Банер
rus_drevnost.jpg

ОБУЧЕНИЕ АВС"Създай Себе си"

Банер

ВАЖНО!

Във връзка със зачестилите напоследък обаждания от хора, изгорели от "услугите" на измислени мошеници, представящи се за част от екипа на "Окултен Център Селена" уведомяваме най-учтиво, че екипът ни се състои от двама души Маг Селена и Маг Живин. Всяко друго позоваване на "Окултен Център Селена", на неговия Уебсайт, на авторските ни материали и регистрирани девизи и слогани е чист опит за измама и въвеждане в заблуждение на хората в беда с цел извличане на неправомерна печалба.

Екипът на "Окултен Център Селена"

Ексклузивно интервю, взето от Дейвид Уилкок - 2 част
Написано от Маг Селена   
Понеделник, 31 Октомври 2011 19:17
РЕЛИГИЯ И ФАШИЗЪМ

    Нека си спомним думата "религия". Етимологията на думата "религия" - religare на латински, което означава "привързвам се повторно." Към какво се привързвате отново? Към вързоп с дърва (fascio)? Но също така и на фашизма (fascism)



МОНОТЕИЗМА НЕ ТРЯБВА ДА СЕ ИЗПОЛЗВА ЗА МАСОВ КОНТРОЛ НАД СЪЗНАНИЕТО
над съзнанието,
    В своята най-лошата форма на монотеизъм, който, например, се практикуваше в Средновековието, се упражняваше изключителен контрол върху мислите на всеки човек. Не забравяйте, че през Средновековието, ако не вярвате в официалната католическа доктрина, убиват вас и вашето семейство или ви изтезават, докато не си признаете.
    Д.У.: Да. Имаше Инквизиция.
    Б.Ф.: Да, да...


СЕГА ДЕЙСТВАТ ПО-ХИТРО И ПРЕФИНЕНО, НО ВЪПРЕКИ ТОВА ГУБЯТ БИТКАТА

    Сега всичко е много по-сложно. Пет компании контролират всички основни англоезични медии, включително телевизия, вестници, радио и филмовите студия в Холивуд. Сега всичко е усложнено. Те се опитват да принудят всички да мислят еднакво, но все още губят битката. Историята от 11 септември е изпълнена с толкова пропуски и противоречия, че те губят голяма част от аудиторията с промити мозъци, включително и мен, защото ми промиваха мозъка на високо ниво.
    Д.У.: Така е.


ПЕНТАГОНЪТ ВЗРИВИ ПОДЗЕМНИТЕ БАЗИ, ЗА ДА СЕ БОРИ С ГЕНОЦИДА

    Б.Ф.: Във всеки случай, случи се така, че в рамките на Пентагона, разузнаването и др. се появи група хора, осъзнали безумния план на заговорниците. Те знаеха, че планът за унищожението на 90% от човечеството е погрешна. След това те взривиха подземните бази на елита,

които възнамеряваха да използват след отключване един ядрен холокост.

    Д.У.: ОК. Бих искал да се върнем към това, защото наистина заема централно място. Има един въпрос, който искам да задам, като обобщение на дискусията.


ЗАЩО ИМ ТРЯБВАШЕ НА ЗАГОВОРНИЦИТЕ ДА КРАДАТ ПАРИ?

    За какво са им парите? Ако те имат такава мощна инфраструктура, такива големи активи и политическа власт, защо просто да не вземат властта ... преместване на хора, преместване на оборудване? Защо те се нуждаят от пари? Защо ходят като наркомани, търсещи дозата си?
    Защо се обръщат към различни страни и се опитват да измъкнат от тях пари? Защо просто не отпечатат повече долари?
    Б.Ф.: Защото светът вече не приема техните долари. Имайте предвид, че на света има 800 американски военни бази. Ако не могат да плащат на своите момчета, те с маршова стъпка ще напуснат базите и с протегнати напред ръце ще молят за храна.
    Д.У.: Така е.


АЗИАТЦИТЕ ПРЕКРАТИХА ПОТОКА НА ПАРИ КЪМ УОЛ СТРИЙТ

    Б.Ф.: Изолираха ги от нефта и другите ресурси. Това е тяхната Ахилесова пета - контрола върху парите. Тяхната частна армия е на самофинансиране. Нямат собствено производство и доходи. Армията в САЩ зависи от финансирането на Wall Street. Ето защо заговорниците зависят от китайците и азиатците, които финансират Wall Street.


