Банер
ПЕСЕНТА НА БОЯН.jpg

ОБУЧЕНИЕ АВС"Създай Себе си"

Банер

ВАЖНО!

Във връзка със зачестилите напоследък обаждания от хора, изгорели от "услугите" на измислени мошеници, представящи се за част от екипа на "Окултен Център Селена" уведомяваме най-учтиво, че екипът ни се състои от двама души Маг Селена и Маг Живин. Всяко друго позоваване на "Окултен Център Селена", на неговия Уебсайт, на авторските ни материали и регистрирани девизи и слогани е чист опит за измама и въвеждане в заблуждение на хората в беда с цел извличане на неправомерна печалба.

Екипът на "Окултен Център Селена"

Интервю с добронамерен влечугоподобен човек
Написано от Маг Селена   
Неделя, 04 Март 2012 12:34
Една от грешките в преценките, които сме склонни да допуснем, когато се срещаме с хора от извънземни цивилизации е да се осланяме на неточни обобщения. Те ни улесняват, но освен това могат да ни отклонят от истината. 

Ето и един такъв случай. 

Обикновено хората смятат, че всички влечугоподобни са тъмни извънземни. В интерес на истината не всички представители на дадена еволюционна линия са зли. Както и не всички представители на дадена еволюционна линия са непременно светли същества. Замислете се как ни възприемат останалите видове на планетата. Ние ядем много от тях. Какви ни прави това в техните очи. Тъмни може би. 

Матю Уорд се опита да разбие мнението, че всички представители на някоя еволюционна линия могат да са тъмни, представяйки ни Хорисс, светло същество от служеща-на-другите влечугоподобна раса. 

Затова, за да отправя покана към размисъл на някои от убежденията ни спрямо извънземните, предлагам на Сузи Уорд разговор с Хорисс, който е записан през 2003 г. В него Хорисс описва начина на живот на своята цивилизация. 

Имайте предвид факта, че Матю казва, че е срещнал Хорисс в Нирвана, което е неговото име за „Рая” в отвъдното. Очевидно отвъд третото измерение не съществуват пречки между духовете и галактиките да общуват помежду си, такава пречка явно съществува само между третото измерение и духовете, които населяват по-висшите нива. 

Следвам стила на Дейвид Уилкок, наричайки Хорисс „влечугоподобен човек”, а не този на Матю, който го нарича „влечугоподобен”. Спомняте си, че в клипа на Кеес де Грааф Матю казва, че някои от цивилизациите са развили човешка форма, еволюирайки от бозайници, някои от влечуги, някои от птици, насекоми, растения и т. н. 

Взето от „Влечугоподобен командир говори. Хорисс” в книгата „Гласовете на Вселената”, преиздадено в книгата „Посланието на Матю” от 24 юни 2009 г. 

Матю Уорд: Съществува заблуждението, че всички влечугоподобни са Илюминати...И това не е така. Както хората могат да са „добри” и „лоши”, общо взето такива са и влечугоподобните. Обществото на Илюминати обаче се състои от зли представители и на двете раси. Освен това както има най-различни човешки раси във Вселената, също така има и най-различни влечугоподобни раси и не е задължително тези от един свят да знаят за съществуването на онези от другите светове. 

Най-важната разлика между хората и влечугоподобните е свързана с ДНК – най-общо казано интелигентността и физическата сила на влечугоподобните са по-развити от тези на повечето хора, но емоциите и чистотата на духа им са по-слабо развити. 

Майко, моля те запиши разговора си с Хорисс. Мисля, че читателите с удоволствие ще научат за тази цивилизация, която ни помага, директно от нейния представител. 

Сюзън: Матю, здравей скъпи! Права ли съм или си въобразявам, че влечугоподобен командир (в светлината!) ще предаде послание за книгата ми? Това беше стряскащата ми първа мисъл.

