Банер
0_2f8ab_6773793a_XL.jpg

ОБУЧЕНИЕ АВС"Създай Себе си"

Банер

ВАЖНО!

Във връзка със зачестилите напоследък обаждания от хора, изгорели от "услугите" на измислени мошеници, представящи се за част от екипа на "Окултен Център Селена" уведомяваме най-учтиво, че екипът ни се състои от двама души Маг Селена и Маг Живин. Всяко друго позоваване на "Окултен Център Селена", на неговия Уебсайт, на авторските ни материали и регистрирани девизи и слогани е чист опит за измама и въвеждане в заблуждение на хората в беда с цел извличане на неправомерна печалба.

Екипът на "Окултен Център Селена"

Наука и Вяра: Ефективно знание
Написано от Маг Селена   
Четвъртък, 26 Май 2011 13:17

2012 година - Енергийният Преход. До 11.11.2011 г. ни се дава възможност да се подготвим за него:

Приближавайки до 2012 г. светът никога вече няма да бъде същия. Много от това, което е било скъпо на хората и с което са се занимавали досега, ще се окоже безмислено. Ще е необходима преоценка на приоритетите и ценностната система. Много учени, древни писмена и съвременни контактьори предупреждават за това, че на Земята през 2012 година и след това ще се случат глобални изменения, съпроводени с енергийни, климатични, природни, техногенни и социални трансформации.

Голяма част от населението игнорира подобни съобщения. Други част приемат другата крайност – за края на света и неговото физическо унищожение. Даже са изчислили деня - 21.12.2012 г. Може би се свързва с това, че тогава завършва един от най-точните календари – на маите. Това е края на епохата на „Петото слънце”/според тяхнато деление на епохите/. А после?

Истината е една. Във Вселената е дошло време за ПРОМЕНИ и е започнал преход към ново, по-високо ниво на развитие. Човечеството навлиза в новата епоха на ВОДОЛЕЯ. Този неразбираем за много хора еволюционен скок е наречен от някои учени КВАНТОВ ПРЕХОД и той не е започнал от вчера.

От началото на 1978 година започва появяването на първите деца Индиго. Тяхното значение за човечеството има различни тълкования, но вярното е че те са ”избранитe” да сложат началото на дългоочакваната шеста раса. Изключително сензитивни, с умни очи, гледащи мъдро като възрастен човек, те категорично отличават истината от лъжата, доброто от лошото.

Те прокарват партината на новото Духовно Възраждане. Индиговите са войни по дух, защото колективното им предназначение е да изкоренят старите вярвания, които вече не ни вършат работа. Те идват на земята, за да разклатят основите на опорочените правителствени, образователни, правни и морални системи. Тези деца се раждат с буен нрав на революционери. Притежават изключителна чувствителност, висок коефицент на интелигентност, медиумна способност и важна житейска мисия.

Традиционалистите се съпротивляват на тази промяна и често не разбират причините за тяхната „различност”. На някои от малките индиго се поставят абсурдни диагнози, като синдром на дефицит на вниманието или синдром на хипер активност. Да при неправилно отношение или традиционния опит за лечение, много от тях загубнат своята прекрасна чувствителност, духовните си дарби и войнския си устрем.

Не се разбира генезиса на „особенността” им. Тяхната по-финна енергийна вирация се среща с грубата такава на света около тях. Не случайно името им идва от индигово-сините нюанси в цвета на тяхните аури. Това е основният цвят на шестата им чакра, намираща се на главата. Затова повечето индиго имат изключителна сензитивност и спобността да виждат енергията и информационния поток с лекота.

Родените след 1995 г. деца Кристали дават нов тласък на на започналата вече преориентация на човешките ценности. Кристалните деца са обгърнати от красиви, многоцветни, опалесцентни аури в пастелни отенъци, подобни на ефекта от кварцова призма. Съответно си падат по кристали и камъни. Те изглеждат безкрайно щастливи, любвюбилни и спокоини, но очите са същите като на индигата.

