НАЧАЛО / Към уебсайта
Въпроси/Отговори Въпроси/Отговори Търсене Търсене Потребители Потребители Потребителски групи Потребителски групи
Профил Профил Влезте, за да видите съобщенията си Влезте, за да видите съобщенията си Регистрирайте се Регистрирайте се Вход Вход
В момента е: Пет Ное 22, 2024 6:25 pm Вижте мненията без отговор
Очите
Създайте нова темаНапишете отговор
Предишната тема Следващата тема
Автор Съобщение
AUDAN

Местожителство: България,Земята...засега
Пуснато наПуснато на: Сря Юни 13, 2007 11:31 pm
МнениеЗаглавие : ?????
Отговорете с цитат

Поводът за тази тема са ефектът на детските очи върху мен.Дори да съм много сърдит някому,погледна ли дете,в миг се преобразявам.Ставам спокоен,а от предишното ми настроение няма и следа.Като че детето предава мъдростта да съм над дреболиите.А излъчването става през зениците.
Всъщност опасявам се,дали не съм се изявил като вампир и дали е вредно да срещам детски погледи,вредмо за тях?

Но докато търсех дали вече има подобна тема,ми хрумнаха и други въпроси и предположения.Под "очи"се разбира,обикновено,ирисите.
Чувал съм,че всяко дете се раждало със сини очи,които при някои потъмнявали след време.
Чувал съм,че светлооките са по-чувствителни,но и по-малко издържливи на натоварвания от тъмнооките.
Чувал съм,че и сега се водят спорове колко вида очи,всъщност,има-сини и кафеви или сини,сиви и кафеви.Като черните са "замърсени" кефев,а зелените-"замърсени" сини очи.За последното съм склонен да се съглася.Виждал съм котки и хора,които някога са имали чисто сини очи,но следствие бъбречни проблеми,към синьото се прибавя жъло и-ето ви зеленока котка или човек.Затова зелените оче не само не ме радват,а се тревожа за здравето на притежателите им.
Подобна тревога предизвиква умен и носителите на "пъстри" очи.Всеки исрисодиагностик също би споделил чувствата ми,предполагам.

Имах позната,която ядосаше ли се,очите й ставаха зелени,а иначе бяха сиви,стоманено сиви,но много топли като излъчване.

Местожителство: София
Пуснато наПуснато на: Чет Юни 14, 2007 9:08 am
МнениеЗаглавие : 
Отговорете с цитат

Интересна тема, но за съжаление много малко знам за очите и за значението на цвета им.С едно съм абсолютно съгласна детските очи излъчват магнетизъм и наистина могат да въздействат, но само на хората, които могат да се огледат в тях. Изобщо от децата можем само да се учим.Уж не знаят нищо, но това съвсем не е така. Те са първични, все още не познават лъжата, лицемерието и т.н. Що се отнася до пъстрите очи ще се радвам да чуя мнението ви, защото лично при мен окато цяло чите ми са кафяви, но едното е пъстро /т.е. има черни точици/, а другото не. Какво ли може да означава това? Very Happy

Пуснато наПуснато на: Чет Юни 14, 2007 9:27 am
МнениеЗаглавие : 
Отговорете с цитат

Не мисля, че човек трябва да се смята за вампр веднага щом погледне очите на дете. Там все още няма отражението на мислите и проблемите на възрастните. Макар много деца да са преживели драматични събития достойни за възрастен човек. За мен в очите на децата винаги има въпроси - защо и как Smile и един невероятен вътрешен заряд
От 10 години посещавам една възрастна лекарка ирисолог - невероятен човек. Тя е моят скенер какво става вътре в мен. Ирисологиято е много интересна наука, но е много важно какъв човек е лекаря отсреща. Аз също имам точки в едното око, а в другото нямам. Това е по-скоро генетично, не е признак на болест. Може би и за теб adidessi е така.
Не знам защо, но когато се запознавам с някого, винаги първо го поглеждам в очите. Може да не запомня името, но очите мога да опиша доста добре. Там има голяма част от информацията, която човек иска или не иска да сподели. Понякога е лесно да надникнеш там и да разбереш какво иска човека, за какво става въпрос, понякога не. Обаче до мемнта не съм намериал отговор от какво зависи това
Вижте профила на потребителяИзпратете лично съобщение Върнете се в началото
adidessi

Пуснато наПуснато на: Чет Юни 14, 2007 9:39 am
МнениеЗаглавие : 
Отговорете с цитат

Вярно, че в очите на децата винаги има въпроси и любопитство, както е вярно и че очите са огледалото на душата. Забелязала съм обаче, че когато съм притеснена или разстроена и съм заедно с детето си, гледайки го предавам собствените си настроения до голяма степен и на него. После ме е яд на себе си. Не смятам, че съм вампир, но явно очите действат като огледало, което предава информация и по този начин взаимно си въздействаме.

