Банер
rIIV27M8qVc.jpg

ОБУЧЕНИЕ АВС"Създай Себе си"

Банер

ВАЖНО!

Във връзка със зачестилите напоследък обаждания от хора, изгорели от "услугите" на измислени мошеници, представящи се за част от екипа на "Окултен Център Селена" уведомяваме най-учтиво, че екипът ни се състои от двама души Маг Селена и Маг Живин. Всяко друго позоваване на "Окултен Център Селена", на неговия Уебсайт, на авторските ни материали и регистрирани девизи и слогани е чист опит за измама и въвеждане в заблуждение на хората в беда с цел извличане на неправомерна печалба.

Екипът на "Окултен Център Селена"

Изчистването на Магия може ли да Навреди?

- Маг Живин, в предишния брой обещахте да поговорим по-подробно за техниките на изчистване на магия и за тайните похвати на маговете...


МАГ ЖИВИН: Да. Всъщност техниките на изчистване на вредни магически въздействия, както споменах предишния път могат да сведат до два основни вида – магическо изчистване на въздействието или направа на нова магия, която да унищожи вредното въздействие.

И двата подхода си имат предимства и недостатъци, но вторият определено има повече недостатъци отколкото предимства. Той действа на принципа клин клин избива, но вторият остава. Всеки ще рече какво пък толкова, нали не е правена за лошо.

Така е, но излишната магия, стига да става въпрос за магия, далеч не е безопасна. Всяка магия, ако е създадена напразно или ако „остане без работа“ предизвиква събитията, за които или, срещу които е била създадена. Не са един и два случаите, в които са търсили помощта ми срещу черна магия, а се оказва, че става въпрос именно за „вклинена“ магия за изчистване, която предизвиква негативни събития, за да „оправдае“ съществуването си. Нека ви разкажа за господин С. Потърси ме за помощ и сподели, че преди около две години търсил магическа помощ, защото му била направена магия за болест и смърт. Ходил при някакъв магьосник, който много му помогнал, но оттогава нещо не било наред. Тъкмо потръгнели нещата и всичко изведнъж рухвало, и ставало по-зле и отпреди. След това за известно време животът му се пооправял, а след това отново.

 

 

 

Човекът беше дошъл за съвет и помощ – ако нещо не било доизчистено, да съм го доизчистел, защото вече не издържал на такъв живот. По време на магическия анализ му обясних, че става въпрос именно за „вклиняване“ на чистеща магия. След като си свършила работата първия път, магията беше останала и предизвикваше периодично събития, с които да се справя. Както повечето изкушени в магията знаят – колкото по дълго време „живее“ една магия, толкова по-силна става и съответно толкова по-силни негативни събития предизвиква, за да се справи с тях.

Така вместо служител на човека, тя се превръща в господар на живота му. С един единствен ритуал изчистих злополучната магия и животът на клиента ми потръгна към добро. Но все пак е добре, ако сте тръгнали да търсите магическа помощ, да внимавате какво се опитват да ви предложат или по-скоро пробутат, защото това, което помага в краткосрочен план, може да се окаже убийствено зло в дългосрочен.

 

-А какво представлява другият вариант на изчистването, който вие препоръчвате.


МАГ ЖИВИН: Не препоръчвам нищо. Просто казвам как стоят нещата. Другият вариант се състои в чисто енергийни корекции, извършвани от самия магьосник. Но за него се иска човек да има доста повече дадености от голите претенции и платената реклама.


- А как да различим дали даден човек, представящ се за маг действително може нещо.


МАГ ЖИВИН: Трудно е, особено в днешно време, когато „феномените“ са повече от песъчинките по плажа – пълно е с бивши професионални мошеници, прочели някоя книжка за „силите на светлината“ по затворите, с бивши „платени какички“, с бивши неуспяли лекари, с бивши звезди от шоубизнеса, с бивши манекенки, с несполучили психолози, общо взето който не става за нищо или вече не става за нищо, решава да се пробва като „феномен“. Трудно е за обикновения човек да ги познае, защото рекламите са лъскави, обещанията стопроцентови, „куците прохождат, слепите проглеждат“ и все в тоя стил.

Всъщност май по това е най-лесно да познаете, че става въпрос за некадърници или мошеници. Но все пак стопроцентова сигурност не можете да имате. Особено тежко и трудно е разпознаването при психичноболните – там лечителите, ясновидците и маговете са повече, отколкото сред ромския контингент.


-В други ваши интервюта сте споменавали, че мошениците не са чак толкова вредни.


