Банер
ЛЕЛ.jpg

ОБУЧЕНИЕ АВС"Създай Себе си"

Банер

ВАЖНО!

Във връзка със зачестилите напоследък обаждания от хора, изгорели от "услугите" на измислени мошеници, представящи се за част от екипа на "Окултен Център Селена" уведомяваме най-учтиво, че екипът ни се състои от двама души Маг Селена и Маг Живин. Всяко друго позоваване на "Окултен Център Селена", на неговия Уебсайт, на авторските ни материали и регистрирани девизи и слогани е чист опит за измама и въвеждане в заблуждение на хората в беда с цел извличане на неправомерна печалба.

Екипът на "Окултен Център Селена"

ВИНАГИ ЛИ ПОМАГА МАГИЯТА
Написано от Маг Живин   
Вторник, 28 Август 2007 00:00

- Маг Живин, предвид малко по-особеното Ви мнение относно прилагането на магическа помощ в живота, смятате ли, че магията винаги помага?


МАГ ЖИВИН: Категорично да. Но с някои малки уговорки. Ще се постарая да обясня по-подробно. По принцип в живота няма невъзможни неща. Но има някои, които е по-вероятно да се случат на даден човек и други, които не са толкова вероятни за житейския му път. А кой или кое определя степента на вероятност? Кармата и самият човек са двата определящи фактора. Ако наречем предопределението карма, то включва деяния и нерешени проблеми и ситуации от минали животи, както и от настоящия ни живот, в който чистим стара карма и създаваме нова. Не е приятно, но е така. А едно от определенията за приложната магия е „средство за постигане на оптимално благоприятни резултати в рамките на дадена кармична ситуация.“ Или с две думи – има известни ограничения, в рамките на които се помага с безвредна за дадения човек магия. Ако тези ограничения се надскочат, което е също възможно и дори често практикувано, магията рязко почернява и започва да вреди както на човека, който я е поръчал или извършил, така и на хората около него. Има и известна разлика между това дали се работи в ограниченията на стара или новосъздадена карма. Tака например при мен беше дошла за помощ г-жа М., която бележеше развод след развод, като след всеки намираше все по-лош и неподходящ за нея партньор, а от първоначалното й благоимотно и завидно финансово състояние бяха останали само трохи. Госпожата беше пред поредния си развод, четвърти подред. По време на магическата консултация разкрих на дамата, че не ставаше въпрос за направена й черна магия, а за чисто кармични събития и че не трябва да се развалят и чистят магически въздействия, а да се помогне чрез допълнително въздействие в рамките на допустимото от собствената й карма. Поспорихме както си му е редът и се захванахме за работа. С помощта на поредица от тежки древноиндийски ритуали успях да укротя разбушувалата се карма и скоро г-жа М. се сдоби с нов съпруг, с когото и досега живеят в сговор.

- Че то всичко е от ясно по-ясно. Остава само да знаеш как да го направиш...

МАГ ЖИВИН: Не винаги нещата са толкова чисти като ситуация. В приемната ми беше дошъл г-н И. Съмняваше се, че някой му е направил магия срещу успех, защото всичките му усилия да захване собствен бизнес започвали добре, но завършвали с пълно разорение. При магическия анализ разкрих на господина, че става въпрос за новонатрупана карма. Просто не беше избрал подходящия за него бизнес и се беше втурвал в начинания, носещи по-бързи пари, а кармично заложената му сила беше в бавните, постепенни печалби. Посочих му сферите, в които би имал успех, както и моментите и сделките, в които беше прекалил с настъпателността си и с желанието за печалба. Предложих му и помощта си, за да не пропадне новоначинанието му заради новонатрупаната като търговец карма и не след дълго г-н И. задвижи нов, печеливш бизнес.

- Това означава ли, че имате готова рецепта за успех?

