НАЧАЛО / Към уебсайта
Въпроси/Отговори Въпроси/Отговори Търсене Търсене Потребители Потребители Потребителски групи Потребителски групи
Профил Профил Влезте, за да видите съобщенията си Влезте, за да видите съобщенията си Регистрирайте се Регистрирайте се Вход Вход
В момента е: Чет Ное 21, 2024 6:06 pm Вижте мненията без отговор
За врачките и гледачките
Създайте нова темаНапишете отговор
Предишната тема Следващата тема
Автор Съобщение
moongirl

Пуснато наПуснато на: Пет Дек 03, 2010 4:16 pm
МнениеЗаглавие : За врачките и гледачките
Отговорете с цитат

Здравейте!

Искам да ви питам може би малко странен въпрос. На скоро чух(не много скоро всъщност), че ако ти гледа т. нар. врачка или гледачка променяш собснвената си съдба. Това си го обяснявам единствено с факта, че ние, след като чули предсказанието си, подсазнателно следваме това, което са ни предсказали и то се превръща в реалност. До тук разбирам, но какво е възможно да се случи, ако някой друг иска да разбере каква ще е нашата съба(естествено без ние да знаем за това)? Възможно ли е с желанието си да разбере за нечия друга съдба(в този случай нашата) да се случи така, че тя да се промени?
Вижте профила на потребителяИзпратете лично съобщение Върнете се в началото
taniuga

Пуснато наПуснато на: Нед Дек 05, 2010 5:55 pm
МнениеЗаглавие : Re: За врачките и гледачките
Отговорете с цитат

moongirl написа:
Здравейте!

Искам да ви питам може би малко странен въпрос. На скоро чух(не много скоро всъщност), че ако ти гледа т. нар. врачка или гледачка променяш собснвената си съдба. Това си го обяснявам единствено с факта, че ние, след като чули предсказанието си, подсазнателно следваме това, което са ни предсказали и то се превръща в реалност.
До тук разбирам, но какво е възможно да се случи, ако някой друг иска да разбере каква ще е нашата съба(естествено без ние да знаем за това)? Възможно ли е с желанието си да разбере за нечия друга съдба(в този случай нашата) да се случи така, че тя да се промени?

Мисля, че тъй като всъщност протичането живота на човек е запланувано с цел получаване на уроци, то всичко което се случва е част от плана. Но тъй като има и свободна воля, то вариантите на плана са много и това са т.нар. паралелни реалности. Ако избереш да идеш на врачка и я послушаш, то тръгваш по този път,респ. създаваш тази реалност и си носиш последствията. Ако не идеш, то постъпваш по друг начин и това пак е твоя живот, но е протичащ по друг начин - сиреч избрала си друга реалност.
Ако непременно трябва да получиш урока си и да идеш и да не идеш, и да знаеш и да не знаеш , все ще ти се случи това , което е трябвало.

А това дали някой знае съдбата ти и може ли да я промени - мисля, че може и ако го направи то това е част от неговия и твой план за живота ви. Така ежедневно контактуваме с хора, оказващи влияние и променящи живота ни и това е част от предварителната ни уговорка при плануване на животите ни.
moongirl

Пуснато наПуснато на: Нед Дек 05, 2010 7:55 pm
МнениеЗаглавие : 
Отговорете с цитат

Мисля, че разбрах. Благодаря за отговора Smile
СЕЛЕНА Ярослава Велесова

Местожителство: София
Пуснато наПуснато на: Сря Дек 08, 2010 11:27 am
МнениеЗаглавие : 
Отговорете с цитат

Просто нямам какво да допълня към отговора на Танюга!

Благодаря ти, Танюга! Very Happy

Пуснато наПуснато на: Сря Дек 08, 2010 8:03 pm
МнениеЗаглавие : 
Отговорете с цитат

Аз трябва да ви благодаря, защото от този сайт тръгнах съзнателно да търся отговори на вълнуващите ме въпроси за живота и битието.
Преди да се запозная с публикациите и разсъжденията по темите, тези въпроси се въртяха в подсъзнанието ми и приемах живота си като някакъв сбор от случайности. Това ми създаваше някакво усещане на обреченост и бях приела ролята на жертва на обстоятелства - "Горкият аз".
Сега се старая да съм осъзната по всяко време, да правя осъзнати избори да си обяснявам случващото се и се опитвам да си създавам своя реалност.... Въобще промених се, старая се да не критикувам, да не давам съвети, да не се притеснявам да изказвам спокойно мнението си...
Изобщо общуването с вас в сайта ми помага да израствам като в същото време ми доставя голямо удоволствие и ви благодаря затова , че ви има и че сте такива каквито сте! Very Happy Very Happy Very Happy
СЕЛЕНА Ярослава Велесова

Местожителство: София
Пуснато наПуснато на: Нед Дек 12, 2010 2:49 pm
МнениеЗаглавие : 
Отговорете с цитат

Радвам се много, че съм ти била полезна с нещо, Танюга! Very Happy

Предишната тема Предишната тема
Създайте нова темаНапишете отговор

Идете на:   

Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите