НАЧАЛО / Към уебсайта
Въпроси/Отговори Въпроси/Отговори Търсене Търсене Потребители Потребители Потребителски групи Потребителски групи
Профил Профил Влезте, за да видите съобщенията си Влезте, за да видите съобщенията си Регистрирайте се Регистрирайте се Вход Вход
В момента е: Чет Ное 21, 2024 8:17 pm Вижте мненията без отговор
"A дали е така?Кой ще ми каже..."
Създайте нова темаНапишете отговор
Предишната тема Следващата тема
Автор Съобщение
AUDAN

Местожителство: България,Земята...засега
Пуснато наПуснато на: Пон Фев 04, 2008 7:07 pm
МнениеЗаглавие : "A ???? ? ???????? ?? ?? ????..."
Отговорете с цитат

Васко Кеца може и да си върви по света и да си подсвирква,ама аз току-що се замислих след втори материал,според който колкото по-извисен е един дух,толкова по-го влечало към собствения му пол.

"Ню ейдж" е лъжа,защото това е религия.Лъжа е и всяка религия,казват статийосписувателите (тъ-ъ-ъй!Дотук съм съгласен.Ама във всеки капан примамката е истинска... Cool ).

И понеже някога сме били двуполови,а коалицията Орион/Сириус ни разделила,то сега сме жени и мъже (нямам спомени да е било така,но нямам и да не е било.Затова,поради липса на доказателства,приемам за вярно твърдението...засега,макар и с "особено мнение").

И авторите твърдят,че би трябвало колкото по-висш е един дух,толкова да избягва наложените норми на Коалицията и че би трябвало от хетеросексуални,да се премине през би- към хомо-... ака е щяло да се доизвиси...навярно...знам ли какво им е в главите на тия?! Rolling Eyes ) .

Бре-е-ей! Shocked
Чудя се тия хора наистина ли си вярват или се опитват да премахнат конкуренцията (т.е. колкото повече мъже са педали,толкова повече жени за избор ще останат.Хитро,а?WinkLaughing Лошото е,че и на някои жени ще им хрумне да не са хетеросексуални,което е лошо-о-о...за мъжете поне,де Rolling Eyes ) .

От тази статия излиза,че аз съм със страхотно нисш дух,след като не ме влече да съм "модерен ляв"Smile (да ми е честит...духът ми!Уррррааааа! Laughing )

ПП Според моята информация империите Орион и Сириус враждуват,та за каква ли коалиция може да става дума? Rolling Eyes

Местожителство: София
Пуснато наПуснато на: Пон Фев 04, 2008 7:57 pm
МнениеЗаглавие : 
Отговорете с цитат

Честно да ти кажа, Аудане, и аз си имам особено мнение по въпроса ... Confused

Тоз човек, неизвестния автор де, дето непрекъснато се позовава на Монро (пак игра на криш-миш зад известно име!!!) Razz да ти кажа ... нещо много се е объркал и заблудил май из нивата не на Висшите сфери, а на най-простия и нисш астрал. Rolling Eyes

Вярно е, че всички живи същества са андрогинни, вярно е, че е имало и еднополови такива - е, нека ги наречем хора - вярно е, че лемурийците били с две лица и най-вероятно вече двуполови като едно тяло, вярно е, че едното физическо тяло впоследствие при атлантите се е обособило като две с различни полови белези- съответно на мъж и на жена.

Но ... именно в това се състои и самото съвършенство.

И когато става въпрос за "Сходното привлича сходното", то преди всичко можем да говорим за сходни вълнови излъчвания и вибрации, за сходно мислене, за сходни дейстивя, но ... никога за сходни човешки физически тела, тъй като колкото и да се съвъкупляват, и по каквито и да било начини, и под каквито и да било форми, те никога не могат да се слеят и припаснат в едно цяло, в един цял организъм.

А именно в сливането на женското и мъжкото човешки тела се състои самото съвършество, защото само те имат интелигентната способност, сливайки се чрез сексуалната тантра да стигнат до пълното единение пораждащо ... нов живот.

Това не е разделение!!! Забелижи ... а е акт на единение.

А какво казва неизвестния автор на "Матрица V" за Орионската майка - "Разделя и владее!", нали така?!

Тогава кой кого разделя всъщност и кой кого се опитва да владее, след като жената и мъжа сливайки се в едно цяло чрез половия акт създават нов живот, който е олицетворението на Божественото Единение???!!!

