НАЧАЛО / Към уебсайта
Въпроси/Отговори Въпроси/Отговори Търсене Търсене Потребители Потребители Потребителски групи Потребителски групи
Профил Профил Влезте, за да видите съобщенията си Влезте, за да видите съобщенията си Регистрирайте се Регистрирайте се Вход Вход
В момента е: Чет Ное 21, 2024 5:38 pm Вижте мненията без отговор
БИЗНЕС-РУУМ
Създайте нова темаНапишете отговор
Предишната тема Следващата тема
Автор Съобщение
Маг Живин

Местожителство: София
Пуснато наПуснато на: Пет Мар 30, 2007 8:53 pm
МнениеЗаглавие : 
Отговорете с цитат

Права си, а вече е и колега, та си е за страх Confused

Местожителство: България,Земята...засега
Пуснато наПуснато на: Пет Мар 30, 2007 8:59 pm
МнениеЗаглавие : 
Отговорете с цитат

Пък мен не ме е страх да казвам истината.Ето епозод от жовотът на двама пушачи

В един хотел се настанили да почиват едновременно арабски шейх(всъщност- Цар Киро) и английски лорд-сър Джон. С течение на времето се сприятелили. Един ден, докато били в апартамента на лорда решили да направят състезание между слугите си - кой е по-бърз при изпълнение на личните им поръчки. Първият бил лорда. Той звъннал на звънчето, в отговор на което на врата дискретно се почукало.
- Желаете ли нещо, милорд?
- Да, Джеймс! С моя приятел сме решили да изпушим по една лула, но ни свърши тютюна. Би ли слязъл до бакалията да купиш един пакет?
- Разбира се, милорд!
След излизането на слугата, лорда започнал да обяснява на шейха действията му:
- Сега Джеймс се намира на площадката пред асансьора, натиска копчето и след минутка ще бъде на първия етаж. Поздравява учтиво администраторката и излиза от сградата. Оглежда се внимателно и пресича улицата. Влиза в бакалията, отново поздравява учтиво бакалина, купува един пакет тютюн, сбогува се, излиза отново на улицата, внимателно пресича и влиза в хотела. Отново поздравява учтиво администраторката и след минута ще е тук.
След минута на вратата се почуква и Джеймс влиза.
На свой ред шейха плясва два пъти с ръце. Вратата се отваря със замах и се появява босо младо момче.
- Търсил си ма уа, челеби?
- Асане, тука сас мойту авер сме решили да спушим по една лула, ама ни свърши тутуна. Ша слизаш до бакалията да купиш един пакет,нали?
- Да уа челеби, как?!
Шейхът започнал да обяснява действията на слугата си:
- Сега, мойто Асан си търси чейлити, мойто Асан продължава да си търси чейлити. Сига вечи си намерил чейлити и са набира надолу по стъпалата, защот' ни знай как са работи с асънсьора. Мойто Асан вечи е долу и вижда "Ау, чок гюзел хадминистраторка!" Започва да зарибява, обаче парашута му ни съ 'тваря, тегли една на мумичито и излиза от хотела. Дере кат' магари приз кълчища приз улицата и нахълтва в бакалията. Започва да съ пазари с бакалина за тутуна.
"Дай по-ефтино тутуна, уа!"
"Няма да го дам"!
"Дай по-ефтино тутуна, уа!"
Кату вижда, чи няма да смъкни от цината, тегли и на него идна, купува тутуна и пак пресича улицата кат' турпеду. Влиза в хотела, тегли един кръвожаден поглед на хадминистаторката и съ набира нагори по стълбите. След пет минути шъ й тука.
Минават пет, десет, двайсет и пет минути, но от слугата няма и следа. След около час гореспоменатото момче отново нахълтва в стаята:
- А йе, челеби, да си ми виждал някъде чейлити,уа?

Пуснато наПуснато на: Пет Мар 30, 2007 8:59 pm
МнениеЗаглавие : 
Отговорете с цитат

Маг Живин написа:
Права си, а вече е и колега, та си е за страх Confused

Дипломира ли се вече в Школата за магове!Честито! Smile Още един повод за почерпка! Smile Ауди, поръчвай бозите! Smile За мен една голяма! Smile А нали аз съм първа да се възползвам от ускугите, щеше да ми чисти от н'гативна 'нергия и да ми пра'и вечна м'гия за либоф! И на РС-то да побае малко... Smile Ха сега да ви видя с тази жестока конкуренция, направо тежка артилерия! Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil
Вижте профила на потребителяИзпратете лично съобщениеИзпрати мейла Върнете се в началото
Маг Живин

Пуснато наПуснато на: Пет Мар 30, 2007 9:05 pm
МнениеЗаглавие : 
Отговорете с цитат

AUDAN написа:
...
- А йе, челеби, да си ми виждал някъде чейлити,уа?...

