Автор |
Съобщение |
СЕЛЕНА Ярослава Велесова
Местожителство: София
|
Пуснато на: Сря Дек 30, 2009 1:48 pm
Заглавие : РОЖДЕН ДЕН...
|
|
|
Здравейте, уважаеми потребители!
Днес навършваме точно 3 години от създаването на нашия форум!
Най-искрено и чистосърдечно се радваме, че бяхте с нас през цялото това време - в радост и тъга - и че ще продължите да бъдете!
Навлизаме в един изключително важен период от живота ни - началото на най-активната трансформация в прецесията на нашата планета Земята, която ще трае до началото на 2013 год.!
Ще бъдем радостни през следващите 2 години - поне!!! - да сте все така активни с участието и дискусиите си относно тези глобални промени!
Ще бъдем радостни да продължите да споделяте вълненията си чрез Вашите мнения относно знанията и познанията си с нас и всички останали - знайни и незнайни, активни и ... потайни! Благодарим ви от все сърце и душа!
В навечерието на Новата 2010 и рожденния ден на форума ни ви пожелаваме здраве, дълъг живот и благоденствие!
Бъдете с нас - както до сега!
|
Последната промяна е направена от СЕЛЕНА Ярослава Велесова на Вто Яну 26, 2010 1:32 pm; мнението е било променяно общо 1 път |
_________________ Истинският Гуру е в теб! Намери го ...
|
|
|
|
AUDAN
Местожителство: България,Земята...засега
|
Пуснато на: Сря Дек 30, 2009 5:19 pm
Заглавие :
|
|
|
А-а-а, щом е тъй - честито !
И наздраве!
|
|
_________________ "Справедливост без Сила е само Добро Пожелание!", IYI |
|
|
|
magdaj
Местожителство: Стара Загора
|
Пуснато на: Чет Дек 31, 2009 8:48 am
Заглавие : Наздраве!!!
|
|
|
Ч.Р.Д. приятелко,скъпа създателко на този форум, бъди непозната, за да си интересна, бъди недостъпна, за да си желана! Ако говорят нещо лошo за теб не се ядосвай! Щом говорят, значи завиждат, а щом завиждат значи има за какво. Знай си цената, но не се предавай! Пожелавам ти това от все сърце, заедно с много здраве , щастие, късмет и любов ! Наздраве!!! |
|
|
|
|
|
taniuga
|
Пуснато на: Чет Дек 31, 2009 2:18 pm
Заглавие :
|
|
|
ЧЕСТИТА ГОДИШНИНА И ОТ МЕН!!!
На екипа, поддържащ форума пожелавам да сте здрави, успешни и все така ползотворни в мисията си да подпомагате израстването на много хора!
Пожелавам на всички успехи във всичко, което умеете, късмет във всичко, което не зависи от вас и сбъдване на мечтите ви! |
|
|
|
|
|
diana30
|
Пуснато на: Пет Яну 01, 2010 12:22 pm
Заглавие :
|
|
|
Честита третинка на форума и на създателите му.
Селена, много се радвам, че открих вашия форум и че научавам толкова важни, стойностни и полезни неща.
Радвам се, че има толкова прекрасни хора, които пишат във форума и че имам възможността да общувам с всички вас, да дискутираме интересни теми, да споделяме. |
|
|
|
|
|
СЕЛЕНА Ярослава Велесова
|
Пуснато на: Пет Яну 01, 2010 1:52 pm
Заглавие :
|
|
|
Благодаря ви от цялото си сърце и душа! |
|
|
|
|
|
Valia
|
Пуснато на: Пет Яну 01, 2010 10:42 pm
Заглавие :
|
|
|
Хехееее Честит рожден ден и от мен, мили домакини! Пожелавам ви от сърце да сте здрави, усмихнати и все така информирани и готови да споделяте знанията си с нас. Благодаря ви за страхотния форум!
Ето ви една виртуална торта към честитката. Ако решите да се съберем и да отбележим събитието някъде наживо, обещавам да домъкна една истинска торта, по-хубава от тази на картинката
А ето и една тортичка специално за Маг Живин
|
|
_________________ |
|
|
|
AUDAN
Местожителство: България,Земята...засега
|
Пуснато на: Съб Яну 02, 2010 1:00 am
Заглавие :
|
|
|
Мали-и-ий - торти-и-и !
Утре си вземвам и азю една. Да видите вий , пък ! |
|
_________________ "Справедливост без Сила е само Добро Пожелание!", IYI |
|
|
|
СЕЛЕНА Ярослава Велесова
|
Пуснато на: Съб Яну 02, 2010 1:41 pm
Заглавие :
|
|
|
Ооооо ... за събирането ще решим кога да стане все пак ... честно да си призная по празниците яко съм се размързелувала и ... дори навън не ми се излиза.
Чета си книжки на топличко, сгушена до Живин, който ми подари едно лаптопче от най-новичките модели.
