Автор |
Съобщение |
Маг Живин
Местожителство: София
|
Пуснато на: Пет Мар 30, 2007 8:53 pm
Заглавие :
|
|
|
Права си, а вече е и колега, та си е за страх |
|
_________________ "Всекиму своето!" |
|
|
|
AUDAN
Местожителство: България,Земята...засега
|
Пуснато на: Пет Мар 30, 2007 8:59 pm
Заглавие :
|
|
|
Пък мен не ме е страх да казвам истината.Ето епозод от жовотът на двама пушачи
В един хотел се настанили да почиват едновременно арабски шейх(всъщност- Цар Киро) и английски лорд-сър Джон. С течение на времето се сприятелили. Един ден, докато били в апартамента на лорда решили да направят състезание между слугите си - кой е по-бърз при изпълнение на личните им поръчки. Първият бил лорда. Той звъннал на звънчето, в отговор на което на врата дискретно се почукало.
- Желаете ли нещо, милорд?
- Да, Джеймс! С моя приятел сме решили да изпушим по една лула, но ни свърши тютюна. Би ли слязъл до бакалията да купиш един пакет?
- Разбира се, милорд!
След излизането на слугата, лорда започнал да обяснява на шейха действията му:
- Сега Джеймс се намира на площадката пред асансьора, натиска копчето и след минутка ще бъде на първия етаж. Поздравява учтиво администраторката и излиза от сградата. Оглежда се внимателно и пресича улицата. Влиза в бакалията, отново поздравява учтиво бакалина, купува един пакет тютюн, сбогува се, излиза отново на улицата, внимателно пресича и влиза в хотела. Отново поздравява учтиво администраторката и след минута ще е тук.
След минута на вратата се почуква и Джеймс влиза.
На свой ред шейха плясва два пъти с ръце. Вратата се отваря със замах и се появява босо младо момче.
- Търсил си ма уа, челеби?
- Асане, тука сас мойту авер сме решили да спушим по една лула, ама ни свърши тутуна. Ша слизаш до бакалията да купиш един пакет,нали?
- Да уа челеби, как?!
Шейхът започнал да обяснява действията на слугата си:
- Сега, мойто Асан си търси чейлити, мойто Асан продължава да си търси чейлити. Сига вечи си намерил чейлити и са набира надолу по стъпалата, защот' ни знай как са работи с асънсьора. Мойто Асан вечи е долу и вижда "Ау, чок гюзел хадминистраторка!" Започва да зарибява, обаче парашута му ни съ 'тваря, тегли една на мумичито и излиза от хотела. Дере кат' магари приз кълчища приз улицата и нахълтва в бакалията. Започва да съ пазари с бакалина за тутуна.
"Дай по-ефтино тутуна, уа!"
"Няма да го дам"!
"Дай по-ефтино тутуна, уа!"
Кату вижда, чи няма да смъкни от цината, тегли и на него идна, купува тутуна и пак пресича улицата кат' турпеду. Влиза в хотела, тегли един кръвожаден поглед на хадминистаторката и съ набира нагори по стълбите. След пет минути шъ й тука.
Минават пет, десет, двайсет и пет минути, но от слугата няма и следа. След около час гореспоменатото момче отново нахълтва в стаята:
- А йе, челеби, да си ми виждал някъде чейлити,уа? |
|
_________________ "Справедливост без Сила е само Добро Пожелание!", IYI |
|
|
|
kati
|
Пуснато на: Пет Мар 30, 2007 8:59 pm
Заглавие :
|
|
|
Маг Живин написа: | Права си, а вече е и колега, та си е за страх |
Дипломира ли се вече в Школата за магове!Честито! Още един повод за почерпка! Ауди, поръчвай бозите! За мен една голяма! А нали аз съм първа да се възползвам от ускугите, щеше да ми чисти от н'гативна 'нергия и да ми пра'и вечна м'гия за либоф! И на РС-то да побае малко... Ха сега да ви видя с тази жестока конкуренция, направо тежка артилерия! |
|
|
|
|
|
Маг Живин
|
Пуснато на: Пет Мар 30, 2007 9:05 pm
Заглавие :
|
|
|
AUDAN написа: | ...
