|
Автор |
Съобщение |
adidessi
Местожителство: София
|
Пуснато на: Пет Яну 05, 2007 9:29 am
Заглавие : ?? ???? ??
|
|
|
Здравейте Маг Селена, искам да задам един въпрос относно здравето на брат ми. Той се казва Борислав Огнянов Борисов и е род. на 11.05.1976 г. Той е със заболяване детска церебрална парализа. Доста грижи са положени за да се вдигне на крака и в момента ходи и говори, но е доста затворен в себе си. Въпроса ми е дали заболяването му ще прогресира занапред? От последните изследвания които са му правени разбрахме че има атрофия на сивото вещество на малкия мозък, но не е прогресиращо. Приятен ден и благодаря за всичко! |
|
_________________ ЖИВОТЪТ САМ СИ НАМИРА ПЪТЯ!!! |
|
|
|
СЕЛЕНА Ярослава Велесова
|
Пуснато на: Пет Яну 05, 2007 2:08 pm
Заглавие :
|
|
|
Здравей, adidessi!
Успокой се, както и успокой всички твои близки в къщи, че заболяването на брат ти няма да прогресира!
Няма да прогресира въпреки и дори "атрофията на сивото вещество на малкия мозък" при него, защото и там процесът не е дегенеративен!
Просто ще продължи да се справя със себе си при това доста сполучливо и успешно за заболяването, което го е споходило!
Лек ден! |
|
_________________ Истинският Гуру е в теб! Намери го ...
|
|
|
|
adidessi
|
Пуснато на: Пет Яну 05, 2007 3:23 pm
Заглавие :
|
|
|
Благодаря Ви Маг Селена! Вашият отговор е наистина много важен за нас. Радвам се че нещата няма да прогресират при него. Той е най-добрата душица, която съм срещала. Разсъждава по детски и също толкова по детски е чист и лъжата е непозната като понятие за него. Това че гледах как расте и страда пред очите ми донякъде ме е направило по силна. Силна в смисъл, че щом съм здрава знам че имам шанс и каквито и предизвикателства да срещна мога да се справя.Приятен ден и бъдете здрава! |
|
_________________ ЖИВОТЪТ САМ СИ НАМИРА ПЪТЯ!!! |
|
|
|
СЕЛЕНА Ярослава Велесова
|
Пуснато на: Пет Яну 05, 2007 6:27 pm
Заглавие :
|
|
|
Благодаря, adidessi! Радвам се, че мога да бъда полезна! |
|
_________________ Истинският Гуру е в теб! Намери го ...
|
|
|
|
|
|
Не Можете да пускате нови теми Не Можете да отговаряте на темите Не Можете да променяте съобщенията си Не Можете да изтривате съобщенията си Не Можете да гласувате в анкети
|
НАЧАЛО / Към уебсайта
|
|