Той ми инсталираше програмките по него, а аз си пиех вълшебни билкови чайчета, ама лаптопчето вече е готово и натъкмено и аз ви пища от него.
Та ... нещо ме изби на романтика и ми се доскита, така че ще помислим по въпроса и ще решим къде да отидем и кога най-вече да се напием на ... чайчета, кафенца и да се натъпчем с тортички и най-различни други благинки за ... коремчетата ни.
Няма да забравим и за щедрото предложение на Ауди за ... боза!
По тортичките не си падам много-много, а правичката да си кажа баниците ми втръснаха по Коледните и Новогодишните празници - извъртях ги 5 вида в къщи, че дори има и още от тях ...
Но...ще видя с нещо другичко да погъделичкам стомахчето си...
Само остава да се уточним кога да се срещнем и къде ... ще се чуем по GSM-ите - връзка Ауди-то. |
|
|
|
|
|
Маг Живин
|
Пуснато на: Съб Яну 02, 2010 2:59 pm
Заглавие :
|
|
|
Благодаря за тортичката и пожеланията и се радвам, че те виждам отново. А колкото до линукса, ние сме монолит като една китайска стена съща
И да живей свободният софтуер, който прави възможни подобни форуми, сайтове, уеб левитации и чудесии всякакви!
|
|
_________________ "Всекиму своето!" |
|
|
|
Valia
|
Пуснато на: Съб Яну 02, 2010 6:09 pm
Заглавие :
|
|
|
Маг Селена написа: | Ооооо ... за събирането ще решим кога да стане все пак ... честно да си призная по празниците яко съм се размързелувала и ... дори навън не ми се излиза.
Чета си книжки на топличко, сгушена до Живин, който ми подари едно лаптопче от най-новичките модели. |
Ех, че хубавоооооооо Ей кат тея котаци си ви представям двамата:
Барабар с котките и семейната колекция компютри... пълна идилия И да ти е честито новото лаптопче! Сега ще можеш да си мързелуваш във всевъзможни пози, на една ръка разстояние от интернет, и от нас във форума
Маг Селена написа: | По тортичките не си падам много-много, а правичката да си кажа баниците ми втръснаха по Коледните и Новогодишните празници - извъртях ги 5 вида в къщи, че дори има и още от тях ...
Но...ще видя с нещо другичко да погъделичкам стомахчето си... |
Мммммм... чайчета, тортички, банички... светнаха ми очичките Нищо че допреди малко похапвах, а след малко ще продължа Та ако са ви останали излишни Коледно-Новогодишни банички, съвсем самоотвержено си предлагам услугите за тяхното доунищожаване! |
|
_________________ |
|
|
|
penka
|
Пуснато на: Пон Яну 04, 2010 5:00 pm
Заглавие :
|
|
|
Честита годишнина и от мен, макар и със закъснение!
Пожелавам на вас, домакините, на редовните потребители тук, а и на мен самата, да можем да си честитим отново заедно и след още три години!
Тогава ще си прочетем отново всички теми за 2012 година и ще видим до къде и колко сме пораснали, колко и как сме се променили, а и света и хората около нас.
Кога се минаха тези години - не знам. Май времето наистина препуска!
Като видях "три години" си казах, че нещо не е така. Не може да е минало толкова време. Ами то беше сякаш вчера. |
|
|
|
|
|
СЕЛЕНА Ярослава Велесова
|
Пуснато на: Пон Яну 04, 2010 10:37 pm
Заглавие :
|
|
|
Честно да ти кажа Пенке, и на мен ми се струва, че е изминал просто един миг ...
Все едно преди малко сме излезнали от онези злополучни форуми на Шишето и сме се прехвърлили тук ...
Всъщност какво значение има времето?!
Важното е, че сме заедно. Няма значение дори и местонахождението ни, защото пак ще сме заедно! - независимо от разстоянието и измерението, в което се намираме.
Радвам се, че е така! Тръпна от блаженство! |
|
|
|
|
|
Pi
|
Пуснато на: Пон Яну 04, 2010 11:33 pm
Заглавие :
|
|
|
Маг Селена написа: | Честно да ти кажа Пенке, и на мен ми се струва, че е изминал просто един миг ...
|
Честит Рожден ден и от мен! Чак сега видях темата. Наистина минаха толкова бързо тези 3 години.. Ама нормално- "времето" вече е доста забързано.. Пожелавам (а и ще стане) тук да се съберат мноооого души на принципа "подобното привлича подобно" |
|
|
|
|
|
СЕЛЕНА Ярослава Велесова
|
Пуснато на: Пон Яну 04, 2010 11:44 pm
Заглавие :
|
|
|
Благодаря ти от сърце Пи ... |
|
|
|
|
|
|
|
Не Можете да пускате нови теми Не Можете да отговаряте на темите Не Можете да променяте съобщенията си Не Можете да изтривате съобщенията си Не Можете да гласувате в анкети
|
НАЧАЛО / Към уебсайта
|
|