Матю: Права си, мамо, и аз искам с удоволствие да ти представя Хорисс, един от командирите, който срещнах преди няколко години на конференция в Нирвана (Названието на Матю за „Рая”). Той е получил позволение от Съвета да даде послание за книгата. Двойното S в края на името му най-добре се доближава до звука, който се използва в английския, тъй като името му има дълго меко „с” в края си. Моля те обаче, не го свързвай със съскането на змия. На езика на неговия народ различните звуци на имената им звучат приятно за ухото. А сега, нека привестваме Хорисс с добре дошъл. 

Сюзън: Здравей, Хорисс!

Хорисс: Моите най-топли поздрави към вас, госпожо! Казаха ми, че мога да се държа с Вас неформално, но ако ми позволите, нека запазя уважителния тон, тъй като така ще се чувствам по-добре.

Сюзън: Искам да се чувстваш чудесно затова мисля, че обръщението „госпожо” е наред. 

Хорисс: Благодаря Ви. Някои от вашите събратя знаят, че определени представители на моята цивилизация са ужасяващи същества, които от незапомени времена причиняват неизмеримо зло на вашия свят. Ние не се гордеем с този факт и бях помолен да се изкажа от името на мнозинството от нас, които се противопоставяме на влиянието, което тези тъмни наши братя оказват. Ние също ги смятаме за тъмни заради техните действия и сме в битка с тях, за да премахнем влиянието им от планетата ви и тази част на вселената. 

Може да се каже, че от всички, които се противопоставят на тъмнината, ние сме най-твърди, тъй като техните действия оказват влияние върху всички нас като цивилизация. Тези наши братя не представляват мнозинството от нас и ние не искаме да бъдем възприемани по начина, по който те са възприети. Моля ви, нека споделя с вас какви всъщност сме ние останалите. Благодаря ви!

Без да целя да звуча суетно искам да ви кажа, че нивото на нашия интелект превъзхожда това на много други цивилизации, които също са по-напреднали технологично и интелектуално от вас. Въпреки това ние сме по-слабо развити в духовно отношение от много от цивилизациите, които не са достигнали до нивото на нашето умствено развитие.  Ние се стремим да донесем повече просветление чрез цивилизацията си и един от начините да сторим това е, като работим с останалите светли сили за подчинението и елиминирането на тъмното влечугоподобно влияние. 

Всички души в тази вселена произлизат от един единствен Източник – Създателя, което ни прави неделими части от Създателя и един от друг. Бог ви е казвал, че представлява смесица от всички души в тази вселена и обича еднакво всяка една от тях. Г-жо, използвам названието Бог, тъй като това е името, с което вие наричате самодържеца на тази вселена. От наша гледна точка тази еднаква любов към всички е истинска, тъй като ние първи Го помолихме от да прокуди нашите зли братя от тази вселена. Той обаче няма правото, а и желанието да го стори, тъй като всички души са неразривна част от Него и са различни Негови проявления.

Най-тъмните души от моята цивилизация проникнаха в тази вселена от друга такава по време на смесване на енергиите, което първоначално чрез обмена на светлина трябваше да бъде от полза и на двете вселени, за да се постигне по-голяма духовна яснота. Някои от душите се противопоставиха на това и сега те са отговорност на Бог, който трябва да ги върне в светлината. Това пък от своя страна ни задължава да се борим срещу тяхното съществуване в мрака.

Госпожо, нали не ви затрупвам с информация прекалено бързо?

Сюзън: Не, Хорисс. Червените букви по монитора ми са печатни грешки, които ще поправя по-късно. Но искам да ти задам един въпрос. Проникналите в
 нашата Вселена тъмни души първоначалните влечугоподобни ли са или вашата цивилизация е съществувала тук и те са избрали да я инфилтрират?

Хорисс: Много добър въпрос, г-жо! Това, което проникна, са души обладани от тъмни мисъл форми. Влечугоподобната цивилизация не е единствената, в която тези души проникнаха, но те се насочиха предимно към нея. Те бяха привлечени към нея съгласно вселенския закон „подобното привлича подобно” и това привличане бе причинено от желанието на цивилизацията ни да придобият мощ чрез поддържането на голяма военна отбранителна сила. Тъмните души, които оказват влияние върху човеците, са тези влечугоподобни, които са дали ясен сигнал на останалите войнствени души, че Земята е единствено тяхна територия в покоряването на галактиката. 