ВИЕ МОЖЕТЕ ОТНОВО ДА СТАНЕТЕ ДОБРИ

    Ето защо казах на момчетата в Пентагона: "Вие може да имате бъдеще като във филма "Starship Enterprise", изследването на космоса и други подобни. Просто работете заедно с нас. Няма да си режем главите. Нали нямате намерение да свършите като Съветския съюз -  един от бившите генерали, е принуден да кара такси в Лондон, за да се препитава. Можете отново да станете добри."
    Много от тях казаха: "Хей, аз мисля, че е добра идея. Искаме отново да бъдем герои. Ние не искаме да бъдем лоши. "


ПОТУЛЕНИТЕ ТЕХНОЛОГИИ "АНТИГРАВИТАЦИЯ" И "ЗВЕЗДНИ ВРАТИ"

    Д.У.: Вие казвате, че са скрили технология, която може да ни доведе по-близо до реалността във филма „Starship Enterprise”.
    (Порано в своя платен блог Фулфорд публикува няколко интригуващи елемента:
    Трета група, базирана на военно-разузнавателно  създаване, предлага петгодишен план за превръщането на Пентагона от типа „да претопим мечовете на палешници“.
    Тази група има потенциал да разработи повече от 6000 патенти, които все още са засекретени и класифицирани като "национална сигурност". Една от технологиите е Антигравитация. Това ще направи автомобилите остарели и ще превърне пътищата в градини.
    Претендират за контрол върху технология, която позволява създаване на портали към други измерения. Твърдят, (ние нямаме доказателства, но чухме за това от много достоверни свидетели), че много от така наречените подземни бази по целия свят - са в действителност такива портали. За щастие, ние може скоро да видим дали това е така. И ако това е вярно, последствията ще бъдат повече от зашеметяващи).


БЯХА ЗАСЕКРЕТЕНИ 5. 135 ИЗОБРЕТЕНИЯ
    
    Б.Ф.: Не знам за „Starship Enterprise”. Но, според Американската академия на науките, можем да потвърдим, че повече от 6000 патенти са потулени, заради така наречената "сигурност" или "обществената сигурност".
    (Тези данни се съдържат в новата ми книга „Изследване Полето на Източниците“. Федерацията на американските учени разкри, че до края на фискалната 2010 г. бяха пазени в тайна 5 135 патенти. Още едно по-шокиращо разкритие: Сега ние знаем, че всяка силова централа с КПД по-голямо от 70-80% в преобразуване на енергията, ще бъде автоматично засекретено).
    Разбира се, някои патенти трябва да бъдат класифицирани и засекретени. Например, ние не искаме да има в задния ни двор ядрено оръжие.

    Д.У.: Разбира се.

    Б.Ф.: Чувал съм, че повечето от патентите остават секретни, защото хората се държат като "кучета в ясли" , неадекватно. Те искат само елита да се възползва от тях. Те искат само елита да ги притежава.


МНОГО НЛО СА ФАЛШИФИКАТИ

Например, моето разбиране е такова: много от така наречените НЛО - са просто секретни въздушни кораби от земен произход, недостъпни за широката общественост.

Д.У.: Аз съм съгласен с това. Да.


ПОХИЩЕНИЯТА ОТ "ИЗВЪНЗЕМНИТЕ" МОГАТ ДА СЕ ОСЪЩЕСТВЯВАТ В РАМКИТЕ НА ПФЖ

(В книгата "Скритата истина" забраненото знание на д-р Стивън Григ от Проекта "Разкритие" разкрива изчерпателни доказателства на вътрешни информатори, че похищенията от НЛО се извършват в рамките на така наречените проекти за създаване на Програмирани Форми на Живот или ПФЖ, притежавани от заговорниците.

До началото на 1960-та година, до случая с Бетти и Барни Хилламзи, не е имало никакви съобщения за извънземни похищения. Изглежда, че именно тогава за първи път е била подобрена и  сложено началото на технологията на ПФЖ.


ВСИЧКИ КОНТАКТИ С ИЗВЪНЗЕМНИ ПРЕЗ 1950-та ГОДИНА СА БИЛИ С ПОЗИТИВНИ ИЗВЪНЗЕМНИ-ХОРА

През 1950-та година се появили много съобщения от хора, влезнали в пряк контакт с приятелски настроени извънземни-хора, които разказвали за бъдещето на Златния Век. Изглежда, това са били онези хора, които са се явявали в много древни цивилизации по целият свят, и които са въприемани за "богове" или "ангели". Много от контактите през 1950-та година са се осъществявали в САЩ и Канада. Те са събирани и изучавани от Уилберт Б. Смит - канадски държавен служител, имащ достъп до много тайни.

Отделна серия от позитивни контакти се еслучила в Италия и е била тема на телевизионния документален филм "Случай Дружба", в който ключов свидетел нарушил обета за мълчание и разказва
за придобития опит от тези събития.

(Много ценна информация за американско-канадските и италианските контакти могат да се намерят в моята статия за 1950-та година: "Извънземните-хора ни подготвят за "Златния Век" - видео и документи.)


ЗА БОРБАТА С ПОЗИТИВНИТЕ ИЗВЪНЗЕМНИ СА СЕ ИЗПОЛЗВАЛИ БИОЛОГИЧНИ РОБОТИ

Изглежда, че разработката и развитието на технологиите ПФЖ са пряк контра-удар на заговорниците против позитивните контакти от 1950-та година. Контакт на Гриър са потвърдили, че технологията ПЖФ била придобита от извънземните и включвала напреднали техники на клониране за създаването на "биологични роботи". Очевидно човешките зародиши се отглеждат в изкуствена среда и при отсъствие на натиск в утробата съхранява своите пропорции и външен вид, включителон големи очи, едра глава и тънко тяло, даже и на възрастните.


