казва, докато не видим с очите си /особено в тоя случай не виждам нищо лошо.../! kati ти не си ходила с мъжа ти за ръчичка да питаш кой кого е поканил да се качи в колата нали Confused ... та за това говорех Razz ?

Пуснато наПуснато на: Вто Яну 30, 2007 9:25 pm
МнениеЗаглавие : 
Отговорете с цитат

Smile Smile Smile Smile И през ум не ми е минавало, считах го за нещо нормално,даже съм го карала да вози и мои колежки, като закъсат с придвижването.А ако някой си има нещо наум с возенето и други неща, и денонощно да го следят, пак ще си намери начин, важи за всеки.Помня как един от нашите шофьори напусна работа при нас, заради недоволството на жена си от непрекъснатите командировки, а това му беше работата. В коментар м/у колегите и колежките им казах, ако някоя жена иска мъжът и да печели прилично за да и осигури искания стандарт, да не очаква от него да стои в къщи до полата и, ще му се наложи и да работи до по-късно, и да пътува и т.н. в тези трудни времена...
tan4eto77

Пуснато наПуснато на: Вто Яну 30, 2007 9:31 pm
МнениеЗаглавие : ?????? ??? ???????
Отговорете с цитат

наистина времената станаха трудни и понякога се налагат командировки или късно прибиране от път/в името на парите/.на мен многократно ми се е случвало точно това и винаги съм се дразнела когато половинката точно тогава проявява ревност и на всичкото отгоре не че не му е ясно че не мога да се обяснявам с кого и къде съм-кофти е.според мен мъжете са по ревниви,а жените наивни защото в повечето случаи вярваме на това което ни се каже.
MeGaN_

Пуснато наПуснато на: Вто Яну 30, 2007 9:33 pm
МнениеЗаглавие : 
Отговорете с цитат

Аз мисля, че ако някой е решил да изневерява, то никой не може да го спре! По - добре да не си създаваме излишни главоболия като "Сега с къде ли е", "Какво ли прави", "Ами ако е с някоя друга Shocked "! Аз пък кво съм се разприказвала да речеш, че съм много компетнтна Laughing ! Приемам всякакви критики и възражения от по-опитните от мен Rolling Eyes Razz ! Аз просто иразявам мнение Wink и очаквам останалите да вземат становище като по - компетентни в тази област Cool !

Пуснато наПуснато на: Вто Яну 30, 2007 9:42 pm
МнениеЗаглавие : ???????????
Отговорете с цитат

ееее чак пък компетентни???? Embarassed то нищо не се знае защото никой от нищо не е застрахован/туку виж като стана на 80 и да започна да дебна дали не ми кръшка половинката Laughing Laughing Laughing /.наистина най-лошото е като започне човек да се бори със кофти мисли и сам да се самонавива за измислени ситуации.
kati

Пуснато наПуснато на: Вто Яну 30, 2007 9:43 pm
МнениеЗаглавие : 
Отговорете с цитат

Smile Smile Smile Smile Smile Абсолютно си права. И аз винаги съм била на този принцип, много излишни нерви и тревоги съм си спестила през годините, стигали са ми притесненията, да не му се случи нещо или на път, или от страна на агресивни конкуренти, е то притесненията не помогнаха, кавото имало да става - стана /и по отношение на изневярата, и трагичното събитие/, ама това е друга тема. Съдбата си е съдба...
MeGaN_

Пуснато наПуснато на: Вто Яну 30, 2007 9:44 pm
МнениеЗаглавие : Re: ???????????
Отговорете с цитат

tan4eto77 написа:
ееее чак пък компетентни???? Embarassed то нищо не се знае защото никой от нищо не е застрахован/туку виж като стана на 80 и да започна да дебна дали не ми кръшка половинката Laughing Laughing Laughing /.наистина най-лошото е като започне човек да се бори със кофти мисли и сам да се самонавива за измислени ситуации.

Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing пак ми стана прекалено весело Smile Razz !

Пуснато наПуснато на: Вто Яну 30, 2007 9:50 pm
МнениеЗаглавие : Re: ????????? - ???????? ?????????!!!
Отговорете с цитат

MeGaN_ написа:
Днеска ми се случи нещо, което много ме озадачи... Rolling Eyes ! На работното ми място дойде колега с жена му...! Горкия човечец... сигурно живота му не е никак лесен... Rolling Eyes ! Жена му беше дошла да пита друга наша колежка дали мъжа й я е поканил да я откара след работа предишния ден или тя е настояла Confused /явно някой й е казал затова/! Нищо неподозиращата ми колежка /която въпросния ден просто е бързала и го е помолила да я "хвърли" донякъде/ се извини задето е създала проблеми в семейството им..., а жената каза " И това повече да не се повтаря Evil or Very Mad "! Изглеждаше доста интилигентна жена /разбрах, че била зъболекр Rolling Eyes /...може ли така да си вгорчава живота и живота на хората около нея Rolling Eyes ?! При същата жена/зъболекар/ пък били ходили други мои две колежки /които се похвалили, че с мъжа й работят заедно, без никакви задни мисли.../ да ползват услугите и...!Явно злобата, с която им е направила пломбите си казва думата - едната пломба паднала до няколко месеца!Е... и аз съм ревнива, ама чак пък толкоз... Rolling Eyes ! Маг Селена, я кажи ти дърпаш ли ушите на Маг Живин Laughing ?!

Това е една много отвратителна история!( тук следва емотиконче за повръщане, само дето няма такова) Rolling Eyes

Ооооо ... Меганче, ще я загазиш!!! Razz Какви уши, какво дърпане, какъм маг Живин?! Razz Laughing Ама що да му дърпам ушите, бе?! Shocked

Не го ли видите колко е срамежлив човека?! А пък е и толкова кротък Razz , той да не е като мен "луда крава"?!

Аз гледам да си го щадя човека, щото ще ми трябва и за по-нататък ... до тук в кръга на шегата! Laughing

Всъщност ... няма по-отвратително нещо от ревността! Но ... още един път всъщност ... това просто е патологично отклонение, една нелечима болест, която унищожава всичко живо около този, който е болен от нея ... ужас! Когато става въпрос за ревност, става по-точно въпрос за психично отклонение ... съжалявам, но е такаааа ...

Впрочем ... сблъсквала съм се с подобен човек в живота си, който изпитваше неистова ревност към мен ... Sad По-нататък не ме питайте изобщо какво стана, защото знам със сигурност, че всяка вечер или ден, чете всичко написано тук и продължава да се интересува от живота ми.

Но аз истински се радвам, че е лишен от достъп до мен ... и то благодарение на мойто мъжле, магът Живин! Very Happy

Предишната тема Предишната тема
Създайте нова темаНапишете отговор

Идете на:   

Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети

НАЧАЛО / Към уебсайта