Банер
Makosh.jpg

ОБУЧЕНИЕ АВС"Създай Себе си"

Банер

ВАЖНО!

Във връзка със зачестилите напоследък обаждания от хора, изгорели от "услугите" на измислени мошеници, представящи се за част от екипа на "Окултен Център Селена" уведомяваме най-учтиво, че екипът ни се състои от двама души Маг Селена и Маг Живин. Всяко друго позоваване на "Окултен Център Селена", на неговия Уебсайт, на авторските ни материали и регистрирани девизи и слогани е чист опит за измама и въвеждане в заблуждение на хората в беда с цел извличане на неправомерна печалба.

Екипът на "Окултен Център Селена"

Феноменът Царичина 10
Написано от Ивайло Иванов-IYI   
Петък, 02 Ноември 2007 00:00

Цветко Кънев

ЦАРИЧИНА - ЕНИГМА ИЛИ ДЕЙСТВАЩА РЕАЛНОСТ ?

Добре известни са анонсираните от мен елементи на феномена "ЦАРИЧИНА": - контакт с неизвестен партньор (източник на информация),стационарен обект,макар и непризнат от представителите на официалната наука,съпровождаща ни текстова (указателна) информация и рисунки, непозната писменост (в обем от 800 страници) и съпътствуващи дейността ни аномални явления в атмосферата, 15 от които аз съм описал и илюстрирал в записките ми по операция "СЛЪНЧЕВ ЛЪЧ".

Този път ще разгледам въпроса в няколко аспекта:

- стационарен обект;

- писменост (неоспорими данни,данни,подлежащи на доказване,историческа справка);

- анализ на съществуващото явление и свързания с него обект

- реалност и уникалност на явлението,обекта и получените текстове и взаимната им връзка;

- имат ли научна стойност явлението,обектът и текстовете?

Макар и под земята обект № 01 е реалност и то видима,осезаема.Това могат да потвърдят не само хората от военния екип,а и всички,които имаха възможността да се докоснат до него.Още на 1,20-1,50м под повърхността на земята се разкрива цветен строеж.Преобладаващият цвят е доматено-розовият (на основната маса).Много по-богата е цветовата гама на материята,спойваща отделните градивни елементи.Тук цветовете са: жълто,бяло,червено,сиво,оранжево,черно,кафяво и др.Всички те са много силно изразени и контрастно подредени.Забележителна е източната стена на триъгълния отвор на повърхността,където много ясно личи дъгообразното (а може би спираловидното) подреждане на отделните пластове.Това беше забелязано на 19.ХІ. миналата година (1992-IYI),преди да запълним отвора с камъни и пръст.До този момент тази стена беше облицована с талпи и зебло с цел предотвратяване на евентуално срутване (а такова беше започнало).

Пак на тази стена се забелязва и стрелка,оцветена в черно,дълга около 1м.Предназначението й не узнахме,но вероятно тя сочи посоката,в която трябва да търсим вход към същността на обекта.

На северната стена,но вече на дълбочина 5,5м има вградена фигура,наподобяваща човек,но със значително по-големи размери.Тази фигура има тъмновиолетов до вишневочервен цвят (така поне изглежда на електрическо осветление).Пластовете тук са хоризонтални,а цветовата гама е същата.Случайно ли е това или закономерност?Лично аз не бих приел случайността.По-скоро смятам,че това е премислено и много точно изработено творение.Мисля така,защото градивните пластове в дълбочина променят конфигурацията си,но цветовата гама се запазва.И така е до 50м дълбочина-дълбочина,до която стигнахме.Възможно е тези ми думи да бъдат оспорени,но за това трябва да бъде представена и алтернатива.Засега,обаче,такава няма,а съдбата на обекта беше решена лекомислено.

В интервюто си пред вестник "24 часа" от 18.06.1993 г. проф. Димитър Овчаров представи на вниманието на читателите една страница от писмеността,получена от нашата контактьорка в продължение на няколко месеца.В изложението се чувствува известна несигурност,в смисъл,че това изобщо не е писменост,но ако е такава,то тя не е само една.От това поне според мен трябва да се разбира,че тази писменост е някак си странна,т. е. не са налице особеностите на познатите на науката видове писмености.Така ли е в действителност?