- А йе, челеби, да си ми виждал някъде чейлити,уа?... |
Разчуства ме с тази тази история. Махам мерителната линийка от подписа си
Това не отменя висящият дамоклев и всякакъв друг инвентар над съдбата ти в уреченото време. |
|
|
|
|
AUDAN
|
Пуснато на: Пет Мар 30, 2007 9:07 pm
Заглавие :
|
|
|
Кат' си получа дипломата за международно известен и признат-тогава бозите.1 000лв съм ръсил,не може без документ
А що се отнася до подписа на колегата Живин,то ще напомня:"По-малко желания..."нали... |
|
|
|
|
Маг Живин
|
Пуснато на: Пет Мар 30, 2007 9:10 pm
Заглавие :
|
|
|
Прав е колегата Аудан, много точно се е ориентирал. Днес ме пита дали може да си смени подписа с "Сила без Диплома е само Добро Пожелание" |
|
|
|
|
СЕЛЕНА Ярослава Велесова
|
Пуснато на: Пет Мар 30, 2007 9:12 pm
Заглавие :
|
|
|
Мти йевтину си минъл уа, кулега ... квой туй 1000 лв. ... орта толкузи даът за ино придавъни в "Мсат", уа ... къде гъ купи таа диплума и аз дида дъ си купъ ... ъъъъ ... |
|
_________________ Истинският Гуру е в теб! Намери го ...
|
|
|
|
AUDAN
|
Пуснато на: Пет Мар 30, 2007 9:14 pm
Заглавие :
|
|
|
Маг Селена написа: | Мти йевтину си минъл уа, кулега ... квой туй 1000 лв. ... орта толкузи даът за ино придавъни в "Мсат", уа ... къде гъ купи таа диплума и аз дида дъ си купъ ... ъъъъ ... |
Йеее...ми ша ви пращам мойту Асан,той са пазари с когот' тря'а там |
|
|
|
|
irini
|
Пуснато на: Пет Мар 30, 2007 9:16 pm
Заглавие :
|
|
|
AUDAN написа: | EIPHNH,с това ммълчалово несъгласие направо ме разби |
Ами то от тия приказки за магии и от сраховития подпис на Маг Живин без думи останах... |
|
|
|
|
|
Маг Живин
|
Пуснато на: Пет Мар 30, 2007 9:16 pm
Заглавие :
|
|
|
AUDAN написа: | Йеее...ми ша ви пращам мойту Асан,той са пазари с когот' тря'а там. |
Ма да е с чейлити, моля |
|
|
|
|
kati
|
Пуснато на: Пет Мар 30, 2007 9:18 pm
Заглавие :
|
|
|
Бе аз се чудя защо пак ми запецна мишлето Ауди, много си напреднал! Пазете се! |
|
|
|
|
|
Маг Живин
|
Пуснато на: Пет Мар 30, 2007 9:21 pm
Заглавие :
|
|
|
irini написа: | Ами то от тия приказки за магии и от сраховития подпис на Маг Живин без думи останах... |
Моля, моля, без инсинуации! Промених си подписа |
|
|
|
|
СЕЛЕНА Ярослава Велесова
|
Пуснато на: Пет Мар 30, 2007 9:24 pm
Заглавие :
|
|
|
Аз пък отивам да
Приятни сънища и на вас всичките, и ... умната там с отделянето на астралните тела!!! Утре искам пак да сте тук до един!!! |
|
_________________ Истинският Гуру е в теб! Намери го ...
|
|
|
|
kati
|
Пуснато на: Пет Мар 30, 2007 9:27 pm
Заглавие :
|
|
|
Аз това сотделянето на астралното тяло дето някои са успели не го мога.Но за сметка на това често се улявям, че на съм си "говорим"/пишем/, но все не мога да запомня и свържа по същество разговорите.Желая Ви лека нощ! |
|
|
|
|
|
AUDAN
|
Пуснато на: Пет Мар 30, 2007 9:32 pm
Заглавие :
|
|
|
kati написа: | Бе аз се чудя защо пак ми запецна мишлето Ауди, много си напреднал! Пазете се! |
Ми-и-и...пратих едно виртуално коте и... |
|
|
|
|
|
|
Не Можете да пускате нови теми Не Можете да отговаряте на темите Не Можете да променяте съобщенията си Не Можете да изтривате съобщенията си Не Можете да гласувате в анкети
|
НАЧАЛО / Към уебсайта
|