Банер
СВЯТОГОР.jpg

ОБУЧЕНИЕ АВС"Създай Себе си"

Банер

ВАЖНО!

Във връзка със зачестилите напоследък обаждания от хора, изгорели от "услугите" на измислени мошеници, представящи се за част от екипа на "Окултен Център Селена" уведомяваме най-учтиво, че екипът ни се състои от двама души Маг Селена и Маг Живин. Всяко друго позоваване на "Окултен Център Селена", на неговия Уебсайт, на авторските ни материали и регистрирани девизи и слогани е чист опит за измама и въвеждане в заблуждение на хората в беда с цел извличане на неправомерна печалба.

Екипът на "Окултен Център Селена"

„БЯЛАТА” ЧЕРНА МАГИЯ
Написано от Маг Живин   
Четвъртък, 22 Март 2007 00:00

От коя страна предпочитате да сте, ако река да направя подобна магия?!

„БЯЛАТА” ЧЕРНА МАГИЯ

- Маг Живин в предишното интервю заявихте, че „бялата” магия за любов, щастие, пари и т.н., но най-вече „бялата за любов” са сред най-страшните и тежки черни магии и обещахте да обясните това свое твърдение пред нашите читатели.


МАГ ЖИВИН: Не е твърдение, а сурова реалност. Неведнъж съм споменавал, че бялата магия не се упражнява в нечия полза. Това е магия за получаване на познание, която няма нищо общо нито с любовната, нито с която и да е друга форма на приложната магия. Онова, което търгашите в занаята наричат „бяла” любовна магия, всъщност е сляпа магия за обвързване и подчинение на друго човешко същество. Ще кажете „какво ми пука, нали ще си вържа оня за полата или оная за панталона да не ми шава, пък кой, каквото ще да говори”. Погледнато едностранно и краткосрочно, мнението ви изглежда напълно разумно. Но само ако си затулвате очите за истинската същност на предизвиканите от вас събития. Когато поискате такъв род магия, първото, което се прави е енергийната завръзка или приковаване на желания човек към вас, така че при всяко отдалечаване той да се усеща все по непълноценен като личност и като мъж или жена. Жертвата изпитва панически ужас при всяко отделяне от поръчителя на магията, защото има усещането че умира, че не може да диша, мисли и действа без своя палач. Но да не бъркаме – жертвата не изумява от любов, а от магия! За разлика от истинската любов, магията не продължава вечно. Когато говорим за „бяла” магия, тя не продължава дори дълго, нежели вечно. Когато приключи, следва раздялата. Последствията са потресаващи – от такива връзки се раждат болни и изродени деца, деца, отглеждани от самотни майки, понякога идват болести, разорение, наркотични зависимости, лудост. Къде е тук бялото? Магията е налице – вижда се, установява се, вреди, но къде е бялото?


- Значи ли това, че вие примерно не правите магия за любов?


МАГ ЖИВИН: Магическите методики, по които работя са доста по-различни от „класическите” методи на така наречените ми колеги. Нека го обясня по-просто. „Класическите” методи по нашите географски ширини се основават на така наречената селска магия. В повечето случаи става въпрос за магия „по подобие” с използване на елементи на природната магия, сляпо използване на заклинания и т.н. Всичко, взето в цялата му съвкупност води до пускането на една неуправляема и в повечето случаи своеволна магия. Ако трябва да използвам сравнение, бих се спрял на това на риболова с динамит. При добро стечение на обстоятелствата избиваш рибата във вира и пълниш кофата, при лошо стечение динамитът ти откъсва ръката, но и в двата случая горският те хваща и ти съставя непосилен акт. Начините, по които работя лично аз осигуряват желаното, без нежелателните последици, стига поръчителят да изпълнява някои най-елементарни неща, за които предупреждавам предварително. Тоест постигам възобновяване, хармонизация, развитие и благозавършек, без да прибягвам до методите на „бялата” черна магия за любов.


- Някои от нашите читатели неминуемо ще се запитат дали е чак толкова важно как се работи, щом се постига желаната цел? Какво бихте им отговорили вие?


