НАЧАЛО / Към уебсайта
Въпроси/Отговори Въпроси/Отговори Търсене Търсене Потребители Потребители Потребителски групи Потребителски групи
Профил Профил Влезте, за да видите съобщенията си Влезте, за да видите съобщенията си Регистрирайте се Регистрирайте се Вход Вход
В момента е: Пет Ное 22, 2024 11:04 am Вижте мненията без отговор
СТУД
Създайте нова темаНапишете отговор
Предишната тема Следващата тема
Автор Съобщение
Маг Живин

Местожителство: София
Пуснато наПуснато на: Сря Сеп 19, 2007 7:34 pm
МнениеЗаглавие : ????
Отговорете с цитат

Радости и фойерверки

Най-сетне студът се спусна и над нашата улица. Обещават да е трайно. Кишата бавно потича в нордическите ми жили и животът започва да изглежда безумно красив. Не мога да опиша с думи колко е хубаво студеното време. Върхова форма и всичко е супер.

Някъде преди писах тема за охулване на жегите. Още не съм се отметнал, напротив.

А вие? Споделяте ли радостта ми?

Пуснато наПуснато на: Сря Сеп 19, 2007 7:46 pm
МнениеЗаглавие : Re: ????
Отговорете с цитат

Маг Живин написа:
А вие? Споделяте ли радостта ми?

С леки резерви.Ако става плавно по-добре,а не вчера или сутрината горещо,изведнъж - рязка промяна с 10о.Поне да се аклиматизираме и да се навличаме постепенно.Като застудя преди навлякох кожено яке,като се стопли докато се усетя да го сваля,заврях,/някои ходеха лятно голи,аз с яке/.Тъкмо го свалих,зазъзнах.Поне да се знае,добре,че следя прогнозите.А днес ми смениха дограмата и добре,че приключиха малко преди да завали и застудее,че иначе лошо.Досега оправях бойното поле в къщи.Котаракът ми взе дейно участие в работата на майсторите,много си падна по инструментите им и по главата на единия.Сега след толкова усърдни ремонтни работи се отдаде на сън,та да не ми се мотае в краката докато чистя,щото иначе много обича метлите и парцалите. Cool
Вижте профила на потребителяИзпратете лично съобщениеИзпрати мейла Върнете се в началото
penka

Пуснато наПуснато на: Сря Сеп 19, 2007 8:01 pm
МнениеЗаглавие : 
Отговорете с цитат

Аз също много обичам да е по-студено.Някак си се чувствам по-естествено като е по-хладно, или духа вятър, или вали.Много обичам и мъглите.Изобщо, за мен лятото с тези жеги и щастливи туристи е просто време, което трябва да стисна зъби и да изтърпя.Сега започва моето време!
Вижте профила на потребителяИзпратете лично съобщение Върнете се в началото
Маг Живин

Пуснато наПуснато на: Сря Сеп 19, 2007 8:08 pm
МнениеЗаглавие : 
Отговорете с цитат

kati определено лъже, защото е време за избиване на дограмата, а не за поставяне на такава, която да намалява студа. Razz Cool А инак за котето е супер да си играе с парцалите. Laughing

Но penka определено спечели преходния кон на славата със своето изказване. Нека и го дадем:

Пуснато наПуснато на: Сря Сеп 19, 2007 8:12 pm
МнениеЗаглавие : 
Отговорете с цитат

Въобще не лъжа! Избиха старата/дървена,която беше специално правена преди 10 г.и дебела/ и сложиха ПВЦ. Cool
Вижте профила на потребителяИзпратете лично съобщениеИзпрати мейла Върнете се в началото
Didi

Местожителство: Варна , морето ... сините вълни ! :)
Пуснато наПуснато на: Чет Сеп 20, 2007 2:12 am
МнениеЗаглавие : 
Отговорете с цитат

Обужaвам студеното време.Толкова прохладно ,влиза свеж въздух...мирише на зима някак си!През Декември си отварях прозореца(когато не е адския студ) ,завивах се с едни големи юргани и сутринта ,затоплена само си подавам главата и усещам студения,свеж въздух...Няма нищо по-приятно от това .
AUDAN