ПОЗИТИВНИТЕ ИЗВЪНЗЕМНИ НЯМАШЕ ДА СЕ ПОЯВЯТ ДО 2012 ГОДИНА

Съгласно показанията на "м-ра Х" от Проекта "Камелот", работещ като главен изпълнител в сферата на отбраната, в началото 1950-та год. позитивно настроените извънземни предали едно много важно послание на заговорниците.

Някои високо засекретени документи разкрили следното: до тогава, докато мнозинството от хората
и/или техните лидери не поканят специално извънземните, те не могат да се появат открито и публично, в масов мащаб, до края на 2012 год. На тях им се налага да съгласуват своята дейност с естествените цикли на Земята, които явно се управляват от мета-разум, съществуващ на планетарно, слънчево, галактическо и вселенско ниво, а именно със Полето на Източника.

(Пророчествата и трудовете на този цикъл и техните влияния върху човешката еволюция с безпрецедентна дълбочина се изследват в моята книга "Изследване на Полето на Източника".)


ПЖФ СА СЕ ИЗПОЛЗВАЛИ ЗА НАПЛАШВАНЕ НА ОБЩЕСТВЕНОСТТА И ПОДГОТОВКАТА НА "ИЗВЪНЗЕМНИЯ 11 СЕПТЕМВРИ"

Очевидно, конспираторите са имали намерението да се възползват от "извънземните похищения" за наплашване на обществеността за да се подготвят за сцената на мнимия "извънземен 11 септември". Мнимото нападение на извънземните интензивно се е обигравало в много филми - само през последно време са излезли 18 такива филми. Основните корпорации СМИ, които се владеят от заговорниците, демонстрират "извънзевно нахлуване" с пропагандни цели.


СЕГА ИЗВЪНЗЕМНИТЕ УСИЛЕНО СЪТРУДНИЧАТ ЗА СВЯЛАНЕТО НА ЗАГОВОРНИЦИТЕ

(Аз имам допълнителни източници на информация, за която Фулфорд е слушал много малко. А именно, очевидно, извънземните си сътрудничат с
международна група на съпротивлението за свалянето на заговорниците. Това било пълна изненада, доколкото заговорниците са смятали, че извънземните са длъжни да се подчинят на духовните закони, забраняващи им намесване при всякакви обстоятелства.

За удара и унищожаването на активите на заговорниците се използват много напреднали извънземни технологии. Много примери са дадени в серия от моите статии "Китайски Октомврийски Сюрприз". Съвместната кампания е започнала през окктомври, миналата година, пострадали са естествено много публични цели, всичките без нито една жертва. Това включва и разбиването на 50 ракети "Минитмен". При това висшите военни чинове официално са засвидетелствали, че над базата през цялото време и висял пурообразен кораб.)


ПОДЗЕМНИТЕ БАЗИ СЕ ЯВЯВАТ НАЙ-СЪЩЕСТВЕНИЯ УДАР

Но унищожаването на двете големи подземни съоръжения е много по-значимо, в сравнение с другите атаки, извършени през ноември и декември, 2010 год. Съгласно с вътрешните информатори, с които съм беседвал, предишните атаки, очевидно, помели от лицето на Земята много по-голяма от единствения кораб и оборудване, от които биха могли да се възползват заговорниците за фалшифициране на извънземно нашествие.

Но всичко винаги се е правило по малко, нещичко там, нещичко тук, и никога всичко наведнъж. Това е давало на заговорниците измамната надежда, че те все още имат шанс, дори когато тяхната инфраструктура е разрушена. Изглежда, че извънземните не са унищожили двата подземни града. Тяхното нападение би било много по-силно и по-страшно. Смятам, че Фулфорд е прав, в твърдението си, че "добрите момчета" от Пентагона са направили това сами за да спрат геноцида.


АКО ЗАГОВОРНИЦИТЕ БЪДАТ ПРОВАЛЕНИ, ПОХИЩЕНИЯТА ЩЕ СПРАТ

Тъй като заговорниците са отговорни за създаването и използването на ПФЖ, изглежда, че заплахата идва непосредствено от тях. Ето защо, веднага след като ние ще ги провалим, ще спрем и похищенията...както и укриването на НЛО.


ДА СЕ ВЪЗПОЛВАМЕ ОТ ТОВА, КОЕТО ИМА, ЗА ПРЕОБРАЗУВАНЕТО НА ПЛАНЕТАТА

Б.Ф.: Така, че нека безопасно да разработваме тези патенти, и ще настъпи такъв бум, на какъвто отдавна не сме били свидетели.

Д.У.: Правилно! Вместо да се създават производни финансови продукти, които на практика не съществуват, защо да не се развива инфраструктурата? Бих казал, че военно-промишления комплекс - е единствената структура на Земята, която притежава оборудване, заводи, инфраструктура и персонал да го осъществи.