МАГ ЖИВИН: Същото, което обяснявах днес на една от потребителките във форума ни. А именно – когато работиш с магия, трябва да проявяваш отговорност към човека, за когото работиш. Все пак хората не идват да им вредиш, а ти се доверяват, защото си се обявил за магьосник и следователно трябва да знаеш какво правиш. Надали те ще свържат днешната поръчана при теб "любовна завръзка" на оня мускулест симпатяга, когото ще забравят след три месеца, да речем с импотентността на съпруга си след десет години, но връзка има. И вината ти за импотентността в случая е поне три пъти по-голяма отколкото на поръчителката. Тя ще си плати своята вина като поеме товара си... Или като тръгне да плаща за правене на магии на „млади жребци”, което пък допълнително ще натовари кармичната й сметка. А ти как ще си платиш твоята плюс нейната кармична сметка? Или смяташ, че няма да плащаш, само защото си решил или решила да си лепнеш едно нищо не значещо „маг” пред името? Познавам „магове”, „магини”, „адепти”, „вселенски величия и учители” и т.н. с напълно попилян живот, външност, здраве само заради едното вредителство под маската на човеколюбието. Затова казвам, че има значение как ще се изработи магията. Който има слух, чува. Който има очи, вижда. А който няма си задава отново въпроса „чак толкова ли е важно”... и я закъсва.


- Затова ли говорите непрекъснато, че телефонните и масовите магически услуги са вредни?


МАГ ЖИВИН: За това вече сме говорили. В преобладаващия случай масовките и услугите по телефон правят хора, които хал хабер си нямат нито от ясновидство, нито от магия. Но в повечето случаи достатъчно разбират от психология. В предишен ваш брой имаше една доста интересна статия за виктимологията, в която се разказваше как на десетина изпечени измамници, отделно един от друг, показали филм с тълпа хора и им казали да си набележат жертви, в крайна сметка набелязаните балъци от кинолентата били едни и същи в списъците на мошениците. Обаждате се на някого по телефона, защото сте на зор. Човекът от другата страна на слушалката ви взима мярката по първите две-три изречения и ви скроява шапката. Ако се отървете само със загубата на пари, добре. Но има случаи, в които успяват да ви сугестират – да ви внушат някакво несъществуващо бъдещо трагично събитие, я смърт, я разорение. Тогава вие започвате да действате по заложената от тях програма и да саморазрушавате живота си без да го осъзнавате. Приписвате всичко на страшната магия, която психологът-мошеник е проплъзнал в подсъзнанието ви. С две думи, обаждате се за помощ, а получавате нещо по-страшно от магия.


- А лично на вас обаждат ли ви се хора да им гледате по телефона?


МАГ ЖИВИН: Да, въпреки, че навсякъде съм заявявал, писал, говорил, показвал, че вече не го правя. А вече не помагам по телефон на хора в нужда главно заради мошениците, за да не ги легитимирам. Всеки ще си каже щом маг Живин помага и то по телефона, значи и останалите могат. А те не могат. Могат да ви замътят главите и да ви приберат парите. Това наистина го могат съвършено. Жалко е, че така се стекоха нещата, защото наистина има хора в спешна нужда. От друга страна за услуги по телефона се обаждат някои хора несимпатични, които гледат да не се минат, като платят хонорара ми, защото имали само едно въпросче. На тях предлагам да отидат в магазина и да си вземат без пари само едно кило луканчица. Когато успеят, ще им отговоря на въпросчето. Безплатен обяд няма, както са се убедили на собствен гръб хората, използвали услуги по телефон. Има неочаквано скъпо платен обяд. Но като говоря за несимпатичните хора, се чудя дали не заслужават точно врътката по телефона, която описах по-горе? Дядо Боже си знае работата! Няма какво да се тревожим – нито аз, нито вие.Добавете тази страница към любимата Ви социална мрежа, към любими, отметки....
 
Сходни статии
За сайта
© 2018 selenabg.com. Този сайт е притежание на Окултен Център Селена. Всички права запазени .