Банер
Белбог.jpg

ОБУЧЕНИЕ АВС"Създай Себе си"

Банер

ВАЖНО!

Във връзка със зачестилите напоследък обаждания от хора, изгорели от "услугите" на измислени мошеници, представящи се за част от екипа на "Окултен Център Селена" уведомяваме най-учтиво, че екипът ни се състои от двама души Маг Селена и Маг Живин. Всяко друго позоваване на "Окултен Център Селена", на неговия Уебсайт, на авторските ни материали и регистрирани девизи и слогани е чист опит за измама и въвеждане в заблуждение на хората в беда с цел извличане на неправомерна печалба.

Екипът на "Окултен Център Селена"

Силата на Славянските Обереги - 1 част
Написано от Маг Селена   
Понеделник, 05 Ноември 2018 13:29

Силата на Славянските Обереги - 1 част

Мълвинец

Той е безценен дар от Бог Род. Още от древността е известна великата сила на словото, на думите, като мощна енергийна структура. Но за съжаление думите далеч не винаги носят добро. Именно поради това за лична и за родова защита от заклинания, сплетни, ругателства, проклятия и най-различни словесни конструкции, съдържащи негативи и вреда, обезателно се използва Оберега "Мълвинец".

Такава защита е изключително необходима и в днешно време. Оберегът "Мълвинец" е мощен и надежден щит против всяко черно слово, изказано или неизказано по ваш адрес и предпазва от беди, и неприятности не само вас, но и вашите близки (представители от вашето семейство и род).

Освен това този Оберег работи като "огледало" и притежава свойството да връща негативната енергия към този, който ви е пожелал злото. Трябва задължително да се отбележи, че "Мълвинецът" преумножава силата на доброто, на доброто пожелание, дума или молитва.

Този Оберег е изключително подходящ за публични личности и за онези, чиято дейност е свързана с интензивно общуване, доколкото ще помогне на неговия собственик да развие красноречието и дарбата си да убеждава. Освен това "Мълвинец"-а е много подходящ за бременни жени и деца, които са най-уязвими от външни енергийни въздействия.


Перуница

Перуница - той е едва ли не най-силния сакрален славянски Оберег!
Не напразно прилича на мълния - едно от най-загадъчните, динамични и енергетични физически явления. Перуница (или мълнията на Перун) преобладава неимоверна мощ, и по-рано този знак са го смесвали с други рунически символи за подсилване на техните действия. Но да го правят са имали допуск и право само Посветените,които са умеели правилно да направляват енергетика на Оберега.

Перуница означава целеустременост, успех и постигане на благоденствие. Именно тези дарове на Бога-Гръмовержец Перун ще бъдат принесени на своя притежател на Оберега.

Като символ на победата на Светлината над тъмнината, този знак ще помогне за разсейването на мъглата, появила се във вашия живот. За да се подсилят още повече обережните свойства на "Перуница"-та често я заключват в Звездата Инглии.

Ако вие изберете за себе си Оберега "Перуница" отнасяйте се към нея със стремителна мощ на задължително уважение и тя непременно ще ви помогне да победите.


Лада-Богородица

Този Оберег се е носил от нашите прародителки от най-ранно детство, тъй като той помага да се разкрие заложеното от Природата женско начало и да го проявят в пълна сила. За съжаление, в днешното съвремие на установяване и развитие женските качества са изгубили своето приоритетно значение. Именно поради това сега има толкова много независими, силни, активни, успешни, богати, но...дълбоко нещастни жени.

Оберегът на Богиня-Лада притежава цял набор от магически свойства и щедро надарява своята притежателка с дарове. Първо: жената получава мощна защита от всевъзможни отрицателни въздействия. Второ: чистата женска енергия на Небесната Покровителница ще хармонизира вашето собствено енергийно поле и ще организира правилен енергиен обмен. Втрето: Богиня Лада ще подсили вашата връзка с подсъзнанието и ще развие интуицията ви.

Също така Оберегът благотворно влияе на хормонолния фон, и като следствие ще позволи да изглеждате привлекателна и млада. Счита се даже, че той може да помага при лечение на женските болести. И накрая, този Оберег ви помага да привлечете в живота си любимия и любещ мъж, и да запази вашите чувства помежду ви за дълги години.

Ако се сдобиете с такъв Оберег то в течение на първите 40 дни от носенето му трябва да сте облечени в женски дрехи (поли, рокли, сарафани и др. от рода). В никакъв случай не бива през това време да носите панталони, джинси, дънки и всякакви други варианти на мъжки дрехи.

На обратната страна на Оберега Лада-Богородица лежи Руната Алгиз, която осигурява допълнителна и изключително силна защита. Тя е символа на мощна защита от всякакви несгоди, дори те да протичат съвсем близо до вас. Вие също така ще бъдете предупредени чрез Руната Алгиз за приближаващи ви неприятност. Тя .е и Руната на Дружбата. Чрез нея ще припознаете дружбата на Висшите Покровители. Руната Алгиз  е Руната на духовността, успехите, творчеството и полета. Подсказва и за времето дошло за ново, щастливо влияние. Тя помага да избегнете злото, което предварително ще усетите с повишената ви интуиция и предчувствие. Руната Алгиз е и Руна на промените.

