Банер
f81740c2d06a9738bd923e87b5ecaba5.jpg

ОБУЧЕНИЕ АВС"Създай Себе си"

Банер

ВАЖНО!

Във връзка със зачестилите напоследък обаждания от хора, изгорели от "услугите" на измислени мошеници, представящи се за част от екипа на "Окултен Център Селена" уведомяваме най-учтиво, че екипът ни се състои от двама души Маг Селена и Маг Живин. Всяко друго позоваване на "Окултен Център Селена", на неговия Уебсайт, на авторските ни материали и регистрирани девизи и слогани е чист опит за измама и въвеждане в заблуждение на хората в беда с цел извличане на неправомерна печалба.

Екипът на "Окултен Център Селена"

Алтернативна и клинична медицина
Написано от Стоян Захариев   
Понеделник, 14 Май 2007 00:00
Кратко сравнение
Алтернативната медицина е област, за която може да се говори с дни. Има изписани хиляди книги по темата, както от български, така и от чужди автори. В тази статия ще направим само кратко сравнение между алтернативната (природна, естествена) медицина и клиничната такава.
Надяваме се, че това ще ви помогне по-добре да разберете грижите за вашето здраве да направите един по-осъзнат избор в тази насока.
 
 


  Алтернативна медицина Съвременна медицина
Симптоми "Слушаме" какво ни казва тялото, наблюдаваме неговите признаци и ги използваме като водачи при лечебния процес. Притъпяване, потискане или пълно отстраняване на симптомите, най-често считайки, че симптомът е самата болест и никога не се стига до причината за този вид "съобщения" на тялото.
Фокус Да се създаде здрава личност Да се разруши, унищожи или излекува заразата
Метод на
лечение
Създаване на подходяща среда на живот за тялото, така че то да може да се лекува само. Това се прави чрез промени в начина на хранене (менюто), движение, лекуване на емоциите и на начина на живот като цяло. Подкрепа. Атакуване, унищожаване или премахване на болестта, използвайки хапчета и хирургически методи. Променяне или премахване на неправилно функциониращите части или органи. Намеса.
Терапевтични продукти Природни продукти: цели плодове, зеленчуци, зърнени храни, семена, кълнове, ядки (сурови), билки. Сокове от същите. Никакви вредни странични ефекти. Продукти, произведени от човека: изолирани хапчета и таблетки, произвеждани от нефтени продукти и токсични елементи. Изкуствено произведени минерали и витамини. Множество вредни странични ефекти.
Терапевтични методи и средства
Вегетариански (или веган) хранителни програми, програми за изчистване и деинтоксикация, движение и физически упражнения, хидротерапия, лекуване на емоциите и
Промени в начина на живот.
Хирургия, радиация, токсична химиотерапия, стимуланти, успокоителни и подтискащи лекарства, месни диети, диализи, оперативно отваряне на дебелото черво, промените в начина на живот и навиците рядко се дискутират.
Емоции Позитивна нагласа, сила, вяра в природата/Бог, любов, смях, зареждане с енергия. Негативна нагласа, тревога, безпокойство, загриженост, страх, слабост, депресия, не контролираш състоянието си. Животът ни е в ръцете на други.
Отговорност Ние създаваме нашето здраве и жизнен тонус, така че ние можем да го променим като се самолекуваме. Ние държим нещата под контрол. "Разболях се". Аз съм "нещастна жертва". "Докторе/Господи, моля те, изцери ме".


Добавете тази страница към любимата Ви социална мрежа, към любими, отметки....
 
Сходни статии
За сайта
© 2021 selenabg.com. Този сайт е притежание на Окултен Център Селена. Всички права запазени .