Банер
08_Iskushenie.jpg

ОБУЧЕНИЕ АВС"Създай Себе си"

Банер

ВАЖНО!

Във връзка със зачестилите напоследък обаждания от хора, изгорели от "услугите" на измислени мошеници, представящи се за част от екипа на "Окултен Център Селена" уведомяваме най-учтиво, че екипът ни се състои от двама души Маг Селена и Маг Живин. Всяко друго позоваване на "Окултен Център Селена", на неговия Уебсайт, на авторските ни материали и регистрирани девизи и слогани е чист опит за измама и въвеждане в заблуждение на хората в беда с цел извличане на неправомерна печалба.

Екипът на "Окултен Център Селена"

ИНТЕРВЮ С МАГ СЕЛЕНА

...Аз не съм дошла на този свят, за да се състезавам с когото и да било...

Селена ра­боти безпогрешно в областта на ясновидството, нумерологията, здравната диагностика, кармичната психология и кармичния анализ, където е неоспорим авторитет. Прави и аурична диагностика, както и диагностика на самите чакри, освен това анализира чрез физиогномика, графология, цветотерапия и литотерапия.

Селена безпроблемно се връща назад във времето, където може да види предишните прераждания на човека. Тя безпогрешно и с абсолютна точност може да издири изчезнал човек, животно или предмет....

Сътрудничи на авторитетни издателства, пресгрупи и специализирани издания. Помогнала е на безброй объркани, наранени, болни и онеправдани хора както в България, така и по целия свят. С нея се консултират стотици известни личности от Испания, Германия, Гърция, Турция, Русия, Австрия, Италия, Англия, Холандия, Норве­гия, Швеция, Швейцария, Нова Зенландия и Австрия.

Селена, от кога притежаваш ясновидската си дарба?

-Родена съм по пълна луна в понеделник, затова нося и името Селена. Това до голяма степен е оказало много силно влияние, според астрологичния ми знак, върху моето житейско предопределение да се занимавам с окултни и духовни науки. Контактите ми с невидимото датират от най-ранна детска възраст. Била съм на не повече от седем години, когато съм предсказала от какво ще умре баба ми. Тинейджърската ми възраст протече много трудно, поради опитите на моите близки да бъда “отучена” от странните ми прозрения. Тук държа да спомена, че и двете ми баби се занимаваха с нетрадиционни занятия.

Едната ми баба беше от най-добрите лечителки в областта, а другата виждаше всичко невидимо около хората – тя виждаше и природните духове (джуджета, феи, гномове, самодиви, таласъмите, караконджулите, върколаците), както и духовете на вече починали хора. Дори умееше да разговаря с тях! Така, че дарбите ми идват не само като кармична, но и като генетична предопределеност. Другото, което искам да добавя е, че имам спомени за миналите си прераждания, както и такива, когато още бях бебенце и лежах в кошчето си. Тази способност, според будисткото учение, имат само "бодхисатвите“, а те са Високо Посветени Учители, които след смъртта си мога да посещават Земята във физическо тяло само по свое собствено желание. Навярно по същност се доближавам в някои аспекти до тях! Всъщност дарба няма, това е измислено понятие, създадено от ограничения човешки ум. Има вътрешно духовно просветление, което е набор от духовни опитности от предишни човешки животи, предишни прераждания, които се проявяват в настоящия живот. Тези духовни опитности са породени от самоосъвършенстването на дадения човек. А просветлението пък идва чрез страданието и разбирането за самото страдание. Цялата тази компонента ат богата амалгама отваря вратите на просветления към Висшите Светове, откъдето той черпи драгоценна информация. Та ... това е дарбата, нищо друго.

От кога са осъзнатите ти контакти с невидимия и духовен свят?