Б.Ф.: Да! Точно така. Затова и по настоящем генералите са на наша страна. А тези, които не са на наша страна - са продажните политици на Вашингтон и публиката на "Уол Стрийт". Затова те биват все повече и повече изолирани.


ЗАЩО ТЕ ИСКАТ ДА ИЗБИЯТ ТОЛКОВА МНОГО ХОРА?

Д.У.: Поради някаква причина, така че тези врагове...Защо те смятат, че населението трябва да бъде намалено? Умът на обикновенния човек се отваря/отключва, той не може да разбере защо някой може да бъде толкова зъл. Какви са техните доводи/мотиви, как ги разбирате?


МАСОВАТА СМЪРТ - ТЯ Е "ДОБРА ЗА ОКОЛНАТА СРЕДА"

Б.Ф.: Те разсъждават така: "Вижте, ние разрушаваме околната среда. Планетата не е в състояние да
поддържа толкова много хора."


ГРАДИНАРИ, КУЛТИВИРАЩИ ЧОВЕШКАТА РАСА

Второ, тези харо считат себе си за висш елит. Те вярват в евгениката. Те казват, че прекалено много идиоти, твърде бързо се размножават. Безполезни уста. Единстевното, което те правят е да разрушават околната среда като не произвеждат в замяна на това нищо. Т еседят и гледат телевизия. На нас не ни трябват такива хора. Ние искаме да се премахнем слабите и безполезполезните и да запазим елита.

Ние искаме да засилим и подобрим генетичните качества на човешката раса, като изхвърлим боклука извън системата. Ние искаме да спасим околната среда и да създадем абсолютон нова екосистема. Тяхната философия е записана в Дорджийските скрижали. 500 000 милиона човека на Земята ще бъдат в хармония с околната среда. Такава е тяхната цел. Те я изразяват в екологически термини.


ДОРДЖИЙСКИТЕ СКРИЖАЛИ

НАЦИСТИТЕ СА БИЛИ ОБСЕБЕНИ ОТ ЕКОЛОГИЯТА

Хората може да са забравил, че нацистите са били великите "зелени", когато е ставало на дума за съхранението на природата, естествените паркове и всичко подобно. Те са били обсебени от екологията. В "Майн Кампф" Хитлер е писал, че иска да поробите не-белите хора, а след това да ги убие. Целта е налице. Това е същата група. Същите нацисти. Същите философи.

(Д.У.: Фулфорд не е споменал, че след Втората Световна война водещите немски учени са били транспортирани в рамките на Проекта "Кламер". Разчета се основава на факта, че ако САЩ не ги получат, те се се окажат в ръцете на Съветския Съюз, което ще е много зле. Добре регистриани факти са, че Прескот Буш, както и някои други, са едни от главните банкери и финасови посрединци на Хитлер. През 1930 година Буш и другите са се опитали да осъществят така наречения "Бизнес Заговор" - план за свалянето на американското конституционно правителство и установяване на фашистката система по примера на Хитлер и Мусолини.)


ТЕ ИСКАЛИ ДА БЪДАТ ДУНДУРКАНИ ОТ НЕМНОГОЧИСЛЕНО ПОРОБЕНО НАСЕЛЕНИЕ

И още супер елита казва: "Ей, ние сме особени. Ние сме умни. Ние сме - елита и сме длъжни да управляваме планетата като Богове-Царе. На нас ни е нужно дундуркане от 500 000 милиона роби, останалите не са ни нужни." Тук се включва и пълния контрол. Те не са в състояние да промиват мозъците и да контролират големи участъци от планетата. Те осъзнали, че не са в състояние да контролират толкова огромно число хора. Затова те си казали: "Дайте да ги убием, иначе ние ще изгубим конторла над планетата."


ЗАГОВОРНИЦИТЕ ИСКАТ ВИЕ ДА ЧУВСТВАТЕ БЕЗНАДЕЖНОСТ И ОБРЕЧЕНОСТ

Д.У.: Сега много хора, които четат за тези неща в Интернет, дори по голяма част от гостите в студиото, включително Джеф Ренс и Алекс Джоунс, смятат, че съществува едно невероятното усещане за безсилие. Вижда се как хората демонстрират спонтанна реакция, че цялото световно правителство, всички страни по света, както и всички хора са против тях.
 
Б.Ф.: Така биват използвани и превръщани в контролирана опозиця. Те се опитват да предизвикат безразличие към случващото се събитие. Да, всичко върви по реда си и вие нищо не можете да направите. Това е неизбежно. Само, че работата не е във всичкото това.

Д.У.: Не можете ли да обясните, защо работата не се свежда до всичкото това?


ТЕ КОНТРОЛИРАТ САМО СТРАНИТЕ НА ГОЛЯМАТА ПЕТОРКА (Г-5)...И НЕ МНОГО "МЮРЕТА"

Б.Ф.: Те контролират само страните на Г-5.

Д.У.: Кои по-точно са тези страни?