Мнението на редица лингвисти е,че в това писмо има знаци,наподобяващи следните писмености: старобългарска,димотика,арабска,индийска,южнокитайска,руническа и др.А какво ни показва страницата,отпечатана в посоченото интервю?В нея има данни,които са неоспорими.Най-напред може да се посочи формата на изписването.Контактьорката е направила това в добре оформен четириъгълник,без да използува за тази цел чертожни принадлежности.Това се вижда много ясно,но не то е най-важното.По-важно е съдържанието на писмото.В края на четвъртия ред се забелязват цифрите-1,2,3,4 и 5.Прави впечатление,че конфигурацията им е такава,каквато се използува и днес.В последния ред много ясно се разпознават астрологическите знаци на съзвездието РИБИ и на планетите ЮПИТЕР и НЕПТУН.а първия ред и на съзвездието КОЗИРОГ.Тези знаци са използувани от астролозите и алхимиците през Средновековието.Отпечатаната страница,а и цялата писменост изобилства със знаци,които могат да бъдат оспорени или условно да бъдат приети за верни.В първия ред на тази страница,а и в цялото писмо има стенографски сигли.Известно е обаче,че с тях могат да се изразяват както български думи,така и думи на други езици.При разчитането им,обаче,те имат различно звучене.Пак в първия ред има знаци,носещи белезите на руническото писмо и може 38 да се приеме,че са такива.В разшифровката на други листове или на част от тях се говори за точни неща.Разчитайки само малка част от писмеността на страница 49,Светлана Нешева говори за саркофаг с размери 30 на 62 см.Забележителното тук не е саркофагът,а наличието на едно от подразделенията на основната единица за дължина-метърът.Тази информация ни казва нещо много важно,но за него ще стане дума малко по-късно.Като разглежда цялата писменост,получена от Ели Логинова,човек логично си задава въпроса-толкова ли универсална подготовка има контактьорката?Отговор на този въпрос ще получим по-късно,а сега нега погледнем в пожълтелите страници на историята.Каква информация ни дава тя?

Историята ни казва,че цифрите,наричани арабски,се появяват най-напред в Индия през VIII в. .от н.е.В Европа те се възприемат в периода XII-XVI в.Все в този период най-силно развитие получава алхимията.Използуваните знаци за обозначаване на 7-те основни метала са обвързани и с планетите от нашата Слънчева система (Слънце,Луна,Меркурий,Венера,Марс,Юпитер и Сатурн).Прави впечатление,че знакът на Нептун не е обвързан с метал.Интересно защо?

Историята на стенографията сочи,че тя се появява през ІV в. преди н.е.В древния Рим тя е дело на Цицерон,който,за да успява да записва речите на император Тулий Тирон,сам създава стенографски знаци.Впоследствие те се разпространяват в цяла Европа,но за различните страни са различни.Можем да посочим като пример курсивните знаци (курсивната система на Франц Ксавер Габелсбергер от XVIII век).Друга следа ни оставят морските плавания на викингите,извършвани през периода IX-XI в.Някои от тези плавания са ставали по маршрута Балтийско море,до Ладожкото езеро по суша,а оттам по Волга до Каспийско море, чак до градовете от Багдатския халифат.Предполага се,че по пътя си те са спирали и в селищата БОЛГАР и ИТИЛ.Знае се,че БОЛГАР тогава е столица на ВОЛЖСКО-КАМСКА БЪЛГАРИЯ.С основание можем да допуснем възможността,че това е един от пътищата за разпространение на писмеността на Бог ОДИН-РУНИЧЕСКА ПИСМЕНОСТ.Впрочем тези плавания се считат за доказани.Като доказателство ни служат голямото количество сребърни монети от арабски произход,сечени през IX-XI в. и намерени на териториите на Швеция,Дания и Норвегия.

