Автор |
Съобщение |
AUDAN
Местожителство: България,Земята...засега
|
Пуснато на: Пон Фев 04, 2008 7:07 pm
Заглавие : "A ???? ? ???????? ?? ?? ????..."
|
|
|
Васко Кеца може и да си върви по света и да си подсвирква,ама аз току-що се замислих след втори материал,според който колкото по-извисен е един дух,толкова по-го влечало към собствения му пол.
"Ню ейдж" е лъжа,защото това е религия.Лъжа е и всяка религия,казват статийосписувателите (тъ-ъ-ъй!Дотук съм съгласен.Ама във всеки капан примамката е истинска... ).
И понеже някога сме били двуполови,а коалицията Орион/Сириус ни разделила,то сега сме жени и мъже (нямам спомени да е било така,но нямам и да не е било.Затова,поради липса на доказателства,приемам за вярно твърдението...засега,макар и с "особено мнение").
И авторите твърдят,че би трябвало колкото по-висш е един дух,толкова да избягва наложените норми на Коалицията и че би трябвало от хетеросексуални,да се премине през би- към хомо-... ака е щяло да се доизвиси...навярно...знам ли какво им е в главите на тия?! ) .
Бре-е-ей!
Чудя се тия хора наистина ли си вярват или се опитват да премахнат конкуренцията (т.е. колкото повече мъже са педали,толкова повече жени за избор ще останат.Хитро,а? Лошото е,че и на някои жени ще им хрумне да не са хетеросексуални,което е лошо-о-о...за мъжете поне,де ) .
От тази статия излиза,че аз съм със страхотно нисш дух,след като не ме влече да съм "модерен ляв" (да ми е честит...духът ми!Уррррааааа! )
ПП Според моята информация империите Орион и Сириус враждуват,та за каква ли коалиция може да става дума? |
|
_________________ "Справедливост без Сила е само Добро Пожелание!", IYI |
|
|
|
СЕЛЕНА Ярослава Велесова
Местожителство: София
|
Пуснато на: Пон Фев 04, 2008 7:57 pm
Заглавие :
|
|
|
Честно да ти кажа, Аудане, и аз си имам особено мнение по въпроса ...
Тоз човек, неизвестния автор де, дето непрекъснато се позовава на Монро (пак игра на криш-миш зад известно име!!!) да ти кажа ... нещо много се е объркал и заблудил май из нивата не на Висшите сфери, а на най-простия и нисш астрал.
Вярно е, че всички живи същества са андрогинни, вярно е, че е имало и еднополови такива - е, нека ги наречем хора - вярно е, че лемурийците били с две лица и най-вероятно вече двуполови като едно тяло, вярно е, че едното физическо тяло впоследствие при атлантите се е обособило като две с различни полови белези- съответно на мъж и на жена.
Но ... именно в това се състои и самото съвършенство.
И когато става въпрос за "Сходното привлича сходното", то преди всичко можем да говорим за сходни вълнови излъчвания и вибрации, за сходно мислене, за сходни дейстивя, но ... никога за сходни човешки физически тела, тъй като колкото и да се съвъкупляват, и по каквито и да било начини, и под каквито и да било форми, те никога не могат да се слеят и припаснат в едно цяло, в един цял организъм.
А именно в сливането на женското и мъжкото човешки тела се състои самото съвършество, защото само те имат интелигентната способност, сливайки се чрез сексуалната тантра да стигнат до пълното единение пораждащо ... нов живот.
Това не е разделение!!! Забелижи ... а е акт на единение.
А какво казва неизвестния автор на "Матрица V" за Орионската майка - "Разделя и владее!", нали така?!
Тогава кой кого разделя всъщност и кой кого се опитва да владее, след като жената и мъжа сливайки се в едно цяло чрез половия акт създават нов живот, който е олицетворението на Божественото Единение???!!!
Май точно тук теорията или хопотезата на неизвестния автор куца много ... Пък и дали е наясно тоз човек, че през 1973 год. еденствено сирианците ни помогнаха да не загинем като земна цивилизация???!!!
Приемането на собственото мнение като единствен критерий не означава, че е то е и единствената истина, а означава едно единствено нещо - заблуда!
И е по-добре подобни автори да не подчертават личните си предпочитания към сходните тям полове ... пред световната общественост, за да сеят собствените си заблуди в нея!!!
