Автор |
Съобщение |
kati
Местожителство: София
|
Пуснато на: Съб Юни 09, 2007 8:34 pm
Заглавие :
|
|
|
До някое време да.Но после си платихме с лихвите за това.Може би и това са каармични уроци - прекалено спокойно и уредено да си живеем не е трябвало да бъде,сигурно е трябвало да бъдем раздрусани яко.И стресът ни се стовари със страшна сила след това.А когато си подготвен за това някакси се адаптираш по-лесно.Между мен и дъщеря ми няма нищо общо,в сравнение с нея аз си бях един инфантил на нейната възраст,въпреки,че тогава вече се бях бръкувала и я бях родила.Много ориентирано,целенасочено и прагмaтично го дава,няма шест-пет.Въпреки това предпочитам моята си младост пред нейната. |
|
|
|
|
|
СЕЛЕНА Ярослава Велесова
|
Пуснато на: Съб Юни 09, 2007 8:36 pm
Заглавие :
|
|
|
Поне не винаги ... |
|
_________________ Истинският Гуру е в теб! Намери го ...
|
|
|
|
Маг Живин
|
Пуснато на: Съб Юни 09, 2007 8:37 pm
Заглавие :
|
|
|
Pi написа: | ...Добре де, добре! И гадно е било, но стресът е бил по-малък отколкото в сегашните времена- това ще го отречете ли? |
Тогава нямаше стрес - не мога да отрека. Имаше други разни работи, ама сега им викат и на тях стрес и мрачно имнало, и терор и т.н. Всъщност обществената обусловеност наистина не чак толкова съществена, колкото се предполага |
|
_________________ "Всекиму своето!" |
|
|
|
Pi
|
Пуснато на: Съб Юни 09, 2007 8:38 pm
Заглавие :
|
|
|
Маг Селена написа: | Аз определено намям никакъв страх от водата, но до ден днешен - странно защо!!! | Маг Селена, ами да- и виждах себе си Дори и хороскоп успях да направя Моят асцедент съвпада с твоето слънце
Ок- благодаря за предупреждението. То за тия неща.. май и само ника е достатъчен Аз имам интереси и в магията...
Може би си като пирон, щото тогава си искала да се удавиш?! И затова сега не те е страх, а автоматично забиваш надолу... |
|
|
|
|
|
Pi
|
Пуснато на: Съб Юни 09, 2007 8:41 pm
Заглавие :
|
|
|
Маг Живин написа: | Имаше други разни работи, ама сега им викат и на тях стрес и мрачно имнало, и терор и т.н. Всъщност обществената обусловеност наистина не чак толкова съществена, колкото се предполага |
Ааааааааа.. "репресирани"... ами то някои от хората и от това бонуси получиха- овъзмездиха ги Да, всичко си е до човека.... |
|
|
|
|
|
kati
|
Пуснато на: Съб Юни 09, 2007 8:42 pm
Заглавие :
|
|
|
Аз имам страх и от високо,но не знам дали има някаква връзка.Засили ми се в голяма възраст,може би откакто се преместих да живея се установих на първи етаж и отвикнах повече от височини.И не само аз да съм,като видя друг човек да се доближава до опасно място и настръхвам. |
|
|
|
|
|
СЕЛЕНА Ярослава Велесова
|
Пуснато на: Съб Юни 09, 2007 8:45 pm
Заглавие :
|
|
|
Pi написа: |
Може би си като пирон, щото тогава си искала да се удавиш?! И затова сега не те е страх, а автоматично забиваш надолу... |
Не, не се удавих по собствено желание ... просто ме излъгах, закараха ме на средата на езерото и ме удавиха ...
Ти откъде знаеш къде се намира моето слънце?!
ПОЗНАВАШ ЛИ МЕ?! ЗНАЕШ ЛИ РОЖДЕННАТА МИ ДАТА?! |
|
_________________ Истинският Гуру е в теб! Намери го ...
|
|
|
|
Маг Живин
|
Пуснато на: Съб Юни 09, 2007 8:46 pm
Заглавие :
|
|
|
kati написа: | Аз имам страх и от високо,но не знам дали има някаква връзка.Засили ми се в голяма възраст,може би откакто се преместих да живея се установих на първи етаж и отвикнах повече от височини.И не само аз да съм,като видя друг човек да се доближава до опасно място и настръхвам. |
Не бери грижа, в повечето случаи се преодолява при нужда. Обикновено е следствие от склонност към бурности в по-ранните години. |
|
|
|
|
Pi
|
Пуснато на: Съб Юни 09, 2007 8:46 pm
Заглавие :
|
|
|
Маг Селена написа: |
Ти откъде знаеш къде се намира моето слънце?!
ПОЗНАВАШ ЛИ МЕ?! ЗНАЕШ ЛИ РОЖДЕННАТА МИ ДАТА?![/b][/color] |
Предположих я |
|
|
|
|
|
Pi
|
Пуснато на: Съб Юни 09, 2007 8:48 pm
Заглавие :
|
|
|
Предположих я [/quote] Хванах се за някои данни- и по логичен път.. Но може и да съм сгрешила... |
|
|
|
|
|
kati
|
Пуснато на: Съб Юни 09, 2007 8:51 pm
Заглавие :
|
|
|
Никога не съм имала склонност към бурности,поне в този живот,даже напротив,та чак ме е яд.А за преди не знам, в някой от предишните сигурно е имало много бурности,защото усещам противоречие между голямото ми шубе и предпазливост към много неща и съжаление,че не мога да се осмеля.Примерно някакви екстремни спортни прояви.За това хората казват:"хем му се иска,хем не му стиска" |
|
|
|
|
|
Маг Живин
|
Пуснато на: Съб Юни 09, 2007 8:53 pm
Заглавие :
|
|
|
kati написа: | ...:"хем му се иска,хем не му стиска" |
Понякога това е съвършената защита, особено при житейска предарзоположеност към трагизъм в екстремното. Хората, които имат предарзополежост към удавяне например, много ловко и несъзнателно избягват водата. |
|
|
|
|
Маг Живин
|
Пуснато на: Съб Юни 09, 2007 8:58 pm
Заглавие :
|
|
|
Pi написа: | ...Но може и да съм сгрешила... |
По-вероятно е. В тези неща няма логичен път, който да изведе до относително правилен отговор, а неправилният отговор би могъл да ни отведе там, където най-малко сме очаквали. |
|
|
|
|
kati
|
Пуснато на: Съб Юни 09, 2007 8:59 pm
Заглавие :
|
|
|
Аз не усещам "трагизъм",но може би е предпазване от допуснати фатални грешки в предишен живот,плод на безразсъдство и склонност към авантюризъм.От зодията ми ги изкарват големи авантюристи.Ама на мен "не ми стиска,а така ми се иска".Е,вече няма за кога,ще се пробвам в следващия живот,ако пак няма някакви "задръжки".Тук се шегувам. |
|
|
|
|
|
Маг Живин
|
Пуснато на: Съб Юни 09, 2007 9:04 pm
Заглавие :
|
|
|
Само тук ли? Винаги има време човек да си надхвърли страховете, стига да има нужда. Ако не ти се налага да се катериш до десетия етаж по външната стена, страхът от високо не пречи, а пази от непредпазливости. Ако ти се наложи, ще изпълзиш и до четиринадесетия и чак тогава, може би, ще си спомниш, че трябва да се страхуваш. |
|
|
|
|
|
|
Не Можете да пускате нови теми Не Можете да отговаряте на темите Не Можете да променяте съобщенията си Не Можете да изтривате съобщенията си Не Можете да гласувате в анкети
|
НАЧАЛО / Към уебсайта
|