Very Happy Very Happy Very Happy Разчуства ме с тази тази история. Махам мерителната линийка от подписа си Very Happy Very Happy Very Happy

Това не отменя висящият дамоклев и всякакъв друг инвентар над съдбата ти в уреченото време. Razz

Пуснато наПуснато на: Пет Мар 30, 2007 9:07 pm
МнениеЗаглавие : 
Отговорете с цитат

Кат' си получа дипломата за международно известен и признат-тогава бозите.1 000лв съм ръсил,не може без документ

А що се отнася до подписа на колегата Живин,то ще напомня:"По-малко желания..."нали...

Пуснато наПуснато на: Пет Мар 30, 2007 9:10 pm
МнениеЗаглавие : 
Отговорете с цитат

Прав е колегата Аудан, много точно се е ориентирал. Днес ме пита дали може да си смени подписа с "Сила без Диплома е само Добро Пожелание"

Пуснато наПуснато на: Пет Мар 30, 2007 9:12 pm
МнениеЗаглавие : 
Отговорете с цитат

Мти йевтину си минъл уа, кулега ... квой туй 1000 лв. ... орта толкузи даът за ино придавъни в "Мсат", уа ... къде гъ купи таа диплума и аз дида дъ си купъ ... ъъъъ ...

Пуснато наПуснато на: Пет Мар 30, 2007 9:14 pm
МнениеЗаглавие : 
Отговорете с цитат

Маг Селена написа:
Мти йевтину си минъл уа, кулега ... квой туй 1000 лв. ... орта толкузи даът за ино придавъни в "Мсат", уа ... къде гъ купи таа диплума и аз дида дъ си купъ ... ъъъъ ...

Йеее...ми ша ви пращам мойту Асан,той са пазари с когот' тря'а там

Пуснато наПуснато на: Пет Мар 30, 2007 9:16 pm
МнениеЗаглавие : 
Отговорете с цитат

AUDAN написа:
EIPHNH,с това ммълчалово несъгласие направо ме разби Laughing

Ами то от тия приказки за магии и от сраховития подпис на Маг Живин без думи останах... Shocked Shocked Shocked
Вижте профила на потребителяИзпратете лично съобщениеИзпрати мейлаПосетете сайта на потребителяICQ Номер Върнете се в началото
Маг Живин

Пуснато наПуснато на: Пет Мар 30, 2007 9:16 pm
МнениеЗаглавие : 
Отговорете с цитат

AUDAN написа:
Йеее...ми ша ви пращам мойту Асан,той са пазари с когот' тря'а там.

Ма да е с чейлити, моля Cool

Пуснато наПуснато на: Пет Мар 30, 2007 9:18 pm
МнениеЗаглавие : 
Отговорете с цитат

Smile Smile Smile Бе аз се чудя защо пак ми запецна мишлето Sad Ауди, много си напреднал! Smile Smile Smile Пазете се! Smile
Вижте профила на потребителяИзпратете лично съобщениеИзпрати мейла Върнете се в началото
Маг Живин

Пуснато наПуснато на: Пет Мар 30, 2007 9:21 pm
МнениеЗаглавие : 
Отговорете с цитат

irini написа:
Ами то от тия приказки за магии и от сраховития подпис на Маг Живин без думи останах... Shocked Shocked Shocked

Моля, моля, без инсинуации! Промених си подписа

Пуснато наПуснато на: Пет Мар 30, 2007 9:24 pm
МнениеЗаглавие : 
Отговорете с цитат

Аз пък отивам да

Приятни сънища и на вас всичките, и ... умната там с отделянето на астралните тела!!! Утре искам пак да сте тук до един!!!

Пуснато наПуснато на: Пет Мар 30, 2007 9:27 pm
МнениеЗаглавие : 
Отговорете с цитат

Smile Smile Smile Аз това сотделянето на астралното тяло дето някои са успели не го мога.Но за сметка на това често се улявям, че на съм си "говорим"/пишем/, но все не мога да запомня и свържа по същество разговорите.Желая Ви лека нощ! Smile
AUDAN

Пуснато наПуснато на: Пет Мар 30, 2007 9:32 pm
МнениеЗаглавие : 
Отговорете с цитат

kati написа:
Smile Smile Smile Бе аз се чудя защо пак ми запецна мишлето Sad Ауди, много си напреднал! Smile Smile Smile Пазете се! Smile

Ми-и-и...пратих едно виртуално коте и... Rolling Eyes

Предишната тема Предишната тема
Създайте нова темаНапишете отговор

Идете на:   

Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети

НАЧАЛО / Към уебсайта