Банер
10599179_10203574076624485_4834538729582980488_n.jpg

ОБУЧЕНИЕ АВС"Създай Себе си"

Банер

ВАЖНО!

Във връзка със зачестилите напоследък обаждания от хора, изгорели от "услугите" на измислени мошеници, представящи се за част от екипа на "Окултен Център Селена" уведомяваме най-учтиво, че екипът ни се състои от двама души Маг Селена и Маг Живин. Всяко друго позоваване на "Окултен Център Селена", на неговия Уебсайт, на авторските ни материали и регистрирани девизи и слогани е чист опит за измама и въвеждане в заблуждение на хората в беда с цел извличане на неправомерна печалба.

Екипът на "Окултен Център Селена"

Унищожението на най-голямата рептилианска подводна база
Написано от Маг Селена   
Неделя, 11 Декември 2011 10:58

Съветът Андромеда: Трус от 6,9 по Рихтер в Източнокитайско море ликвидира подводна база на рептилиите


(бел. на ред.) CAVEAT LECTOR (лат. Нека читателят внимава) – Изразените мнения в това интервю са само и единствено на интервюираните лица и не отразяват мнението на репортера или на Exopolitics.com.

В интервю на "Екзополитикс" ТВ от 8 ноември 2011 г. с човешки представител контактьор към извънземния управителен съвет, познат като Съвета Андромеда бе разкрито, че разположен около Земята планета-кораб на Съвета е унищожил една от подводните бази на влечугоподобните от системите Дракон и Хидра, разположена на дъното на Източнокитайско море.

В изявлението си човешкият представител контактьор към Съвета Андромеда – Толек, заяви:

- Последният поразяващ звуков лъч, който хората от Процион използваха днес, унищожи подводния комплекс и предизвика силна декомпресия, която доведе до трус от 6,9 по Рихтер на морското дъно. Като резултат базата бе напълно унищожена.

Разположението на базата на рептилиите от Дракон и Хидра бе разкрита на автора на интервюто, на 2 ноември в имейл от Толек, който съдържаше карти с указано на тях точно време. Разположението на комплекса е почти идентично с епицентъра на засеченото от Американския геоложки институт земетресение с магнитуд от 6,9 по скалата на Рихтер на 8 ноември. Един от източниците ни заяви:

- Сравних епицентъра на труса с разположението на базата и те се разминават с около 200 мили (около 320 километра). 

 
Следва интервюто с представителя на Съвета на Андромеда:
(слушайте интервюто тук: http://youtu.be/a9k0O9_UyCc)

Трус от 6,9 по Рихтер разтресе Източно китайско море

Американският геоложки институт наистина съобщи за трус от 6,9 по Рихтер в Източно китайско море във вторник, 8 ноември. Земетресението е регистрирано в 2,59 сутринта координирано универсално време, с епицентър 27,291 градуса северна ширина и 125,868 градуса източна дължина на дълбочина от 209,5 километра.

Линк към съобщението на Американския геоложки институт:
http://earthquake.usgs.gov/earthquakes/recenteqsww/Quakes/usb0006lpm.php

Епицентърът на труса съвпада с разположението на влечугоподобната база в Източно Китайско море, отбелязана в изпратената на 2 ноември карта от Толек.
   
На 2 ноември, шест дни преди земетресението, Толек изпрати имейл на репортера на "Екзополитикс" ТВ, в който посочи разположението на подводната база на дъното на Източно Китайско море и приложи карта, на която бе отбелязано точното й място. 

На 2 ноемврим, шест дни преди земетресението от 8 ноември, Толек изпрати имейл на автора, в който посочи, че рептилианската база се намира на дъното на Източно Китайско море. В писмото си той бе прикачил и карта, ня която бе отбелязано точното място на базата. Изпратените от Толек карти, както и тези на Американския геоложки институт са приложени в слайдшоу, прикачено към този текст. Както бе споменато, местоположението на базата на влечугоподобните е почти индентично (с разминаване около 320 км) с мястото на епицентъра на регистрираното от Американския геоложки институт земетресение на 8 ноември.


Земетресението в Източно китайско море разтресло цялата планета

Според действащия в реално време интернет сървър на Американския геоложки институт трусът в Източно Китайско море е разтресло цялата планета. Читателите могат да свалят от интернет докладът от 11 страници на Американския геоложки институт в PDF формат, където това е описано.

Доклада свалете оттук: http://exopolitics.blogs.com/files/world-wide-crustal-disturbance---tue-nov-8-15.50-mst-2011---usgs-live-internet-seismic-server.pdf

Потвърден източник заяви: „Каквото и да се случи през този вторник, 8 ноември беше значително. Мощната вибрация бе усетена по цялата земна кора на планетата. Всички континенти на Земята се разтресоха”.