Със своите лечителски, телепатични и медиумни способности, вървят по вече утъпкан път. Пионерската работа на индигата за пробив в системата, независимо от трудностите, вече е свършена. От Кристалите струи любов и магнетична положителна енергия с нова честота. Благодарение на тях Земната аура ще промени рязко енергийната си вибрация от груби към по-финни трептения.

Двете поколения силно навлизат в социума на земята. Позиционират се към важни за Прехода позиции в обществото. Много от техните родители, близки, приятели също се променят в различна степен. Паралелно с това по различни канали се засилва просветителската работа на: „избраните” контактьори, хората с „чисти” дарби и духовно възвисени личности. По различни поводи учени и анализатори се връщат към древните текстове осветяващи събитията днес. Появяват се нови.

В потвърждение на тези процеси се наблюдава, ускорение на всичко около нас. Минаваха години преди да се случат важни събития, а сега те зачестяват и то в рамките на седмици и дни. За съжаление повечето с негативно-предупредителна насоченост, но в такава ситуация сме.

Природните катаклизми зачестиха - изместване оста на земята, земетресения, цунамита, наводнения, пожари и други. Екологическото равновесие катастрофално е разклатено. Природните аномалии във всяко направление объркаха учените. Плъзнаха навсякаде „модерите” болестии и масови смъртоносни мутанти. Най-много пострада психиката на човека.

Все повече хора буквално ще психясват, неможейки да синхронизират новата вибрация на енергията с с грубата своя. В социума също ври и кипи. Започнаха неочакваните от никого доскоро напрежения между хора, етноси, държави. Неизбежни са стачките, бунтовете, войните, дори в кротките дасега раьони. Всичко става все по-бързо. Времето „сега” като понятие се „сви”.

Всъщност този миг настояще не е така комфортен, за да отлагаме нещата във времето. Всичко ще се ускорява все повече. Ще се стигне до наречената от учените „точка на бифуркация”, т.е. състояние, в което няма да виждаме и усещаме, как тече времето. Специално се спирам на това, за да можете да промените възприяттието си по време на медитации и да разберете, че това е вашето привично състояние.

Мащабите на планетарните изменения, които предстоят трудно могат да се маркират в няколко реда. Нито една точна наука не би могла да прогнозира, а още повече да опише всичко това, което очаква нашия свят в близките години. За цялата си история на човечеството – безкрайните войни, мечтите за щастие и опитите за намиране на истината хората са избрали за цел на живота си обогатяването на всяка цена. Не са успели да се противопоставят на разпространението на Земята на опасния вирус на алчността.

Резултаттът от всичко това е в изоставане развитието на Съзнанието и движение към увеличаване на грубите вибрации и самоунищожението.
Агресивността и порочността на нравите, умножени с увеличението на населението на земята, са приближили негативния потенциал на човечеството до критическия. Миграцията на климатичните зони, която се наблюдава днес променя планетата до неузнаваемост.

Стихийните бедствия, които продължават да нарастват, също ще способстват за коренната промяна. Земята измества ориентацията си в пространството, което е установено от учените на много страни и изложено в интернет, както и в последните данни на NASA. По-важното за вас е, че се променя честотата на колебанията в магнитната решетка на Земята. Преди тя е била фиксирана на 7,6 херца, а сега е към 300 херца.

Това означава че за оцелеем трябва да ускорим енергията на тялото си до тази резонансна честота. Трябва да преустроим изцяло вътрешните си процеси и да живеем в този темп постоянно. Просто нямаме избор. Това означава, че всичко, което сме правили преди с определена скорост, вече не може да се придвижва така, ако не увеличим темпото. Дойде времето, когато не можем да действаме така, както преди.

Възприемането на времето много се промени. Сега ни се струва, че денонощието не е 24 часа, а 16 и това ще се промени дотолкова, че в един момент като че ли няма да остане време. За това са говорили древните пророци. Казано е и в календара на маите, който е най-точната система за изчисляване съществуването на Земята, по което се е ориентирало човечество.