Май точно тук теорията или хопотезата на неизвестния автор куца много ... Пък и дали е наясно тоз човек, че през 1973 год. еденствено сирианците ни помогнаха да не загинем като земна цивилизация???!!! Confused Cool

Приемането на собственото мнение като единствен критерий не означава, че е то е и единствената истина, а означава едно единствено нещо - заблуда!

И е по-добре подобни автори да не подчертават личните си предпочитания към сходните тям полове ... пред световната общественост, за да сеят собствените си заблуди в нея!!!

Аудане, тоя да не е някое влечугоподобно под прикритие?! Хахахахахахахахахаха ....

Нека всеки сам преценява и решава, както и избира с кого ще си ляга и става, с кого ще прави секс или не, защото останалото просто е насилие.

Това мисля аз за сега по този въпрос!

Най-после си го казах ... Razz Very Happy

Пуснато наПуснато на: Пон Фев 04, 2008 8:21 pm
МнениеЗаглавие : 
Отговорете с цитат

Маг Селена написа:
Аудане, тоя да не е някое влечугоподобно под прикритие?! Хахахахахахахахахаха ....

Нека всеки сам преценява и решава, както и избира с кого ще си ляга и става, с кого ще прави секс или не, защото останалото просто е насилие.

А-а-а,не знам дали е влечугоподобно,но ако е,то явно и сред тях има педерастия Laughing

А Единението,създаващо Нов живот е много на място. Обаче ...сега се правят опити да се създава потомство без мъже-чрез мутиране на Х-хромозомата на майката или чрез клетки от гръбначния й мозък.
Та си викам:"Щом се опитват да намерят начи да се живее без мъже,това не е от "Сириус",според автора,защото орионците били патриархални,а явно е от "Орион"

Сетих се и друго.Египтяните смятали,че душите,поне на фараоните, отиват в Дуат-място,някъде близо до Сириус.Т.е. връщат се у дома...
Котко /Лъвоподобните хуманооиди винаги са свързани със закрила и спокойствие.Според някои сведения такива същества населяват именно областта около Сириус.
Правете си извод кой е с нас и кой не е...

Плеадианците,уж,са с нас,но...щом не са се намесили през 1973г,то...и те нещо ме съмняват

Законът за ненамеса е повсеместен,но само един жест като този на Сириусианците ,показва кой го е грижа за нас.Може да е против Закона,но кой родител не би пристъпил Закона,за да защити детето си????

Пуснато наПуснато на: Пон Фев 04, 2008 11:16 pm
МнениеЗаглавие : 
Отговорете с цитат

За всичко казано до тук си абсолютно и безпределно прав, приятелю Аудане!

Жалкото е, че "учените рептилоиди" (влечугоподобни) създават или ще създават изродено поколение чрез мутиралата ВЕЧЕ Х-хромозома на майката или чрез клетки от гръбначния й мозък, като убеждават света, че това ще бъдат многофункционални хиперчовешки същества, а истината е, че те ще бъдат най-идеалните безмилостни унищожители на Земляните. Confused Rolling Eyes Crying or Very sad

Вече съм свидетел и на някои други видове зачеване и раждания, но не тук е мястото да ги коментирам, ама те само са предшестващи тези, за които говориш ти, Аудане!

Мисля, че в личните ни срещи вече съм говорила как е заченат моя син, нали ... ?!

Ооооо ... за по-нередовните потребители, за да не им работи въображението мога да кажа, че изобщо не е от пряк контакт с извънземни ... тези глупости ще оставя да ги коментират зложелателите ми, за да хранят с тях чрез гадните си емоции гнусните ларви около и в себе си! Ки-ки-ки ...

Аудане, не, че отдавна не сме мутирали такива като теб и мен, но въпреки всичко имаме някакъв трезв поглед и правилно разбиране върху нещата от живота и много по-истински на поне от 90% земно население!

Какви постижения имаме, а и какви аутсайдери сме само ... въх ... Sad

Пуснато наПуснато на: Нед Сеп 06, 2009 7:37 pm
МнениеЗаглавие : 
Отговорете с цитат

Маг Селена написа:
Вярно е, че всички живи същества са андрогинни, вярно е, че е имало и еднополови такива - е, нека ги наречем хора - вярно е, че [color=redлемурийците били с две лица[/color] и най-вероятно вече двуполови като едно тяло, вярно е, че едното физическо тяло впоследствие при атлантите се е обособило като две с различни полови белези- съответно на мъж и на жена.
Shocked И като да как да са изглеждали? Shocked
Като сиамски близнаци ли? Или като двуглави лами? Rolling Eyes

Пуснато наПуснато на: Сря Сеп 09, 2009 3:46 pm
МнениеЗаглавие : 
Отговорете с цитат

Горе долу като сиамски близнаци - отпред лице и ръце, и отзад лице и ръце. Wink

Нещо като многоръкия Шива ... ето така ...