Наблюдава се точно съвпадение във времето на труса в земната кора и земетресението край Тайван от 8 ноември. Независимо дали е причинено от Съвета Андромеда или е природен феномен, то е освободило огромна енергия, която е оказала влияние върху цялата планета. Интернет сървърът на Американския геоложки институт ( USGS Live Internet Seismic Server) предава точно данни в реално време, които се обновяват на всеки половин час. Ако често правите справки в сървъра, ще започнете често да забелязвате проблемни зони, които засягат големи участъци, но е рядкост да видите цялата планета, обхваната от тях.

Линк към сървъра на Американския геоложки институт: Live Internet Seismic Server
http://aslwww.cr.usgs.gov/Seismic_Data/heli2.shtml


„Беше достатъчно да разтресе цялата земна кора”, каза още източникът.
Експеримент: Имейл, изпратен от Толек до автора (2 ноември)

От: Толек
Дата: Сряда, 2 ноември 2011, 14:02 часа
До: Екзополитикс.ком

Алфред, знаеш, че не бих обявил публично къде е точното местоположение на базата, или подробности за стратегическите или тактическите ни планове преди
 насрочен удар върху някоя рептилианска подземна или подводна база. Въпреки това след сериозно обмисляне на проблема, като част от плана, ще ти кажа мястото на Китайската подводна база. По този начин, пишейки текста, можеш да потвърдиш, това което знаеш за нея отпреди. В много отношения тази статия ще е същата като онази за Аденския залив. Между другото очаквам, че ще научиш за унищожената Китайска база много скоро. Затова ето и местоположението на базата в Източно Китайско море:

- погледни тази карта (прикачена е в слайдшоу);
- погледни в средата на Китай и след това премести поглед далече на изток;
- в океана край китайския бряг ще видиш надписа „Източнокитайско море”;
- местоположението на базата е точно над или на север от думата „източно”... между буквите „и” и „з”;
- може също така да се каже, че според тази карта местоположението на базата е на дъното на Източно Китайско море или по-точно на хребета на една подводна издатина, източно от град Хангджоу.

Алфред, в заключение, ти вече разполагаш с точното местоположение на базата. Както казах, мислех си, че по този начин можеш да придадеш достоверност на репортажите си за действията на Съвета Андромеда. Първоначалното ти знание за базата може доста да помогне за доказването на тази наша полицейска акция, която цели да извади от строя най-важните им стратегически подземни и подводни бази, която ще тече и докато ти пишеш следващия си материал за унищожаването на базата в Източно Китайско море.

Край на имейла на Толек


Влечугоподобните от системите Дракон и Хидра

В изявлението си Толек подчертава, че атаката е насочена срещу фракцията влечугоподобни от съзвездията Дракон и Хидра, а не към цялата влечугоподобна раса като цяло. Толек заявява: „Що се отнася до тези определени рептилианци, въпросните подводни бази от хилядолетия са под контрола на влечугоподобните от съзвездията Хидра и Дракон. С времето научих, че те са безмилостни, коварни, жестоки и буквално „студенокръвни” в действията си. Те не изпитват угризения за постъпките си. 

Толек продължава: „Нямам лично отношение към различните влечугоподбни раси. Дори изпитвам огромно удоловствие да изучавам културното мнгообразие на толкова много раси. Освен това познавам една много интелигентна, мила и благородна влечугоподобна раса. Те са вегетарианци и не ядат месо. И което е най-важното, те не смятат хората за плячка и не се хранят с негативната им емоционална енергия. „Оповестяването на тази история и на тази преди нея се отнася само до рептилианците от Дракон и Хидра. Именно те са тези, от които трябва да се пази човечеството на Земята”. допълва Толек.


Изявление на Толек: Трус от 6,9 по Рихтер унищожава влечугоподобна базана дъното на Източно китайско море

Следващото изявление на Толек бе предадено на автора на 8 ноемрви 2011 г.


Потвърждение за удара върху подводната влечугоподобна база

По време на работните срещи по-рано днес научих по телепатичен път и от посланието на командира на главната планета-кораб, където се провеждат срещите на Съвета Андромеда, мога да потвърдя окончателното ликвидиране на базата на гущерите от Дракон и Хидра в Източно китайско море. Последният лъч на използваното от хората от Процион звуково оръжие е унищожило подводния комплекс и е създало силна декомпресия, която е причинила трус от 6,9 по скалата на Рихтер на морското дъно, който от своя страна е унищожил подводната база на гущерите.