Пуснато наПуснато на: Чет Юни 14, 2007 9:49 am
МнениеЗаглавие : 
Отговорете с цитат

За всяко дете - мама- е всичко на този свят и те веднага усещат щом нещо не е наред. Когато тя е тъжна или весела. Наскоро наблюдавах две деца на мои познати на една и съща възраст, а по съвпадение и майките на една и съща възраст. Тази майка която е по-весела и общителна и детето и е такова. А другата по сериозната и затворена и детето и подобно.
AUDAN

Местожителство: България,Земята...засега
Пуснато наПуснато на: Чет Юни 14, 2007 10:07 am
МнениеЗаглавие : 
Отговорете с цитат

ASD написа:
За всяко дете - мама- е всичко на този свят и те веднага усещат щом нещо не е наред. Когато тя е тъжна или весела. Наскоро наблюдавах две деца на мои познати на една и съща възраст, а по съвпадение и майките на една и съща възраст. Тази майка която е по-весела и общителна и детето и е такова. А другата по сериозната и затворена и детето и подобно.

Това си е естествено.9 месеца са били едно.После детето,макар и отделен организъм,има обща аура с майката.Затова и майката усеща детето си.Поради липсата на своя точна определена аура уроките са често явление-енергия с ''лоша информация" или с "добра",но в повече отколкото може да поеме организма му.Майката тогава балансира нещата,стига да е ''в час''.
Но това до време.Най-късно на 7години детето вече има ясно изградена и завършена аура.Явно връзката с майката се губи и тя усеща тревога,че не ''владее положението" както преди.Но това е етап от живота на всеки човек-първите 7г изучава ИН,следващите-ЯН,а от 14 до 21 би трябвало да балансира и изясни кой е,изграждайки личността си или поне основата.

Такива неща съм чел и звучат логхично.

Пуснато наПуснато на: Чет Юни 14, 2007 10:19 am
МнениеЗаглавие : 
Отговорете с цитат

Това е ново за мен и много интересно, благодаря AUDAN.
kati

Пуснато наПуснато на: Чет Юни 14, 2007 1:42 pm
МнениеЗаглавие : 
Отговорете с цитат

Има публикация за етапите в живота на човек.Децата,докато са малки са обвързани с кармата на родителите си,след определена възраст вече започват да отработват своята собствена.А очите действително са нещо като огледало и на душата и на тялото/здравословно състояние/.но също така и излъчвател на енергия,мисли,чрез тях може да се въздейства.Пример за това са т.н.уроки,които могат да се осъществят и неволно и несъзнателно.Действат върху деца,защото тяхната защита все още не е достатъчно силна и са по-уязими,но могат да действат и върху възрастни.Не съм сигурна доколко са верни теориите за връзката между цвета на очите и характера или пък физиологичните параметри на хората.Донякъде е свързано и с пигментацията на кожата и цвета на косите,въпреки,че има голямо разнообразие,като изключим расовата принадлежност.Светлооките хора са и светлокожи и светлокоси,както и обратното,има и комбинации - при смесване на много и различни гени в родословието.
Вижте профила на потребителяИзпратете лично съобщениеИзпрати мейла Върнете се в началото
ASD

Пуснато наПуснато на: Чет Юни 14, 2007 3:03 pm
МнениеЗаглавие : 
Отговорете с цитат

kati тук в сайта ли има такава публикация, разгледах разделите но не можах да я открия. Кажи ми моля те къде мога да прочета повече по темата
kati

Пуснато наПуснато на: Чет Юни 14, 2007 3:10 pm
МнениеЗаглавие : 
Отговорете с цитат

Smile В раздел "карма" на публикациите,от последните на Маг Селена "за живота",от скоро са. Smile
Вижте профила на потребителяИзпратете лично съобщениеИзпрати мейла Върнете се в началото
ASD

Пуснато наПуснато на: Чет Юни 14, 2007 3:14 pm
МнениеЗаглавие : 
Отговорете с цитат

Благодаря kati, ще погледна Smile
СЕЛЕНА Ярослава Велесова

Пуснато наПуснато на: Чет Юни 14, 2007 4:22 pm
МнениеЗаглавие : Re: ?????
Отговорете с цитат

AUDAN написа:

Имах позната,която ядосаше ли се,очите й ставаха зелени,а иначе бяха сиви,стоманено сиви,но много топли като излъчване.

Ха сега да се разберем ти за кого намекваш?!

Пуснато наПуснато на: Чет Юни 14, 2007 4:25 pm
МнениеЗаглавие : 
Отговорете с цитат

Smile И аз това се запитах,въпреки,че не съм я виждала на живо.. Laughing Laughing Laughing Laughing Wink
СЕЛЕНА Ярослава Велесова

Пуснато наПуснато на: Чет Юни 14, 2007 4:29 pm
МнениеЗаглавие : 
Отговорете с цитат

AUDAN написа:
Най-късно на 7години детето вече има ясно изградена и завършена аура.

Изградена - да, но с напълно завършена аура хората се сдобиват едва в 28-та си година!

Но ... много от тях не стигат това съвършенство, ама това вече е друга една тема!

Открийте я ... виждам, че можете ... вече, което страшно много ме радва!

Пуснато наПуснато на: Чет Юни 14, 2007 4:31 pm
МнениеЗаглавие : 
Отговорете с цитат

Маг Селена написа:
Изградена - да, но с напълно завършена аура хората се сдобиват едва в 28-та си година!

Но ... много от тях не стигат това съвършенство, ама това вече е друга една тема!

А някой хора дотогава вече са създали семейства,деца,дори и кариера....
Покажи мнения от преди:    
Предишната тема Предишната тема
Създайте нова темаНапишете отговор

Идете на:   

Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети

НАЧАЛО / Към уебсайта