Банер
ОЧАКВАНЕ - ОЛГА И СИНЪТ Й.jpg

ОБУЧЕНИЕ АВС"Създай Себе си"

Банер

ВАЖНО!

Във връзка със зачестилите напоследък обаждания от хора, изгорели от "услугите" на измислени мошеници, представящи се за част от екипа на "Окултен Център Селена" уведомяваме най-учтиво, че екипът ни се състои от двама души Маг Селена и Маг Живин. Всяко друго позоваване на "Окултен Център Селена", на неговия Уебсайт, на авторските ни материали и регистрирани девизи и слогани е чист опит за измама и въвеждане в заблуждение на хората в беда с цел извличане на неправомерна печалба.

Екипът на "Окултен Център Селена"

"Забранени технологии" I
Написано от Ивайло Иванов-IYI   
Събота, 01 Септември 2007 00:00
При почти пълното отсъствие на информация по-дадената тема си позволяваме да направим компилация от намиращите се на наше разположение материали събирани от руско езичните и англосаксонските сайтове в интернет.
Active Image
Изказваме благодарност на всички собственици на сайтове за информацията,която сме използвали по дадената тема и едновременно с това се извиняваме,че нямаме възможност да укажем непосредствените източници.
Информацията е събирана в течение на по-вече от година и материала се е съхранил като чиста информация,без указани източници.
Като кратко встъпление към показваната информация можем да кажем следното:
В Швейцария,в християнската община-кооператив,"Methernita", ъздадена през средата на миналия век е бил изобретен генератор за енергия,неизползващ никакви (видими-IYI) външни източници,но доставящ електричество в продължение на по-вече от 30 (!) години в количества достатъчни за задоволяване на цялата община,включително и намиращите се там производствените работилници.
В това,че тази машина съществува при това в като физическо тяло(в реално изпълнение) няма никакво съмнение,както не възниква и съмнение,че за проверката на съществуването и работата на самата машина.
На място са пристигали много световно известни специалисти,включително и професор Стефан Маринов,известен със своите търсения в областта на нетрадиционните източници на енергия и заемащ доста висок пост в академичен институт.
Разполагаме с отчетите на 12 учени пристигали през различни времена в общината за проверка работоспособността на „Тестатика”.

Не считаме за необходимо да публикуваме тези отчети тук,защото те се свеждат до тезата,че „машината работи, но ние не разбираме по-какъв начин”.От наша гледна точка проверката на истината за машината,утвърждаваща че общината използва електроенергия,получена CAMO от „Тестатика”(включително и за собствените производствени цехове),може да бъде направена по абсолютно ненаучен и много прост начин.

За целта е достатъчно да се направи запитване в електрическата компания,снабдяваща дадения регион,за размера на наличните сметки за електроенергия на общината Methernita.По размера на сумата съвсем точно може да се направи извода за достоверността на изказаните от автора на изобретението твърдения.
Проблема се задълбочава и от факта,че участниците в този кооператив по силата на своите религиозни убеждения са против разпространяването на това изобретение.
Впрочем може и не това да е истинската причина...

Швейцарската електростатична машина на Пол Бауман.

В духовната общност "Methernita",Линден в Швейцария,от 1980-те години работи устройство,генериращо 220 Волта достатъчни за битовите нужди на селището.Сумарната мощност на системата осигурява повече от 750 КВт електроенергия(!).
Изобретателят е нарекъл своето устройство "Swiss M-L converter,Thesta-Distatica" и заявил,че е получил описанието на конструкцията и принципите на работа по време на медитация.От техническа гледна точка,устройството представлява модернизиран електростатичен генератор на Вимшурст,дисковете на който са способни да се въртят постоянно за сметка на силите на електростатичното взаимодействие.В конструкцията също са включени постоянни магнити.
Машина с диаметър на дисковете 20 см произвежда около 200 Вт мощност.Голямата машина има дискове с диаметър 2 м и произвежда около 30 КВт. Детайлно описание на конструкцията може да бъде получено от Ted Bart, Haltenstarsse 5A, 8912 Obfelden, Switzerland или от Швейцарската Асоциация за Свободна Енергия.
Развива се и се продава от групата изследователи "Methernita " CH 3517, Linden, Switzerland. В основата лежи електростатичния генератор на Вимшурст,който използва стоманени или алуминиеви сегменти.Забелязано е,че при използване на постоянни подковообразни магнити в съвременната версия на конвертора,Е.Д.С. значително се увеличава.Специалният диоден модул и лайденовите стъкленици осигуряват регулиране на честотата за сметка на резонанса,тъй като те са свързани с бобините и подковообразните магнити
Active Image
http://members.aol.com/methernita/methernitha.html
http://www.methernitha.com/English/english.htm

Коментар на Фролов А.В:
"При правилно разполагане на четките,снемащи високото напрежение от пластините,дисковете се отблъскват от тях.По принцип,електростатичната машина на Вимшурст е обратима,т.е. създава висока потенциална разлика върху четките за сметка на разпределение на зарядите при триене,а при подаване на напрежение върху тях тя се върти тъй като сегментите се отблъскват от четките.
По този начин зареждайки своите кондензатори, машината поддържа своето въртене.Това е една много ефективна версия на преобразователя,позволяваща да се проектира и построи генератор с мощност стотици киловати.
Единствената трудност предизвиква необходимостта от понижаване на (по-вече от 100 Киловолта) напрежение до 220 Волта."


Няколко снимки на генератора в едър план.
Източника на снимките не е указан.

Active Image
Active Image
Вид отстрани

Active Image
Снимка на генератора,който се намира в производствените цехове на общината и захранва няколко струга

Active Image

Active Image

Active Image

Варианти на работния образец, автора е неизвестен


Active Image
Изрезка от вестник на който е изобразен същия генератор, но в изпитателен режим.Мощността на генератора - 30 КВ, диаметъра на дисковете 2 м:

В заключение можем да кажем следното:
Общината използва този генератор съдейки по-изказванията в техния сайт от около 80-те години.

Отчитайки абсолютната заинтересованост на най-широката общественост от безплатната енергия, съвършено непонятно е че за 25 години експлоатация на подобен генератор информацията за него и до ден днешен се намира под „похлупак”
Закономерен въпрос - И защо?
Защо до ден днешен този генератор не стои във всеки дом и всеки цех?
Как се прикрива потока от информация за подобно изобретение?
И по-какъв начин това се осъществява?

Active Image
Снимка на Стефан Маринов (загинал при загадъчни обстоятелства) с образци на построените от него два 300 ватови работни модели на генератора Тестатика.

Според някои непроверени данни при гласуване в общността на предложението ”за предоставяне технологията на машината „Тестатика” на всички заинтересувани по света”, единственият глас „Да” е бил на професор Стефан Маринов.

Тук се намират линкове на MPEG - файлове, които дават възможност да се види генератора в действие. За да гледате видеото е необходимо след изтегленето на файла с разширение .zip да го преименувате на .mpeg.
Повече информация по въпроса може да намерите на следните линкове:
http://members.aol.com/methernita/methernitha.html
http://www.methernitha.com/English/english.htm
http:/www.hcrs.at/
http://www.testatika.com



Добавете тази страница към любимата Ви социална мрежа, към любими, отметки....
 
Сходни статии
За сайта
© 2024 selenabg.com. Този сайт е притежание на Окултен Център Селена. Всички права запазени .