Банер
10922548_1607587916119366_6379954884693221898_n.jpg

ОБУЧЕНИЕ АВС"Създай Себе си"

Банер

ВАЖНО!

Във връзка със зачестилите напоследък обаждания от хора, изгорели от "услугите" на измислени мошеници, представящи се за част от екипа на "Окултен Център Селена" уведомяваме най-учтиво, че екипът ни се състои от двама души Маг Селена и Маг Живин. Всяко друго позоваване на "Окултен Център Селена", на неговия Уебсайт, на авторските ни материали и регистрирани девизи и слогани е чист опит за измама и въвеждане в заблуждение на хората в беда с цел извличане на неправомерна печалба.

Екипът на "Окултен Център Селена"

Божествените Повели
Написано от Маг Селена   
Петък, 13 Юли 2012 16:27
Съществува аспект на Божественото Съзнание, който все още се развива. Една силно опростена алегорична и метафорична аналогия е, че в процеса на изследване на Своето Творение Бог научава кое работи и кое не по отношение еволюцията на душата по метода „проба-грешка". За поправяне на „грешките" в първоначалния проект периодично се извършва „корекция" под формата на Божествени Повели. Бихте могли да кажете, че Божествените Повели са отговорите на Бог на проблемите, присъщи на вселените със свободна воля.

На много души им е трудно да приемат твърдението, че в съвършенството на Твореца има несъвършенства, но това е начинът, по който повечето души възприемат проявеното Творение. Важно е да се разграничите от осъждането и просто да приемете, че Творението има несъвършенства. Нека да използваме примера със софтуера за някой от вашите компютри. 

Както знаете, периодично се пускат нови версии, които поправят проблемите на предишните версии. Вместо да проклинате предишните версии, вие просто приемате реалността, че трябва да актуализирате компютърната си система.

Друга аналогия, която може да се използва, са разпоредбите в конституциите, които управляват много от вашите страни на Земята. Някои развити страни правят поправки в първоначалния вариант на основния си закон, тогава когато в установените правила и принципи се появяват проблеми.

Бог със Своята Безкрайна Мъдрост и Състрадание по различни начини издава укази и декларации, които променят универсалните закони и принципи, или добавя изключения към тях. В тази глава ще обсъдим различни модификации, предназначени за тази локална вселена.


Основни Повели
 
От Божественото Съзнание са излезли няколко основни Повели, важни за вашето развитие като индивидуални души. Ето техния списък в хронологичен ред:
(1) Отговор на отделянето от Бог (Падение от благоволението)
(2) Галактически преходи, случващи се приблизително на всеки 108 милиона години в тази слънчева система
(3) Прецесионно изравняване на оста на Земята, което се случва приблизително на всеки 25 920 години
(4) Колело на превъплъщенията
(5) Спирала на възнесението
(6) Масово възнесение
(7) Намеса на Помощниците на Бог във времето на основните цивилизации и космически цикли
(8) Появяване на просветлени деца (същности от по-висша плътност, въплътени в човешка форма).


Първа Божествена Повеля - Отговор на Падението от благоволението

На Земята има различни учители и учения, които подробно и доста точно са описали първата Божествена Повеля. Даденото по-долу обяснение се основа на една от вашите канализирани книги - "Kypc по чудеса". В нашата дискусия ще използваме възприетата в тази книга терминология.

Най-простото определение за Падението е: „Склонността на душата да се отъждествява със сферата, която изследва". Отговорът на Падението и възникналата в резултат на Падението вяра в отделянето от Бог са се проявили като вградена и запечатана програма в ДНК на падналите души. Без този механизъм за намеса решението на душите да се развиват би било оставено изцяло на свободната воля.

В рамките на няколко милиона години след появяването на душите от Божественото Съзнание много от тях се оказали дотолкова погълнати от по-нисшите плътности, че те никога не биха си спомнили за своя Божествен Произход и не биха направили необходимия избор, за да се избавят от оковите на отъждествяването с материалната форма. По такъв начин едновременно с Падението, вече съществувал и отговорът.

Във вечността всичко се случва СЕГА и затова между проблема и решението му няма интервал от време. В случая с Падението това решение се състоял от сложен набор импланти и отпечатъци в етерното поле на всяка душа във вид на поредица от кодове и ключове на ДНК, активиращи пробуждането на различни интервали от време. Тази система за активиране значително влияе върху действието на свободната воля. 

И макар че душата все още има възможност да откаже да се вслуша във вътрешния Глас на Бог (същността на душата) в полза на гласа на егото (частта, която се отъждествява с материалната форма), на нея й става все по-трудно да пренебрегва сигналите, изпратени от Бог чрез активирането на кодовете и ключовете на ДНК. Един от ключовете, вградени в ДНК, е Главната матрица на възнесението. Тази матрица се активира в периода на петата Божествена Повеля - Спиралата на възнесението (за която ще говорим по-нататък).

По същество първата Повеля, установила постоянна връзка между отделилите се души и техните висши същности (аспектите на душата, обитаващи в плътностите от пета до 12-та). И макар че в основата си тази връзка е вечна и никога не може да бъде прекъсната, времето (измерено в земни години), необходимо на всяка душа за възстановяване на тази връзка, може да се окаже прекалено дълго за поддържане на Творението в някакво подобие на ред.

Както знаете, душите имат склонност да се губят в плетениците на по-нисшите светове и ако всичко е било оставено само на свободната воля, би им отнело твърде много време за изучаването дори и на най-основните уроци. Затова Божественото Съзнание решило да осигури определен път към възстановяване спомена за Единството на душата с Извора. При някои души първата Повеля се явява като съвестта или като смътно и леко напомняне, че има и по-добър начин на живот от отъждествяването с егото. Именно това ви подтиква да вървите напред и подхранва надеждите ви, когато всичко изглежда безнадеждно.

Сега ще обсъдим Втората Повеля, приемаща формата на периодично космическо събитие или космически цикъл.



Втора Повеля - Галактическият преход

Втората Повеля е Галактическият преход, подробно описана във Част втора на книгата. Галактическият преход е
 излъчване от Централното Слънце на всяка галактика, което на периодични интервали облива въртящите се звезди и слънчеви системи с избухване с висока честота при всяко завъртане на галактиката около Централното Слънце. В галактиката Млечен Път този преход се случва приблизително на 108 млн. години за звездите и слънчевите системи, разположени в този ръкав на галактиката, в който се намира Земята. 

Всеки път, когато Земята и съседните й звезди и планети преминават през този лъч светлина, преобладаващата вибрация на атомните структури на звездите и планетите преминава в следващото ниво на плътност. Това става чрез процес, известен с различни названия като: навлизане във „фотонен пояс", преминаване през „звездна врата" или „портал" или преминаване през електромагнитната нулева зона".

Можете да си представите Галактическия преход като спирала във формата на пружина или намотка. Движейки се по намотката, вие отново и отново се връщате в едно и също положение по спиралата, само че сте се изкачили на по-високо ниво. Когато гледате на своята галактика от вертикално положение над равнината на спиралата, изглежда, че за въртящите се ръкави на „колелото" съществува само едно измерение. 

В действителност, галактиката повече прилича на намотка по това, че при всяка навивка вибрацията се променя и вие се оказвате в по-високо положение. И така, на всеки 108 млн. години (половината от един оборот около централното слънце) се извършва преход в по-висока честота на светлината. В Част втора ще обясним разминаването във времето между Галактическия преход и продължителността на едно завъртане на галактиката.

Галактическия преход е Повеля, предназначена да установи горната граница на времето, през което душите могат да се задържат в определена сфера, без да показват конкретни признаци за растеж и еволюция. Тъй като Бог е знаел, че не всички души биха били готови да се подложат на този преход в естествения времеви цикъл, било взето решение за преместване на „изоставащите" души на планети в други региони на галактиката, за да им се предостави повече време за подготовка към прехода. Механиката на прехода ще бъде подробно описана в Глава осма.

На вашата планета съществуват учения, които твърдят, че причината за множеството проблеми на Земята е свързана с „изоставащите" души, изгонени от другите светове и въплътили се в този свят. В известна степен това е вярно, тъй като някои от душите, въплътили се на Земята, първоначално дошли от светове, подготвящи се за възнесение. Оказало се, че те не били готови да извършат прехода и били пренесени на Земята като планета за души, изоставащи в учението. Сега на тези души им се предоставя възможност да го завършат и някои ще се справят този път. Други ще бъдат изпратени на друга поправителна планета за трети опит.

В редки случаи, някои души не успявали да се развият даже и след многобройни пренасяния на по-бавно развиващи се планети. Да се отлага вечно Галактическия преход, е невъзможно. В края на краищата, всички души трябва да преминат през този процес. Душите, които не са способни да направят прехода (и са изчерпали своите възможности за пренасяне), преминават през т.нар. „втора смърт". 

Втората смърт е просто ново сглобяване или преработване на матрицата на душата в Божественото Съзнание. В някакъв смисъл това прилича на ново начало с нова матрица на душата. Такива души ще се вливат обратно в Божественото Съзнание и по-късно отново ще се връщат в Творението. Това е единственият случай, когато душите наистина се сливат с Божественото Съзнание и, както казахме по-рано, такива случаи са крайно редки.


Трета Повеля - Прецесионното изравняване на Земята

Божественото Съзнание дало на всяка планета, въвлечена в Падението, възможност за периодични скокове или мутации на обитаващите я видове (хуманоидни и други). Това се осъществява чрез нейното изравняване с определени енергийни изригвания от центъра на галактиката или около него (по-слаби от тези на Галактическия Преход, но все пак достатъчно мощни). В случая със Земята, такова изравняване се извършва веднъж по време на всяка прецесия на оста. Механиката на изравняването на оста с тези енергийни изригвания е описана в Глава седма.

Приблизително на всеки 25 920 години Земята преминава през енергиен преход, който ускорява еволюцията на организмите, обитаващи нейната повърхност. Както и при Галактическия преход, не всички организми ще могат успешно да преминат през него. Много видове ще изчезнат (ще изоставят своите физически форми) и ще придобият възможност да се превъплътят на друга планета. Прецесионното изравняване ще бъде подробно разгледано в Част втора.


Четвърта Повеля - Колелото на превъплъщенията

Когато душите за първи път започнали да изследват външните светове, телата, в които те влизали, били проектирани (от нас или от други Богове Творци) да издържат толкова, колкото е нужно. След като душата успяла да разгледа всичко, което тя пожелала да види или да преживее в дадената реалност, тя напускала тялото и се връщала в състояние на чист дух в подготовка за следващото пътешествие. Теоретически телата, които душата „обличала", биха могли да служат безкрайно и в началото повечето души живели по няколко хиляди земни години.

С времето душите все повече и повече се отъждествявали с по-нисшите светове, които изследвали, техните тела започнали да се разрушават и разпадат все по-бързо и по-бързо. Душите влизали в по-нисш свят и техните тела умирали вече след няколкостотин години. На тези души им оставали много ненаучени уроци и незавършени проекти. Поради голямото падане на вибрациите на тях им било почти невъзможно да се върнат в изходното им състояние (седма плътност), без да оставят парчета от себе си, разнесени из по-нисшите измерения. Този процес е известен като „фрагментация на душата", подробно разгледан в Глава пета. 

Физическото разлагане и смъртта съществуват само в четирите най-нисши плътности, които са сферите на ентропията (втори закон на термодинамиката, според който, с течение на времето, енергията става по-разбъркана и хаотична).

За да могат душите да завършат задачите си и да съберат своите фрагменти, било изобретено колелото на превъплъщенията. Така душите не трябвало да се връщат в домовете си от седма плътност, преди да се превъплътят отново. В действителност, те така или иначе вече били изгубили тази способност. Затова, до появяването на тази Повеля, много души се скитали, губели и обърквали в многото астрални и физически нива, обкръжаващи световете, в които те се въплъщавали. Сега, при наличието на процеса на превъплъщение, тези души и фрагменти на душите биха могли отново да влизат в света, който току-що са напуснали, и да продължат да учат своите уроци вече в друго тяло.

На душите им било позволено да се превъплъщават толкова пъти, колкото им било нужно, докато не научат всичко, което желаели в този конкретен свят и докато всички техни парчета и фрагменти не се съединят отново в единно цяло. След завършване на обединението душите придобивали способност свободно да се върнат в родното си състояние (седма плътност), а след това да изследват и други светове и нива на плътност.

Това повдига въпроса за кармата или незавършената работа. Ще говорим подробно за това в Глава пета, но сега позволете ни да кажем - идеята, че душата трябва да бъде наказана в някой бъдещ живот заради действия, извършени в предишен живот, е погрешна. На тази концепция са основани много религии. В действителност, това е изтънчена форма за вината и вярата в греха. Душите се превъплъщават, за да завършат уроците си, а не в резултат на някакви вътрешни дефекти.

Основната сила, която стои зад решението за превъплъщение, е желанието да се научи всичко за Творението, а не вярата, че трябва да изкупуваме минали грехове.


Пета Божествена Повеля - Спиралата на възнесението

Процесът на превъплъщение имал много предимства, но бил крайно неефективен, тъй като всеки път, когато душата се въплъщавала в ново тяло, по-голямата част от паметта за минали животи се губела или се скривала зад воалите, които обгръщали планетите от по-нисша плътност. По такъв начин, твърде много време и внимание отивали за повтаряне и припомняне на вече научени уроци от предишен живот. Освен това самите процеси на раждане и смърт пораждали много травми и фрагментации в душата. Все едно всеки път, когато душата се въплъщавала, тя трябвало да прави две крачки напред и една назад.

Поради тази причина бил разработен процес, чрез който душата би могла да се развива направо в следващо ниво на плътност, без да напуска физическата си форма. Това би й позволило да премине към следващите уроци, без да повтаря и преговаря и без да има нужда да преминава през травмата на раждането и смъртта. Този процес е известен като спирала на възнесението. За съжаление до неотдавна много малък брой души успели да преминат през този процес. Това е така, защото за него се изисквало балансиране на определено количество карма и обединяване на определен критичен брой фрагменти, преди душата да придобиела достатъчното количество съвкупна енергия, за да извърши такъв преход. Възнесението е разгледано подробно в Глава шеста.

Макар че идеята за кармата в основата си е илюзия, вярата във вината и греха се засилила значително по време на Падението. Тази вяра дотолкова се усилила, че заключвала душите в моделите на негативността и нисшите плътности. За справянето с тези проблеми се появили допълнителни Повели (както е обяснено по-долу).

Когато душата придобивала достатъчно съзнание, за да премине през физическо възнесение, се задействали заложените активатори, включително Главната матрица, пораждайки автоматичен процес на превръщане на физическото тяло в етерно. Аналогичен процес се извършва и тогава, когато душата се развива от етерното тяло в небесно тяло от седма до девета плътност (макар че хуманоидната форма престава да съществува над седма плътност).


Шеста Божествена Повеля - Масовото възнесение

Когато била въведена спиралата на възнесението, изискванията били много строги. Душата била длъжна да балансира почти цялата си карма, да обедини всички свои фрагменти и да успее да премине през воала на безпаметността (амнезията), присъщ на по-нисшите светове. Това се оказало много трудна задача. До появата на Шестата Повеля през 1950 г. само около 300 души успели да излязат от колелото на превъплъщенията и да влязат в спиралата на възнесението. 

Тези 300 души били резултатът от продължилото близо 10 милиона години пребивание на Земята. Много души достигали големи висоти на осъзнаване, едва когато техните тела се разрушавали в резултат на Унищожението на основните цивилизации (вследствие на катастрофи, предизвикани от космическите цикли или други небесни събития, от ВОЙНИ, ОТ  намесата на негативно поляризирани извънземни или други причини).

По същество Шестата Повеля била „указ" на Божественото Съзнание, постановяващ, че на душите им е позволено
 да се възнесат на следващото ниво на вибрация, дори и да не са успели да завършат цялата си карма или да съберат всичките си по-маловажни парчета.

Масовото възнесение е резултат от тази Повеля и се планира да се осъществи поетапно, започвайки от 2012 г. и завършвайки около 2030 г. Това са само основните периоди на възнесението, катализирани от космическите цикли и преходи. Душите ще продължат да се възнасят между основните вълни на възнесението, но не така масово, както през годините 2012, 2017 и 2030, съответстващи на основните звездни събития. Тези звездни събития изменят електромагнитното поле около Земята, което на свой ред предизвиква мутации в ДНК на хората и на някои други жизнени форми. Подробно описание за това може да се намери по-нататък в тази книга.

Когато душите се възнасят физически, те влизат в състояние на съзнание от пета плътност. Обаче Земята ще пребивава в състояние от четвърта плътност след прехода и повечето души, преживели земните изменения, ще пребивават в четвърта плътност.
 
До 2030 г. приблизително 15-30 милиона души ще преминат през физическото възнесение на Земята. Те ще вибрират в пета плътност.

Докато планетата Земята се придвижва през по-интензивните честоти на Галактическия преход (между 2015 и 2035 г., както ще разгледаме по-нататък), тя и 1-2 милиарда хора ще се придвижват в четвърта плътност. В същото време други ще преминат през Спиралата на възнесението в пета плътност. Останалите 4-5 милиарда души ще се окажат неспособни да направят прехода от трета в четвърта плътност; те ще напуснат Земята и ще се превъплътят на други планети, по-подходящи за нивото на техните души (това е „пренасянето", за което стана дума в дискусията на Втората Повеля). Този процес е описан и в следващите глави.


Седма Повеля - Намесата на Помощниците на Бог

Седмата Повеля позволява на същества от по-висши плътности да се намесват в делата на човечеството, за да се помогне на душите при подготовката им за възнесението, а също да се помогне и на тези души, които не са готови за възнесение, но желаят да останат на Земята по време на прехода на планетата от трета в четвърта плътност.

Тази Повеля се състои от две части: (1) инструктиране и помощ в процеса на израстване и еволюция, и (2) намеса в програмите за ядрено, неутронно, електромагнитно и химическо оръжие на Земята.

През 40-те години на миналия век, когато човешките същества започнали изпитания на атомните бомби, станало ясно, че те придобили способността не само да унищожават физическия живот на Земята, но и съществено да забавят възможността на душите за възнесение. Тези видове оръжия не само разрушават астралните и етерните полета на Земята, но и влияят на съседните планети. Затова на извънземните цивилизации, с високоразвити технологии, им било разрешено да идват на Земята, за да спасят човечеството от самоунищожение чрез ядреното оръжие. През годините към списъка, позволяващ намеса, били добавени и други видове оръжия.

Решението кое оръжие подлежи на неутрализиране се основавало на принципа на критичната маса (подобно на случая с критичната маса на ядрения материал). Към момента, когато Божественото Съзнание приело това решение, броят на душите, достигнали високо развитие на Земята, бил достатъчен, за да се оправдаят такива решителни мерки.
 
Било установено, че на мирните любящи души на Земята, желаещи да се придвижат към четвърто измерение заедно със Земята, а също и на душите, преминаващи през възнесението, ще им трябват убежища на различни места на планетата, където те биха били защитени от радиоактивните отпадъци и електромагнитните разрушения в резултат на войните. Били забранени само тези системи оръжия, които можели да създадат опасност за цялата планета. Враждуващите хора можели да се бомбардират само с традиционно оръжие, докато по-просветлените членове на човешката раса щели да бъдат насочени към сигурни убежища.

Тази намеса се осъществява все още на планетата Земя. От началото на 1962 г. вашето ядрено оръжие било неутрализирано в пет различни случая. Първата такава намеса била инцидентът в Залива на Свинете около Куба. Последвали намеси в САЩ и бившия Съветски Съюз. Последната намеса беше предприета през есента на 2007 г., когато група изменници се опитали да предизвикат война между Иран и Ирак или, по-скоро, между Иран и окупационните сили на Ирак.

Групата се опитала да изстреля ядрена ракета от територията на Иран. Ракетата така и не напуснала силоза си, тъй като кодовете за изстрелване веднага били неутрализирани от една от дружеските групировки, помагащи на Земята.

Имало опити от т.нар. „илюминати" и техните поддръжници за разработване и разпространение на химическо, неутронно и електромагнитно оръжие срещу нищо неподозиращи „врагове". Да се открие това оръжие било по-трудно, но с помощта на висше ясновидство и наблюдение върху електромагнитното поле на Земята, помощниците на Бог успели да предотвратят всяко широкомащабно негово използване. Около системата на електромагнитната мрежа на Земята са събрани многобройни групи извънземни, работещи за предотвратяване използването на електромагнитното оръжие и други негативи, които биха породили аномалии в етерното поле на Земята.

Електромагнитните линии и вихри, от които се състои електромагнитната мрежа на Земята, по същество са портали, позволяващи взаимодействието между физическите и етерните светове. Развитите цивилизации използват линиите на мрежата като точки за вход и изход от вашия свят. Именно системата на мрежата пази в равновесие вашата Земя и нейното етерно тяло. Ако линиите на мрежата се разрушат над определена граница, това буквално може да разкъса платното на времето и пространството и да направи живота на Земята невъзможен.

Разрушенията на електромагнетизма също могат да застрашат живота в цялата Слънчева система. (На повечето от другите планети във вашата Слънчева система има живот на етерните и небесните планове).

Системата на мрежата на Земята може да излезе от равновесие не само в резултат на прилагане на ядрено или електромагнитно оръжие, но и от голямо количество негативизъм (страхът и другите мислеформи се засилват поради големия брой души, споделящи техните мисли). Ето защо на тези места, където много души са заседнали в негативизъм, често има „негативни вихри". (Негативизмът тук означава всяко нещо в съзнанието, което има склонност да затруднява или да възпрепятства израстването и развитието на душата по естествен начин). 

