НАЧАЛО / Към уебсайта
Въпроси/Отговори Въпроси/Отговори Търсене Търсене Потребители Потребители Потребителски групи Потребителски групи
Профил Профил Влезте, за да видите съобщенията си Влезте, за да видите съобщенията си Регистрирайте се Регистрирайте се Вход Вход
В момента е: Пет Ное 22, 2024 6:16 pm Вижте мненията без отговор
ИМАМЕ НОВОПОСВЕТЕН В КРИЯ ЙОГА ...
Създайте нова темаНапишете отговор
Предишната тема Следващата тема
Автор Съобщение
kati

Местожителство: София
Пуснато наПуснато на: Нед Юни 17, 2007 9:47 pm
МнениеЗаглавие : 
Отговорете с цитат

Very Happy Very Happy Very Happy Лека-полека и аз така,пък нека си въртят ръцете"в 5 ч.на въртележката".Всъщност срещам и разбиращи,Някои може и от "учтивост",има и възпитани хора. Very Happy Very Happy Very Happy
Вижте профила на потребителяИзпратете лично съобщениеИзпрати мейла Върнете се в началото
СЕЛЕНА Ярослава Велесова

Пуснато наПуснато на: Нед Юни 17, 2007 9:48 pm
МнениеЗаглавие : 
Отговорете с цитат

За радост не сме еднакви всичките!

И какво по-хубаво от това, разбираш ли?!

Така можем по-лесно и по-бързо да опознаем себе си.

Пуснато наПуснато на: Нед Юни 17, 2007 9:53 pm
МнениеЗаглавие : 
Отговорете с цитат

Smile И това е вярно.А и е приятно и като се вижда отстрани как някой се променя към добро.Пак визирам някакви хора,дето познавам на живо - приятели,колеги и т.н..Щото има и такива,дето си циклят на едно място въпреки "знаците на съдбата" или опити за събуждане от страна на други по-раzбиращи.
Вижте профила на потребителяИзпратете лично съобщениеИзпрати мейла Върнете се в началото
СЕЛЕНА Ярослава Велесова

Пуснато наПуснато на: Нед Юни 17, 2007 9:56 pm
МнениеЗаглавие : 
Отговорете с цитат

Човек трябва да се вслушва преди всичко във вътрешния си глас - така той не губи от себе си и се самоопознава в следването на собствения си духовен път!

Пуснато наПуснато на: Пон Юни 18, 2007 7:00 am
МнениеЗаглавие : 
Отговорете с цитат

Здравей Кати Smile
Поздравления! Smile Би ли споделила (ако е позволено) какви са условията за посвещаването? И знае ли се кога гуру Лахири ще дойде пак в БГ?
Вижте профила на потребителяИзпратете лично съобщение Върнете се в началото
kati

Пуснато наПуснато на: Пон Юни 18, 2007 9:35 am
МнениеЗаглавие : 
Отговорете с цитат

Smile Здравей,
значи отстрани в раздел "Линкове",най-горният е за крия-йога и там пише за програмата, и какви са условията за посвещение.Не се изисква нещо кой знае колко специално.А точна информация за тази година има и във форума тук - засега е третата по ред тема-съобщение. Smile
Pi

Пуснато наПуснато на: Пон Юни 18, 2007 9:45 am
МнениеЗаглавие : 
Отговорете с цитат

kati написа:
Smile Здравей,
значи отстрани в раздел "Линкове",най-горният е за крия-йога и там пише за програмата, и какви са условията за посвещение.Не се изисква нещо кой знае колко специално.А точна информация за тази година има и във форума тук - засега е третата по ред тема-съобщение. Smile

Да- намерих- благодаря. Smile Остава само Стара Загора и Пампорово...
kati

Пуснато наПуснато на: Пон Юни 18, 2007 9:48 am
МнениеЗаглавие : 
Отговорете с цитат

Smile В Стара Загора ще е същото като това,което мина в София,а в Пампорово вече е друго,мисля,че е само за посветени.След това евентуално догодина наново,ако е живот и здраве.
adidessi

Пуснато наПуснато на: Пон Юни 18, 2007 12:19 pm
МнениеЗаглавие : 
Отговорете с цитат

Поздравления kati за решението да се посветиш в Крия Йога. Аз също бях на лекцията в петък, но не можах да взема решение за посвещение. Може би догодина. Не съм узряла още. Радвам се за теб и ти пожелавам попътен вятър по пътя към разбирането. Смятам, че решението ти е правилно. Very Happy Very Happy Very Happy

Пуснато наПуснато на: Пон Юни 18, 2007 12:44 pm
МнениеЗаглавие : 
Отговорете с цитат

Въпроса не е в узряването, adidessi, а в самото разбиране и в желанието ти да преодолееш Его-то на ума си, нищо повече.

Но щом чувстваш, че не си готова, значи не си.

Но щом стигаш до Учителя по един или друг начин, значи достъпа до просветлението го имаш.

Явно остава да преодолееш страха и съмненията в себе си - евентуално.

Пуснато наПуснато на: Пон Юни 18, 2007 1:10 pm
МнениеЗаглавие : 
Отговорете с цитат

Smile Адидеси,благодаря,радвам се,че си била на лекцията,съжалявам,че не сме се видели.А човек като почне да му мисли много дали е узрял за това или онова,накрая така си и остава само с мисленето.До последно и аз си мислех същото за себе си,даже и сега не се чувствам много узряла,но това не ми попречи въобще.И нека хората тук да не си мислят,че вече от тук нататък съм по различна от тях,не съм излетяла и кацнала на Луната. Smile Smile Smile
adidessi

Пуснато наПуснато на: Пон Юни 18, 2007 1:12 pm
МнениеЗаглавие : 
Отговорете с цитат

Здравейте Маг Селена. Много сте права за страха и съмненията, но въпреки това чувствам, че съм на прав път. Няма да спра до тук, ще се опитам да променя себе си, а не света в който живея. Вече знам, че проблемите ми идват точно от факта, че отказвам да приема действителността защото не ми харесва, но "коя съм аз?" за да променям каквото и да било. Трябва да променя себе си и разбирането си за живота. Убедена съм в това, а това е все пак нещо. Very Happy

Пуснато наПуснато на: Пон Юни 18, 2007 4:25 pm
МнениеЗаглавие : 
Отговорете с цитат

adidessi написа:
Трябва да променя себе си и разбирането си за живота. Убедена съм в това, а това е все пак нещо. Very Happy

Това не е все пак нещо, това е всичко, което трябва да направи един човек за и със себе си, а то не е никак лесно! Rolling Eyes

Местожителство: Разград
Пуснато наПуснато на: Пон Юни 18, 2007 10:22 pm
МнениеЗаглавие : 
Отговорете с цитат

Честито Кати!!!много се радвам за теб и за твоето посвещение.
kati

Пуснато наПуснато на: Пон Юни 18, 2007 10:24 pm
МнениеЗаглавие : 
Отговорете с цитат

Smile Благодаря,да ти се връща!И аз се радвам,че се включваш,че напоследък те нямаше. Smile
Покажи мнения от преди:    
Предишната тема Предишната тема
Създайте нова темаНапишете отговор

Идете на:   

Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети

НАЧАЛО / Към уебсайта