Банер
Белбог.jpg

ОБУЧЕНИЕ АВС"Създай Себе си"

Банер

ВАЖНО!

Във връзка със зачестилите напоследък обаждания от хора, изгорели от "услугите" на измислени мошеници, представящи се за част от екипа на "Окултен Център Селена" уведомяваме най-учтиво, че екипът ни се състои от двама души Маг Селена и Маг Живин. Всяко друго позоваване на "Окултен Център Селена", на неговия Уебсайт, на авторските ни материали и регистрирани девизи и слогани е чист опит за измама и въвеждане в заблуждение на хората в беда с цел извличане на неправомерна печалба.

Екипът на "Окултен Център Селена"

ФАТАЛНИТЕ ЧИСЛА
Написано от Маг Селена   
Четвъртък, 13 Септември 2007 00:00
По мнение на специалистите в областта на символиката и нумерологията седморката символизира завършването на нещо.

“Числата правят света” - е казал древногръцкият философ и математик Питагор. Той и неговите последователи вярвали в мистичния живот, за тях числата носели на хората добро и зло, щастие и нещастие.

СЕДМОРКАТА СИМВОЛИЗИРА ИЗПЪЛНЕНА МИСИЯ
На 7 септември 1996 година в Лас Вегас в престрелка бил смъртно ранен Тупак Шакур - музикант и актьор. След шест дни той умрял, без да дойде в съзнание.
Числото 7 съпътствало Тупак през целия му живот - от неговото раждане на дата 16 юни (1+6 = 7) до момента на раняването. Той живял 25 години (2+5 = 7). Времето на смъртта му било в 4 часа и 3 минути (4+3=7). Числото 7 фигурира и в един от неговите клипове. Групата му се състояла от 7 музиканти. Той издал 7 албума.

По мнение на специалистите в областта на символиката и нумерологията седморката символизира завършването на нещо. Толкова много седморки в живота на Тупак Шакур говорят за това, че той изпълнил своята мисия на този свят.

Цифрата 7 също така е свързана с най-значителните събития, случили се в семейството на алтайския губернатор Михаил Евдокиев до момента, в който той загинал в автомобилна катастрофа. А тази трагедия се случила на 7 август 2005 година. Той самият бил роден през 1957 година. Имал седем деца. Номерът на колата на дъщеря му бил Т 777 КТ - цели три седморки. А той си отишъл от живота на 47 години. Но никой не се наема да твърди, че този човек е изпълнил мисията си на Земята.

ЕДИНАЙСЕТ Е ЧИСЛОТО НА “ВЪЗМЕЗДИЕ НА СИСТЕМАТА”
След терористичния акт в САЩ някои индийски нумеролози обявили числото 11 за фатално. На 11 септември бил 254-ият ден от 2001 година. Ако се съберат трите цифри, се получава 11. А до края на годината оставали 111 дни. Самолетът, който първи се врязал в Световния търговски център, изпълнявал рейс номер 11. На борда му се намирали 92 пътници (9+2=11). Във втория самолет имало 65 души (6+5=11). През този трагичен ден в САЩ били прихванати общо 11 самолета. Остров Манхатън, където се намирали кулите-близнаци, бил открит на 11 септември. И самите кули, като ги погледне човек, стояха изправени като това число - 11.

На 11 септември е рожденият ден на Тимъти Маквей, взривил през 1995 година сгради в Оклахома Сити, в резултат на което загинали 168 души, в това число 19 деца. А буквално три месеца преди терористичния акт - на 11 юни същата година, Маквей бил екзекутиран.
И още едно съвпадение с чудовищните терористични актове, случили се буквално година след тях. При разиграла се лотария в щата Ню Йорк била изтеглена комбинацията 9-1-1. Това било възприето от много хора със суеверие и дори ужас, защото разчели тази комбинация като “11 септември”.

Нумеролозите определят числото 11 като “енергиен и етичен шок”, като “възмездие на системата” и “преход на по-висше ниво чрез самопожертвувание”. А някои го сравняват с така популярното 13-о число, наричано още “Дяволската дузина”.

ДЯВОЛСКАТА ДУЗИНА
Страхът от числото 13 е толкова разпространен, че тази тема заслужава специален разговор. Но тук ние ще разкажем как това число е повлияло на живота на Рихард Вагнер.

Той се родил през 1813 година (сборът от цифрите прави 13). На 13 октомври 1824 година младият Рихард слушал операта “Фрейшютц” от обожавания от него композитор Вебер и точно тя го заставила да се посвети на своята музикална кариера.

На 13 септември 1837 година в градския театър Вагнер встъпил в ролята на диригент.
На 13 април 1844 година завършил партитурата на най-добрата си опера.