МАГ ЖИВИН: Вижте, всеки може да ви навреди – за това не се иска нито образование, нито особена култура, нито някакви дарби или качества. Зависи какво все пак смятате за навреждане. Ето да речем, идва при мен млада жена, ще я нарека П. и казва, че ходила при някаква много рекламирана „феноменка“, която й обещала със силната си арабска магия плюс два-три талисмана за изчистване и защита, защото разбира се имало „магия и уроки от бъдещата свекърва“, до десет дена да я омъжи за възлюбления, а след това я мотала и здраво й цедила пари два месеца, през което време възлюбленият не само не се оженил за нея, а си намерил друга. А преди това младите били пред годеж, но мъжът някак си не бързал, за разлика от г-ца П... Оправих нещата, но според вас това вреда ли е или не. Ако ли да, то всеки „феномен“ може да ви навреди.


- И все пак кои магове могат да ни навредят най-силно?


МАГ ЖИВИН: И при чистенето, и при правенето на магия най-силно би ви навредил психичноболният. Неведнъж сме говорили за мощното присъствие на откровено луди хора в окултния бизнес. А защо биха могли да ви навредят най-силно? Защото са напълно лишени от чувство за отговорност, от чувство за реалност, от чувство за мярка, от чувство за съответствие и от всичко останало.

Това са болни хора. От време на време се чува, че този или онзи осъдили, но нещата се забравят, присъдите не се лежат и т.н., защото хората са освидетелствани или се освидетелстват при възникване на проблемите. Прибират ги за седмица или две лечение, след което са отново на линия и приемат клиенти. Обикновено преживяванията и действията им са чисто ясновидски, лечителски или контактьорски, но най-страшната и опасна част от контингента, а именно психопатите, задължително се изживяват и изявяват като магьосници. Ако попаднете в ръцете им, така ще ви изчистят, че ще се молите за черна магия, та поне малко да просветне в живота ви. Там нещата са наистина страшни!

Тези хора не са толкова алчни за парите ви, колкото за властта над вас. На тях е най-лесно да попаднете именно в случай, че търсите някой, който да ви изчисти магия. Те са особено натрапчиви в предлагането на помощ, особено изобретателни в убеждаването, че имате магия и след това Бог да ви е на помощ. Тук искам да вметна нещо. Повече хора си мислят, че окултистът е човек, който навсякъде вижда призраци, демони и т. н., който няма нищо общо с нормалните хора. Ще ви кажа на свой ред, че горното описание няма нищо общо с нормалния окултист, който вижда света много по-добре, ясно и отчетливо от нормалните хора. Затова, ако някой започне да ви мъти главите със странни и несвързани приказки за магии, демони и прочие, по-добре се консултирайте с психиатричната литература, преди да се доверите за изчистване на магия.

Комбинацията от несвързаната, груба реч, неадекватното поведение и изключителната властност или помпозност, емоционалната лабилност, рязката промяна на тон или настроения често е първият признак, че пред вас седи „маг“ с тежки отклонения. Но не винаги е така – понякога психопатите са доста лъскави.


- А няма ли да променят поведението си, когато прочетат описанието, което давате, за да не ги разпознаят хората?


МАГ ЖИВИН: Не. Те не се изживяват като психопати, а като магьосници. Според тях всичко, което казвам тук се отнася за някой друг. А дори и да предположат, че е за тях, пак няма да могат да се въздържат. Това са хора движени от увредени възприятия и разсъдък – злопаметни, отмъстителни и зли до гроб, но не се възприемат като болни, а като спасители на човечеството, поне в окултния бранш. Наскоро имах неприятен случай.

За помощ ме потърси възрастна жена, ще я нарека г-жа В. Преди около половин година отношенията със сина й се влошили. Скоро, по съвет на приятелки решила да провери дали няма магия. Попаднала при някакъв млад „магически феномен“, който я убедил, че в дома на сина й има демон, изпратен чрез любовна магия от снаха й, която искала синът да намрази майка си. Започнали гонене на демона, странни ритуали, безумни изпълнения. Колкото повече напредвало чистенето, толкова повече се влошавали отношенията между майка и син, а и самият живот на госпожа В.

По някое време тя решила да се откаже от чистенето, но започнали телефонни обаждания от страна на феномена – отначало само властни, а впоследствие и заплашителни. Жената се обърнала за помощ към свой приятел, който да поговори с въпросния маг, но това допълнително влошило положението. Започнала да намира пред вратата си „магии“. Обясних на жената какво е необходимо да направи като постъпки пред съответните органи. От друга страна се захванах с магическата страна на нещата и с общи усилия за кратко време осигурихме желаното спокойствие на жената. Но за съжаление не всички случаи завършват така благоприятно. Затова помислете добре, преди да се доверите за изчистване на магия. Понякога черната магия е като погалване от съдбата в сравнение с това, което може да ви стори някой „чистач“.

 

 
Сходни статии
За сайта
© 2024 selenabg.com. Този сайт е притежание на Окултен Център Селена. Всички права запазени .