Сега се намираме в точката на свиване на времето почти до нула и това е обозначено на календара на маите. Пълно свиване на времето във възприятието ви ще стане през 2012 г. При маите за него се говори като за края на Голямото Издишване на Бога, след което е Вдишването, когато всичко ще се свива до минималния предел и нещата ще достигнат такава плътност и размери, каквито не можете да си представим.

Свещенослужители и пророци от различни религии и страни на земята се опитват от векове да обяснят на населението, че Светът е създаден от Висш Разум и човекът се явява негово подобие. В своите постъпки е длъжен да съответства на високо си произхождение. Има и такива хора, които без посредник, благодарение на сензитивността и стремежа към добро и любов са стигнали до добродетелите на висшите сили.

През всички тези времена Висшите сили чрез хиляди контактьори - Пророци са проповядвали духовното развитие: Нострадамус, Елена Блаватская, Николай Рьорих, Далай Лама, Петър Дънов, поп Богомил, баба Ванга и много други. Те подсказват на хората, че обкръжаващият ни свят е многократно по-сложен, отколкото за него мислят хората. Учителите от най-висш ранг като Христос, Буда и Мохамед са осветлявали цели епохи.

Цялата информация от Висшите Светли сили се предава на всеки контактьор с такова ниво на знания, към което той е включен чрез неговото подсъзнание за да предеде знанията на хората. Имало е много измамни контактьори, но всеки рано или късно системата ги е изхвърлила. От векове се обяснява, че главното за човека е спазването на основните Закони и усъвършенстване на самия себе си чрез Любовта към Създателя, към обкръжаващия ни свят и към себеподобните.

Любовта трябва да се приема преди всичко като хармония на взаимоотношенията. Какво роди човешкия гений? - политико-религиозните конфликти, тероризмът, заплахата от ядрена война, глобалното затопляне, мекрация на климатични зони, стихийни бедствия.... Създаде се егрегор, който започна да работи в посока на унищожаване на планетата. Да, но ние не сме сами. Рушейки енергийния баланс при нас хората, създаваме дисбаланс и на другите форми на живот, на другите светове, каквито и да са те. Кой ще ни го позволи? Така са правили вероятно, атланти, лемури и други преди нас. Къде са?

Човечеството прави фатална грешка, разделяйки дух и материя. Вземайки за отправна точка учението на Дарвин за еволюцията на видовете, хората са отхвърлили главното – еволюцията на Съзнанието. В резултат бездуховността започва да управлява света, заразявайки хората със смъртно опасната болест наречена НЕВЕРИЕ в СЪЗДАТЕЛЯ и в своя Божествен произход.

Бездуховният човек е винаги разрушител на обкръжаващото го пространство и в крайна сметка става самоубиец. Водещото става материализмът.

Стремежът към власта, алчността, агресивността, аморалността, екологичното безумие, са вследствие на инволюцията на съзнанието. Човечеството става опасен и нежелан елемент за хармонично развиващата се Вселена. Ако съществуващата система на потребителско общество се остави без изменения, то човечеството ще се самоунищожи още в първите десетилетия на новото хилядолетие.

Световната финансова и икономическа криза е само етап в рухването на множество митове за високо развитата потребителска цивилизация. Намериха се веднага лицемери обяснения. Но вече няма време за тях, защото духовната криза е взела такива размери, че енергийните вибрации на повечето индивиди няма как да приеме новото положение. Дори толкова духовно запазена потребителска страна като Япония за дни разбра колко преходно е всичко, само след мигновенно разместване на земните пластове. Знаете ли колко ядрени централи и ядрени бойни глави има в света?

Квантовият преход – това е ултиматум и едновременно шанс за спасение на стигналото до задънена улица човечество. Той се съпровожда с изменение геометрията на пространството и с проникването на Земята на потоци от високочестотна фотонна енергия. Повишението на честотните вибрации и прехода на пространството на ново полево ниво ще измени външният вид на Земята, но най-напред трябва да се измени съзнанието на хората!