Най-ефективният начин да се елиминират тъмните влечугоподобни е чрез създаването на повече светлина в тази вселена, до такава степен, че техните души или ще бъдат пропити с нея, или ще трябва да избягат оттук и тази реалност. Аз не знам къде биха могли да отидат те, тъй като не знам какви са условията в останалите вселени и дали те могат да проникнат в тях без позволение. Точно затова ние се опитваме да ги привлечем в светлината тук и сега.

Светлината липсва в тези души и те са убедени, че тя ще ги унищожи, ако влязат в контакт с нея. Точно този страх ги кара да водят битки със светлината, където и да я видят. Светлината ще ги изпълни с про-Светле-нието, което те нямат, а няма да ги унищожи, но те не го вярват и продължават да водят битките си. 

Искам да ви опиша светлите влечугоподобни. Понеже вие ни асоциирате с вашите влечуги, към които не питаете симпатии, за вас е лесно да си ни представяте по този начин. Ние не изглеждаме по този начин, освен ако сами не поискаме, а ние не го желаем, тъй като в този външен вид, ще ни бъде изключително трудно да се движим и да функционираме по желания начин. Ние сме достигнали такова ниво на интелекта, че можем да се трансформираме в каквато форма си пожелаем. 

На вас ви е казано, че тъмните влечугоподобни на планетата ви изглеждат като нормални хора на външен вид, така че сте наясно, че всички ние имаме такива способности. Може би ще ви е приятно или неприятно да научите, че много от светлите ми братя също са сред вас и много от вас са се кръстосали генетично с влечугоподобните. Това нито ви вреди, нито е във ваша полза, тъй като е генетично наследство и няма никакъв ефект върху еволюцията на душите ви. 

Госпожо, вашата вибрираща енергия ми подсказва, че бихте искали да коментирате. 

Сюзън: Не, благодаря, Хорисс. Всъщност – да. Очевидно ти успя да видиш монитора на компютъра ми с всички червени редове. Ти присъстваш тук духовно
 или си в твоето етерно тяло?

Хорисс: Нито едно от двете, госпожо. Аз ви виждам отдалече от моя дом. В момента се намирам в „офиса” си или както вие бихте нарекли работното си място. Въпреки това ми харесва въпросът ви, тъй като ми дава възможността да ви споделя, че тази способност за виждане на далечно разстояние, се дължи на сходството на енергийната връзка, която също така ви позволява да чувате ясно думите ми. 

Само ще добавя, че ако бях поискал, можех да се поява в офиса ви за миг или с тялото си, или с духа си. Не бих искал да го правя, тъй като смятам, че внезапната поява на материална форма в какъвто и да е облик, дори и познат за вас, няма да е приятно преживяване за вас. 

Сюзън: Мисля, че си прав, Хорисс, не бих била подготвена за това. Моля те, продължи.

Хорисс: Много добре. Матю ви е казвал, че ние уважаваме военната мощ и не се отнасяме с уважение към расите, които са против това. Той ви каза това преди няколко години в линейното време. В универсалното „време” някои от нас се намират в по-висши етапи на духовно единение и тази бъдеща издигната реалност ни помага „в настоящето” да се отървем от това схващане. 

Това, което нашите „настоящи” братя вярват, е че има нужда от мощни сили, които да предотвратят нахлуването на обзети от мрак души, чийто метод на нашествие е чрез военна сила. В по-голямата си част моят народ е съставен от бранители, а не от нашественици. Сега ставаме свидетели как могъщата светлина, която се създава във вселената, прочиства участъците, намиращи се под контрола на мрака и това съответно ни позволява да снижим защитата си. Вие питате представителите на останалите цивилизации за народите им и аз горя от желание да ви разкажа за моя народ. Когато казвам „моя народ” нямам предвид, че ние представляваме всички влечугоподобни раси, както и земните хора не са представители на всички човешки раси във вселената. Говоря само за хората, които живеят в моя свят.

