Банер
1536688_876453355711666_3156722124647366143_n.jpg

ОБУЧЕНИЕ АВС"Създай Себе си"

Банер

ВАЖНО!

Във връзка със зачестилите напоследък обаждания от хора, изгорели от "услугите" на измислени мошеници, представящи се за част от екипа на "Окултен Център Селена" уведомяваме най-учтиво, че екипът ни се състои от двама души Маг Селена и Маг Живин. Всяко друго позоваване на "Окултен Център Селена", на неговия Уебсайт, на авторските ни материали и регистрирани девизи и слогани е чист опит за измама и въвеждане в заблуждение на хората в беда с цел извличане на неправомерна печалба.

Екипът на "Окултен Център Селена"

Трите пътя на Ангелите
Написано от Маг Селена   
Петък, 07 Октомври 2011 12:35

Калейдоскоп на Възнесението: Трите пътя на Ангелите


Информация от Галактическия Духовен Форум на шестнадесетте цивилизации

   Здравейте, скъпи мои! Аз Съм Крайон от магнитната служба.

    Как мислите – има ли в Духовния свят важни мероприятия, подобни на земните, примерно конгреси, събрания, форуми? Няма да ви огорча много, ако ви кажа, че във Висшите светове също има официални церемонии. Зная, че повечето от вас не обичат подобни неща. Но повярвайте – в „мероприятията” ни има по-малко формализъм. И те предизвикват огромен интерес в космическата общественост.


Ето, съвсем наскоро примерно се състоя много важен Галактически Духовен Форум, който привлече вниманието не само на обитателите на Галактиката ни. На него се събраха официалните представители на шестнадесет цивилизации, които непосредствено участват във Великия експеримент на планетата Земя – тези, които предоставиха физическите и духовните си гени за сътворяването на човека и съвременната цивилизация. Приеха се редица решения, засягащи периода след граничната 2012 г.

Всички представители на шестнадесетте цивилизации, участвали във форума, оцениха експеримента на планетата Земя като много успешен. Напомням ви, че главната цел на експеримента бе потопеният в плътната материя на четиримерния свят одухотворен човек, самостоятелно да тръгне по пътя обратно към Светлината, към Духовната си Родина. В рамките на експеримента се изработи уникална енергия, която вече се използва за сътворение на нови светове.

Сътворени са и продължават да се сътворяват нови форми на духовна, магнитна ДНК – такива, каквито досега не е можело да се осъществят във Вселената. Получен е огромен и ценен опит, който ще помогне на Галактиката и цялата Вселена значително да се придвижи в еволюционното си развитие. Втората Хармонична Конвергенция през декември 2012 г. е официалната дата за приключване на великия експеримент на планетата Земя. Периодът след декември 2012 г. не е продължение на експеримента, тъй като той е удачно приключен.

Достатъчно хора се обърнаха към Светлината и започната самостоятелно да търсят пътя за Дома – ЗАВРЪЩАТ СЕ В ДУХОВНАТА СИ РОДИНА. Енергията на светлината на планетата Земя достигна ниво, обезпечаващо прекрасна потенциална реалност за бъдещите цивилизации на хората. Завръщане към стария, егоцентричен, техногенен път няма да има.

Човечеството избра пътя на духовната еволюция. Вече ви съобщих – висшето АЗ на абсолютно мнозинство хора е гласувало именно за такъв път. Ангелите от Великото Централно Слънце се пробуждат в материята на земния свят и започват да разбират, кои са те в действителност – могъщи Светлинни Същности.

Приятели, повечето от вас знаят – първоначалният вариант не изключваше екстремно връщане (евакуация) на въплътените души във висшия свят. Не случайно в средата на миналия век на Земята идваха многочислени съобщения за това, че космически Флот от кораби на Светлината под ръководството на Командир Аштар е готов да изпълни поставената задача за евакуация на земляните.

Да, имаше ситуация, при която можеше да се извърши извънредна евакуация на АБСОЛЮТНО ВСИЧКИ ДУШИ. В този случай планетата трябва да премине цикъл на прочистване и подготовка за заселване на нова, високоразвита цивилизация. Едно от потенциалните предназначения на Земята е създаването на Галактическа Библиотека със сътворяването на Светлинни Градове (учебно-подготвителни центрове за галактическите Работници на Светлината).

Експеримента не само приключи удачно, но резултатите му позволяват точно вашата цивилизация да продължава да живее и се развива. Съвременната цивилизация хора е на качествено ново ниво на развитие. Някой мъдър сътрудник на Светлината ще се усмихне в душата си и ще каже „Но нали това беше планът, Крайон? Признай си!” Разбира се, че си признавам – такъв вариант беше предвиден, въпреки че вероятността за развитието му беше нищожно малък.

Новият ми партньор в хода на духовното общуване често иска повторение, когато има числова информация, за да не се обърка. Специално за него и за всички съмняващи се повтарям – един процент срещу сто, това беше вероятността на случилото се с човечеството. Нарочно не използвах думата „по-малко”, защото сега математическите разчети нямат значение.

Важното е, че въпреки малката вероятност, всичко се получи или по-точно получихте отлични резултати. Думата „всичко” е чисто човешко понятие. Тук работи импланта на ограничението. „Всичко се получи” е пълната завършеност. А пълно завършване просто не съществува. Нека да разгледаме, какво се получава на практика у нас?

Експериментът е завършен, но нищо не е приключено, а тепърва започва. Започва работата и най-интересното е, че могат да се извлекат резултатите от Експеримента. Напред е истинската, завладяваща и увлекателна работа. Питате, какво и как да правите занапред? Тук, приятели мои, авторите на Експеримента не са на единно мнение. Удивени сте, Сътрудници на Светлината, нали? Така са ви омръзнали разногласията, че предполагате хармонията в духовният свят да е на основата на отсъствието на противоречия.

Вие, Ангели от Централното Слънце, обичате да си почивате при пълно отсъствие на противоречия. Вие приятели имате дълъг отпуск – космични цикли
със много хармонични и щастливи светове. Но сега сме на работа с вас. Разбирам, че много от вас са уморени. Напрежението от последните години е голямо. Но трябва да съумеете да си почивате в движение. Да сваляте напрежението, да се пренастройвате и развивате духовните и физическите си тела. Дори тези сътрудници на светлината, които смятат, че на физическите им тела не им е останало много съществуване, не са прави.

Това не е така. На планетата идват нови енергии, способни не само да заздравят, но и да излекуват и подмладят телата ви. Изгонете унинието, което понякога се прокрадва в душата ви, настройте се на новите ритми, преминете на друга парадигма на реалността, където тялото ви е здраво, а духът бодър, като че ли току-що сте срещнали първата си любов. Така и само така, приятели. Сега не е времето да се разделяте с тялото си. Изобщо не е време.

Казвам тези думи и си мисля, с каква радост бих ви посрещнал тук и в момента. Мъчно ни е без вас, но все пак... останете в телата си. Всеки сътрудник на Светлината по Земята сега е в особен разчет. Нужни сте повече от всякога. Всеки от вас е с уникален набор магнитна ДНК, уникален набор гени. Как ще се прояви той при този квантов преход? Как ще се развие по-нататък?

Всеки от вас е уникално произведение на изкуството за Вселената, в което шестнадесет звездни цивилизации са вложили огромен труд и са дарени толкова любов и грижи. Само ако знаехте, какво е сътворено от семейството на Светлината, за да се издигне човечеството на това ниво, което е в момента. Мнозина са си представяли 2012 г. като финалната права. Но как се отнасяте към такава идея, на практика това е само стартова площадка.

Ще се върнем към различните гледни точки, изказани от представителите на 16 цивилизации, по повод бъдещата работа на планетата ни. Има три основни направления. След определен подготвителен етап Завесата максимално се вдига и връзката с Духовният свят практически се възстановява. Материята става по-ефирна.

Възнесението на Планетата и Хората става на духовно ниво, физическите тела не се трансформират (т.е. не се подлагат на високочестотни енергийни въздействия). Условно този процес може да се обозначи като ДУХОВНО ВЪЗНЕСЕНИЕ БЕЗ ФИЗИЧЕСКО ТЯЛО. Такъв път е надежден и бърз. Той безусловно ще доведе до промени, отдавна чакани в цялата ни Галактика (и не само).

Второто направление е свързано с поетапното Възнесение на Планетата. Високоразвити духове се въплъщават на Земята, прави се колективно обучение за Процеса на Възнесение. И хората се възнасят, когато се почувстват готови за това. Отначало една вълна на Възнасяне, след това друга, трета... Планетата се възнася след като са се възнесли всички хора.

Привържениците на това направление се изказват за това, физическите тела да се трансформират (преобразуват) във високочестотна енергия и да се възнесе заедно с духа. За това направление се застъпват тези цивилизации, които активно сътворяват нови светове на физическите покрайнини на Вселената (условно обозначение, тъй като Вселената няма край, а следователно няма и покрайнини). Физическият генофонд е много подходящ за раждането на нови цивилизации в плътните слоеве на материята.

Третото направление възниква като потенциална реалност след предаването на Факела (откриването на портала 12:12) стана ясно, че хората са готови да поемат голям обем отговорност. Информацията, която сега ще ви кажа, може да е неочаквана за тези, които дълбоко в душата си вече са избрали първия или втория път. За какво говоря? Новата духовност и разширеното състояние на човешкото съзнание, еволюирало от плътните слоеве на материята, могат да сътворят нова уникална реалност, която да не съществува в потенциалният избор от варианти.

