НАЧАЛО / Към уебсайта
Въпроси/Отговори Въпроси/Отговори Търсене Търсене Потребители Потребители Потребителски групи Потребителски групи
Профил Профил Влезте, за да видите съобщенията си Влезте, за да видите съобщенията си Регистрирайте се Регистрирайте се Вход Вход
В момента е: Съб Ное 23, 2024 8:53 am Вижте мненията без отговор
РОЖДЕН ДЕН...
Създайте нова темаНапишете отговор
Предишната тема Следващата тема
Автор Съобщение
СЕЛЕНА Ярослава Велесова

Местожителство: София
Пуснато наПуснато на: Сря Дек 30, 2009 1:48 pm
МнениеЗаглавие : РОЖДЕН ДЕН...
Отговорете с цитат

Здравейте, уважаеми потребители!

Днес навършваме точно 3 години от създаването на нашия форум!

Най-искрено и чистосърдечно се радваме, че бяхте с нас през цялото това време - в радост и тъга - и че ще продължите да бъдете!

Навлизаме в един изключително важен период от живота ни - началото на най-активната трансформация в прецесията на нашата планета Земята, която ще трае до началото на 2013 год.!

Ще бъдем радостни през следващите 2 години - поне!!! - да сте все така активни с участието и дискусиите си относно тези глобални промени!

Ще бъдем радостни да продължите да споделяте вълненията си чрез Вашите мнения относно знанията и познанията си с нас и всички останали - знайни и незнайни, активни и ... потайни! Благодарим ви от все сърце и душа!

В навечерието на Новата 2010 и рожденния ден на форума ни ви пожелаваме здраве, дълъг живот и благоденствие!

Бъдете с нас - както до сега!

Последната промяна е направена от СЕЛЕНА Ярослава Велесова на Вто Яну 26, 2010 1:32 pm; мнението е било променяно общо 1 път

Местожителство: България,Земята...засега
Пуснато наПуснато на: Сря Дек 30, 2009 5:19 pm
МнениеЗаглавие : 
Отговорете с цитат

А-а-а, щом е тъй - честито !

И наздраве!

Местожителство: Стара Загора
Пуснато наПуснато на: Чет Дек 31, 2009 8:48 am
МнениеЗаглавие : Наздраве!!!
Отговорете с цитат

Ч.Р.Д. приятелко,скъпа създателко на този форум, бъди непозната, за да си интересна, бъди недостъпна, за да си желана! Ако говорят нещо лошo за теб не се ядосвай! Щом говорят, значи завиждат, а щом завиждат значи има за какво. Знай си цената, но не се предавай! Пожелавам ти това от все сърце, заедно с много здраве , щастие, късмет и любов ! Наздраве!!!
Вижте профила на потребителяИзпратете лично съобщение Върнете се в началото
taniuga

Пуснато наПуснато на: Чет Дек 31, 2009 2:18 pm
МнениеЗаглавие : 
Отговорете с цитат

ЧЕСТИТА ГОДИШНИНА И ОТ МЕН!!!
На екипа, поддържащ форума пожелавам да сте здрави, успешни и все така ползотворни в мисията си да подпомагате израстването на много хора!
Пожелавам на всички успехи във всичко, което умеете, късмет във всичко, което не зависи от вас и сбъдване на мечтите ви! Very Happy Very Happy Very Happy
diana30

Пуснато наПуснато на: Пет Яну 01, 2010 12:22 pm
МнениеЗаглавие : 
Отговорете с цитат

Честита третинка на форума и на създателите му.

Селена, много се радвам, че открих вашия форум и че научавам толкова важни, стойностни и полезни неща.
Радвам се, че има толкова прекрасни хора, които пишат във форума и че имам възможността да общувам с всички вас, да дискутираме интересни теми, да споделяме.
СЕЛЕНА Ярослава Велесова

Пуснато наПуснато на: Пет Яну 01, 2010 1:52 pm
МнениеЗаглавие : 
Отговорете с цитат

Благодаря ви от цялото си сърце и душа! Very Happy

Пуснато наПуснато на: Пет Яну 01, 2010 10:42 pm
МнениеЗаглавие : 
Отговорете с цитат

Хехееее Smile Честит рожден ден и от мен, мили домакини! Пожелавам ви от сърце да сте здрави, усмихнати и все така информирани и готови да споделяте знанията си с нас. Благодаря ви за страхотния форум!

Ето ви една виртуална торта към честитката. Ако решите да се съберем и да отбележим събитието някъде наживо, обещавам да домъкна една истинска торта, по-хубава от тази на картинката Smile

А ето и една тортичка специално за Маг Живин Laughing

Местожителство: България,Земята...засега
Пуснато наПуснато на: Съб Яну 02, 2010 1:00 am
МнениеЗаглавие : 
Отговорете с цитат

Мали-и-ий - торти-и-и !

Утре си вземвам и азю една. Да видите вий , пък ! Razz

Пуснато наПуснато на: Съб Яну 02, 2010 1:41 pm
МнениеЗаглавие : 
Отговорете с цитат

Ооооо ... за събирането ще решим кога да стане все пак ... честно да си призная по празниците яко съм се размързелувала и ... дори навън не ми се излиза.

