Автор |
Съобщение |
niiiiia
|
Пуснато на: Чет Фев 01, 2007 8:22 pm
Заглавие : ????? ?????????????? .
|
|
|
Моите съболезнования за котката ти, Маг Селена. Моята котка почина на 27. 11. 2005 година от тумор. Аз мисля, че котките трябва да се кастрират, защото от взимането на хапчета против разгонване, мисля че е допринесло за развитието на тумора. Два пъти я оперира доктора от злокачествени тумори моята котка и накрая нещата станаха безнадеждни и въпреки че аз не бях против, родителите ми я заведаха при доктора и той я евтаназира. Много пъти ме е посещавала моята котка от оня свят. Според един мой сън духът и още броди някъде около нашият блок, защото много се е привързала към него. Моята котка се казваше Оливия. |
|
|
|
|
|
СЕЛЕНА Ярослава Велесова
Местожителство: София
|
Пуснато на: Чет Фев 01, 2007 9:59 pm
Заглавие :
|
|
|
Благодаря за съболезнованията, Ния ...
Не са само лекарствата против разгонването причината за образуване на тумори.
Туморните образования са от повечкото раждания, както и от повечкото годинки на котките ...
Ами тях горките никой не ги лекува от мастити ... а тия мастити после стават на тумори ...
Черна Маца все още е с голямо присъствие в къщи, защото тя пък беше много привързана милата към мен!
Всъщност Ния ... не се обиждай от мнението ми за децата-ангели, но никак не искам да живееш в заблуждения ... като всички "колеги окултисти" ... |
|
_________________ Истинският Гуру е в теб! Намери го ...
|
|
|
|
niiiiia
|
Пуснато на: Пет Фев 02, 2007 10:42 am
Заглавие : ???? 7
|
|
|
Аааа, не се обиждам Маг Селена. Вие разбирате много повече от мен за света на астрала, защото имате дарбата да познавате този духовен свят.
Аз вече съм дала обет на Господ, да не пиша в чатове, форуми и сайтове за запознанства и от виртуалните контакти, си позволявам само писането на е-mail-и, така че с това мнение ( постинг ) до вас символично се сбогувам с чатове, форуми и сайтове за запознанства.
Съжалявам! Пак се отклоних от темата. Искам да ви попитам няколко въпроса за котката ви Черна Маца:
Името, което избрахте Черна Маца символно ли беше и какво символизира? Идваше ли Черна Маца при вас да ви прегръща с лапки? На колко години почина котката ви? Моята на 12 и половина. А аз четох, че най - възрастната котка за всички времена е починала на 58 години!!! Какво е това мастити? Мъркаше ли често котката ви и какво обичаше да яде най - много? И последният ми въпрос е какви играчки помните, че й бяхте купили и докога играеше с тези играчки? |
|
|
|
|
|
СЕЛЕНА Ярослава Велесова
|
Пуснато на: Пет Фев 02, 2007 12:38 pm
Заглавие :
|
|
|
Черна Маца си беше просто Черна Маца, niiiiia, виж я как изглеждаше на снимката ...
Мастита е твърдо, уплътнено образование разположено във или около млечните жлези, което впоследствие може да се изроди в злокачествени тумори!
Що се отнася до подробния ти разпит за Черна Маца ... забрави!!! ... тя не е твой личен приоритет и не смятам да коментирам въпросите ти!
Може да е животно, но аз ще уважа паметта му и няма да безпокоя духчето й! Нека просто си почива в мир!
Смятам, че ме разбра правилно, нали! |
Последната промяна е направена от СЕЛЕНА Ярослава Велесова на Сря Мар 07, 2007 8:39 pm; мнението е било променяно общо 1 път |
|
|
|
|
niiiiia
|
Пуснато на: Пет Фев 02, 2007 1:09 pm
Заглавие : 7
|
|
|
Права си. |
|
|
|
|
|
admin
|
Пуснато на: Пет Фев 02, 2007 1:26 pm
Заглавие : Re: ???? 7
|
|
|
niiiiia написа: |
Аз вече съм дала обет на Господ, да не пиша в чатове, форуми и сайтове за запознанства и от виртуалните контакти, си позволявам само писането на е-mail-и, така че с това мнение ( постинг ) до вас символично се сбогувам с чатове, форуми и сайтове за запознанства.
|
Уважаема niiiiia, щом сте дали обет, не го нарушавайте само заради нас!
Ако не разбирате какво бих желал да кажа, първо прочетете раздела за правилното ползване на форумите, а после приемете този пост като последно предупреждение! |
|
|
|
|
|
niiiiia
|
Пуснато на: Пет Фев 02, 2007 1:45 pm
Заглавие : ????????? ?? ?? ??????????????.
|
|
|
Извинявам се на Администратора.
Обещавам, да се спазвам вече обета си и да не пиша не само във вашият форум, но и във всички форуми. Вече се не пиша в чатове и сайтове за запознанства. Не ми забранявайте IP-то, достаъчно е че това са го направили в един друг форум, а в три други съм на последно предупреждение и нека това мое обещание да ми напомня, че ако пиша още веднъж и наруша обета си към Господ, в този форум, ще ми забраните IP - то.
Още веднъж се извинявам. Няма да се повтори. |
|
|
|
|
|
reveta
|
Пуснато на: Пет Фев 02, 2007 4:31 pm
Заглавие :
|
|
|
Защо да е добре да се кастрират?! Ако не можеш да се справиш с поколението на домашния си любимец, това не значи че трябва да го осакатяваш като го правиш "половин човек". Много е лесно така, нали. За теб. Да го заведеш на кастрация или да му даваш хапчета докато му мине. И без хапчета разгонването отминава за броени дни от само себе си. Смятам че който си е взел веднъж животинче, е направил своя избор и трябва да му осигури най-добрите и здравословни условия за живеене, а не да му вреди под една или друга форма, за да си спести някоя друга неприятност по отглеждането му. |
|
|
|
|
|
Маг Живин
|
Пуснато на: Пет Фев 02, 2007 10:39 pm
Заглавие :
|
|
|
Права си, но има и друго. Когато вземеш животинка и не й даваш да "оползотвори" разгонването, обикновено се стига до ракови заболявания в една по-късна, но недостатъчно късна възраст. А пък ако си вземеш расово животно, подписваш декларация, че няма да го размножаваш - тези за размножение се подлагат на множество изследвания и струват доста скъпо. Въобще човек е цар да усложнява живота си, както и този на животинките около себе си Но нещата далеч не са еднозначни. В единия случай е по-добро едно, в другия друго |
|
_________________ "Всекиму своето!" |
|
|
|
Маг Живин
|
Пуснато на: Вто Фев 27, 2007 10:36 pm
Заглавие : ?????? ?????? ?????? ??????
|
|
|
Понеже всички качват снимки, ще кача и аз двенки.
Сигурно повечето от вас си спомнят снимките на ей това коте от един друг предишен форум:
Сега то е горд и палав, и войнствен Котарак, и изглежда така, ако искате да знаете пък:
|
|
|
|
|
СЕЛЕНА Ярослава Велесова
|
Пуснато на: Вто Фев 27, 2007 10:44 pm
Заглавие :
|
|
|
Много сладък котарак е и ... знаете ли какво каза дъщеря ми, когато го наглеждахме последния път, когато я нямаше в къщи?!
Сподели, че имала "плахата надеждица", че тъй като е мъжка котка, няма да мога да я науча да говори ... Ама като се прибрала в къщи установила, че и този котарак след моята "скромна намеса" вече говорил ... и то непрекъснато ... направо бил досаден с дърдоренето си!!! |
|
|
|
|
|
kati
|
Пуснато на: Вто Фев 27, 2007 10:50 pm
Заглавие :
|
|
|
Чудни са! И такъв котарак сме имали.А като го водехме на гости при баща му /чието копие беше/, каква игра падаше само, после възрастният е тъгувал за него, като си го приберяхме, докато майката не търпеше никого около себе си, пъдеше ги и съскаше. |
|
|
|
|
|
Маг Живин
|
Пуснато на: Вто Фев 27, 2007 11:34 pm
Заглавие :
|
|
|
Бащите са винаги по-толерантни , особено ако става въпрос за игри изабавления |
|
|
|
|
AUDAN
Местожителство: България,Земята...засега
|
Пуснато на: Вто Фев 27, 2007 11:36 pm
Заглавие :
|
|
|
Маг Селена написа: | ... Ама като се прибрала в къщи установила, че и този котарак след моята "скромна намеса" вече говорил ... и то непрекъснато ... направо бил досаден с дърдоренето си!!! |
Ама Маг Селена,защо не запишете с нещо думите на котчо и да го пуснете?
Ми тъй,де! |
|
_________________ "Справедливост без Сила е само Добро Пожелание!", IYI |
|
|
|
СЕЛЕНА Ярослава Велесова
|
Пуснато на: Вто Фев 27, 2007 11:42 pm
Заглавие :
|
|
|
Е те тогава вече наистина ще има бити Селенки на почивки, значи!!!
Ааааа ... НЕ!!! ... отивам да спя ... лекааа нооощщ... |
|
|
|
|
|
|
|
Не Можете да пускате нови теми Не Можете да отговаряте на темите Не Можете да променяте съобщенията си Не Можете да изтривате съобщенията си Не Можете да гласувате в анкети
|
НАЧАЛО / Към уебсайта
|