Изпълнението й на 13 март 1861 година в Париж предизвикало много голям скандал.
Затова пък втората постановка на същата опера, представена на 13 май 1865 година, донесла на композитора голям успех.

На 13 януари 1883 година, когато Вагнер се намирал във Венеция, бил посетен от великия унгарски композитор и пианист Ференц Лист. Буквално след месец, на 13 февруари, Вагнер умрял от сърдечен пристъп.

Годината на смъртта била 1883.
През своя живот Рихард Вагнер създал 13 опери. Написани на немски, името и фамилията му съдържат 13 букви.

14 БИЛО ЧИСЛОТО НА НАПОЛЕОН
Това число носело само успехи на Наполеон Бонапарт. На 14 април 1796 година той завзел град Диего. На 14 юни 1808 година разбил австрийците и завзел Северна Италия. На 14 октомври 1806 година разгромил прусаците. На 14 юни 1807 година удържал победа над руските войски в Източна Прусия. На 14 октомври 1809 година за втори път разбил австрийската армия, а на 14 септември 1812 година стъпил в Москва.

В интерес на истината, числото 14 било свързано и с една голяма неприятност в живота на Наполеон Бонапарт. През 1814 година (сумата от цифрите е 14) антифренската коалиция в Париж принудила император Наполеон Бонапарт да се откаже от престола си.

ЛЮБОПИТНИ ФАКТИ, СВЪРЗАНИ С ЧИСЛОТО 99
През 1999 година британският вестник “Дейли мейл” публикувал любопитни факти, свързани с числото 99.
В Исляма Аллах имал 99 свещени имена.

През 1443 година корейският крал Седжин въвел числовата система, в която било възможно да се брои само до 99.
Първата световна война се разразила 99 години след битката при Ватерло.

По време на Първата световна война германският флот се състоял от 99 кораба.
В хода на Втората световна война 99 английски кораба били потопени от немски торпедни катери.

В математиката наричат числото 99 “числото на Карпекар”. Ако повдигнем 99 на квадрат, получаваме 9801. Ако го разбием на две части - 98 и 01, и ги съберем, се получава 99. Другото число на Карпекар е 297, но в интерес на истината, числата на Карпекар нямат никакво практическо приложение.

САТАНИНСКОТО ЧИСЛО. ЧИСЛОТО НА ЗВЯРА - 666
В “Откровенията на Йоан Богослов” 666 е наречено “числото на звяра”, като под “звяра” следва да се разбира Антихристът. Затова числото 666 се смята за сатанинско, дяволско число.
Действително ли в това число е скрита заплаха за човек, който по някакъв начин се сблъсква с него в една или друга ситуация? В живота има доста примери, които потвърждават, че тези страхове не са безпочвени. Ще ви посочим два такива примера, касаещи номера на автомобили.

В живота на 55-годишния Бари Куртни, жител на австралийския град Аделаида, известно време всичко вървяло нормално - любяща жена, двама пораснали синове, престижна работа в банка. Нещастията го застигнали, след като се сдобил евтино с “Фолксваген” в прилично състояние, но с номер KFP-666. Само след два дни ограбили гаража му, откраднали му инструменти и части за 3 хиляди долара. А седмица след това, по време на първото си качване в новия автомобил, жената на Куртни умряла по пътя от инсулт. Още не дошъл на себе си от мъка, Бари станал свидетел на пожар в собствения си дом - щетите били почти за 50 хиляди долара.

Скоро след това си счупил крака, а след месец ослепял с едното око. Един познат на нещастника, вярващ в магията на числата, го посъветвал да смени номера на колата си. Куртни последвал съвета му. И колкото и невероятно да ви изглежда, нещастията вече не се сипели върху него.

Вторият случай. Е 666 СС - такъв бил номерът на линейка от “Бърза помощ”, с която една болница в Москва се сдобила през 2002 година. Тя била предоставена за управление на един от най-възрастните шофьори Сергей Сергеевич Димитров. На колата “не й провървяло”, все била за ремонт. Но това още не било всичко. Започнали да се случват и мистични недоразумения. Лекарите, ползващи точно тази линейка за посещение при болни, изведнъж започвали да се чувстват много зле. Много болни, виждайки трите шестици, се отказвали да влизат в линейката. Когато и лекарите, и фелдшерите се уморили от проблеми с тази линейка, шефовете на болницата се отказали от нея. Но за горкия шофьор вече било късно - заболели го краката, а съвсем скоро здравето му така се влошило, че се наложило да излезе в пенсия.

 

от в-к "Врачка"



Добавете тази страница към любимата Ви социална мрежа, към любими, отметки....
 
Сходни статии
За сайта
© 2024 selenabg.com. Този сайт е притежание на Окултен Център Селена. Всички права запазени .