Чета си книжки на топличко, сгушена до Живин, който ми подари едно лаптопче от най-новичките модели.

Той ми инсталираше програмките по него, а аз си пиех вълшебни билкови чайчета, ама лаптопчето вече е готово и натъкмено и аз ви пища от него.

Та ... нещо ме изби на романтика и ми се доскита, така че ще помислим по въпроса и ще решим къде да отидем и кога най-вече да се напием на ... чайчета, кафенца и да се натъпчем с тортички и най-различни други благинки за ... коремчетата ни.

Няма да забравим и за щедрото предложение на Ауди за ... боза!

По тортичките не си падам много-много, а правичката да си кажа баниците ми втръснаха по Коледните и Новогодишните празници - извъртях ги 5 вида в къщи, че дори има и още от тях ...

Но...ще видя с нещо другичко да погъделичкам стомахчето си... Razz Wink Laughing

Само остава да се уточним кога да се срещнем и къде ... ще се чуем по GSM-ите - връзка Ауди-то.
Wink

Пуснато наПуснато на: Съб Яну 02, 2010 2:59 pm
МнениеЗаглавие : 
Отговорете с цитат

Благодаря за тортичката и пожеланията и се радвам, че те виждам отново. Very Happy А колкото до линукса, ние сме монолит като една китайска стена съща Wink

И да живей свободният софтуер, който прави възможни подобни форуми, сайтове, уеб левитации и чудесии всякакви! Very Happy

Пуснато наПуснато на: Съб Яну 02, 2010 6:09 pm
МнениеЗаглавие : 
Отговорете с цитат

Маг Селена написа:
Ооооо ... за събирането ще решим кога да стане все пак ... честно да си призная по празниците яко съм се размързелувала и ... дори навън не ми се излиза.

Чета си книжки на топличко, сгушена до Живин, който ми подари едно лаптопче от най-новичките модели.

Ех, че хубавоооооооо Smile Ей кат тея котаци си ви представям двамата:

Барабар с котките и семейната колекция компютри... пълна идилия Laughing И да ти е честито новото лаптопче! Сега ще можеш да си мързелуваш във всевъзможни пози, на една ръка разстояние от интернет, и от нас във форума Smile

Маг Селена написа:
По тортичките не си падам много-много, а правичката да си кажа баниците ми втръснаха по Коледните и Новогодишните празници - извъртях ги 5 вида в къщи, че дори има и още от тях ...

Но...ще видя с нещо другичко да погъделичкам стомахчето си... Razz Wink Laughing

Мммммм... чайчета, тортички, банички... светнаха ми очичките Smile Нищо че допреди малко похапвах, а след малко ще продължа Embarassed Та ако са ви останали излишни Коледно-Новогодишни банички, съвсем самоотвержено си предлагам услугите за тяхното доунищожаване!

Пуснато наПуснато на: Пон Яну 04, 2010 5:00 pm
МнениеЗаглавие : 
Отговорете с цитат

Честита годишнина и от мен, макар и със закъснение! Very Happy
Пожелавам на вас, домакините, на редовните потребители тук, а и на мен самата, да можем да си честитим отново заедно и след още три години!
Тогава ще си прочетем отново всички теми за 2012 година и ще видим до къде и колко сме пораснали, колко и как сме се променили, а и света и хората около нас.
Кога се минаха тези години - не знам. Май времето наистина препуска!
Като видях "три години" си казах, че нещо не е така. Не може да е минало толкова време. Ами то беше сякаш вчера.
СЕЛЕНА Ярослава Велесова

Пуснато наПуснато на: Пон Яну 04, 2010 10:37 pm
МнениеЗаглавие : 
Отговорете с цитат

Честно да ти кажа Пенке, и на мен ми се струва, че е изминал просто един миг ...Cool

Все едно преди малко сме излезнали от онези злополучни форуми на Шишето и сме се прехвърлили тук ... Very Happy

Всъщност какво значение има времето?!

Важното е, че сме заедно. Няма значение дори и местонахождението ни, защото пак ще сме заедно! - независимо от разстоянието и измерението, в което се намираме.

Радвам се, че е така! Тръпна от блаженство! Smile

Пуснато наПуснато на: Пон Яну 04, 2010 11:33 pm
МнениеЗаглавие : 
Отговорете с цитат

Маг Селена написа:
Честно да ти кажа Пенке, и на мен ми се струва, че е изминал просто един миг ...Cool

Честит Рожден ден и от мен! Чак сега видях темата. Наистина минаха толкова бързо тези 3 години.. Ама нормално- "времето" вече е доста забързано.. Пожелавам (а и ще стане) тук да се съберат мноооого души на принципа "подобното привлича подобно" Smile
СЕЛЕНА Ярослава Велесова

Пуснато наПуснато на: Пон Яну 04, 2010 11:44 pm
МнениеЗаглавие : 
Отговорете с цитат

Благодаря ти от сърце Пи ... Smile

Предишната тема Предишната тема
Създайте нова темаНапишете отговор

Идете на:   

Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите