Банер
0_2f8aa_c10834db_XL.jpg

ОБУЧЕНИЕ АВС"Създай Себе си"

Банер

ВАЖНО!

Във връзка със зачестилите напоследък обаждания от хора, изгорели от "услугите" на измислени мошеници, представящи се за част от екипа на "Окултен Център Селена" уведомяваме най-учтиво, че екипът ни се състои от двама души Маг Селена и Маг Живин. Всяко друго позоваване на "Окултен Център Селена", на неговия Уебсайт, на авторските ни материали и регистрирани девизи и слогани е чист опит за измама и въвеждане в заблуждение на хората в беда с цел извличане на неправомерна печалба.

Екипът на "Окултен Център Селена"

И ОЩЕ НЕЩО ЗА ПОТОПА ...
Написано от Маг Селена   
Петък, 12 Януари 2007 00:00
Хората вече няма да притежават физическо тяло, а ще притежават безплътно тяло. Живеем в триизмерен времеви-пространствен континиум и възприемаме света точно и само от тази позиция - „Око да види, ръка да пипне!" Но за съжаление, нещата погледнати от друг ъгъл не се базират на тази логична българска поговорка. Защо ли? Защото има безброй други измемерения, съществуващи успоредно /условно прието/ с триизмерната реалност в която съществуваме, живеем и се развиваме.
ТАМ „НЕЩАТА"
НЕ СЕ ВИЖДАТ
И НЕ СЕ ПИПАТ!!!

Там всичко е създадено благодарение на четириизмерния времеви-пространствен континиум, където всяка една дадена мисъл се материализира на секундата, като се формира от Великите посветени Учители, Адепти, Архати, Чохани, Махачохани, Владетелите на Кармата, Ангелите, Архангелите, Елохимите и Бог.
Но далеч не трябва да се заблуждаваме, че и ние не творим чрез мислите си в същото това съществуващо четвърто измерение, наред в нашето - триизмерното.
Ние, благодарение на мислите си (позитивни или негативни), влияем върху целия живот на Земята, както и на самата нея. Изхождайки именно от тази позиция трябва да спомена, че по този начин влияем пряко и на въртенето на Земята, както и на нейното местоположение. А още повече влияем върху нейните магнитни потоци, които имат грижата за тоталния баланс на земното кълбо и именно те са тези, които съхраняват физическия и енергийния живот на и върху Земята. Ако тези потоци бъдат разколебани по една или друга причина, просто ще настъпи тотален дисбаланс в магнитния статус и тогава полюсите много по-бързо от очакваното могат да сменят местоположението си. Не искам да ви плаша, нито да пресилвам нещата, но понякога дори е нужна само една човешка мисъл, „за да прелее чашата" и да настъпи така отдавна чаканият и непрекъснато коментиран Потоп.
След този кратък увод ще изложа информация, която е известна на малцина, да не говорим за голямата част от хората, които не се интересуват изобщо, забързани и изцяло погълнати от и в еднообразното си ежедневие.
Често се споменава, че предстои невиждан по размерите си Потоп на Земята. За това е говорено в Библията, това е предрекъл и Нострадамус, но видите ли... Потоп още няма!!! И всичкото това нас, земните жители ни успокоява и ни провокира да продължаваме да се държим един спрямо друг безотговорно, да продължаваме неистово да се мразим, завиждаме, презираме, ненавиждаме...
НО ДАЛИ ПОТОПЪТ НИ
СЕ Е РАЗМИНАЛ?!
УВИ..., НЕ!!!

Само са се променили обстоятелствата около него. И преди да изложа истинската същност на нещата ще ви кажа, драги читатели, че всичко зависи от нас - кога ще стане това и дали ще бъдем достатъчно съзрели духовно, за да го посрещнем без страх!
Някои от вас си спомнят, че през 1972 г. имаше невероятно силни по интензитет магнитни излъчвания, предизвикани от мощното и невиждано по размери в Слънчевата ни система изригване на Слънцето. Е, именно и точно тогава е трябвало да настъпи въпросния Потоп!!! Но Висшите Духовни същности са преценили, че човечеството не е готово да направи прехода към четвъртото измерение и поради тази причина е взето решение от самите тях да помогнат на Земята и нашето човечество да се отложи този глобален процес. Как е станало това и кой ни помогна всъщност да избегнем този катаклизъм?!
Преди около двеста години жителите на Сириус, които представляват нашият Висш аспект, осъзнали и предсказали едно събитие, което щяло да настъпи през 1972 г. и знаели, че точно тогава трябва да притежаваме съзнателност от нивото на четвъртото измерение, за да оцелеем. Но..., уви! Точно тогава, както и все още понастоящем, ние не притежаваме тази именно нужна съзнателност. При такъв „сценарии", в случай на глобален катаклизъм, чрез промените в магнитните полета и местонахождение на Земята и нейните полюси, цялата планета може да бъде унищожена окончателно.
Жителите на Сириус не искали да станат свидетели на нашето унищожение, защото в известен смисъл ние сме техни деца. Поради тази причина
ТЕ ВЗЕЛИ МЕРКИ ДА
НАПРАВЯТ НЕВИЖДАН
ОПИТ ВЪВ ВСЕЛЕНАТА
И ДА НИ ПОМОГНАТ ДА
СЕ СПАСИМ!!!