Омъжих се много рано. Но вместо дарбата да утихне, започна да се усилва все повече и повече. Осъзнатите ми контакти с невидимия свят започнаха на около двадесет годишна възраст, но тогава все още ползвах дарбата си повече за забавление, отколкото за нещо сериозно. Бракът ми приключи след едно жестоко изгаряне. Тогава преживях и клиничната си смърт. В момента на клиничната ми смърт се срещнах с духовните същности на така наречените Велики посетители. Видях и мъртвото си физическо тяло. Тогава именно за първи път влязох в пряк контакт с Висшата Йерархия. Бях свързана в неделимо духовно единство с предопределените ми Велики посетители и едва тогава се върнах обратно в тялото си. Тук искам и да добавя, че Великите Учители сами избират учениците си, но им се откриват едва тогава, когато обучаваният е напреднал в духовния си път. И тогава човек показва пълен контрол на Духа над личността! Така започна новия ми живот. После дълги години бях обучавана и посвещавана, и именно тогава разбрах, че странните ми проявления се дължат на моята духовна симбиоза с един тибетски монах.

 

А с какво и как, и дали изобщо е възможно да се докаже ясновидската ти дарба?

За да докажа способностите си, през 2004 година се подложих на специални изследвания в медицински център “Кортекс”, където с мен беше направен експеримент. Беше изследван мозъка ми по време на ясновидство. При направената ми електроенцефалография на мозъка бях накарана да правя ясновидство на съвършенно непознати на мен хора. Компютърните уреди тогава засякоха при функцията на мозъка ми големи и на практика двойни пароксизми. Нещо невиждано досега!!! Генерираните вълни говореха, че аз би трябвало да се намирам в състояние на силен епилептичен гърч, а такъв по време на експеримента липсваше. Уредите отчетоха, че имам активност в предните мозъчни зони, а не в задните, където е алфа диапазона. Моят мозък работеше в делта вълната и то под видим контрол, без епилептичен гърч, което говори за феноменални способности. Именно в предната част на мозъка се намира и така нареченото трето око! Това именно доказва чрез научни подходи, че имам истински ясновидски способности.

 

Маг Селена, знам, че преди години си се занимавала и с лечение. Защо се отказа от тази дейност, какви са основните причини за постъпката ти?

Защото проумях, че всяка една болест е просто тежко следствие от кармичните дадености, предопределености и натрупвания. Забелязах, че когато излекувам някого след време болестта или се завръщаше с по-голям интензитет, или пък се преместваше на друго място в организма на човека, под още по-тежка форма. Знаете ли, че от подобен род "лечение“ се печели страшно много?! Печели се поради простата причина, че човека, който търси помощ от бионерголечителя наистина получава голямо облекчение и мисли, че е излекуван, но след време нещата се повтарят, само дето въпросния човек, тъй като е достатъчно невеж, изобщо не се досеща какъв е механизма на повтаряемостта на заболяването му. Той е склонен да си мисли, че всичко е от възрасста му, че има направена магия или хвърлено проклятие, а това "мислене“ бива използвано много ловко от много колеги!!! А е толкова просто – нежеланието за научаване на кармичните уроци и пълното духовно заслепение води до тежки заболявания!!! Нищо повече. Трябва да ти кажа, че през 1991 год. бях подложена на клинични изпитания в една клиника, под наблюдението на професори и доценти относно лечението, което упражнявах тогава. Нямаше заболяване, на което да не бях повлияла, като 80% от всичките 500 човека бяха излекувани напълно. След известно време обаче те започнаха да се завръщат отново при мен с други здравословни оплаквания и диагнози. И след като се бях запознала вече с влиянието на кармичния механизъм върху човека, то разбрах какво се беше случило с тях. Разбрах и защо "преболедувах“ от болестите на напълно излекуваните пациенти, като същото се повтори и с децата ми. Дадох си сметка, че не аз трябва да ги лекувам, а самите хора трябва да сторят това нещо, като бъдат просвещавани в тази насока. И предпочетох да зарежа лечението и да се захвана с тази работа! И мисля, че изобщо не сгреших ... Нещата много бързо си дойдоха по местата. Тук ще цитирам едни слова на моя Гуру Махариши Лахири: "Величието на човека е в това, че никой не може да му помогне! Само той може да си помогне!“ Красноречиво, нали!

