Автор |
Съобщение |
kati
Местожителство: София
|
Пуснато на: Нед Юни 17, 2007 9:47 pm
Заглавие :
|
|
|
Лека-полека и аз така,пък нека си въртят ръцете"в 5 ч.на въртележката".Всъщност срещам и разбиращи,Някои може и от "учтивост",има и възпитани хора. |
|
|
|
|
|
СЕЛЕНА Ярослава Велесова
|
Пуснато на: Нед Юни 17, 2007 9:48 pm
Заглавие :
|
|
|
За радост не сме еднакви всичките!
И какво по-хубаво от това, разбираш ли?!
Така можем по-лесно и по-бързо да опознаем себе си. |
|
_________________ Истинският Гуру е в теб! Намери го ...
|
|
|
|
kati
|
Пуснато на: Нед Юни 17, 2007 9:53 pm
Заглавие :
|
|
|
И това е вярно.А и е приятно и като се вижда отстрани как някой се променя към добро.Пак визирам някакви хора,дето познавам на живо - приятели,колеги и т.н..Щото има и такива,дето си циклят на едно място въпреки "знаците на съдбата" или опити за събуждане от страна на други по-раzбиращи. |
|
|
|
|
|
СЕЛЕНА Ярослава Велесова
|
Пуснато на: Нед Юни 17, 2007 9:56 pm
Заглавие :
|
|
|
Човек трябва да се вслушва преди всичко във вътрешния си глас - така той не губи от себе си и се самоопознава в следването на собствения си духовен път! |
|
|
|
|
|
Pi
|
Пуснато на: Пон Юни 18, 2007 7:00 am
Заглавие :
|
|
|
Здравей Кати
Поздравления! Би ли споделила (ако е позволено) какви са условията за посвещаването? И знае ли се кога гуру Лахири ще дойде пак в БГ? |
|
|
|
|
|
kati
|
Пуснато на: Пон Юни 18, 2007 9:35 am
Заглавие :
|
|
|
Здравей,
значи отстрани в раздел "Линкове",най-горният е за крия-йога и там пише за програмата, и какви са условията за посвещение.Не се изисква нещо кой знае колко специално.А точна информация за тази година има и във форума тук - засега е третата по ред тема-съобщение. |
|
|
|
|
|
Pi
|
Пуснато на: Пон Юни 18, 2007 9:45 am
Заглавие :
|
|
|
kati написа: | Здравей,
значи отстрани в раздел "Линкове",най-горният е за крия-йога и там пише за програмата, и какви са условията за посвещение.Не се изисква нещо кой знае колко специално.А точна информация за тази година има и във форума тук - засега е третата по ред тема-съобщение. |
Да- намерих- благодаря. Остава само Стара Загора и Пампорово... |
|
|
|
|
|
kati
|
Пуснато на: Пон Юни 18, 2007 9:48 am
Заглавие :
|
|
|
В Стара Загора ще е същото като това,което мина в София,а в Пампорово вече е друго,мисля,че е само за посветени.След това евентуално догодина наново,ако е живот и здраве. |
|
|
|
|
|
adidessi
|
Пуснато на: Пон Юни 18, 2007 12:19 pm
Заглавие :
|
|
|
Поздравления kati за решението да се посветиш в Крия Йога. Аз също бях на лекцията в петък, но не можах да взема решение за посвещение. Може би догодина. Не съм узряла още. Радвам се за теб и ти пожелавам попътен вятър по пътя към разбирането. Смятам, че решението ти е правилно. |
|
_________________ ЖИВОТЪТ САМ СИ НАМИРА ПЪТЯ!!! |
|
|
|
СЕЛЕНА Ярослава Велесова
|
Пуснато на: Пон Юни 18, 2007 12:44 pm
Заглавие :
|
|
|
Въпроса не е в узряването, adidessi, а в самото разбиране и в желанието ти да преодолееш Его-то на ума си, нищо повече.
Но щом чувстваш, че не си готова, значи не си.
Но щом стигаш до Учителя по един или друг начин, значи достъпа до просветлението го имаш.
Явно остава да преодолееш страха и съмненията в себе си - евентуално. |
|
|
|
|
|
kati
|
Пуснато на: Пон Юни 18, 2007 1:10 pm
Заглавие :
|
|
|
Адидеси,благодаря,радвам се,че си била на лекцията,съжалявам,че не сме се видели.А човек като почне да му мисли много дали е узрял за това или онова,накрая така си и остава само с мисленето.До последно и аз си мислех същото за себе си,даже и сега не се чувствам много узряла,но това не ми попречи въобще.И нека хората тук да не си мислят,че вече от тук нататък съм по различна от тях,не съм излетяла и кацнала на Луната. |
|
|
|
|
|
adidessi
|
Пуснато на: Пон Юни 18, 2007 1:12 pm
Заглавие :
|
|
|
Здравейте Маг Селена. Много сте права за страха и съмненията, но въпреки това чувствам, че съм на прав път. Няма да спра до тук, ще се опитам да променя себе си, а не света в който живея. Вече знам, че проблемите ми идват точно от факта, че отказвам да приема действителността защото не ми харесва, но "коя съм аз?" за да променям каквото и да било. Трябва да променя себе си и разбирането си за живота. Убедена съм в това, а това е все пак нещо. |
|
_________________ ЖИВОТЪТ САМ СИ НАМИРА ПЪТЯ!!! |
|
|
|
СЕЛЕНА Ярослава Велесова
|
Пуснато на: Пон Юни 18, 2007 4:25 pm
Заглавие :
|
|
|
adidessi написа: | Трябва да променя себе си и разбирането си за живота. Убедена съм в това, а това е все пак нещо. |
Това не е все пак нещо, това е всичко, което трябва да направи един човек за и със себе си, а то не е никак лесно! |
|
|
|
|
|
tan4eto77
Местожителство: Разград
|
Пуснато на: Пон Юни 18, 2007 10:22 pm
Заглавие :
|
|
|
Честито Кати!!!много се радвам за теб и за твоето посвещение. |
|
|
|
|
|
kati
|
Пуснато на: Пон Юни 18, 2007 10:24 pm
Заглавие :
|
|
|
Благодаря,да ти се връща!И аз се радвам,че се включваш,че напоследък те нямаше. |
|
|
|
|
|
|