Банер
ЛЕЛ.jpg

ОБУЧЕНИЕ АВС"Създай Себе си"

Банер

ВАЖНО!

Във връзка със зачестилите напоследък обаждания от хора, изгорели от "услугите" на измислени мошеници, представящи се за част от екипа на "Окултен Център Селена" уведомяваме най-учтиво, че екипът ни се състои от двама души Маг Селена и Маг Живин. Всяко друго позоваване на "Окултен Център Селена", на неговия Уебсайт, на авторските ни материали и регистрирани девизи и слогани е чист опит за измама и въвеждане в заблуждение на хората в беда с цел извличане на неправомерна печалба.

Екипът на "Окултен Център Селена"

Маг Лъчезар Живин

Маг Лъчезар ЖивинМаг Лъчезар Живин e носител на престижни награди за постижения и за цялостна дейност. Неоспорим авторитет в сферата на Висшата, Кармичната и Приложната магия. Член на авторитетни български и международни окултни асоциации и организации. Дългите години на духовни търсения събуждат у него нуждата да помага на ближните си и да им дава възможност да се справят с несполуките в живота чрез могъществото на магията и духовните консултации в часовете си за личен прием или задочно чрез кореспонденция.



Магическата му дарба се проявява още в най-ранна възраст, но до избора на попрището си професионалният маг изминава дългият и трънлив път на духовното израстване, без което дарбата е безплодна. Този период му дава възможност да овладее няколко езика, да се запознае с множество култури и езотерични традиции и магически практики, да направи забележителни преводи на философска, религиозна и окултна тематика. Професионален индолог. Специализирал е в световнопризнати източни окултни центрове и при редица изтъкнати майстори на магията. Автор на сериозни студии и монографии в сферата на Висшата и Приложната магия в специализираните издания и пресата.


Дългогодишен главен експерт по магия в Окултен Център "СЕЛЕНА“ - един от най-успешните български екипи за окултна информация и помощ с постоянна клиентела в България и в целия свят, чийто патентован девиз е:

"ПРАВИМ ЗА ВАС ТОВА, КОЕТО ДРУГИТЕ САМО ОБЕЩАВАТ!“

Експерт в редица магически традиции и практики, сред които по-известни на широката публика са: Висша магия, Кармична магия, Индийска магия Уика, Лунна магия, Природна магия, Ангелична магия, Кабалистична магия, Темпорална магия, Келтска магия, Вуду, Разваляне на магия, Изработване на талисмани и амулети, Руническа магия, Таро, Енер­гийни корекции, Радиестезия, Магически Прогнози, Акупресура, Класи­ческа Тантра-магия и др
Открива, изчиства и напълно премахва на нежелани черномагически и нежелани енергийни въздействия от всякакво естество: магии, проклятия, енергиен вампиризъм, преки енергийни въздействия и удари върху психиката, аурата, чакрите, физическото тяло.
Създава позитивни желани събития, спомага за възстановяване след нежелани черномагически въздействия или преки псивъздействия, възобновяване на стари и изграждане на нови отношения, корекция, хармонизация, потръгване, оптимизация, градивност, обновяване, в сферите на любовта, бизнеса, брака, личните проблеми, здравето.
 
Изчистването на Магия може ли да Навреди?

- Маг Живин, в предишния брой обещахте да поговорим по-подробно за техниките на изчистване на магия и за тайните похвати на маговете...


МАГ ЖИВИН: Да. Всъщност техниките на изчистване на вредни магически въздействия, както споменах предишния път могат да сведат до два основни вида – магическо изчистване на въздействието или направа на нова магия, която да унищожи вредното въздействие.

И двата подхода си имат предимства и недостатъци, но вторият определено има повече недостатъци отколкото предимства. Той действа на принципа клин клин избива, но вторият остава. Всеки ще рече какво пък толкова, нали не е правена за лошо.

продължава>
 
Черна Магия ли?

- Маг Живин, в поредицата интервюта с вас прави впечатление скептичното ви отношение към черната магия и в частност към черната магия за смърт. Бихте ли казали нещо повече по този въпрос за читателите на нашия вестник?


МАГ ЖИВИН: Скептичното ми отношение иде от глупостите, на които съм се наслушал, начел и нагледал. Ще ви кажа аз как разбирам черната магия за смърт като професионалист. Днес правиш магията, до седмица човекът се среща със смъртта и го закопават. Това е. Ако е действителна черна магия за смърт, а не за друго. Винаги съм твърдял и продължавам да упорствам – черната магия за смърт е изключителна рядкост, а успешната магия за смърт – двойна рядкост. Онзи ден идва една клиентка и ми казва: идва при мен една ваша колежка, изкопа изпод прага ми пет материализирани магии за смърт...

продължава>
 
За какво служи Магията?

Правилният въпрос е по-скоро за какво се използва магията

- Маг Живин, нашата читателка В. К. от Пловдив задава следния въпрос в писмото си до нас: „Как да се предпазим от зли магьосници?” Какво бихте я посъветвали?


МАГ ЖИВИН: Ако приемем, че съществуват зли магьосници, рецептата е същата като за предпазване от най-обикновени зли хора – постарайте се да ги избягвате и всичко ще е наред. Не е трудно да ги разпознаете, не е трудно и да се държите далеч от тях. В деветдесет и девет процента от случаите е напълно достатъчно...

продължава>
 
Как да разберем, дали ни е направена Магия?

Едно интервю с ненадминатия окултист

- Маг Живин, често читателите ни задават въпроса: „Как да разберем дали ни е направена магия?” Какво бихте ги посъветвали вие, като неоспорим авторитет в тази област.

МАГ ЖИВИН: Смятам, че въпросът е неправилно зададен. Разумно зададеният въпрос би трябвало да звучи така: „Как да разберем, че върху нас действа магия?” Защо ли? Защото едно е да има направена срещу вас магия, друго е тази магия да действа наистина, трето и четвърто е тази магия да постигне целта, за която е направена. Казвам ви го от опит, а не защото в тази книжка пише еди какво си или пък съм решил да ви измъкна от джоба еди колко си. Или смятате, че на мен не ми правят магии? Правят, та се засиняват. Всички мошеници, които по един или друг начин представям по дребни гащи пред вас или ми „правят” или поръчват да ми се „направи” нещо си там, което да ме отстрани, усмърти или елиминира....

продължава>
 


За сайта
© 2024 selenabg.com. Този сайт е притежание на Окултен Център Селена. Всички права запазени .