Банер
ХОРС.jpg

ОБУЧЕНИЕ АВС"Създай Себе си"

Банер

ВАЖНО!

Във връзка със зачестилите напоследък обаждания от хора, изгорели от "услугите" на измислени мошеници, представящи се за част от екипа на "Окултен Център Селена" уведомяваме най-учтиво, че екипът ни се състои от двама души Маг Селена и Маг Живин. Всяко друго позоваване на "Окултен Център Селена", на неговия Уебсайт, на авторските ни материали и регистрирани девизи и слогани е чист опит за измама и въвеждане в заблуждение на хората в беда с цел извличане на неправомерна печалба.

Екипът на "Окултен Център Селена"

Дойде времето...
Написано от Маг Селена   
Неделя, 21 Август 2011 15:19

И така. Дойде време да говорим за “зелките и кралете”. С други думи, да се занимаем с действителното положение.

Ако трябваше да погледнете настоящото развитие от по-широка перспектива – от гледна точка на движението на ЕНЕРГИИТЕ, вместо от гледна точка на подробностите и СИМПТОМИТЕ на енергиите, бихте видели, че всичко това е индикация за понататъшно развитие на вашата съдба/дестинация в посока към полюсите. В известен смисъл всичко това е било предварително предопределено преди въплъщението ви да се осъществи така, че всеки от тези играчи действа от гледна точка на дадената му “от Бога” роля. Вие вече сте видели това в посланието “Играта на Бог”, но сега е време наистина да ИЗЖИВЕЕТЕ това в своя живот.

Вие трябва – заради себе си и заради операция Тера – да се отстраните, да направите крачка назад и просто да пеете своята нота. Казвайте своята истина, когато ви попитат, но не се привързвайте към никакъв конкретен резултат от никоя ситуация. При взаимодействието с някого, който има ясен фокус, или е объркан, или в противоречие, попитайте: “Какво искаш за себе си?” Не “Към какво си се присъединил?” При преследването на това, което искат, това, което искат, те ще се самонасочат към своята съдба в рамките на по-голямото цяло. ТЯХНОТО желание е израз на желанието на Създателя. За да преживее всичко, Създателят се нуждае от всички тези играчи, за да проучи всички възможни избори.

Всяко лице носи със себе си компаса, който ще насочва неговото пътуване и понеже то е с превръзка на очите, понякога търсенето може да изглежда тромаво, но дори тази тромавост служи на синхронизирането на събитията в контекста на цялото. Недоловими движения, незначителни избори се усилват при пресичането им с други движения в същата обща посока.

До степента, до която се появява ясен шаблон, подравняването с другите става по-ясно и поради това – по-мощно. Всеки индивид бива ЕСТЕСТВЕНО привлечен, към онова, което е “за него” – по перфектния начин в перфектния момент при  поддържането на цялото и чудното е, че те преживяват това като откритие – като да бръкваш в джоба си за ключовете и вместо това да извадиш голямо количество пари.

Всеки носи със себе си  всичко, което му е необходимо, за да стигне там, за където е тръгнал и за всички стъпки по пътя. “Новата песен” беше написана преди да бъдат оформени думите. Всеки от вас беше подравнен с всеки друг тогава; всеки от вас бива подравнен с всеки друг сега. Лиара беше просто лицето с камертона. Това е всичко. Тя не беше предназначена да ви ВОДИ. Тя просто издава нотата, която очаквате да чуете и в отговор вие също започвате да я издавате, тъй като тя е и ВАША нота.

Трябва да разберете, че никой не може да промени това, което е дошъл да бъде, това, което е дошъл да направи, това, което е дошъл да преживее. Техният живот е ВЕЧЕ написан и авторът е Свръхдушата при претворяването на проекта и желанието на Създателя. Поради това, ВАШАТА работа е просто да продължите да издавате тази нота. Ако хората  не “чуват”, просто я издавайте отново – и отново, и отново, и отново.

Тази нота ще предизвика реакция у всеки, който осъществи контакт с нея. За онези, чиито вътрешни камертони са настроени на същата нота, те ще бъдат приведени в резонанс с тази нота и също ще започнат да вибрират с нея – понякога може би колебливо, но евентуално с нарастващо доверие и убеденост, че това е и ТЯХНАТА нота.

Ние наблягаме на това, че нещата са такива, каквито СА. Никой не може да промени тяхната нота. Някои ще чуят вашата нота и ще бъдат притеглени към нея мислейки, че тя МОЖЕ БИ е тяхната и докато може да бъде сходна, тяхната нота все пак е достатъчно различна така, че евентуално – понеже те НЕ влизат в пълен резонанс с нея – понеже тя не вибрира през тях и не събужда ТЯХНАТА песен, тяхната страст да пеят, да се отворят за тази нота и да я
оставят да отекне през тях без да й се съпротивляват, те ще се движат в съответствие със силата на тяхното търсене. Някои ще бъдат равнодушни и никога няма да намерят своята нота, защото и това е валидно преживяване и защото Планът за техния живот е ДА НЕ Я намерят, но те трябва да продължат да търсят през други инкарнации в друго пространствено/времево обкръжение.

Сега стигаме до последната точка: полярните противоположности. Колкото по-силно дадена нота е поляризирана към ЕДИН полюс, толкова повече тя дразни някого от противоположния полюс. С други думи, колкото повече една нота е против друга, толкова по-силно
те създават дисхармония, когато влизат в контакт една с друга. Резултатът, обаче, е различен в своето изражение.

