Банер
ВОДЕН ДУХ.jpg

ОБУЧЕНИЕ АВС"Създай Себе си"

Банер

ВАЖНО!

Във връзка със зачестилите напоследък обаждания от хора, изгорели от "услугите" на измислени мошеници, представящи се за част от екипа на "Окултен Център Селена" уведомяваме най-учтиво, че екипът ни се състои от двама души Маг Селена и Маг Живин. Всяко друго позоваване на "Окултен Център Селена", на неговия Уебсайт, на авторските ни материали и регистрирани девизи и слогани е чист опит за измама и въвеждане в заблуждение на хората в беда с цел извличане на неправомерна печалба.

Екипът на "Окултен Център Селена"

СЕНЗАЦИОННО: Електрониката разрушава енергийната система на човека
Написано от Маг Селена   
Понеделник, 27 Август 2007 00:00
По мнение на специалистите най-вредни за по-рядъка в организма са микровълновите печки и мобилните телефони, а също така и телевизионните реклами.

Учените са обезпокоени от новия феномен- пълно разрушаване на енергийните системи на човека под влияние на многобройните електронни уреди и апарати. Има дори смъртни случаи. Възможно е да ставадума за епидемия, предизвикана от новитемикроби - унищожители на човешката аура.

Човекът и другите живи организми могат да функционират нормално само ако през тях постоянно преминава енергия. Във физиката тези системи се наричат неравновесни и в тях трябва да има ред -когато настъпи хаос, те загиват. Ярък пример затова е ракът. Обикновената клетка си расте в строго определен ред - в стомаха, в черния дроб и т.н. А раковата - тя расте където й попадне. От гледна точка на биофизиката ракът е върхът на хаоса в човешкия организъм.

Порядъкът в нашето тяло се поддържа преди всичко от системата акупунктурни канали и точки. Знаем, че на Изток тази система е основа на всяко лечение, а впоследствие е призната и на Запад. Към тези механизми се отнасят биоенергийните центрове- чакрите. Те се съотнасят (аналогични са) към ендокринните жлези. Акупунктурните точки и канали, чакрите могат физически да се регистрират, а това означава, че всеки физически апарат може да въздейства на тяхната работа. Понякога това въздействие е съзидателно (физиотерапията), но по-често е разрушително.

По мнение на специалистите най-вредни за по-рядъка в организма са микровълновите печки и мобилните телефони, а също така и телевизионните реклами.

В това можете да се уверите и сами. Ако включите телевизора на канал с много реклами и излезете от вкъщи, когато се върнете, ще усетите как въздухът в стаята ви е наситен с лоша енергия.Същото ще усети и вашата котка - тя ще нервничи. “Благодарение” на тази наситена реклама жизнената енергия у дома ви почти напълно се е разрушила.

Но ние не можем да се откажем от телевизорите.Телевизионните компании пък не могат да се откажат от рекламите. За да се намали до минимум вредното въздействие от тях, специалистите съветват да не държите в спалнята си телевизор, а в другите стаи да го изключвате, когато пуснат реклами.А когато изключите телевизора и компютъра, е желателно да покриете екраните им с нещо. Това е необходимо по същата причина, поради която се закрива огледалото, когато в къщата има смъртник. Електронните вълни отварят тази врата, през която могат да проникнат същности от задгробни чужди светове, при това много по-силни, отколкото от огледалото.

ЖИВИТЕ И МЪРТВИТЕ ВЪЛНИ

Хилядолетия наред са изработвани, измисляни и изпробвани методи за лечение на рани, нанесенина човека от лоши очи и зли магьосници. Арсеналът от такива средства е огромен - от използване на ароматични масла и благотворни звукови вибрациидо биоенергийно подхранване от страна на истински екстрасенси.

Но едва през последните десетилетия човечеството се сблъска с агресивното въздействие на окръжаващата ни отвсякъде техника. И се оказа практически незащитено пред нея. Просто нямаме опит да се защитим.

В екологията се появи ново понятие - електромагнитен смог. Това означава, че ние, без сами да усещаме това, буквално потъваме в електромагнитните полета, създавани от силовите кабели, телевизорите, компютрите, хладилниците и мобилните телефони.

Аурата, която биофизиците определят като психоенергиени биоинформационен “скелет” на организма, също има вълнова и резонансна природа. Тя, създадена от живи, струпани на едно място вълни, си взаимодейства с мъртвите вълни.

Ние сме чували за взаимодействието на живите и мъртвите вълни. Например надареният със свръхмощно биополе Ури Хелер е можел да изкара от строя всякаква електроника. Това е потвърдено с лабораторни изпитания. Но и в обикновения живот се срещат хора, които, без да се смятат за екстрасенси, не могат да търпят каквито и да е апарати и уреди - те се повреждат и чупят много бързо в близост до тях, у дома им.

През последните години обаче се наблюдава обратен процес - енергийната система и аурата на човека се разрушават точно от такива уреди. Когато човек се почувства зле и отиде при специалист по акупунктура, той не намира никакви точки. Екстрасенсите пък попадат в задънена улица, когато не виждат около тялото на човека защитния енергиен пашкул.

Дори наскоро в Лондон се е състояла конференция на тема: “Информационната и биоенергийна безопасност на човека”.

ВЪЛНОВИЯТ МИКРОБ - НОВ ВИД ЖИВИ СЪЩЕСТВА

Едни от участниците в конференцията по биоенергийна безопасност (по-умерените) нарекли новия феномен “синдром на саморазрушение на биополето”. Други (по-смелите) нарекли това въздействие“вълнов микроб”. А японският биофизик ХиромуЙокото дори изказал мнение, че става дума за появата на нов вид същества, които се намират някъде в промеждутъчното пространство между мъртвото и живото начало. Вместо органична, те използват вълнова обвивка, обаче притежават такива характеристики като на живите същества - размножават се, хранят се и се делят.

А ето как обясняват инфектирането с електромагнитния вирус. Хирому Йокото предполага, че всичко започва с това, че една от вълните на човешката аура изцяло резонира върху излъчването на някакъв електроуред.По принцип параметрите на биополето и електромагнитното поле на съответния технически уред силно се различават. Обаче при днешната електромагнитна замърсеност на околната среда статистическата вероятност от случайно съвпадение на вибрациите рязко се е увеличила.

Други специалисти изказват по-различна хипотеза.Постепенното “изяждане” на биополето от физически мъртви вибрации се случва по същия принцип, по който в организма на човека, вследствие отслабване на имунната система или с нарушаване на микрофлората от антибиотици, болестотворните организми започват активно да се размножават, и то без да срещнат никакво съпротивление. Той сравнява действието на новия електромагнитен вирус с това на вируса хеликобактер пилори.

По подобен начин според тях се развива и заболяването на аурата. Дебалансираното непрекъснато електромагнитно бомбардиране на биополето започва да произвежда груби вибрации, които постепенно поглъщат по-фините. А най-фините, най-слаби на съпротивление в човешкия организъм са вибрациите от духовно, интелектуално и емоционално ниво. Процесът на саморазрушение на аурата започва именно с тях. След това се разпространява и върху телесните вибрации, тези от клетките и органите. Това пък води до почти смъртоносни патологии. Пак ще споменем в подкрепа на тази теза унищожаването на здравите клетки от раковите.

Парадоксалното обаче е, че въпреки всичко лишеният от нормално биоенергийно подхранване организъм се поддържа по някакъв начин, като постоянно се намира в обкръжението на електромагнитни уреди, чието излъчване замества естествения енергообмен на организма с биосферата.

ДИАГНОЗАТА “РАБОТОХОЛИК”СТАВА ВСЕ ПО-ОПАСНА

Човек, заболял от синдрома на саморазрушение на биополето, отначало се възприема от околнитепросто като работохолик. Той е готов цели денонощия да не стане от компютъра или да не се раздели с мобилния си телефон. Ако това е домакиня, тя е заета или с най-модерната си пералня с електронно управление, или с микровълновите уреди в кухнята и т.н.

Ако си помислим, ще се сетим, че за работохолици се заговори през 70-те години, когато беше началото на електронния бум. В тази категория много рядко ще срещнем например акробати, чистачи или животновъди. Работохолиците обикновено са служители във фирми, заобиколени от ксерокси и компютри. Или певци, активно използващи електронна апаратура.

Близките на тези хора с болна аура се обезпокояват чак когато такъв човек стане некомуникативен, а действията му - автоматични. Това означава,че интелектуалните и емоционални компоненти на аурата му вече са погълнати от грубите вибрации. Ако такъв човек се обърне към психотерапевт и психиатър, няма да има никакъв ефект. Лекарят няма да съумее да осъществи емоционален контакт с него, защото емоционалният психоенергиен център вече не функционира. Лекарствените препарати не помагат. А зависимостта от електронните уреди продължава да расте.

Типичен изход от саморазрушение на биополето е внезапната смърт вследствие инфаркт, инсулт или други подобни заболявания по време на почивка или веднага след излизане в пенсия. Официалната медицина веднага приписва този фатален крайна на преумората и стресовете, но истината е в разрушеното биополе на човека. Против този синдром на разрушаване на биополето не съществува противоотрова. Има някои препоръки, например да не се държат електроуредите включени без нужда или да се “подхранваме” с витамини; да се отглеждат у дома енергийно активни стайни растения; да се използва благотворното излъчване на кристалите; да не се пренебрегват услугите на биоенерготерапевтите.И в заключение, а и за най-голямо съжаление, ще кажем, че този процес на саморазрушение на аурата е необратим.

 

от в-к "Врачка" Добавете тази страница към любимата Ви социална мрежа, към любими, отметки....
 
Сходни статии
За сайта
© 2018 selenabg.com. Този сайт е притежание на Окултен Център Селена. Всички права запазени .