Банер
360089-e1328879401623.jpg

ОБУЧЕНИЕ АВС"Създай Себе си"

Банер

ВАЖНО!

Във връзка със зачестилите напоследък обаждания от хора, изгорели от "услугите" на измислени мошеници, представящи се за част от екипа на "Окултен Център Селена" уведомяваме най-учтиво, че екипът ни се състои от двама души Маг Селена и Маг Живин. Всяко друго позоваване на "Окултен Център Селена", на неговия Уебсайт, на авторските ни материали и регистрирани девизи и слогани е чист опит за измама и въвеждане в заблуждение на хората в беда с цел извличане на неправомерна печалба.

Екипът на "Окултен Център Селена"

ИМА ЛИ ЕМОЦИОНАЛНА ИЗНЕВЯРА?!
Написано от Маг Селена   
Четвъртък, 12 Юли 2007 00:00
Емоционалната изневяра е поне толкова, дори може би повече, разрушителна за брака ви. Призната или скрита изневяра: въпрос на характер
Всички знаем, че изневярата – сексът, извън брака, е един от най-неприятните моменти за един брак, и тотално опустошение за един от партньорите. Но не е задължително да се хвърлите във физически контакт с някой друг, за да бъдете нечестни към партньора си.

Емоционалната изневяра е поне толкова, дори може би повече, разрушителна за брака ви. Флиртът с колегите, изпращенето на забавни картички до противоположния пол, или оригиналниченето пред мъжка компания.

Сигурно не искате да чуете точно това, но да престанете да се държите по този начин е най-важното нещо, което можете да направите за брака си. Защото не става въпрос за това, докъде може да стигне, до къде вече се е стигнало - далече от брака ви. Спомнете си за това, което сте искали от брака си, и започнете да се замисляте за голямата отговорност към семейството.

С какво може да навреди едно обикновено приятелство между един мъж, който е женен и друга жена, или омъжена жена, която поддържа приятелство с друг мъж? Разбира се, не всяко такова подобно приятелство ще доведе до афера. Въпросът е, че забравяме за емоционалната травма, която нанасяме върху брака си, защото използваме толкова енергия за различни отношения, а не правим достатъчно един за друг. Защото бракът е отдаване емоционално и физически на човек от противоположния пол, и то само на него.

Чудите се дали вие не спадате към изневеряващите емоционално? Проверете това:

Когато чуете забавен виц или интересна клюка, първо на колегите си ли я казвате? Когато се приберете вкъщи сте толкова изтощена от разговорите с колегите, че не ви се иска да споделите нищо забавно с вашия съпруг?

Коментирате ли всичките си проблеми, свързани с работата си единствено и само с колегите си и не споделяте нищо, свързано с работата си с вашия съпруг?

Излизате ли след работа сама с колеги или с други мъже, само да се разтоварите?

Обичате ли безобидния флирт с някой от противоположния пол на коктейл или парти?

Вярвате ли, че обвързвайки се емоционално с друг мъж, всъщност така помагате на брака си? Вярвате ли, че това ви помага да се опознаете по-добре един друг и внася повече живот във връзката ви?

Прекарвате ли повече време в купуването на тония подарък за ваш колега, отколкото за собствения ви съпруг?

Споделяте ли интимни моменти от вашия сексуален живот с други мъже?

Ако правите някои от тези неща, то значи вие сте емоционално некоректни с вашия съпруг. Имате толкова много енергия! Ако я оплзотворявате само за колеги и приятели и се прибирате вкъщи емоционално изтощени, без желание за разговор със съпруга ви, то се замислете се много сериозно!

Вероятно клатите глава и не се съгласявате, защото трябва едва ли не да останеш без приятели, за да имаш съпруг. Не, разбира се, можете да имате приятели и да имате съпруг пълноценно, но се замислете, какво точно е изневярата, дали само физическото отдаване или пък и емоционалното отдаване на някой друг?


Добавете тази страница към любимата Ви социална мрежа, към любими, отметки....
 
Сходни статии
За сайта
© 2024 selenabg.com. Този сайт е притежание на Окултен Център Селена. Всички права запазени .