Автор |
Съобщение |
Маг Живин
Местожителство: София
|
Пуснато на: Сря Сеп 19, 2007 7:34 pm
Заглавие : ????
|
|
|
Радости и фойерверки
Най-сетне студът се спусна и над нашата улица. Обещават да е трайно. Кишата бавно потича в нордическите ми жили и животът започва да изглежда безумно красив. Не мога да опиша с думи колко е хубаво студеното време. Върхова форма и всичко е супер.
Някъде преди писах тема за охулване на жегите. Още не съм се отметнал, напротив.
А вие? Споделяте ли радостта ми? |
|
_________________ "Всекиму своето!" |
|
|
|
kati
|
Пуснато на: Сря Сеп 19, 2007 7:46 pm
Заглавие : Re: ????
|
|
|
Маг Живин написа: | А вие? Споделяте ли радостта ми? |
С леки резерви.Ако става плавно по-добре,а не вчера или сутрината горещо,изведнъж - рязка промяна с 10о.Поне да се аклиматизираме и да се навличаме постепенно.Като застудя преди навлякох кожено яке,като се стопли докато се усетя да го сваля,заврях,/някои ходеха лятно голи,аз с яке/.Тъкмо го свалих,зазъзнах.Поне да се знае,добре,че следя прогнозите.А днес ми смениха дограмата и добре,че приключиха малко преди да завали и застудее,че иначе лошо.Досега оправях бойното поле в къщи.Котаракът ми взе дейно участие в работата на майсторите,много си падна по инструментите им и по главата на единия.Сега след толкова усърдни ремонтни работи се отдаде на сън,та да не ми се мотае в краката докато чистя,щото иначе много обича метлите и парцалите. |
|
|
|
|
|
penka
|
Пуснато на: Сря Сеп 19, 2007 8:01 pm
Заглавие :
|
|
|
Аз също много обичам да е по-студено.Някак си се чувствам по-естествено като е по-хладно, или духа вятър, или вали.Много обичам и мъглите.Изобщо, за мен лятото с тези жеги и щастливи туристи е просто време, което трябва да стисна зъби и да изтърпя.Сега започва моето време! |
|
|
|
|
|
Маг Живин
|
Пуснато на: Сря Сеп 19, 2007 8:08 pm
Заглавие :
|
|
|
kati определено лъже, защото е време за избиване на дограмата, а не за поставяне на такава, която да намалява студа. А инак за котето е супер да си играе с парцалите.
Но penka определено спечели преходния кон на славата със своето изказване. Нека и го дадем:
|
|
|
|
|
kati
|
Пуснато на: Сря Сеп 19, 2007 8:12 pm
Заглавие :
|
|
|
Въобще не лъжа! Избиха старата/дървена,която беше специално правена преди 10 г.и дебела/ и сложиха ПВЦ. |
|
|
|
|
|
Didi
Местожителство: Варна , морето ... сините вълни ! :)
|
Пуснато на: Чет Сеп 20, 2007 2:12 am
Заглавие :
|
|
|
Обужaвам студеното време.Толкова прохладно ,влиза свеж въздух...мирише на зима някак си!През Декември си отварях прозореца(когато не е адския студ) ,завивах се с едни големи юргани и сутринта ,затоплена само си подавам главата и усещам студения,свеж въздух...Няма нищо по-приятно от това . |
|
|
|
|
|
AUDAN
Местожителство: България,Земята...засега
|
Пуснато на: Чет Сеп 20, 2007 2:30 pm
Заглавие :
|
|
|
"Клуб на мазостиста" ли виждам,че се е заформил?
Аз ще отвърна с "Клуб на приятелите на топлото време",пък |
|
_________________ "Справедливост без Сила е само Добро Пожелание!", IYI |
|
|
|
kati
|
Пуснато на: Чет Сеп 20, 2007 2:35 pm
Заглавие :
|
|
|
Обичам всякакво време,без крайностите му.Като "зимно чадо" харесвам сезона,както и есента/на граниктата на двата сезона съм/.Дали има значение кой кога е роден,та да си го влече съответния сезон,че съм чела и такива теории,някой знае ли? |
|
|
|
|
|
AUDAN
|
Пуснато на: Чет Сеп 20, 2007 2:41 pm
Заглавие :
|
|
|
Пък аз съм си "лятно чадо",та викам:
СМЪРТ на СТУДААА! ... |
|
|
|
|
Didi
|
Пуснато на: Чет Сеп 20, 2007 2:41 pm
Заглавие :
|
|
|
AUDAN написа: | "Клуб на мазостиста" ли виждам,че се е заформил?
Аз ще отвърна с "Клуб на приятелите на топлото време",пък |
Не знаеш какво изпускаш???И аз бях също,като теб!Една зиморничава...от Септември си пусках печката ... аааа сегааа .... прозореца вечно е отворен ...Много го обичам това време,мрачно,дъждовно ... хладнооо ....ПРЕКРАСНООО
|
|
|
|
|
|
kati
|
Пуснато на: Чет Сеп 20, 2007 2:48 pm
Заглавие :
|
|
|
Може да заформите "клуб на моржовете".Аз пък сега съм зиморничава,но с повече дрехи решавам проблема.А беше време,когато не бях,даже напротив - и в най-големия студ си ходех много леко облечена/"...а бяхме млади"/. |
|
|
|
|
|
AUDAN
|
Пуснато на: Чет Сеп 20, 2007 4:09 pm
Заглавие :
|
|
|
Didi написа: | Не знаеш какво изпускаш??? |
О-о-о,знам,знам-оцъклен от студ поглед,измръзнали пръсти,които болят при загряването им после,луга по улиците,която разяжда кожените обувки и ти дарява с бял "прах"...
Чакай да помисля какво друго изпускам... |
|
|
|
|
Маг Живин
|
Пуснато на: Чет Сеп 20, 2007 4:28 pm
Заглавие :
|
|
|
AUDAN написа: | ...Чакай да помисля какво друго изпускам... |
Както винаги най-хубавото - студа.
Споменах ли за джакпота или пак забравих? |
|
|
|
|
Didi
|
Пуснато на: Чет Сеп 20, 2007 4:29 pm
Заглавие :
|
|
|
Изпускаш да си видиш червения нос в огледалото и да се смееш на измръзналия си вид!
Изпускаш бодрото настроение,което студения въздух събужда в теб...(мен лично горещината ме приспива)... |
|
|
|
|
|
kati
|
Пуснато на: Чет Сеп 20, 2007 4:33 pm
Заглавие :
|
|
|
А бой със снежни топки? Кеф! Ама не се намирам привлекателна с червен нос,sorry! |
|
|
|
|
|
|
|
Не Можете да пускате нови теми Не Можете да отговаряте на темите Не Можете да променяте съобщенията си Не Можете да изтривате съобщенията си Не Можете да гласувате в анкети
|
НАЧАЛО / Към уебсайта
|