1889 година е знаменателна с утвърждаването на метъра като международна измерителна единица,заедно с неговите подразделения.Известно е,че първоначално той е еталон от платина с 10% иридий и се съхранява в специални условия.Чак през 1960 г. метърът е дефиниран чрез дължините на вълните от лъчението на Криптон-88.Тази информация ще ни бъде полезна по-късно.

На науката е известно,че последният етап на италианския Ренесанс завършва около 1530 година.Знае се още,че за този етап е известно почти всичко за писмеността,науката с нейните подразделения,културата,обществените отношения и т. н.,но нищо,което може да се върже с писмеността,получена (по телепатичен път) от Логинова,не се открива.Развитието на човечеството през XVI-XVII в. е отбелязано в историята със силна феодално-католическа реакция.Много светли умове изгарят на кладата на СВЕТАТА ИНКВИЗИЦИЯ.Нека си спомним,че през този период живеят и творят такива колоритни фигури като ДЖОРДЖАНО БРУНО,ГАЛИЛЕО ГАЛИЛЕЙ и др.Трябва да отбележим още,че Инквизицията осъществява избирателен геноцид.Съди и унищожава всички,които са й неудобни.Независимо от това църквата е имала достатъчно добре подготвени кадри,които са били в състояние да създадат тайна писменост за нуждите на Светата инквизиция.Защо ни е необходима тази историческа справка?

Необходима ни е затова,защото това има пряко отношение към писмеността,получена от Елисавета Логинова.Приемането на тази писменост беше осъществено в продължение на няколко месеца и обхваща около 800 страници.Освен това самото приемане беше осъществено в присъствието на военен екип, което го прави уникално.

Направената историческа справка ни помага да установим давността на разпознатите и описани по-горе знаци,а именно:

Руническите знаци на викингите са създадени преди или най-късно през IX-XI в.,а нека не забравяме,че в този период те извършват своите морски плавания.Но тук има още нещо,което е много забележително.През IX в. братята Кирил и Методий създават славянската писменост.Алхимиците създават своите знаци и работят най-плодотворно през периода - XII-XVI в.

Арабските цифри навлизат и се възприемат в Европа пак в този период, но запазват конфигурацията си и до днес.

Стенографските знаци (системи) в Европа завършват своето развитие до XVIII век.

И най-накрая метърът със своите подразделения се утвърждава през XIX век.

Разчетеният от Светлана Нешева текст привлича вниманието със следното:описва се едно събитие,станало преди 2575 години.Споменава се за цивилизация, съществувала преди 8000 години.Но не това е най-важното.По-важното в случая е,че се описва събитие с изразно средство,което се появява преди около 100 години.Налице е огромна пропаст между времето на описаното и осъществяващото се събитие и времето на прочитане на информацията за него,особено свързаното с пренасянето на саркофага.Какво означава това?Това означава,че ни се поднася информация,която е съхранявана много дълго,като при това изнесените данни не са известни на съвременната наука.Това, от една страна.От друга страна,средновековната църква не би могла да създаде такава писменост за нуждите на Светата инквизиция,тъй като понятието "сантиметър" се появява на бял свят най-малко 3 века по-късно.

За да стигне до нас това сведение, се извършва целенасочено дейност с нашия военен екип и то защо?За да ни бъде предадена неразбираема,сиреч ненужна информация...Ако съдим със земната логика и мерим с нашите аршини и ако приемем, че "партньорите" на нашия-военния екип,работят със същите стандарти,то този процес наистина изглежда безсмислен,необясним или случаен.Но не е така.Цялата ни двегодишна работа показва,че този процес е грижливо подготвен и абсолютно точно проведен.При такова стечение на обстоятелствата съвсем логично възниква въпросът:Щом като всичко е подготвено и проведено толкова стриктно,защо информацията се подава под формата на непозната писменост,а не,да речем,на съвременен български език,на старобългарски или на който и да е от съвременните земни езици?

Разсъжденията в този аспект вървят най-малкото в 2 посоки. Първо,запазване на всичко това в тайна.В предговора на "Феноменът "Царичина" аз анонсирам,че ние изпълнявахме добросъвестно това изискване.Да,но тайна не може да се пази вечно.Тя се съхранява до определен момент.И ако в случая се пледира за запазване на абсолютна тайна,то добре известно е,че това най-лесно може да стане,като информацията (в случая писмеността) изобщо не се предава.Това би бил най-сигурният начин за запазването й в тайна.Очевидно това не е било нужно,щом като този вариант е пренебрегнат и информация се подава.Следователно съдържанието на тази писменост трябва да стане наше достояние, което означава,че тайната ще се запази до момента на разчитане на текстовете.А после?

Второ,ако тази писменост ни беше подадена наготово на някой от земните езици и със знаците на една от земните азбуки?Каква щеше да бъде нашата роля?На готованци или само на ретранслатори?И кой щеше да я приеме за вярна?Да,ама наготово никъде нищо не дават.И за сведение ние сме получили такова указание на български език.Не мога да го цитирам дословно,но смислово то звучи така: "Не може да чакате да ви даваме всичко наготово.Трябва сами да се потрудите да разчетете текстовете,а където трябва,ние ще ви помогнем.Чрез тях и чрез обекта вие ще докажете нас,а ние ще докажем вас."

Лично на мен такъв подход ми допада,защото готовият текст или подаден ни той на позната писменост, непременно ще доведе до проявата на славолюбие и боричкане за първенството.Не случайно ни беше казано още,че в бъдещата ни работа ще се включат и хора извън нашата компетентност и държава.И това ще стане,феноменът "Царичина" не е само наш проблем.Той е общопланетарен.Ние сме само водещите в това начинание.Пионерите.

От разсъжденията, направени дотук,можем да направим следния извод:

Получената писменост в хода на операция "Слънчев лъч" е много млада и непозната на земната наука.Допускам даже,че тя е създадена специално за този контакт.Предава се на екипа (респективно на хората) по непознат за нас начин, но въпреки това става наше достояние и ние я притежаваме.Ние-българите.А щом като я притежаваме,тя рано или късно ще бъде разбрана от човечеството и то ще може да използва указанията на нейното съдържание.

Възрастта на тази писменост едва ли превишава 100 години.Най-вероятно е тя да е създадена малко преди контакта или в хода на неговото осъществяване.Основание за такова твърдение ми дава предварителната работа с Ели Логинова в продължение на няколко месеца и многократните предупреждения,че ще пише месеци наред.Тя изписа около 900 отделни знака,преди да започне приемането на основното писмо.В подкрепа на това е и опитът всеки от нас да започне и да може да приема писмена (текстова информация).Вероятно е търсен резервен вариант за приемането на информацията в случай на нужда.

Същността на явлението е контактът между нашия екип и неизвестния ни партньор, който започна като КИКИ,а след това се наричаше РОРО,СОРЕЛ,ЩИТ,ВИСШИЯТ РАЗУМ и др (хоп-па-а-а!Това става подозрително...-IYI).Първоносители на контакта са екстрасенсите,които отначало бяха четирима,но след деветия месец на операцията остана само Елисавета Логинова.Случайно ли е това?Според мен-не.Извършена е селекция и за постоянен контактьор остава най-подходящият,най-устойчивият.Впрочем селекция имаше и за определяне на състава на екипа.

Приемането на информацията съм описал в книгата си "Фе-номенът "Царичина".По тази причина ще насоча вниманието ви към връзката между явлението (контакта) и обекта.

Отиването на обекта и започването на разработката стана в резултат на този контакт. Ели Логинова през тези 2 години не осъществява самоцелен контакт.Чрез него тя ни свеждаше информация всекидневно,даже на всеки час ( когато беше нужно) за работата ни под земята.В този смисъл можем да кажем,че управлението на операцията без този контакт би било невъзможно.И тук се крие взаимовръзката между контакта и действията на екипа.Още нещо за контакта.Когато Логинова получаваше информация на български език (писмено или говоримо),винаги настояваше за тишина.Отклоняване на вниманието й можеше да доведе до изкривяване на информацията.

Друго беше положението,когато започна да изписва писмеността.Тогава можеше и да разговаря и да откъсва погледа си от тетрадката.Това говори за автоматизирано предаване и приемане на текстовете (писмените знаци),което пък ни дава основание да смятаме,че те са свръхточни,т. е. такива,каквито са и у предаващия.За съжаление това може да потвърди само предаващият информацията.Ние не можем да го направим.Можем обаче да твърдим,че получената писменост има някакво бъдещо (стратегическо) значение,иначе тя нямаше да ни бъде предадена.Основание за такова твърдение ми дава фактът,че далеч преди военният екип да започне работа информации за осъществени контакти с неизвестни партньори вече имаше.Пловдивският КИКИ например,проявите на полтъргайст в Дибич,Шуменско,Пордим-Плевенско и другаде.Освен това за времето,през което ние работехме в Царичина,страниците на печата бяха затрупани от публикации на текстове,получени от КИКИ,РОКИ,СИРИУС и още много други.Нито една публикация,обаче,не излезе като резултат от контактуващите с нас системи.И тук (според мен) е предвиден резервен вариант,ако нещо лошо стане с нас.Наталия,приятелка на Логинова,е получавала информация също от РОРО (по-късно БОРДУГАН) и е знаела по всяко време как вървят работите при нас,но не й е разрешаване да прави изявления.Всичко това аз научих от самата нея през лятото на тази година (1993-IYI).Сега се обаждат и други и те не са един и двама.Много са.Значи водещите все пак са имали,а вероятно имат и сега резервен вариант.Друга особеност на контакта е,че те улавяха нашите разговори,дори и в отсъствието на контактьорката.Това ще рече,че приемането на информацията се извършваше само от един човек (контактьора),в случая Логинова,докато предаването е можел да извърши всеки от нас,но по всяка вероятност само вътре в обекта .

Трета особеност на контакта.B определени участъци от обекта можехме да се движим само ние-хората от екипа.

Демонстрацията,която ни беше направена на 19.03.1991 г. с капитан Янков (той тогава все още не беше член на екипа),недвусмислено потвърждава това.Но тя говори и за друго.Говори за това,че обектът е строго оборудвана система с предвидени възможности и варианти за контрол върху присъствието на определени хора,персонална идентификация на субекти,уляване на разговорите,въздействие върху хора,нямащи допуск до съответния участък или до обекта въобще.Може би по този въпрос има какво да каже и ръководителят на експедицията "Царичина-93" уфологът Кирил Кънев,който в отчета си пише: "В сравнение с повечето отрицателни екстратерестриални психо-физически въздействия,познати на уфолозите,възникналият по време на експедицията пожар може да се приеме като "колегиална покана" от страна на феномена експедицията да бъде прекрачена.

Сложността на обекта като система предполага и висока степен на сигурност.Близо 600 дни ние работихме с взривни материали,без да укрепваме тунела и за тези 600 дни нямаше никакво срутване,никакъв нещастен случай.Да не говорим за контузии.От всичко това следва изводът,че нямаме никакво основание да гледаме на обекта като на нещо елементарно,маловажно и обичайно.

Описаното дотук по отношение на страните контакт-обект дава основание да се направи извод,че ние (екипът) се намирахме в подчинено (зависимо) положение спрямо източника на информация.Не случайно писах в книгата си,че без контактьорката бяхме слепи и глухи.

Изводи:

Първият извод и то с висока стенен на вероятност е,че обектът е сложно оборудвана система с предвидени възможности за: контрол върху присъствието на хора;персонална идентификация на субекти; подслушване на разговорна реч и музикални изпълнения;силово въздействие срещу хора,нямащи допуск за влизане в обекта.

Вторият извод.Обектът може да бъде сканиран с някакъв вид енергия само за определен период от време,в който процес непременно влизат горепосочените 4 възможности.