МАГ ЖИВИН: Всъщност трудно е да се даде готова рецепта, защото всеки случай е различен, както са различни проблемите на всеки човек. Магията, в ръцете на вещ маг винаги може да помогне. Макар в някои случаи помощта да не изглежда точно като помощ. Какво имам предвид? При мен беше дошла г-жа Д. със семейни проблеми. Съпругът й я беше напуснал преди години. Сама отгледала дъщеря и син. Беше вече на години децата й да започнат да и помагат, знаете как е в България. Но помощ отникъде – само проблеми. Дъщерята се беше омъжила през два квартала и пращаше картички за големите празници, а синът се беше отдал на наркотиците. Съпругът, който не се появявал с години, цъфнал преди няколко месеца и оттогава госпожата не можела да го изгони – пиел, буйствал. Дамата помоли за помощта ми. Предупредих я, че в нейния случай е трудно да се предвиди точно доколко „твърдо” ще се развият събитията, но в крайна сметка ще има онова, което желае. В случая работих с много голяма прецизност, защото негативите бяха прекалено нагнетени, а в моя магически подход не допускам да се навреди на някого. Не след дълго и най-неочаквано дъщерята и зетят дошли на гости, а бившия съпруг на г-жа Д. налетял на бой. След кратка схватка с извиканите полицаи и няколко съдебни процедури, пияницата забравил къде живее бившата му жена веднъж и завинаги. След около месец синът й беше задържан за притежание на наркотици и противообществено поведение – чупел витрините на някакъв магазин. Беше изпратен за принудително лечение, а след това замина по собствено желание за наркокомуна в чужбина. Докато ми разказваше всичко това, г-жа Д. плачеше неудържимо заради понесените страдания. Но помощта беше налице. Споменах й, че ако не беше проявявала „прекалена доброта и отстъпчивост“ пред пороците на околните, и стремежа им да я изцедят докрай, нямаше да се стигне до такъв род „твърда“ помощ. Смятам, че ме разбра...


- А има ли случаи, в които човекът потърсил помощта на магьосник остава недоволен, въпреки оказаната помощ?


МАГ ЖИВИН: Да, за съжаление. С оглед на казаното по-горе, случаите, в които клиентът остава недоволен можем да разделим най-общо на два вида. Или е попаднал при некадърен магьосник – да си го кажем направо мошеник, който му е наобещал всички звезди от небето и не е направил нищо. Или пък, което е особено важно, клиентът самоволно е променил очакванията си през време на действието на магията, но подобно недоволство е доста кратковременно – трае докато човекът осъзнае какво всъщност е постигнал. Нека ви обясня. Примерно при мен идва клиент и казва положението е такова и такова, искам това и това. По време на магическия анализ на ситуацията, обяснявам на човека, потърсил помощта ми как стоят нещата от окултната гледна точка и какво е възможно да се постигне чрез магия, което в някои много редки случаи е донякъде различно от очакванията му. Клиентът казва не искам или пък добре и се захващам за работа. След това клиентът започва да ме търси и подпитва защо не се получавало онова, за което сме говорили. Аз му казвам точно за какво сме говорили и се оказва, че е станало, но той си мислел за онова, което искал в началото. Нека приведа един пример за онагледяване.

В приемната ми дойде г-ца В. Беше пред окончателно скъсване с приятеля си. Не мога да кажа, че беше чисто по нейна вина, защото има ли двама в дадена ситуация, вината е и на двамата. Но госпожицата се опитала да „реши ситуацията силово“, натегнала струната докрай и преди седмица, нещата се провалили „окончателно“. Поговорихме, казах й какво мога да направя, а то беше – да възобновя отношенията от „добрия им период”. Посъветвах я и как да се държи, и как да действа, за да постигне останалото сама. Госпожицата искаше да направя магия за брак. казах й, че именно склонността й към прибързани и насилни действия, я е довела до конкретната ситуация, и че ако иска точно този мъж, трябва донякъде да се примири с факта, че и той има право на глас, мнение, и на собствена преценка кога е най-добре да й предложи брак. Г-ца В. се съгласи с мен и започнах работа – изчистих негативните наслоения, задвижих позитивна магия. След седмица, В. ми се обади и каза – така и така магията не действа. Отговорих й, че е невъзможно. Тогава тя призна, че само ден след като съм работил, приятелят й започнал да я търси и да излизат и всичко останало, но и дума не отварял за брак. Припомних й какво бяхме говорили, а тя ядосано ми затвори телефона. Дори да ми се сърдеше, бях направил за нея всичко, което й бях обещал. След около година същата жена ме посети по друг въпрос. Беше проявила мъдростта, въпреки гнева си, да постъпи, както я посъветвах по време на консултацията, и от около половин година беше щастливо омъжена за онзи свой приятел.


Затова и в редките случаи, когато има разминаване между очакванията на клиента и това, което може да му се даде чрез безвредна за него магия, обяснявам докато ми изтръпне езика. С надеждата поне да ме чуе. Понякога се получава, но отчайващо рядко.Добавете тази страница към любимата Ви социална мрежа, към любими, отметки....
 
Сходни статии
За сайта
© 2018 selenabg.com. Този сайт е притежание на Окултен Център Селена. Всички права запазени .