Банер
full1285617342.jpg

ОБУЧЕНИЕ АВС"Създай Себе си"

Банер

ВАЖНО!

Във връзка със зачестилите напоследък обаждания от хора, изгорели от "услугите" на измислени мошеници, представящи се за част от екипа на "Окултен Център Селена" уведомяваме най-учтиво, че екипът ни се състои от двама души Маг Селена и Маг Живин. Всяко друго позоваване на "Окултен Център Селена", на неговия Уебсайт, на авторските ни материали и регистрирани девизи и слогани е чист опит за измама и въвеждане в заблуждение на хората в беда с цел извличане на неправомерна печалба.

Екипът на "Окултен Център Селена"

СТЪПКИТЕ КЪМ ПРИЕМАНЕТО НА ЕЛЕКТРОННИТЕ ЧИП-ИМПЛАНТИ
Написано от Маг Селена   
Неделя, 27 Май 2007 00:00
Ако сте обърнали внимание, постепенно обработват обществото с цел привикване към идеята за безкасово плащане. * Сценарият е написан  

* Чиповете са вече тук

 

* Иглите за инжектирането на чиповете са вече тук

 

* Патентите са вече тук

 

* Контролираните от медиите маси (телевизия, вестници, радио) са налице

 * Масовата публика е добре подготвяна от години; "посредством въвеждането на храна-боклук в тялото, умствената сила е притъпявана, превърната в инфантилна и зависима. Към това можем да прибавим и ваксинирането, флуорирането, хлорирането, генетично манипулираните храни, химическите следи в небето, програмите “КОДЕКС”, както и манипулирането на подсъзнателно равнище с помощта на телевизията, радиото и други средства за умствен контрол”.

 

 

ВСИЧКО ТОВА ПРЕДИ НАВЛИЗАНЕТО В ПОСЛЕДНИЯ ЕТАП:

 

 

"Приучаването на хората да приемат чиповете"

 

  

ВНИМАНИЕ !

 

 

 НЕ позволявайте на никого, под никакъв предлог, по никаква причина, да инжектира чип в дясната ви ръка, или на челото!

  Удивително е колко точно е описано това в Библията!

Ако сте обърнали внимание, постепенно обработват обществото с цел привикване към идеята за безкасово плащане – първо с чекове, после с кредитни карти, после дебитни карти, после смарт-карти, накрая имплантируемите устройства, и ако не се знаеше целта, която стои зад всичко това, щеше да изглежда като една добра система, при която след имплантирането вече няма да се страхуваш да не ти откраднат картата, да не я забравиш, да не те оберат, а понеже финансовите сделки ще се извършват посредством компютър, престъпленията от финансово естество ще бъдат по-трудни за извършване, но понеже зад него се крие злото, и понеже този чип, освен предавател е и приемник, чрез който може да се осъществява пряк умствен контрол, трябва да се избягва - в случай, че държите на душата си.

  

   

 Възможно е да се предизвика изкуствено (планирано) “световна финансова криза” така, че за да се “спаси световната икономика” да трябва да се въведе безкасово плащане – ще убедят хората, че това се прави за “доброто на човечеството”.

 

   Освен това, както виждате, числото на звяра (666) се вижда все повече и повече, понякога открито, понякога маскирано по различни начини, което показва колко сме близо до посоченото в Откровение.

 

 НЕ позволявайте на никого, под никакъв предлог, да инжектира чип в ръката или на челото ви.Добавете тази страница към любимата Ви социална мрежа, към любими, отметки....
 
Сходни статии
За сайта
© 2020 selenabg.com. Този сайт е притежание на Окултен Център Селена. Всички права запазени .