 

През януари, 2006 год. излезе и книгата посветена на теб "Срещи с маг Селена“. В нея пише, че ти си единствената ясновидка, която е предсказала съдбата на Ванга, както и, че след смъртта си тя ти се е явила в съновидение и посочила твоя втори съпруг – маг Живин. Разкажи нещо повечко за това!

От малка често сънувах Ванга. После тя започна да ми се явява в съновидения ... Непрекъснато ме викаше при нея, а аз не отивах. След като започна да строи църквата с мен стана нещо ... имах странното предчувствие, че Ванга ще се разболее от рак и ще си отиде от този свят, защото ще има големи разправии и злоупотреби около построяването на църквата, което щеше да я довърши. Ама тогава не бях така известна като сега, тогава не бях никакъв "авторитет“ ... и никой не ми повярва, когато на няколко пъти алармирах във в-к "Нощен труд“, в-к "Хубава жена“ и др., че Ванга е болна и скоро ще си отиде. Племенницата й Красимира Стоянова си спомням, че се изсмя подигравателно на прогнозите ми тогава. Но само след няколко дни Ванга легна болна ... по-нататък е излишно да говоря. С Ванга се срещнах само един път, една година преди да започне да страда от заболяването си. Но затова можете да четете в книгата посветена на мен. След смъртта й, през април, 1997 год., точно на Великден имах съновидение с нея. Тя ме беше хванала за ръката и ме водеше при някакъв мъж, когото не познавах. А аз не исках да ходя при него. Ванга обаче направо ме влачеше, и то с голяма сила към него. И когато ме довлече в една малка стаичка, тя ми показа един мъж, който стоеше зад едно бюро и ми каза: "Започни! Това е твоят мъж! Ще дойде на четвъртия ден, броено от сега нататък!“ И така стана. На четвъртия ден видях маг Живин в офиса си и ми се превъртя света, защото беше дошъл за консултация с мен. Чудех се какво да му говоря, защото представяте ли си как щях да изглеждам отстрани, ако му бях казала: "Ти знаеш ли, че ще ми станеш съпруг?!“ Това е.

 

В средите, в които се движа, се носят легенди за теб, включително и това, че ти си третата по ред и сила ясновидка в България – след Ванга и Кочовска, имало някакъв „танствен“ списък за това! До мен са стигали и разкази, че ти можеш да се появяваш внезапно на някой места, като в същото време се намираш в собствения си дом – какво ще ми кажеш за тези неща?!

За въпросния "тайнствен“ списък съм чувала и аз, но никога не съм го виждала! Виждал го е един мой много близък роднина по линия на първия ми съпруг. Той е правел някакъв ремонт в една богата вила в "Бояна“, зидал е камината на един от нашите видни академици, доста високопоставена личност в кръговете на научните изследователи. Не ме гледайте така, и до ден-днешен не знам кой е този човек. И тогава съвсем случайно разговора между тях се завъртял около окултизма, та моят роднина е разбрал и чул от него, че съм трета поред, след Ванга и Вера Кочовска, в България ... дори видял и въпросния списък. Всъщност това не ме ласкае изобщо, то няма никакво значение за мен. Аз не съм дошла на този свят, за да се състезавам с когото и да било, дошла съм тук за да се самоусъвършенствам духовно и чрез собствения си опит да помогна и на други хора да направят същото. На втория ти въпрос ще отговоря кратичко: да, явявам се на най-различни места и пред най-различни хора, така както стоя сега пред теб. Ще ти обясня – просто владея "несъзнателната телепортация“, не знам как го правя ... Но обикновено когато се замисля за някого, или пък някой се моли от дистанция да му помогна чрез молитва, или пък имам непреодолимото желание да присъствам на дадено място, а съм възпрепятствана да отида там, тогава се "появявам“ на дадените места при дадените хора. Така една колежка ме беше видяла, че присъствам на един международен научен симпозиум по парапсихология, а в същото време аз си бях в къщи и страшно много ми се искаше да бъда на този симпозиум, но нямах пари да си платя за целта.