Трето:Движението на информацията.15 хода на операцията получавахме следните видове информация: оперативна (свързана пряко с практическата ни работа под земята;отговори на зададени от нас въпроси (една част от тях приемахме за коректни, друга част за бутафория,а на трета част въобще не получавахме никакви отговори);ненужна за операцията информация (писмените знаци и писмеността като цяло),която най-вероятно има бъдещо стратегическо значение и цели,които не са доведени до нашето знание,освен ако не се смята указанието,че в тази писменост се говори за историята на създаването,развитието и бъдещето на човечеството.

Реалност и уникалност на явлението,обекта и писмеността.Реалността на явлението можем да докажем само пие-членовете на екипа и то само с това,което сме видели и чули.Това е така затова защото,нито едно техническо средство на този етап не може да фиксира и докаже обмена на този вид енергия,с която се осъществяваше контактът.Това обаче не означава,че не е имало енергообмен.Отдавна е доказано,че изменението на термодина-мичното състояние на дадена система е възможно само чрез обмен на енергия,а такова измение настъпва само от приетата и натрупана енергия.

Дори да допуснем,че процесите на приемане в мозъчните клетки на контактьора не са ентропийни,то при преминаването през Космоса и препредаването на информацията сигурно има фази с ентропиен характер.Например ретранслационните системи не може да не потребяват енергия за препредаване.Значи остават нашите твърдения,но за да ни се повярва,са необходими най-малко 2 условия: първо,да сме психически здрави и второ,да е налице отсъствие на недобросъвестност (измама).Длъжен съм да декларирам,че психически отклонения в членовете на екипа не е имало.Такива не бяха констатирани и от експертната комисия.Второто условие също е налице.Недобросъвестност не е имало и не можеше да има.Ако някой реши да търси такава,то за да я потвърди или отхвърли,трябва да проанализира следните пунктове.Мотивация,средства,възможности.

Основните мотиви могат да бъдат главно два: лично облагодетелствуване и стремеж към слава и известност.Ако ние искахме и търсехме лично облагодетелствуване,то непременно щяхме да поставим въпроса през тези две години да ни се изплащат: командировъчни,лоши битови,високопланински и подземни възнаграждения (в пари),каквито се полагат съгласно действуващите законови уредби.Никой от нас нито веднъж не постави на вниманието на МО подобно искане.Ние работехме добросъвестно,търпяхме лишения и несгоди,а с нас и семействата ни и близките ни.Следователно нямаше дори и опит за лично облагодетелствуване.Популярността (славата и известността) най-лесно се достигат с помощта на масмедиите.Попадаме ли ние в този канон?Не!Нека си припомним,че първата публикация по наш адрес направи Стамен Стаменов в областния вестник "Време".После дойде безочливото изопачаване на фактите от всички издания,подчертавам абсолютно от всички,но лидерството,трябва да признаем,е на вестник "Нощен труд".Нека всеки сам си прави изводите.Аз само ще констатирам,че екипът ни показа завидна устойчивост и превъзмогна всичките тези мотиви.Що се отнася до възможностите за постигане на лично облагодетелствуване или проява на недобросъвестност,то това бе напълно изключено.Операцията се контролираше от ГЩ и МО.Отначало докладвахме всяка вечер за направеното и постигнатото през деня.По-късно това ставаше периодически.За икономия на средства бяхме принудени да живеем и работим в продължение на 9 месеца на полеви условия.Може на някого да прозвучи смешно,но по график си ходехме седмично един път вкъщи,за да се изкъпем и да си сменим дрехите.

Що се отнася до средствата,можем да кажем следното.Основното средство за проява на недобросъвестност в случая си остава симулацията на контакта,което ще рече измисляне на отговорите на задаваните въпроси и непознатата писменост.