Появяването на негативните вихри, вследствие на негативното мислене, било още една причина, за да бъдат изпратени просветлени души за намеса в делата на Земята.
 
Феноменът, известен като „житните кръгове", които виждате в полетата, е страничен продукт от работата върху мрежата, изпълнявана от различни извънземни групи. Балансирайки и укрепвайки системата на мрежата около планетата, те често оставят свещени символи и „активатори", за да помогнат за вашето пробуждане. Изображенията, оставени на полетата, се правят чрез създаване на мини вихри с помощта на извънземна техника, която се намира на борда на космически кораб. Това е същото оборудване, използвано за придвижване на техните кораби. Конкретната група, отговорна за повечето кръгове на полетата, са плеядианци от четвърта плътност, работещи под наблюдението на арктурианци от седма плътност.


Осма Повеля — Появяването на просветлени деца

От 50-те години на миналия век Божественото Съзнание осъзнало, че за да запази свободната воля на просветлените души на Земята, е необходимо да се предизвика промяна отвътре. Обикновено било прекалено рисковано да приземяват космически кораби и техните екипажи свободно да се разхождат сред въплътените хора (макар че някои групи постъпват точно така). Затова най-добрият начин за вътрешно изменение било да се въведат високоразвити души чрез процеса на въплъщение.

Нека използваме метафората. Бог вдигнал ръка и попитал: „Кой иска доброволно да отиде на Земята и да помогне в това критично време? Нужни са ни само най-добри и ярки души".
 
„Ние, ние!" - се развикало жизнерадостното множество. И ето, те са тук, дошли на вълни във вашия свят от цялата вселена. Преди да дойдат на Земята, някои от тях обитавали светове от седма плътност и като такива успели да запазят по-голямата част от своите екстрасензорни и интуитивни качества. Това са миролюбиви души, които не търпят насилие и ненавист. Те осъзнават риска от идването си на Земята и с готовност приемат възможността да попаднат във воалите на илюзиите.

Имало три вълни такива души: първата пристигнала по времето на бума на раждаемостта през 50-те - 60-те години; втората - през 80-те - 90-те години на миналия век; и третата пристига сега на Земята. Хората им дали различни имена - Индиго деца (първата вълна), Кристални деца (втората вълна) и деца на Дъгата (третата вълна). Всяка следваща група обикновено е по-високо развита от предишната. Това се прави с цел душите, идващи по-късно, да имат по-голям шанс да издържат на бързо повишаващите се вибрации на Земята, без да губят съзнание.
Много от децата Индиго сега са зрели хора, които раждат Кристални деца и деца на Дъгата. 

Тези родители са достатъчно осъзнати, за да подтикват децата си да развиват своите интуитивни и екстрасензорни възприятия. Някои от тези деца са развили до съвършенство телепатични способности и са способни да предизвикат спонтанно изцеление. Други развили способности за психокинеза (придвижване на близко разположени до тях обекти със силата на мисълта) и телекинеза (придвижване на обекти от разстояние със силата на мисълта). Постепенно някои ще се научат и на висшите техники за левитация, телепортация и билокация (способността да бъдат на две места едновременно).

Въпреки информацията, разпространявана от някои групи на Земята, само много малко души притежават способността да се превръщат в други жизнени форми. Такава способност е запазена предимно за души, които се развили до девета плътност и по-нагоре. И съвсем малко от дошлите от тези нива на осъзнаване имат тела на Земята, тъй като това е рисковано даже и за техните нива. Това, което погрешно се счита за смяна на формата, всъщност е частично или цялостно обсебване на хора от астрални същности, които имат нехуманоидна форма. В следващите глави ще обсъждаме темата за обсебването на хората от астрални драконианци, орионци, сирианци и някои представители на Зета Сетите.

След като поставихме основата за следващата ни дискусия, ще започнем с представяне на кратка история на Земята. Запознаването със случилото се във вашия свят преди днешната епоха изключително ще ви помогне за разбирането на предстоящите изменения.


Откъс от: "Послания на Основателите.
Изменението на Земята и 2012." 
Автор: Сал Ракели


Добавете тази страница към любимата Ви социална мрежа, към любими, отметки....
 
Сходни статии
За сайта
© 2024 selenabg.com. Този сайт е притежание на Окултен Център Селена. Всички права запазени .