Местожителство: България,Земята...засега
Пуснато наПуснато на: Чет Сеп 20, 2007 2:30 pm
МнениеЗаглавие : 
Отговорете с цитат

"Клуб на мазостиста" ли виждам,че се е заформил? Shocked
Аз ще отвърна с "Клуб на приятелите на топлото време",пък Cool

Пуснато наПуснато на: Чет Сеп 20, 2007 2:35 pm
МнениеЗаглавие : 
Отговорете с цитат

Cool Обичам всякакво време,без крайностите му.Като "зимно чадо" харесвам сезона,както и есента/на граниктата на двата сезона съм/.Дали има значение кой кога е роден,та да си го влече съответния сезон,че съм чела и такива теории,някой знае ли? Rolling Eyes
AUDAN

Пуснато наПуснато на: Чет Сеп 20, 2007 2:41 pm
МнениеЗаглавие : 
Отговорете с цитат

Пък аз съм си "лятно чадо",та викам:

СМЪРТ на СТУДААА! Evil or Very Mad Evil or Very Mad Evil or Very Mad Evil or Very Mad Evil or Very Mad Evil or Very Mad Evil or Very Mad Evil or Very Mad Evil or Very Mad ...

Пуснато наПуснато на: Чет Сеп 20, 2007 2:41 pm
МнениеЗаглавие : 
Отговорете с цитат

AUDAN написа:
"Клуб на мазостиста" ли виждам,че се е заформил? Shocked
Аз ще отвърна с "Клуб на приятелите на топлото време",пък Cool

Не знаеш какво изпускаш???И аз бях също,като теб!Една зиморничава...от Септември си пусках печката ... аааа сегааа .... прозореца вечно е отворен ...Много го обичам това време,мрачно,дъждовно ... хладнооо ....ПРЕКРАСНООО
kati

Пуснато наПуснато на: Чет Сеп 20, 2007 2:48 pm
МнениеЗаглавие : 
Отговорете с цитат

Laughing Може да заформите "клуб на моржовете".Аз пък сега съм зиморничава,но с повече дрехи решавам проблема.А беше време,когато не бях,даже напротив - и в най-големия студ си ходех много леко облечена/"...а бяхме млади"/. Cool
AUDAN

Пуснато наПуснато на: Чет Сеп 20, 2007 4:09 pm
МнениеЗаглавие : 
Отговорете с цитат

Didi написа:
Не знаеш какво изпускаш???

О-о-о,знам,знам-оцъклен от студ поглед,измръзнали пръсти,които болят при загряването им после,луга по улиците,която разяжда кожените обувки и ти дарява с бял "прах"...

Чакай да помисля какво друго изпускам... Rolling Eyes

Пуснато наПуснато на: Чет Сеп 20, 2007 4:28 pm
МнениеЗаглавие : 
Отговорете с цитат

AUDAN написа:
...Чакай да помисля какво друго изпускам... Rolling Eyes

Както винаги най-хубавото - студа. Very Happy

Споменах ли за джакпота или пак забравих? Razz

Пуснато наПуснато на: Чет Сеп 20, 2007 4:29 pm
МнениеЗаглавие : 
Отговорете с цитат

Изпускаш да си видиш червения нос в огледалото и да се смееш на измръзналия си вид!
Изпускаш бодрото настроение,което студения въздух събужда в теб...(мен лично горещината ме приспива)...
kati

Пуснато наПуснато на: Чет Сеп 20, 2007 4:33 pm
МнениеЗаглавие : 
Отговорете с цитат

Very Happy Very Happy А бой със снежни топки? Кеф! Ама не се намирам привлекателна с червен нос,sorry! Embarassed Laughing Very Happy Very Happy
Покажи мнения от преди:    
Предишната тема Предишната тема
Създайте нова темаНапишете отговор

Идете на:   

Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети

НАЧАЛО / Към уебсайта