Б.Ф.: Италия, Франция. Англия, Германия и Съединените Щати.

Д.У.: Това ли е всичко? Вие твърдите, че те повече не контролират ВСИЧКИТЕ останали страни?

Б.Ф.: Ако погледнете тези страни, които са приели новото...Смятам, че може би те имат много много малко подчинени страни като Хондурас, Колумбия и подобни на тях.


БОЛШИНСТВОТО ОСТАНАЛИ СТРАНИ СА ЧАСТ ОТ АЛИАНСА

Б.Ф.: Ако погледнете Африканския Съюз, те имат своя валута, обезпечена от златото на Кадафи, и те не поддържат тази група. Или болшинството страни в Азия, Русия, Китай.

Д.У.: А какво ще кажете за европейските страни като Чехословакия, България и Румъния?

Б.Ф.: Всички те присъстваха на срещата. В края на август се състоя среща в Монако.


СРЕЩНАЛИ СА СЕ ПРЕДСТАВИТЕЛИ НА 57 СТРАНИ ЗА ДА ОБСЪДЯТ КАК ДА СВАЛЯТ ЗАГОВОРНИЦИТЕ

Швейцария поканила представители на 57 страни, за да обсъдят, как да отрежат финансово заговорниците и да обявят финансов бойкот на контрольорите от Г-5.

Д.У.: Това е невероятно изявление. Вие казвате, че 57 различни страни, включително някои източно-европейски страни...

Б.Ф.: Там е имало още и представители на Нидерландия и Канада.

Д.У.: Какво ще кажете за Южна Америка?

Б.Ф.: Да, разибра се...Оттогава се регистрирали повече от 80 страни.


ТОВА ЩЕ СТАНЕ ВСЕИЗВЕСТНО

Ние се придвижваме към този момент, когато всичко ще стане известно. Такива слуховесе носят из въздуха. Скоор за това ще заговорят в новините. Те не могат повече да скриват това.

Д.У.: Защо, дявол да го вземе, те вече не са направили това публично? Ако хората умират, ако тези момчета се опитват да фалшифицират извънземно нашествие - единственото, което ние слушаме, е това, че се опитват да фалшифицират извънземно нашествие на 11 септември - защо всичко все още не е станало публично?

Б.Ф.: Смятате ли, че не сме опитвали?


НАИСТИНА Е МНОГО ТРУДНО ДА СЕ ПРОБИЕ В ТРАДИЦИОННИТЕ СРЕДСТВА ЗА МАСОВА ИНФОРМАЦИ (СМИ)

Вижте, аз получих покана за представяне на моя книга на Берлинския панаир на книгата. Единадесет издателства искаха да я публикуват, включително 5 крупни. И впоследствие всичките до едно се отказаха под претекста, че техните ръководители им забранили да правят това нещо.

Д.У.: Ето това е...(В моя случай президентът на Dutton Books, филиал Penguin, се свърза направо с мен. Малко вероятно е, че някой ще види моята книга или нейното съдържание, ако тя не беше публикувана.)

Б.Ф.: Те разполагат с хора, които ходят и разказват на всички, че вече един път съм претърпял професионално фиаско и сега съм станал луд наркоман. Те конторлират СМИ. Вие трябва да помните това. Съществуват 5 компании, 5 корпорации, които контролират такива хора като Рупърт Мърдок, Редстоун и други такива подобни. Те са заели всички теле-студиа, всички вестнииц, всички радиостанции, киностудията в Холивуд. Вие ги знаете.


ТОВА НЕ Е ГЛОБАЛЕН ИКОНОМИЧИСКИ КОЛАПС

Д.У.: И така, ако тяхната икономика слиза надолу, след това те не нмогат да претендират, че има световна икономическа криза.

Б.Ф.: И това НЕ е глобален икономически колапс!


ИКОНОМИЧЕСКИЯТ РАСТЕЖ ВЪВ ВСИЧКИ СТРАНИ (С ИЗКЛЮЧЕНИЕ НА Г-5) Е 7%

И отново, ако погледнете публичната статистика, вие ще видите, че ако се изключат старните на Г-5 средния икономически растеж на севтовната икономика за миналата година е 7%.

Д.У.: Я каква била играта!

Б.Ф.: Хората се вдигат! Това не есветовна криза, това е криза на старните, които са контролирани от заговорниците.

Д.У.: И това са само Г-5. О, Боже, ама че работа!

Б.Ф.: Да! Искам да кажа, погледнете статистиката. Всичко е там. Всичко е зафиксирано публично. Трябва просто да отидете в правителствения сайт и да проверите.


ВСИЧКО Е ДОСТЪПНО В ПУБЛИЧНИТЕ ДОКУМЕНТИ

От това, което казвам, включително и плана да се избие 90% от световното население, няма нищо което да не е в публичните документи.

Ние имаме многочислени признания. Вернер фон Браун, който стои зад проектите "Аполон", казал на смъртния си одър, че те се канят да се възползват от мнима извъземна инвазия като оправдание за геноцида. Лудост, но всичко е доказуемо. Тези хора не мислят като нормалните хора. Мисля,  Дж. Едгар Хувър, който каза, че когато коспирацията е толкова голяма умовете на хората ще са вцепенени и ще изпадат в пълно отрицание. Във всеки случай, тези хора отиват към дъното. Получихме...


Д.У.: (прекъсва го) Сега вие казахте нещо много провокативно...


РАСКАЖЕТЕ ПОВЕЧЕ ЗА ТАЗИ ИНТЕРНАЦИОНАЛНА СРЕЩА

Вие казахте, че се е сътояла среща, аконе се лъжа, на представители от 57 страни, не е ли така?

Б.Ф.: Да.

Д.У.: И се е състояла в Монако?

Б.Ф.: Да. Тя се е състояла на борда на кораба, който излезнал в международни води. Според двама свидетели, сенатор Джей Рокфелер се опитал да се промъкне на кораба и да провали срещата, но бил физически прогонен.


ЗАГОВОРНИЦИТЕ ИЗПРАТИЛИ ЧЕРНИ ВЪРТОЛЕТИ, НО ТЕ ГИ ЗАСЕКЛИ

По верем на срещата над кораба се появили две черни въртолета, но били догонени от реактивни изтребители.


Д.У.: Това са били черните въртолети "Апачи" с оръжие на борда?

Б.Ф.: Не знам детайли. Аз просто чух, че това са били два въртолета, и са се опасявали, че те възнамеряват да използват някакъв вид елекро-магнитно
оръжие против кораба.

Д.У.: Ох, нещо подобно на скаларната технология. Да.

Б.Ф.: Знам, че са ги догонили два реактивни изтребителя.

Д.У.: Боже!

Б.Ф.: Два изтребителя от ВВС на САЩ.


ТЕ БИХА УБИЛИ ВСЕКИ  ОПИТВАЙКИ СЕ ДА ЗАПАЗЯТ КОНТРОЛА

Д.У.: Как мислите, какво би се случило, ако те бяха успели с въртолетите? Всички ли щяха да измрат?

Б.Ф.: Да, те биха убили всички представители, а после ще кажат: "Ей, това сем ние, и ако се опитате да тръгнете против нас, ние ще убием и вас." Точно това са и правили през времето на Втораат Световна Война


КАК БИ ИМ СЕ ОТДАЛО ДА СКРИЯТ УБИЙСТВО ОТ ТАКЪВ МАЩАБ?

Д.У.: Ако толкова много известни хора загинат наведнъж, нима това няма да стнае сериозен международен инцидент, койт овсепак ще изисква разследване?

Б.Ф.: Те са постъпвали така и по-рано. Титаник е бил умишлено потопен, за да се отърват от 600 старши финансисти, които са се противопоставили на завземането на Борда на Феделния резерв.

Д.У.: Боже!

Б.Ф.: Те биха скалъпили история за трагедията в Монако. И потребителите на студените напитки щяха да повярват на това. моля за извинение, нотова е точно така.


(Д.У.: Безспорно. Въртолетите са щели да кацнат и сле неутрализирането всички щяха да имитират взрив на кораба, после заговорниците ще обвинят в това терористите и щесе възползват от инцидента в опит за достижение на своите цели.)


СРЕЩАТА ПОТВЪРДИХА ТРИ РАЗЛИЧИНИ

Д.У.: Бен, вие бяхте ли лично на срещата?

Б.Ф. Не. Там беше мой близък колега. И информацията ми беше потвърдена от други двама човека, които са били там и нямат никакво отношение към моя колега.

ОПИТАЛИ ЛИ СА СЕ ПРЕДСТАВИТЕЛИ НА СТАРИЯ СВЕТОВЕН РЕД ДА ПРОНИКНАТ НА СРЕЩАТА?

д.у.: А какво ще кажете за хората на Тристранната комисия, групата на Билдербергите или Съвета по Международни отношения?

БФ: Те умишлено са изключени.

Д.У.: Всички до един, независимо от това кой кой е?

Б.Ф.: Всички. Ако те са били членове на тези групи, тяхното присъствие не се е позволявало.

Д.У.: Затова не са допуснали и Джей Рокфелер?

Б.Ф.: Да.


ПРОВАЛЪТ НА БИЛДЕРБЕРГ

Помните ли билдербегската среща, която се състоя през юни миналата година в Сент-Мориц, Швейцария? Очакваше се да продължи до вторник. Но им се наложи да се излетят спешно в неделя вечер под заплаха от арест от швейцарските власти.

Д.У.: Никога не съм чувал за това.

Б.Ф.: Да, така беше!


ЧЛЕН НА ШВЕЙЦАРСКИЯ ПАРЛАМЕНТ Е ПРЕБИТ И ВИКА ПОЛИЦИЯТА

Случва се следното: швейцарски законодател се опитва да влезе на срещата и го пребиват. Той се обръща към швейцарското правителство и казва: "Аз съм член на парламента на Швейцария, намирам се в собствената си страна, а те ме пребиват и изхвърлят вън. Това е незаконно." Правителството отговаря: "Ще ги арестуваме." На участниците в срещата се наложило да опаковат спешно куфарите си и да излетят в неделя вечер, за да не бъдат арестувани в понеделник.

Д.У.: Изглежда по-скоро е трябвало да пратят военизиран екип да се заеме с разчистването.

Б.Ф.: Да, полицейските власти.

Д.У.: Точно.

Б.Ф.: Виждате ли? Билдерберговците са избягали с подвити опашки.

Д.У.: Невероятно!

Б.Ф.: И то пред очите на всички.


КАК ТЕЗИ 80 СТРАНИ МОГАТ ДА РАЗГРОМЯТ ЗАГОВОРНИЦИТЕ?

Д.У: И така вие казахте, че срещата в Монако се е състояла на кораб. И че на нея са присъствали представители на 57 страни. После споменахте, че към настоящия момент договорът е подписан от 80 страни. Бихте ли обяснили защо това е така важно. Какво са обсъждали участниците на тази среща? Как възнамеряват да осъществят плановете си, при положение че тези структури - петте корпорации - контролират световните средства за масова информация. Нека поговорим по този въпрос още малко.

АКО НЯМАТ ВЪЗМОЖНОСТ ДА ПЛАТЯТ НА "НАЕМНИЦИ", ТЕ СА СВЪРШЕНИ

Б.Ф.: Вижте, те не контролират световните пари. Ако нямат възможност да платят на "наемници", те са свършени.


ПАТРИОТИТЕ В ПЕНТАГОНА ЩЕ ЗАВЛАДЕЯТ СРЕДСТВАТА ЗА МАСОВА ИНФОРМАЦИЯ НА ЗАГОВОРНИЦИТЕ

Смятам, че в някакъв момент Пентагонът вероятно ще изпрати хора в ръководните централи на телевизиите в САЩ. Скоро на екраните ще видите нови лица и ще чуете съвсем друга история.

Д.У.: Това също е доста смело изявление.

НИМА ПЕНТАГОНЪТ НЕ СЕ ЯВЯВА ЧАСТ ОТ ПРОБЛЕМА?

Каква е ситуацията в Пентагона с оглед на срещата на представители на 57-те отделни страни? Нима всички в Пентагона не са част от Билдербергите/Тристранната Комисия?

Б.Ф.: Не. Представители на Пентагона взеха участие в срещата в Монако. А Билдерберг/Тристранната Комисия не.


ГОЛЯМА ЧАСТ ОТ ПЕНТАГОНА ПОДДЪРЖА АЛИАНСА

Д.У.: Какъв процент от Пентагона е на страната на Алианса?

Б.Ф.: Чувал съм, че на борда не са само някои от генералите като Петреус. Доколкото съм чувал, по-голяма част от членовете на Обединения комитет на началник щабовете са на страната на тази група.

Д.У.: А как стоят нещата на по-ниските равнища в йерархията? Войниците?

Б.Ф.: На всички от по-ниските равнища им е дошло до гуша. Те поддържат Рон Пол и знаят, че има нещо което съвсем не е наред.

(Д.У.: Моите собствени вътрешни източници са ми споделяли, че сред военните се води интензивна борба между тези, които са готови да арестуват, задържат и убиват американски граждани и другите, които отказват да го правят. Като изхождам от онова, което съм чувал, мнозинството отказват да изпълняват такива планове, грубо казано 70-80% от тях. Никой не може да победи при такъв превес на силите.)


АМЕРИКАНСКИЯТ НАРОД Е ГОТОВ ЗА РЕВОЛЮЦИОННА ПРОМЯНА

Резултатите от допитвания до общественното мнение в САЩ показват, че 87% от американците не вярват на Вашингтон. Този факт би трябвало за говори за настоящото разположение на духа в Америка. Общественността заявява: “Вече не искаме тези отрепки на власт”. Хората са гневни, но не са много наясно на кого точно са гневни. Така, според мен, мислят повечето американци. Те знаят, че има нещо сбъркано. Те знаят, че то е свързано с Уолстрийт и Вашингтон. Не са запознати с подробностите, но искат някой да се захване и да направи нещо. Точно това и ще стане. Заговорниците ще отидат в затвора.


ЛИДЕРИ НА ЗАГОВОРНИЦИТЕ СА “НЕОКОНСЕРВАТОРИТЕ”

И мога да ви назова някои от лидерите. хора като Хенри Кисинджър, Джордж Буш Старши, Джордж Буш Младши, Доналд Ръмсфийлд, Пол Ворковиц и Тони Блеър. Известно ви е кои са.

Д.У.: Неоконсерваторите и техните подгласници.

Б.Ф.: Неоконсерватори е етикетът, с който ги обозначавате. Това е групичката, замислила ненормалния план през XXI век да сложи ръка върху целия нефт на земята и така да контролира света. Знаем кои са те. Когато дръпнете завесата, все едно сте в "Магьосника от Оз". Дръпвате завесата и виждате малко старче, седнало на пулта за управление. Именно това се случи, когато аз опитах…


МНОГО ОТ ИНФОРМАЦИОННИТЕ МРЕЖИ НЕ ИЗГЛЕЖДАТ КАТО РУПОРИ НА НЕОКОНСЕРВАТОРИТЕ

Д.У.: (прекъсва го) И така. Смятам че мнозинството от хората би признало, Фокс Нюз и Нюз Корпорейшън са подставени мрежи на тези момчета. Но, всъщност,… вие твърдите че по-голямата част от средствата за масова информация в Америка се контролира точно от тях? Тогава защо не всички медии звучат като Фокс?


НИКОЙ И НИКОГА НЕ КАЗВА ИСТИНАТА ЗА 9/11 СЕПТЕМВРИ

Б.Ф.: Колко от основните мрежи или холивудси киностудии разказаха истината за 11 септември?

Д.У.: Добре казано.

Б.Ф.: Просто се запитайте. И тогава ще успеете да разберете.

Д.У.: Значи бихте искали да кажете…

Б.Ф.: (прекъсва го) Ето какво ще кажа. (Неотдавна Хенри Макоу обнародва ново взривяващо свидетелство на холивудски вътрешен източник, който обяснява, че всички филми се проверяват и одобряват от заговорниците преди излъчването в ефир, за се уверят, че се придържат към установената пропагандна линия.)

Д.У.: Тоест, искате да кажете…

Б.Ф.: (прекъсва го) Трябва да тръгвам, но в заключение ще кажа следното.


ЗНАЕМ ТОЧНО КОЙ Е ПОХАРЧИЛ ПАРИТЕ

Открихме така неречените Глобални Заемни Сметки. Те са нещо като ключ за дешифриране, който разкрива кой е използвал световните пари след края на Втората световна война. И по каква причина. Там има списък с имена. Например кой е финансирал войната във Виетнам и защо. И всички от този род. Сега ние притежаваме тези документи.


ПОЯВЯВАТ СЕ ВСЕ ПОВЕЧЕ РАЗОБЛИЧИТЕЛИ

Разполагаме с хора, напускащи редовете на заговорниците като плъхове бягащи от потъващ кораб. Имаме хора от Кой кой е (Who’s Who), които идват при нас с информация.
 

ТОВА МОЖЕ ДА Е СЪБИТИЕТО НА НА 21 ВЕК

Когато се случи, според мен, това ще е със сигурност най-значимото събитие поне от Втората Световна Война насам. А може би, и най-значимото събитие от две хиляди години. На прага сме да видим нещо… древни заговорници, които са контролирали човечеството посредством убийства, пропаганда и подкупи, вероятно, хиляди години. Явно вече идва краят им. Това ще бъде нещо, което още не се е случвало в историята на нашата планета. Ще е невероятно… на практика говорим за края на тиранията във вавилонски стил.

Д.У.: Охо!

Б.Ф.: Именно дотам ще се стигне.


ВАТИКАНЪТ И ЛОЖАТА П2 ПРЕТЕНДИРАТ ЗА ТАЕН КОНТРОЛ ОЩЕ ПО ВРЕМЕТО НА ЮЛИЙ ЦЕЗАР

Масонската ложа П2 и Ватиканът заявяват, че са контролирали тайни от времто на Юлий Цезар.

Д.У.: Охо! (С други думи, по същество Римската Империя никога не е преставала да съществува, просто е станала по-прикрита и потайна в упражняването на властта си.)

Б.Ф.: Ходих в Италия. Срещнах се с тях, и се опитаха да ме отровят. Явно не смятаха, че ще се измъкна от Италия жив с информацията, която ми дадоха, но аз го направих.

(Преди време Фулфорд беше разкрил, че въпросните хора му разказали за 25.920-годишния цикъл в прецесията на равноденствията. Те наследили пророчество, че след завършването на настоящия цикъл и неговото влияние ще се възцари Златен Век, започващ в края на 2012 година. Те много грешат за това как ще се изпълни пророчеството, което разглеждам в новата си книга. Но те винаги са гледали на тези неща като на разписание - оттам и тяхната припряност.

Тук Фулфорд не споменава, че както групировката Рокфелер, и групировката Ротшилд са били принудени да отстъпят и да предадат контрола на Алианса на 80-те държави. Ето защо на срещата в Монако отсътстват представители на Билдерберг/Тристранната Комисия. Някои вътрешни източници разкриват, че двете групировки разработват условия за предаването на най-високо равнище, и че за тях е непоносим самия процес – непоносим за техните противопоставящи се и наранени его.)


Ексклузивно интервю на Дейвид Уилкок с Бенджамин Фулфорд;
Авторски превод: Н.Т.Н.Селена-Суварна Вишудха,
Лъчезар Живин
(следва)


Добавете тази страница към любимата Ви социална мрежа, към любими, отметки....
 
Сходни статии
За сайта
© 2024 selenabg.com. Този сайт е притежание на Окултен Център Селена. Всички права запазени .