Действителното събитие, закоето говоря се е случило на 7 август 1972година. Между 2 и 7 август същата година се наблюдаваха четири големи изригвания на повърхността на Слънцето. Изригванията в началото на август 1972 г. са най-големите регистрирани досега. Дори дозиметрите не са могли да отчетат точната радиация, защото стрелките били извън скалата... Представете си само какво ни е очаквало тогава!!! Ако жителите на Сириус не са се намесили, изригванията несъмнено щяха да разместят и деформират магнитните полета до степен, при която със сигурност щяхме да бъдем убити до един.
Така че от лятото на 1972 г. до лятото на 1974-та човечеството е поело развитието си в съвсем нова посока, защото магнитните полета са били мощно укрепени и Земята е била балансирана и смяната на полюсите е била отложена до идването на по-подходящ момент за зряла съзнателност при човека. Скоростта на еволюцията ни се е увеличила от този момент и е предизвикала провокации по отношение на сдобиването с необходимата съзнателност за четвъртото ниво на съществуване. На физическо ниво, резултат от това са изразените от този момент психични деформации и психични заболявания при хората.
И така, въпросният глобален катаклизъм на Земята е бил отложен за 1984 г., но... и тогава не се състоя, благодарение отново на грандиозния и сполучлив опитна сирианците да бъдем съхранени! След като ни се е разминало през 1984 г., прогнозите били, че следващият глобален цикъл ще настъпи през 1998 г., която е много по близка и до предсказанията на Нострадамус за предстоящия Потоп.
Но и през 1998 също не настъпва Потоп!!! Тогава да продължаваме ли да вярваме, че той все пак ще дойде?! Безусловно ... да! Искам да поясня, че в планетарно отношение развитието на живота на Земята се движи на цикли и нива. И именно смяната на полюсите е следващия цикъл, а следващото ниво е четвъртото измерение, което ще рече, че това е преминаване на човека от една форма на съществуване в друга, която от своя страна ще ни доведе до много високо духовно израстване. Хората вече няма да притежават физическо тяло, а ще притежават безплътно тяло.
Тук обаче ще спомена, че за да стане грандиозното прехвърляне на Човечеството от трето в четвърто измерение е необходимо всеки от нас да притежава Христовото съзнание. Едва тогава преходът ще бъде направен!!! Защото без решетката на Христовото съзнание ние ще останем да бродим като гладни духове в преизподнята на загиналата ни земя.
А така ще бъдат нарушени всички структури в Галактиката ни и нещо повече, дори, структурите на цялата вселена.
Точно тук искам да кажа, че ако не пожелаем да достигнем Христовото съзнание, което ще ни прехвърли в четвъртото измерение, то загиването ни е сигурно! Ако всеки един от нас обаче пожелае да се промени и да тръгне по пътя на Христовото съзнание, то всички ще бъдем избавени от предстоящия глобален катаклизъм при смяната на полюсите на Земята.
ВСЕ ОЩЕ НЕ НИ СЕ Е
РАЗМИНАЛО И НЯМА
ДА НИ СЕ РАЗМИНЕ!!!

Издигнатите Учители ще се опитат да постигнат КОНТРОЛИРАНА промяна на човешкото съзнание, за избегнем тоталния срив, при смяната на полюсите и ще се постараят да ни помогнат да направим предстоящия ни преход бавно, плавно и безболезнено. Нека не им пречим, нека отворим сетивата си и всецяло да им синхронизираме, за да помогнем в дръзкото им начинание!!!
За тази цел трябва само да променяме себе си ежеминутно - да променим вижданията си, нагласите си, постъпките си, начина си на живот и разбиране на нещата и преди всичко да се обичаме и да си помагаме. Накрая искам да кажа, че
ВСИЧКИ ПРЕДИШНИ
ПРЕДСКАЗАНИЯ,
СВЪРЗАНИ С
БЪДЕЩЕТО
БЪДЕЩЕТО
НА ЗЕМЯТА
И ПРЕДСТОЯЩИЯ
ПОТОП,
ВЕЧЕ СА АБСОЛЮТНО НЕВАЛИДНИ!!!

Експериментът и намесата на сирианците през 1972 г. е променил всичко!!!
В началото на този век или пък може би доста по-късно, вече никой не знае с точност!!!, човечеството ще премине в следващото, четвърто измерение. Но ако не стане по-разумно и по-добро, този риск с преместването на полюсите е фиксиран за 2012 г. Затова нека с дружни усилия се опитаме да отложим този трагичен и в същото време ВЕЛИЧЕСТВЕН момент дотогава, докато цялото човечество придобие Христовото съзнание! Нека бъдем готови да посрещнем без страх предстоящото събитие.

Добавете тази страница към любимата Ви социална мрежа, към любими, отметки....
 
Сходни статии
За сайта
© 2018 selenabg.com. Този сайт е притежание на Окултен Център Селена. Всички права запазени .