Не е изключена такава възможност,но ние проконтролирахме истинността на подаваната ни информация около 42 пъти. Всичко,което ни беше подадено като текст,се потвърди.Колкото до задаваните от нас въпроси мога да кажа,че условно можем да ги разделим на 3 групи.Към първата група причислявам тези,които имаха пряко отношение към практическата ни работа под земята.Към втората група отнасям тези с любознателна насоченост и към третата група-нека да ги наречем-разни.Съдържанието на отговорите,които получавахме,беше различно.Тези,носещи информация за работата под земята, винаги бяха коректни и пълни.По тях се даваха и допълнителни разяснения.Към тези от втората група настроението биваше различно.То се движеше от бутафорията до пълната сериозност,но винаги имащо отношение към работата.Въпросите от третата група често пъти оставаха без отговор.Споделям убеждението си,че тази информация не може да бъде измислена от контактьорката,тъй като тя не познава нито обекта,нито неговата структура.И тя както и всички останали не бяхме го виждали и чухме за него за първи път няколко дена преди да започнем разработката.Всички познания за него придобивахме в хода на работата,но това без наличието и осъществяването на контакта не би било възможно.Значи все пак контактът.Без него не можем да си представим получаването на текстовете и писмеността по простата причина,че не могат да се намерят двама души, абсолютно непознати, които да са в състояние да измислят и изписват еднотипни знаци,при това излъчващи енергия.Изводът е много прост.Такъв контакт не може да бъде симулиран от човешки възможности.От всичко казано дотук се налага изводът,че данните,които ние изнасяме,са достоверни,явлението и обектът са напълно реални неща и трябва да бъдат приети като такива.

Тогава имат ли научна стойност явлението,обектът и текстовете?Този въпрос е риторичен.Както е известно,Науката е съвкупност от систематизирани знания в дадена област.Какво е положението при нас?При нас има факти и непозната писменост,за които няма не само систематизирани знания (поне у нас),но дори никакви.Добре знаем,че научният подход изисква задължително да бъде разобличена всякаква измама,при това със сериозни и неоспорими доказателства.Подходът,изразяващ се в липсата на интерес към фактите,нежеланието те да се изучат и систематизират обвиненията на участвуващите в събитията в опити за заблуждения, използуване на метода на отрицанието е НЕНАУЧЕН.Ето защо бих попитал:Има ли някой у нас,който да е изучавал академични дисциплини като: "Теория,практика и методи за осъществяване на космически контакти","Динамика на въздействие върху човешкия индивид от Космоса","Идентификация на земни индивиди от Космоса","Поведение на човека при осъществяване на възможни контакти с извънземни цивилизации","Способи за обмен на информации с извънземни форми на съществуване" и др.

Няма такива.Значи степента на подготовката на учените у нас не е в състояние да ги "отвори" към тези проблеми и е напълно естествена реакцията на някои от тях.Ясно е,че изискванията към хората,които трябва да се занимават с тази материя,трябва да включват освен висше образование и определена умствена нагласа към нестандартното мислене.Не е лошо поне според мен,изяснявайки си тези въпроси,науката да се допитва и до водещите писатели фантасти (такива има не малко и у нас),до църквата и не па последно място и до... обикновените хора.Има какво да се научи,та дори то да носи хипотетичен характер.

В заключение смятам,че преживяното от военния екип в продължение на 2 години на обект № 01,явлението,контактът,текстовете и писмеността,както и съпровождащите ни аномални явления в атмосферата,имат огромна научна стойност,а практиката,свързана с тях и бъдещите научни изследвания да се окажат от особена важност за оцеляването на цивилизацията ни.Личното ми мнение е,че "Феноменът "Царичина" е толкова уникален и важен,колкото Египетските пирамиди,Стоунхендж и др.

Царичина не е загадка.Тя е действаща реалност.Колкото по-сериозно се заемем с нейното изучаване,толкова по-добре за нас,а и за цялото човечество.

IYI



Добавете тази страница към любимата Ви социална мрежа, към любими, отметки....
 
Сходни статии
За сайта
© 2024 selenabg.com. Този сайт е притежание на Окултен Център Селена. Всички права запазени .