Това е неразбираемо за тези с материалистично възприемане на света, но процесите във Вселената не зависят от разбиранията на човека. В деня на зимното слънцестоене през 2012 година достига първия етап на прехода на човечеството към четири мерното измерение. Реално енергийния потоп или първоначално рязката смяна на вида на енергията няма да протече повече от пет часа.

Този шок мнозина няма да издържат и ще настъпят сериозни промени в човешкия социум. Хората ще се разделят не по финансово състояние, а по степента на енергийната си вибрация. Известно време ще е нужно за пренастройването на цялата наша система. Земята ще има нова аура. В Новия Свят критерий за оценка на човека ще бъде не материалните интереси, а високото ниво на Съзнание.

При въздействие на енергиите на високи вибрации ще могат да живеят нормално само хората, намиращи се в резонанс с тези вибрации, т. е. тези хора, които се стремят към чистота на своите мисли и постъпки. За спасяването няма да могат да помогнат нито „мъдрите” правителства, нито високите длъжности, нито натрупания капитал, и огромен научен ресурс.

Хората са неподтотвени за пренастройката на Вселената. В момента най-голямата заплаха се вижда в падането на някакъв астероид на земята след няколко стотин години и всички са много уплашени. Жизнено важният проблем отдавна би трябвало вече да се обсъжда и да се решава на ниво правителства и ООН, да не говорим за свещенослужителите. Но заети със своите материални проблеми и ежедневни дребни интересчета, те може би несъзнателно водят хората към пропаст.

Пригодени за развитие в посока на четири мерното измерение ние завъртяхме посоката към материялния път на познание – Само това което виждам и мога да докосна, само то съществува. Ние сме създадени за висш пилоттаж, а ползваме само до 6 % от мозъка си и почти нищо от телепатичните и енергийни способности. Чак на края на земния си път или в минути на трагедии и катастрофи хората се сещат за Бога, когато вече нищо не може да се направи.

Но никога нямаше да има напразно изживян живот, нито климатически сюрпризи, ако хората бяха разбрали, че материалното е винаги вторично. Колко пъти трябва да се доказва силата на Вярата? Има милиони хора излекували се или прогледнали благодарение на нея през годините. Време е да опознаем истински себе си.

Във Вселената всички обекти, включително човека се състоят от ЕНЕРГИИ информация (материя) с различна степен на плътност и различна полярност/плюс и минус/. Зконът за енергообмена в резюме е гласи: „Колкото си взел – толкова трябва да отдадеш!”. Това е главният закон за съществуването на Световете и за съществуването на човека.

Получавайки „безплатно” енергия за здравето си и безкрайно полезни изкопаеми за създаване на безпроблемен живот, се създават спойни условия за самоусъвършенстване на всеки човек.

ората са задължени да връщат на Създателя положителна енергия чрез своите мисли и чувства. В разбиращите всичко това никога не би възникнало съмнение, че във Вселената/тази сложна енергетическа система/ няма Център за управление и няма Създател, защото в системата на енергообмен винаги има център на системата и има Създател, който управлява всичко и не допуска дисбаланс на енергиите.

Изразът „Вяра” не би носил толкова религиозен смисъл както сега, а би бил научна констатация за съществуване Системата на енергообмена и управляваща Сила. Няма значение как някои от вас наричат тази сила - Господ, Отец, Всевишен или Висш Космически Разум. Не разбрахте ли че тя съществува? Тя ни е създала. Настъпи последния час, както метафорично пише в Библията, когато можем за последен път да отворим очите и съзнанието си.

От 11.11.2010 г. до 11.11.2011 г. ни се дават най-благоприятните условия да се подготвим за енергийния преход. До тогава информационните и енергийни канали ще са широко отворени за Този, който иска да се подготви за промяната, или както други го наричат – Възненението, ще може да го направи - АКО ПОИСКА. Всяка душа сама избира дали да премине прехода.