 

През февруари месец, 2006 год. ти беше посветена в крийя йога от Махариши Шибендо Лахири, правнук на Лахири Махасая. Това е голяма династична линия в Индия от Високо Посветени Духовни Учители. Как стана това?!

Дълги години събирах Познанието и дълги години очаквах да дойде Учителя ми, но той не идваше. А знаех, че когато ученика е готов, Учителят сам го намира или изпраща така наречения Вестител да му каже кога, къде и как да отиде при него. Но ... това все не ставаше. Един ден при мен беше дошла една клиентка и докато работех с нея, тя изведнъж се вцепени и каза: "Шибендо Лахири ще дойде в България през февруари месец, следващата година. Ще отидеш ли при него!“ Изумях, настръхнах цялата, защото разбрах, че това е моят Духовен Учител. Е, не отидох тогава, когато ми каза моята клиентка, но тази година, 2006, се срещнахме с него. Така бях посветена в крийя йога. За Учителите се говори малко, тях всеки трябва да си ги открие сам ... Но е необходимо да бъде разпространявано духовното им учение по целия свят, за да не живеят хората в невежа безпросветност и духовно заслепение!

 

Как помагаш на хората, какъв е подхода ти към тях?

Като се стремя да им "отворя вратата“ навътре към тях, към болната представа за живота ... Стремя се да отклоня вниманието им от наболелия в тях проблем, и им давам насока да разберат, че проблема не е в обстоятелствата около тях, а е в тях. Вгнезден е в заслепението, в което живеят, онова заслепение, което не познава първопричината, първоелемента на човешкото страдание. Обяснявам им, че първопричината се крие дълбоко в техните вътрешни душевни нагласи, които самопораждат страдания им.

 

А разбират ли те, когато им говориш по този начин?

Някои – да, но повечето – не! Повечето си вземат информацията, която им трябва и си отиват без да ги интересуват моите "духовни пледоарии“, но това не ме обижда, защото те не разбират, те не знаят, че живеят в заслепение. Разбират ме само тези, които имат в душите си търпение и смирение. Всъщност, аз не гоня постижения! Аз търся разбиране, защото когато има разбиране – има и просветление, а когато има просветление в даден човек той сам решава проблемите си. Т.е., в живота му започват да настъпват качествени промени в позитивна насока. Това е най-добрата награда за мен!

 

Какви хора идват при теб за помощ?

Всякакви. От клошаря до министъра. Е, президент не ме е посещавал, но са ме посещавали вицепрезиденти, както и аз съм ги посещавали лично на служебните им места, да речем, че с някои от тях просто бяхме приятели. Но няма президент в България, за който да не са идвали да ме питат! Знаеш ли, за мен няма разлика между клошаря и високопоставената личност от елита на управленческите среди, защото те просто са еднакви.

 

Как така са еднакви?

Еднакви са в страданията си, еднакви са в изпитанията пред които застават, еднакви са в своята предопределеност – независимо от това дали го съзнават или не. Защо ме гледаш така?! Няма бедни и богати, това са понятия на ограничен ум, нищо повече ... Богат е клошаря, защото е прозрял много повече истини в страданието си, беден е богаташа, защото не е успял да прозре житейските истини, но със сигурност и двамата са страдали, и двамата са преминали през различни изпитания, и двамата са преживяли собствената си предопределеност ... Затова са еднакви! Всичко друго просто е условности ...

 

Има ли все пак недоволни хора от теб, маг Селена?