При всички случаи, авторите на експеримента, високоразвитите духове на Вселената, Старейшините на Семейството на Светлината, разширявайки съзнанието си не намират в Хрониките на Акаша такъв вариант. Мислите си, че това е неправилно разбрана информация или шега? Не, това е точно така. Вие създавате абсолютно нов път на възнесение. Каква е особеността му? МНОГОВАРИАНТНОСТ, КВАНТОВОСТ И НЕПРЕДСКАЗУЕМОСТ!

Нашият сътрудник засега няма думи, за да предаде точно целият смисъл на този възможен процес. Той иска да му дам подходящи научни термини. Учените имат съответстващи, близки до темата термини, но те са малко популярни. Затова, ако ги използвам, обяснението ще стане по-сложно. Засега просто ще преминем към същността на въпроса.

Във Вселената има Закони и Правила за Възнасяне. При достигането на определено ниво на духовно развитие, при увеличение честотата на вибрациите, умението да се управлява съзнанието и духовните си тела, Духът, въплътен в плътната материя ще може да направи преход от един свят към по-висш. Например, от четвъртото измерение (това, в което живеете сега), в петото измерение.

По-високо развитият Дух може да направи преход от четвъртото направо в петото или дори в 12-тото измерение. Но никога веднага в 13-тото. Дори от 11-то измерение не възможно да се отиде направо в 13-то. Само от 12-тото и то след задължително спиране. Такъв е Законът за Възнесението в дадената Вселена. Преходът от 12 към 13-то измерение налага задължително спиране и подготовка. И това е правило, което никой не може да отмени във Вселената ни.

Сега Старейшините на Семейството на Светлината потвърждават, че на планетата Земя, в момента условията са такива, че при по-нататъшно благоприятно развитие ще може да се сътвори вариант за преход от четвърто (и по-високи измерения) направо в 13-тото измерение. А това е съвсем друго качествено ниво на взаимообмен от високочестотни енергии между световете. Той може да доведе до огромен скок в еволюцията на цялата Вселена.

Защо ви съобщавам всичко това? Преди всичко се обръщам към тези, които са си поставили за цел да се възнесат през този си живот. Знайте, че личното ви Възнесение е много вероятна потенциална реалност. Затова продължавайте подготовката за Възнесението без да се спирате, смело вървете напред. Вие сте на верния път. Но моля да разберете – Възнесението на планетата заедно с вас не е задължително условие.

С Възнасянето на планетата, може би не трябва да се бърза излишно (усмивка на Крайон). Моля да се въоръжите с търпение, да осъзнаете, какво се случва и просто да се радвате на прекрасните възможности. Останалите трябва да знаят – всички духовно развиващи се хора, стремящи се към Светлината, имат възможност да се подготвят за лично Възнесение и да го направят. Възнесението не е елитарен клуб за избрани. Това е път, по който вървят всички хора – Ангелите от Великото Централно Слънце.

И така, участниците в Духовния Форум очертаха три направление за възможно Възнесение на Планетата. Но… те не могат да вземат решение вместо вас. Дори след като Великият Експеримент приключи, Земята си остава планета на свободния избор. Този избор правят въплътените Ангели от Великото Централно Слънце. Вие хората. И всеки ваш избор е свещен.

Знаете ли, искам дори за миг да се върнем с вас в детството. Нека да си спомним детския калейдоскоп. Помните ли, каква радост ви доставяше той, когато родителите ви го подариха. Малко превъртане и рисунката се сменя. Боже, колко красиви модели, едни от други по-хубави. Понякога картинката е такава, че ви обхваща трепетен възторг – страхувате се да помръднете с ръка, да не изплашите вълшебният момент, за да не изчезне малкото чудо и да се превърне в друго...

В момента се разгръща именно такъв калейдоскоп от чудесни възможности. Потенциални реалности. Само че, знаете ли, в какво е прелестта им. Всичките картинки са наши, всичките прекрасни реалности са наши. Просто има още един модел, който все още не се е появил в Калейдоскопа на реалността ни. Все още не се е появил, но непременно скоро ще се появи.

И тогава – тогава внимателно, с огромна любов ще вземем Лейди Гая в ръцете си и ще сътворим прекрасното Възнесение. А засега, не забравяйте да насочите Любовта в сърцата към тези, които така внимателно се грижеха за вас през цялото това време. Защото потокът от Любов в Сърцата им никога не е пресъхвал.

    И това наистина е така.

    С Любов и Светлина, ваш Крайон.
    


Източници: Съобщението е предадено на 13 август 2010г.
чрез Сергей Канашевски, Русия,
Сибирски федерален окръг, г. Новокузнецк,
waytosoul.ru
yosif.net
Превод: Анита



Добавете тази страница към любимата Ви социална мрежа, към любими, отметки....
 
Сходни статии
За сайта
© 2024 selenabg.com. Този сайт е притежание на Окултен Център Селена. Всички права запазени .