Аудане, тоя да не е някое влечугоподобно под прикритие?! Хахахахахахахахахаха ....
Нека всеки сам преценява и решава, както и избира с кого ще си ляга и става, с кого ще прави секс или не, защото останалото просто е насилие.
Това мисля аз за сега по този въпрос!
Най-после си го казах ... |
|
_________________ Истинският Гуру е в теб! Намери го ...
|
|
|
|
AUDAN
|
Пуснато на: Пон Фев 04, 2008 8:21 pm
Заглавие :
|
|
|
Маг Селена написа: | Аудане, тоя да не е някое влечугоподобно под прикритие?! Хахахахахахахахахаха ....
Нека всеки сам преценява и решава, както и избира с кого ще си ляга и става, с кого ще прави секс или не, защото останалото просто е насилие. |
А-а-а,не знам дали е влечугоподобно,но ако е,то явно и сред тях има педерастия
А Единението,създаващо Нов живот е много на място. Обаче ...сега се правят опити да се създава потомство без мъже-чрез мутиране на Х-хромозомата на майката или чрез клетки от гръбначния й мозък.
Та си викам:"Щом се опитват да намерят начи да се живее без мъже,това не е от "Сириус",според автора,защото орионците били патриархални,а явно е от "Орион"
Сетих се и друго.Египтяните смятали,че душите,поне на фараоните, отиват в Дуат-място,някъде близо до Сириус.Т.е. връщат се у дома...
Котко /Лъвоподобните хуманооиди винаги са свързани със закрила и спокойствие.Според някои сведения такива същества населяват именно областта около Сириус.
Правете си извод кой е с нас и кой не е...
Плеадианците,уж,са с нас,но...щом не са се намесили през 1973г,то...и те нещо ме съмняват
Законът за ненамеса е повсеместен,но само един жест като този на Сириусианците ,показва кой го е грижа за нас.Може да е против Закона,но кой родител не би пристъпил Закона,за да защити детето си???? |
|
|
|
|
СЕЛЕНА Ярослава Велесова
|
Пуснато на: Пон Фев 04, 2008 11:16 pm
Заглавие :
|
|
|
За всичко казано до тук си абсолютно и безпределно прав, приятелю Аудане!
Жалкото е, че "учените рептилоиди" (влечугоподобни) създават или ще създават изродено поколение чрез мутиралата ВЕЧЕ Х-хромозома на майката или чрез клетки от гръбначния й мозък, като убеждават света, че това ще бъдат многофункционални хиперчовешки същества, а истината е, че те ще бъдат най-идеалните безмилостни унищожители на Земляните.
Вече съм свидетел и на някои други видове зачеване и раждания, но не тук е мястото да ги коментирам, ама те само са предшестващи тези, за които говориш ти, Аудане!
Мисля, че в личните ни срещи вече съм говорила как е заченат моя син, нали ... ?!
Ооооо ... за по-нередовните потребители, за да не им работи въображението мога да кажа, че изобщо не е от пряк контакт с извънземни ... тези глупости ще оставя да ги коментират зложелателите ми, за да хранят с тях чрез гадните си емоции гнусните ларви около и в себе си! Ки-ки-ки ...
Аудане, не, че отдавна не сме мутирали такива като теб и мен, но въпреки всичко имаме някакъв трезв поглед и правилно разбиране върху нещата от живота и много по-истински на поне от 90% земно население!
Какви постижения имаме, а и какви аутсайдери сме само ... въх ... |
|
|
|
|
|
AUDAN
|
Пуснато на: Нед Сеп 06, 2009 7:37 pm
Заглавие :
|
|
|
Маг Селена написа: | Вярно е, че всички живи същества са андрогинни, вярно е, че е имало и еднополови такива - е, нека ги наречем хора - вярно е, че [color=redлемурийците били с две лица[/color] и най-вероятно вече двуполови като едно тяло, вярно е, че едното физическо тяло впоследствие при атлантите се е обособило като две с различни полови белези- съответно на мъж и на жена. | И като да как да са изглеждали?
Като сиамски близнаци ли? Или като двуглави лами? |
|
|
|
|
СЕЛЕНА Ярослава Велесова
|
Пуснато на: Сря Сеп 09, 2009 3:46 pm
Заглавие :
|
|
|
Горе долу като сиамски близнаци - отпред лице и ръце, и отзад лице и ръце.