Не, няма! Те не са недоволни от мен, макар и да не разбират този факт, те са недоволни от живота, който живеят, защото това е основната причина, която ги е довела при мен. Повечето от тях не проумяват, че живота им е такъв, какъвто са си го направили самите те, защото хората се водят от привидните реалности в живота, защото са подвластни на своите чувства, емоции и желания, макар да не съзнават даже и това ... А всеки човек съзижда живота си чрез неговия личен избор и свободна воля, вземайки някакви лични решения. И ако той не е просветлен духовно винаги ще взема неправилни решения, винаги ще робува на ограничения си ум, и винаги ще бъде недоволен от живота си. А всичкото това говори, че той е недоволен предимно от себе си, затова ти казвам – няма недоволни хора от мен!

 

Маг Селена, а как се отнасяш към тези, които не те разбират? Чувала съм и да злословят по твой адрес!

Изпитвам дълбоко състрадание към подобни хора, защото те са с безкрайно наранени души – наранени от обиди, от унижения, от всякакъв род психическа или физическа болка, наранени от душевен терор. А това, от което са наранени поражда в тях озлобление, омраза, ярост, мъст, агресия, ненавист и оттам проблемите им се задълбочават още повече. Тези, които злословят по мой адрес са заслепени хора, на които аз прощавам и не се сърдя! Не ги съдя също, защото те в собствените си реакции и действия са осъдили сами себе си.

 

А имаш ли врагове, маг Селена?

Какво значи „врагове“ и ако съществува такова понятие кое създава „враговете“?! Ако съществува такова понятие, то определено е свързано със завистта човешка, тя поражда враговете. А завистта върви редом ръка за ръка с озлоблението, като и двата фактора рефлектират върху този, който ги излъчва. Те нараняват самият него, поразяват го и го унищожават тотално ... тогава чии са врагове?! И ако аз не резонирам на подобни хора, тъй като подобното привлича подобното, то съм в пълна безопасност. Затова казвам - не, нямам врагове ...

 

Колко години се занимаваш професионално с окултизъм и се срещаш с човешката болка и страдание? Знам, че работиш заедно с твоя съпруг маг Живин. Какви са методите на вашата работа?

Вече повече от двадесет и пет години се занимавам професионално с окултна дейност. Вече дванадесета година работя в екип с маг Живин. Ценностите в нашия екип се доближават по-скоро до тези на духовния ашрам, отколкото до тези на конвейра в днешните “биоенергетични центрове с високо квалифицирани специалисти”. Занимаваме се предимно с: диагностика на кармичната обремененост, аурично и кармично скениране за поражения, ясновидска ретроспекция и прогностика – личен живот, бизнес-проблеми, психометрия, медискенерна диагностика (ментална и радиестезична), осигуряваме енергийна защита и изчистване на различни видове магически и негативни въздействия, координираме мотивация и цел с оглед вземане на правилни решения, коригираме грешки в събитията от миналото и настоящето. Занимаваме се с индивидуална пси-терапия, с всеобхватни методи за констатиране на геопатогенеза. Даваме съвети за изчистване на тялото и отделните човешки органи, даваме насоки за правилно хранене, насочваме към избор на професия и подходящ брачен партньор, даваме насоки за традиционно и алтернативно лечение, даваме съвети за възможни корекции при алкохолизъм и наркомании.

И тук искам да предупредя доверчивите читатели, че това са изключително деликатни, изискващи крайна прецизност операции, които нямат нищо общо с печалбарските манипулации по широко рекламираните любителски импулсни телефони, махленски кабеларки и "жълти“ вестници. Ние не работим по този начин!!!

Лично аз не търся евтина слава и признание, пари и власт – също. Желанието ми е едно единствено: да съм посветена изцяло в служба на хората, за да им осигуря един по-добър свят и духовен живот!!! Желая да следвам пътя на духовното си развитие и да предавам, и разяснявам Познанието на Великите Духовни Водачи на всички желаещи, за да им се открие добрата възможност също да стигнат до максимално духовно извисяване и добруване!
 
Сходни статии
За сайта
© 2024 selenabg.com. Този сайт е притежание на Окултен Център Селена. Всички права запазени .