Над Руната Алгиз можете да забележите и още един свастичен оберег, който нарича се Коловрат. Този оберег притежава универсалната способност за получаване на помощ  и покровителство от Боговете. Коловрат притежава скрити магически сили като чрез тях дава мощна защита от въздействието на черномагически посегателства. Спомага за развитието на ясновидството и пророчеството. Коловрат ви изпълва със сила, помага за утрепването на здравето и духа ви, създава оптимистично настроение и помага да удържите победа над явните и неявните ви врагове. С Коловрат обезателно ще ви съпътстват успехи в делата ви.


Коловрат

Коловрат («коло» - колело, «врат» - врата) – знак, означаващ вечния Природен кръговрат, въртенето на колелата на живота. Представлява осем еднопосочни лъча, образуващи стилизирано колело. Славяните винаги са почитали Слънцето като източник на живота. Именно поради това е възможно слънчевата тематика да присъства в много славянски Обережни символи, призвани да помагат на живите. Освен това, активната енергия на Слънцето позволява да се усили действието на Оберега.

Като соларен символ "Коловрат" се свързва с годишните слънчеви цикли и непрестанното им движение с небесно светило. Също така в този знак са зашифровани четирите елемента  (въздух, вода, земя, огън) и четирите страни на света, а съгласно според някои източници, и четирите годишни времена. Под такъв вид и образ човека, получил Оберега "Коловрат" сякаш става част от великия кръговрат на Природата и хармонизира с нея.

"Коловрат" с лъчи, насочени по хода на Слънцето (движение по посока на Слънцето) е свързан със Света на ЯВ. Той носи на своя притежател защита и покровителство от Висшите Сили, но само в този случай, ако помислите на този човек са чисти и насочени към добро. Традиционно дяснопосочният "Коловрат" се счита мъжки Оберег.

Оберег с лъчи, насочени против хода на Слънцето (движение обратно по посока на Слънцето) е повече свързан със Света на НАВ, което означава помагане за разкриване на природната склонност към ясновидство, пророчество и други магически практики. Във всеки случай левостранния "Коловрат" помага за развитието на интуицията и проницателността, и затова се счита за женския вариант в този случай.

От това накъде са били или не са били насочени лъчите на "Коловрата", този Оберег ще ви даде мощна защита от външни негативни магически въздействия, ще ви изпълни със сила, ще ви помогне да укрепите здравето и духа си, ще ви създаде оптимистично настроение, и ще ви помогне да удържите победа над явните и тайните ви врагове. Притежателят на "Коловрат" непременно ще го съпътства успех в неговите дела. Но помнете: мъдрото Слънце никога няма да насочи своята животворна енергия към злото и користта...!!!


Богиня Рожаница

Рожаница - това е Богинята на плодородието, покровителка на зачатието, носеща мощна женска съзидателна енергия, отправена, на първо място, за сътворяването на нов живот, т.е. раждането на деца.

В древността символът на Богиня Рожаница е присъствал в качеството на елемент в нашивките/бродериите върху дрехата на жената и други предмети от бита (например кърпа), които са се използвали по време на раждането. Вплетен в орнамент от нашивката, този знак пазел и майката, и новороденото от уроки и магии, обезателно се подкрепял от различни соларни символи, които са подсилвали енергетикака на този Обережен знак.

Древните славяни свято са вярвали в това, че "Рожаница" ще помогне за появата в света на здрави и крепки деца, приели от родителите си най-добрите качества. В началото "Рожаница"-та не се е използвала иначе, освен в нашивките, но след време освен като нашивка са започнали да я носят като медальон и пръстени.

Това е особен, изключително женски символ, който олицетворява чистата и абсолютна енергия, и душевната радост на майката, даряваща нов живот. Има още едно значение на този сакрален знак - за настроението и любовта на жената, той ги поддържа.

Оберегът "Рожаница" предпазва истинската жена-майка като и помага да разбере колко дълбоко и осъзнано е нейното желание да стане майка, и наистина ли е готова да поеме върху себе си огромната отговорност пред човека, на който ще дари живот.

Еднакво този Оберег е предназначен и за тези, които по неизвестни причини не могат да изпитат майчиното щастие. Този символ е от най-високо женско предназначение за използване на установяване връзка с Висшите Сили за да се измоли от тях поддръжка и помощ. И дори да зачевате детето по неестествен път,  а чрез използване на съвременните технологии, Богиня Рожаница ще ви помага, ще ви даравя с надежда, и ще утешава вашата Душа.

Главното е - да чакате своето бебенце и искрено да вярвате в това, че вашата безкрайна женска любов непременно ще се въплъти в желаната от вас бременност и радост от майчинство.


Превод от руски: © Н.Т.Н-Селена (ВелоЛада ВеоСвента)

 
Сходни статии
За сайта
© 2024 selenabg.com. Този сайт е притежание на Окултен Център Селена. Всички права запазени .