Местоположение на базата

- Алфред, ти разполагаш с три (3) карти на Азия и Китай, които ти изпратих. Две (2) от тях са карти Гугъл, които посочват точното място и фокус в Източно Китайско море, в което се намира районът, върху който е разположена базата...до брега на Китай.

Ще забележиш, че отбелязаните на двете (2) jpg. карти време и дата, са от преди шест (6) дни, тоест от 2 ноември и  както бях отбелязал тази база се намира на дъното на Източно китайско море. Тази предварителна информация за датата в картите е ключов аспект за истинността на тази информация – действителното място на подводната база. Казано по-просто, потвърждаването на произтичащите данни.

Също така днес 8 ноември аз включих и Гугъл карта, озаглавена „Трус от 6,9 по Рихтер – Източно Китайско море”. Това е третата карта, която показва епицентъра на труса, която съвпада идеално с останалите две карти, идентифицирайки точното разположение на подводната рептилианска база.
Погледни в първата карта на Азия, която ти изпратих и в която са посочени всички китайски градове. Тази карта се нарича „Азия-фокус върху Китай-образ 1”.
 
 
Веднъж, след като тази статия е публикувана, ти и всички останали можете:
 
- да погледнете в средата на Китай (от перспектива Север-Юг) и да местите погледа си по целия път до източното крайбрежие на страната;

- ще видите белия надпис Източно китайско море върху океана до китайския бряг. Тези думи са написани една под друга;

- местоположението на базата на гущерите се намираше точно отдясно на думата „море” или по-точно върху буквата „м”;

- може да се каже, че според картата базата се намира на дъното на Източнокитайско море, точно на изток от град Фужоу, който е най-големият град в провинция Фужия.


Усилията да се ликвидира базата

Първоначалната атака върху базата бе извършена миналата сряда (2 ноември 2011 г.), само няколко дни, след като бе ликвидирана базата на дъното на Аденския залив. В специалната полицейска акция хората от Процион в продължение на дни удряха базата със звукови вълни. Както може би се досещаш, разбиването на това, което те смятаха за най-слабата част от енергийния щит, предпазващ базата, отне седем дни на непрестанно изпращане на звукови вълни. Дори и по време на непрекъснатите удари върху базата, влечугоподобните, които работеха в нея, правеха всичко възможно да пренасочват енергия от останалите части на базата, за да подсилят и поправят енергийния щит.

Хората от Процион обсипваха с удари базата непрестанно и променяха посоката на звуковия лъч, за да отслабят комплекса максимално. След седем дни на 8 ноември те успяха да пробият защитата.
 
Последният удар, който проби купола на предпазващия базата енергиен щит причини подводното земетресение от 6,9 по скалата на Рихтер. Както и при ликвидирането на базата на дъното на Аденския залив, причинената от пробива в енергийния щит декомпресия, стана причина за подводния трус. 

Той от своя страна пък унищожи самата база. Бе унищожен и предавателят, който непрестанно изпращаше размити честоти на страх, безпокойство, контрол и манипулации от подводната база към азиатския континент – като се започне от север, където са двете Кореи и се стигне на юг до Лаос.

Забележка: Има обяснение защо този трус бе много по-силен от този в Аденския залив. Тази база бе много-много по-голяма от това, което обикновено се разбира под тази дума. Това бе огромен комплекс с много голям брой сгради под купола си. Базата имаше размерите на малък град и бе много силно укрепена. По думите на командира на планетата-кораб на Съвета Андромеда това бе „най-укрепената от всички подводни бази на влечугоподобните.

В момента на последния удар, който унищожи комплекса, главнокомандващият ми показа образи на масивни експлозии, многобройни сгради, които експлоадираха или имплодираха едновременно и се срутваха една върху друга.

Като в случая с последната база след пробиването на щита веднага започна разрушение и последните останки от базата се сринаха от неимоверното водно налягане на тази голяма дълбочина.


Заключение:

Всеки трябва да знае, че главнокомадващият ми каза също, че в момента на дъното на океана има падина, там където се е намирала базата. Тя е с формата на голяма куха купа и ако можехме да изследваме морското дъно на такава дълбочина, сме можели да я видим. Дори и сега тази падина съществува.

И отново хората от Процион, които са старши член на Съвета Андромеда и държат четвъртото място, свършиха работата по унищожаването на базата и тук трябва да спомена тяхната заслуга.
Поисках потвърждение от командира, че базата е унищожена напълно и няма нужда от допълнителни действия. Той отговори, че базата е напълно срината и унищожена.

Главнокомандващият ми предаде и вие всички трябва да го знаете, че все още има останалите подземни и подводни бази на рептилианците, които трябва да бъдат унищожени. Базите в Аденския залив и в Източно китайско море бяха най-трудните и най-голямото предивзикателство и причините за това съм посочил в първото си послание – „Съветът Андромеда: Премахване на рептилиански подводни бази от Близкия Изток и Китай”. 

Може да откриете тази новина тук:
http://www.examiner.com/exopolitics-in-seattle/andromeda-council-removing-reptilian-undersea-bases-from-middle-east-china

Въпреки това той ми напомни, че оставащите бази ще бъдат премахнати значително лесно, те се намират на много по-леснодостъпни места и затова могат да бъдат ликвидирани без особена трудност.
 
В заключение целта на тази полицейска мисия, организирана от расите в Съвета Андромеда винаги е била да осигури пълната и абсолютна свобода на всички хора на планетата.

И отново, Земята е наш дом. Ние имаме правото да определяме собственото си бъдеще като самостоятелни същества. Премахването на влечугоподобните бази е една от последните стъпки за осигуряването на нашата безопасност и свобода.


Ново – на 10 ноември, 2011 човешкият представител на Съвета Андромеда предостави на автора следното приложение:

(Приложение)

Изясняване на разположението на подводния комплекс и епицентъра на труса

Преди няколко дни, докато с капитана на планетата-кораб на Съвета Андромеда обсъждахме местоположението на следващата база на влечугоподобните,
 която предстои да бъде ударена, той ме накара да погледна многоцветната карта „Азия-Фокус върху Китай-Образ 1”. И ме накара да погледна към район в океана източно от китайското крайбрежие и от град Хангджоу. Той посочи, че подводната база се намира в зоната на изписаната в бяло дума „източно” от името на Източно Китайско море.

Два дни след това, на 8 ноември, той ме посъветва да погледна в същата карта и ме накара да погледна на изток от Китай в район по на юг от град Фуджоу, място в океана, разположено върху думата „море”.

Някои от вас с пълно право задават въпроси на какво се дължи разликата в местоположенията.
Затова днес аз се възползвах от възможността да попитам главнокомадващия защо има разминаваме между местоположенията. Това е въпрос на място. Той ми показа как точно е изглеждала тази огромна база и ми даде напълно смислен отговор.


Ще цитирам това, което ми каза:

„Главната и най-голяма база в този подводен комплекс, където се намираха огромният генератор и предавателят, излъчващ страх и тревога към Китай, всъщност бе разположена в зоната на думата „Източно”.

На юг от главната база се намираше много голям комплекс от тунели с множество сгради – някои огромни, някои по-малки. Спомни си за огромния комплекс от подземни бази и тунели, който съществуваше под щата Ню Мексико в САЩ. Правя това сравнение, за да направиш аналогия. Имай предвид, че точно тази база на дъното на Източно Китайско море бе огромен комплекс, най-големият от тях на цялата планета.

Зоната на север от думата „море” бе крайната точка, в която комплексът свършваше. Сградите в този участък бяха по-малки. Енергийният щит на влечугоподобните бе по-слаб в тази зона на комплекса. Този участък бе използван предимно като склад.

След дни на удари върху зоната в нейната крайна северна част, хората от Процион, тестваха други участъци от енергийния щит и сметнаха, че крайната зона на базата ще е по-лесна за пробив. След това дни наред те нанасяха удари върху тази секция и накрая проникнаха вътре. Това пък от своя страна стартира процеса на разрушаването на целия комплекс до най-крайната му северна част.
 
Точно затова причиненият от декомпресията трус бе регистриран в зоната на юг от базата, тъй като там бе извършен пробивът от проционците.”

В заключение, аз Толек, заявявам, че нося пълната отговорност за всичко, което съм казал и което по-късно е оповестено. Аз съм човек и се надявам да бъда дотолкова точен, доколкото може да бъде един човек в предаването на наученото от контактите ми с андромеданците.

Освен това моля ви да разберете, че в много от случаите те отговарят само на конкретния въпрос, който им задавам. Ако не поискам повече информация, те не ми я дават. Може би първият ми въпрос трябваше да бъде колко голяма е тази база, но аз не го направих и това беше грешка. Извинявам се за това. Освен това съжалявам за всяко объркване, което може да съм ви причинил. Вие винаги сте заслужавали пълен отговор.

Добрата новина е, че вие вече разполагате с пълен отговор и много по-добро разбиране за това какво е било унищожено на дъното на морето.

Край на приложението


Интервю на Алфред Лембърмонт Уебър
Източник: andromedacouncil.com
Превод: Петър Чергаров
(следва)



Добавете тази страница към любимата Ви социална мрежа, към любими, отметки....
 
Сходни статии
За сайта
© 2024 selenabg.com. Този сайт е притежание на Окултен Център Селена. Всички права запазени .