А може и така ...

... или ей така ...

Пуснато наПуснато на: Сря Сеп 09, 2009 6:17 pm
МнениеЗаглавие : 
Отговорете с цитат

Хм! Значи двуликият Ян[ус] може и да е съществувал наистина?! Idea

Пуснато наПуснато на: Сря Сеп 09, 2009 6:34 pm
МнениеЗаглавие : 
Отговорете с цитат

Аз също имам особено мнение към книгата. Не ми се връзва част от информация там- особено частта за хомосексуалността Smile А теорията за едновременните инкарнации може и да е верна от гледна точка на това, че няма време освен СЕГА, но тогава пък как биха съществували последователни инкарнации, нали всичко е СЕГА?
За събитието през август 72- някой може ли да ми каже защо съм решила да идвам тук, при положение че е трябвало по план да имам няколко месеца живот? Very Happy Не мога да си спомня Laughing
Вижте профила на потребителяИзпратете лично съобщение Върнете се в началото
СЕЛЕНА Ярослава Велесова

Пуснато наПуснато на: Сря Сеп 09, 2009 8:02 pm
МнениеЗаглавие : 
Отговорете с цитат

AUDAN написа:
Хм! Значи двуликият Ян[ус] може и да е съществувал наистина?! Idea

Разбира се, че ДА.

Пуснато наПуснато на: Сря Сеп 09, 2009 8:18 pm
МнениеЗаглавие : 
Отговорете с цитат

Pi написа:
Аз също имам особено мнение към книгата. Не ми се връзва част от информация там- особено частта за хомосексуалността Smile

Онази част, в която имено се говори за сексуалността просто е пригодена единствено - явно! - според нагласите и потребността на ... този, който я е писал.

Затова и не качих повече статии от тази книга в нашия сайт ... Confused

Pi написа:
А теорията за едновременните инкарнации може и да е верна от гледна точка на това, че няма време освен СЕГА, но тогава пък как биха съществували последователни инкарнации, нали всичко е СЕГА?

За едновременните инкарнации горе-долу нещата стоят така, както са описани.. Те са възможни по принцип. Да речем тогава, когато много хора умират наведнъж ... не, че не е възможно. Но начина, по който това е предадено не е точен изобщо.

Всичко Е сега и последни инкарнации може да има тогава, когато абсолютно всички хора до един се прехвърлят едновременно в ... друго измерение.

Последните инкарнации важат за съответното измерение на едно по-ниско ниво на развитие в по-високо.

Pi написа:
За събитието през август 72- някой може ли да ми каже защо съм решила да идвам тук, при положение че е трябвало по план да имам няколко месеца живот? Very Happy Не мога да си спомня Laughing

За да довършиш последната част от спиралата на личния си житейски път като научиш някои кармични уроци, които все още са ти нужни тук, в това измерение.

Съответната част от спиралата може да е съвсем малка, но пък ти е абсолютно нужна за да затвориш твоя личен цикъл на духовно израстване.

Пуснато наПуснато на: Сря Сеп 09, 2009 9:33 pm
МнениеЗаглавие : 
Отговорете с цитат

Маг Селена написа:
За да довършиш последната част от спиралата на личния си житейски път като научиш някои кармични уроци, които все още са ти нужни тук, в това измерение.

Съответната част от спиралата може да е съвсем малка, но пък ти е абсолютно нужна за да затвориш твоя личен цикъл на духовно израстване.

А аз си мислех, че бебетата не учат никакви уроци.. Маг Селена дай, моля те някой пример..
А съгласна ли си с теорията за ПОСЛЕДОВАТЕЛНИТЕ инкарнации (на другопланетяните, ако мога така да ги нарека)?
Вижте профила на потребителяИзпратете лично съобщение Върнете се в началото
СЕЛЕНА Ярослава Велесова

Пуснато наПуснато на: Пон Сеп 14, 2009 9:13 pm
МнениеЗаглавие : 
Отговорете с цитат

Има и такъв вариант ... имам предвид инопланетяните и прераждането!

Пример ... може би друг път ... Embarassed

Предишната тема Предишната тема
Създайте нова темаНапишете отговор

Идете на:   

Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети

НАЧАЛО / Към уебсайта