Ако човек е от положителната полярност, на база сътрудничеството, реакцията му ще бъде да останете заедно, да пеете общата си нота с радост от това, че я пеете и просто да изпратите нотата – песента – навън в космоса – свободно дадена, свободно изпята, без съпротива или привързаност към резултата. Това е нещото, което вие и “вашите” хора (вашият вид) сте създадени да правите и докато го правите, вашата нота – нотата на мира, радостта и любовта – ще прозвучат отново и буквално ще ускорят един СВЯТ до формата, която съществуваше преди само като потенциал в Разума на Бог.

Но противоположният на вас полюс – негативният поляритет – е базиран по-скоро на страха и надпреварата да надвиеш, отколкото на чистата сила, която идва отвътре и затова нейният отговор е предсказуем от перспективата на ТАЗИ полярност: те ТРЯБВА да се борят с вас, да наложат своята сила над вас, да ПРИТЕЖАВАТ вашата сила, или да се опитат да ви разрушат, в случай, че няма друг вариант.

Колкото повече пеете своята нота, толкова повече предизвиквате “атаки” от онези от негативния полюс. Те са просто онези, които са ТЕ; вие сте просто онези, които сте ВИЕ. Всеки прави това и всеки е това, което се предполага, че трябва да бъде и прави в рамките на божествения проект. В миналото това е водело до кървави войни и е отпечатало ИДЕЯТА за войната като начин за справяне с нещата, като начин за налагане на нечия воля над волята на другите с цел да подтиснат тяхната песен и да я елиминират.

Идеята за налагане със сила на “свобода” над другите с военни средства е пример за това. Човек не може да наложи със сила “свобода”. Това противоречи на термините. Човек може да създаде и отгледа  свободата само посредством сътрудничество при търсенето на взаимно желани обстоятелства и ПОЗВОЛЯВАНЕ на всеки да направи своя личен избор без да се привързва към това, което избира. Всяко налагане на нечия идеология над другите е тирания, а не освобождаване и в това няма никаква свобода.

Това е толкова вярно, когато идеите изглеждат “добри”, колкото е вярно и в случаите, когато идеите изглеждат “лоши” стойности на лакомия и алчност за власт. Всички те се превеждат в израз, който казва: “МОЯТ начин е правилният и всеки, който не споделя моя начин на мислене греши”.

Не, не грешат. Те просто резонират с различна песен, с различна нота, която води до различен резултат. Онези, които мислят, че са с положителна полярност и се стремят да наложат своите възгледи над останалата част от света – които гледат през розовите очила на отричането и казват неща, които те биха ЖЕЛАЛИ да са истина, но за които няма ясно доказателство, че СА истина – те не са от нито един от полюсите – те просто отричат това, което Е, начинът, по който Е и съответно какво трябва да бъде.

“Пожелаването не прави нещата такива”, но “искането” е нещо различно от “пожелаването”. Искането съдържа в себе си семето на желанието, част от желанието на Създателя да преживее всички неща. Вашите “искания” са горивото за вашето пътешествие. Те зареждат вашето желание и ускоряват изпълнението на вашето желание. Пожелаването е фантазия, едно “ако само ...”, макар, че това води за никъде. Но искането води до действия, а действията водят до резултати, които водят до понататъшни действия и т.н. Звученето на нотата на някого е искрата, която разпалва огънят на желанието, а желанието се зарежда от степента на страст, която лицето носи в себе си за изпълнението на своето желание.

Не всеки носи едно и също количество страст. Според това къде са те на континуума на полярностите, понататъшното движение е в посока двете крайности на позитивния и негативния поляритет, като колкото по-голяма и по-интензивна е страстта за изразяване и проявяване на целите вътрешно присъщи на тези полярности: съвместно постижение за един и тотална мощ над другия. До степента, в която човек се ОТСТРАНИ от тези крайности, толкова по-ниско е количеството страст за постигането на целта. Ако “огънят на желанието” е най-голям при полюсите, центърът би  бил “хладък” или възтопъл. Никакъв огън изобщо.

Вие, които сте част от Операция Тера, сте от положителния полюс и колкото повече вие колективно се присъединявате един към друг при определянето на своята визия за Тера, толкова по-силно звучи вашата колективна нота през матрицата на Разумът на Бог, създавайки прави вълни, които буквално
ИЗГРАЖДАТ Тера от тази матрица, в която съществуват всички потенциали. Вие проявявате Тера чрез това КОИ сте, какво носите във себе си и своето желание да се присъедините към другите при пеенето на новата песен. Ето защо сте тук.

Това е нещото, което сте дошли да направите. “Бебето Тера” беше “заченато” и докато мнозина идват, за да присъединят своите гласове към вашия при изпяването на тази песен, тази нота за Тера, “стъкленият покрив” на трето измерение ще бъде разтърсен, бариерата ще бъде счупена и енергийната пътека ще бъде закотвена на място за онези, които са се насочили към Тера.

В заключение ще ви кажем, че докато нещата “загряват” света, вашата работа е просто да стоите заедно и да продължавате да издавате нотата за Тера. Поставили сме щит около вас, но той се поддържа от вашия ангажимент и посвещаване само на тази задача:  издаването на нотата за Тера. Ако направите това, независимо колко скърцане със зъби има в посока на противоположната полярност, вие сте в безопасност и Тера е в безопасност и никой няма да предотврати раждането на този нов свят. Той е предвиден и така и ще бъде.

Aмин, Aдонай Саваот. Ниe смe Райското Войнство.

Източник: "Операция Тера",
Ченелинг чрез Лиара от САЩ
operationterra.com


Добавете тази страница към любимата Ви социална мрежа, към любими, отметки....
 
Сходни статии
За сайта
© 2024 selenabg.com. Този сайт е притежание на Окултен Център Селена. Всички права запазени .