Преходът ще стане много рязко. Просто ще се смени резонансната честота на земята и нейната аура, с всички последици. След това месеци ще се донастройва системата в пълния и вид. Земята ще получи нова аура. Нормално е да има на много места природни катаклизми и опустошения от различен вид. Свръхмодерните днес комуникации нищо няма да могат да помогнат. Градовете ще станат капан за жителите си.

Границите ще са относително понятие при хаоса и масовата миграция. Ще има недостиг на истинска вода и храна. Независимо от прегрешенията всички души, въплатени днес на Земята, имат възможностда се „възнесат” енергийно заедно със Земята. Затова обаче трябва: Първо-да поискат да го направят. Второ- да повярват.

Трето задължително условие също е да се отвори четвъртата чакра на чувствата, тъй кото вибрациите на любовта са главните вибрации, които присъстват на новата Земя след Възнасянето/тук се има впредвид на енергиен план/. Незабавно трябва да създадете здрава връзка с висшето си АЗ и другите Висши сили, които тогава ще може да ви напътства и помагат да изтриете кармичните си дългове.

Човек трябва чист да мине Прехода. Достатъчно е силно да го поискате. Все още може да искате прошка и да ви се даде каквото желаете, стига да е за добро. Не само това, до 11.11.2011 г. ще има възможност да искате премахването на кармични проблеми от минали животи. Важно е да поискате да станете по-добри, да мислите позитивно и с любов. Никакво значение няма къде на земята ще направите това. Предимството на енергийните места и силните храмове е в по-голямата възможност за концентрация. Тук парите и властта нямат никаква стойност.

Всичко, което ще вибрира по-ниско от новия вибрационе праг, няма да може да извърши квантовия скок и съдбата го праща в отчайващи позиции. Това засяга тези енергии, които носят в себе си злоба, гняв, обида, завист, страх и други негативни емоции. Всичко това, което вибрира на честота, по-ниска от честотата на Божествената Любов, ще си отиде.

Всичко, което е предсказано от пророците ни и най-значителните сакрални книги, като Библията, Корана и Тора, включват в себе си описание на това, как трябва да настъпи. Тези съобщения са давани на различни народи, в различно време и с различни подробности, във всички тях се говори и за много сходни процеси, които трява да очистят света от присъствието на злото /от нискитте вибрации/.

Много пъти тези хора са имали възможност да се променят, но са продължавали да не го правят. Те просто нямат място в новия по-добър свят. Ще заемат на-ниските нива или ще изчезват постепено.

За тези, които избират Възнесението, започва съвършено нов период в живота им – ще го направят такъв, какъвто си поискат, Какъвто го иска
собственото Аз, с поддръжката на Висшите Светли Сили. Те ще видят, как пред очите им ще се измени всичко, което ги е задържало в старите енергии подобно на окови и не им е давало да се движат напред.

Телата на хората ще станат по-ефирни, с по-малка плътност. Те ще съумеят за първи път в историята на развитието си да правят всичко с удоволствие и лекота. По този начин почти ще изчезнат болесттите и човек ще живее по-дълго и пълноценно. В този нов Свят най-добрите ви чувства ще израстнат многомерно и ще живеете в обща любов и състояние на безгранично щастие, непознато ви сега.

Наистина на нас хората от това време ни се дава един уникален шанс без ада на най-тежките катаклизми, ликвидирали предишни цивилизации, да пренинем в новата епоха. Време е за духовно прочистване, неутрализация на негативното и енергийно израстване.

Автор: Браян Гратън,
ИЗ неговата книга "МАХАТМА - Аз Съм Присъствието"


Добавете тази страница към любимата Ви социална мрежа, към любими, отметки....
 
Сходни статии
За сайта
© 2022 selenabg.com. Този сайт е притежание на Окултен Център Селена. Всички права запазени .