Нещо като многоръкия Шива ... ето така ...
А може и така ...
... или ей така ...
|
|
|
|
|
|
AUDAN
|
Пуснато на: Сря Сеп 09, 2009 6:17 pm
Заглавие :
|
|
|
Хм! Значи двуликият Ян[ус] може и да е съществувал наистина?!
|
|
|
|
|
Pi
|
Пуснато на: Сря Сеп 09, 2009 6:34 pm
Заглавие :
|
|
|
Аз също имам особено мнение към книгата. Не ми се връзва част от информация там- особено частта за хомосексуалността А теорията за едновременните инкарнации може и да е верна от гледна точка на това, че няма време освен СЕГА, но тогава пък как биха съществували последователни инкарнации, нали всичко е СЕГА?
За събитието през август 72- някой може ли да ми каже защо съм решила да идвам тук, при положение че е трябвало по план да имам няколко месеца живот? Не мога да си спомня |
|
|
|
|
|
СЕЛЕНА Ярослава Велесова
|
Пуснато на: Сря Сеп 09, 2009 8:02 pm
Заглавие :
|
|
|
AUDAN написа: | Хм! Значи двуликият Ян[ус] може и да е съществувал наистина?!
|
Разбира се, че ДА. |
|
|
|
|
|
СЕЛЕНА Ярослава Велесова
|
Пуснато на: Сря Сеп 09, 2009 8:18 pm
Заглавие :
|
|
|
Pi написа: | Аз също имам особено мнение към книгата. Не ми се връзва част от информация там- особено частта за хомосексуалността |
Онази част, в която имено се говори за сексуалността просто е пригодена единствено - явно! - според нагласите и потребността на ... този, който я е писал.
Затова и не качих повече статии от тази книга в нашия сайт ...
Pi написа: | А теорията за едновременните инкарнации може и да е верна от гледна точка на това, че няма време освен СЕГА, но тогава пък как биха съществували последователни инкарнации, нали всичко е СЕГА? |
За едновременните инкарнации горе-долу нещата стоят така, както са описани.. Те са възможни по принцип. Да речем тогава, когато много хора умират наведнъж ... не, че не е възможно. Но начина, по който това е предадено не е точен изобщо.
Всичко Е сега и последни инкарнации може да има тогава, когато абсолютно всички хора до един се прехвърлят едновременно в ... друго измерение.
Последните инкарнации важат за съответното измерение на едно по-ниско ниво на развитие в по-високо.
Pi написа: | За събитието през август 72- някой може ли да ми каже защо съм решила да идвам тук, при положение че е трябвало по план да имам няколко месеца живот? Не мога да си спомня |
За да довършиш последната част от спиралата на личния си житейски път като научиш някои кармични уроци, които все още са ти нужни тук, в това измерение.
Съответната част от спиралата може да е съвсем малка, но пък ти е абсолютно нужна за да затвориш твоя личен цикъл на духовно израстване. |
|
|
|
|
|
Pi
|
Пуснато на: Сря Сеп 09, 2009 9:33 pm
Заглавие :
|
|
|
Маг Селена написа: | За да довършиш последната част от спиралата на личния си житейски път като научиш някои кармични уроци, които все още са ти нужни тук, в това измерение.
Съответната част от спиралата може да е съвсем малка, но пък ти е абсолютно нужна за да затвориш твоя личен цикъл на духовно израстване. |
А аз си мислех, че бебетата не учат никакви уроци.. Маг Селена дай, моля те някой пример..
А съгласна ли си с теорията за ПОСЛЕДОВАТЕЛНИТЕ инкарнации (на другопланетяните, ако мога така да ги нарека)? |
|
|
|
|
|
СЕЛЕНА Ярослава Велесова
|
Пуснато на: Пон Сеп 14, 2009 9:13 pm
Заглавие :
|
|
|
Има и такъв вариант ... имам предвид инопланетяните и прераждането!
Пример ... може би друг път ... |
|
|
|
|
|
|
|
Не Можете да пускате нови теми Не Можете да отговаряте на темите Не Можете да променяте съобщенията си Не Можете да изтривате съобщенията си Не Можете да гласувате в анкети
|
НАЧАЛО / Към уебсайта
|