Ние обитаваме планета в тази галактика, която се намира на същото разстояние от звездата в слънчевата ни система, на което и Земята се намира от Слънцето. Ние използваме енергията на слънцето си много по-ефективно от начина, по който вие използвате вашата слънчева енергия. Ние нямаме такива разнообразни начини за добив на енергия като вашите. Вместо това цялата енергия, които ние използваме, идва от слънцето. Вие също можете да разчитате изцяло на слънчевата си енергия и когато дистигнете до разбирането, че е така, така и ще бъде. 

На нашата планета няма абсолютно никакво замърсяване. Нито в почвата, нито в моретата. Това се дължи на технологията ни, която предпазва от замърсяване, а не се опитва да го премахне. 

Планетата ни се нарича Лакон (с ударение на втората сричка и меко произнасяне на „н”-то). Голяма е колкото планетата Уран. Давам я като пример, за да направя сравнение, което въпреки всичко пак е отвъд вашите възприятия, но поне ви дава представа, че е много по-голяма от Земята и въпреки това по плътност, форма и субстанция е подобна на вашата планета. 

Нашата планета не притежава толкова разнообразна природна красота като Земята и която самата Земя вече е загубила заради опустошението в много от районите й. Нашите градове са по-големи от вашия най-голям град. Животът в градове най-добре пасва на темперамента ни и затова сме се спрели на този избор. Хармонията между идеите и желанията, фокусирани върху една и съща цел, създаде големите населени места на планетата ни, които впоследствие нараснаха.

Градовете ни са чисти, както и всички останали населени места на планетата ни. Ние можем да пътуваме мигновено до всяка една точка на планетата ни чрез силата на мисълта. Когато искаме да пътуваме спокойно, използваме превозни средства. 
Обликът, който моят народ е избрал да използва, когато сме си у дома или посещаваме останалите развити цивилизации в космоса, е този, в който се появиха пред Матю в Нирвана. Нашите мъже и жени почти не се отличават, освен това отделните личности имат съвсем малка разлика един от друг. Ние нямаме това смесване на расите, което се наблюдава при вас и което ви прави толкова различни един от друг. Все пак не това е причината ние да сме толкова еднакви.  

Нашият колективен избор е да си приличаме. Преди много време ние осъзнахме, че различията във външния вид водят до предразсъдъци и дискриминация и с нашата склонност да бъдем винаги в отбранителна позиция, ние взехме решението да премахнем някои от елементите във външния ни вид, върху които имахме контрол, така че да избегнем гражданските конфликти, които биха могли да ни възникнат и да ни отслабят.

За да опиша външния ни вид, ще ви кажа, че нашата височина не е много по-различна от вашата. Въпреки това ние всички сме винаги слаби с изключение на жените, които са бременни. Цветът на кожата ни е бледо сивосин, което за нас е приятно, но едва ли ще хареса на вас. Нашата най-отличителна черта са очите, които са големи и тъмни. 

Знам, че Матю Ви е казал, че очите ни са толкова тъмни, че не можеш да видиш душата в тях, но сега той знае, че това не е така, тъй като много напредна от последната ни среща преди няколко години. За да бъда по-точен, ще кажа, че той е високоеволюирала душа, която чрез себеоткриване е премахнала пластовете на неразбирането, които се натрупват с вклиняването на погрешна информация и последващите я мнения и вярвания.

Нашето образование е в крак с високия ни интелект и всяка душа пребивава в системата за обучение, от раждането си до момента, в който премине отвъд, което вие наричате смърт или преход. Нашето неистово желание да учим ни е накарало да оставим духовното развитие на заден план, но сега това се променя. 

Акцентът върху обучението е все така силен, но сега менталното е по-балансирано с увеличеното желание за духовност, което в крайна сметка е друг вид учене. Както споменах, себеоткриването е това, което премахва пластовете на индоктринирането и позволява достигането до истината на тази вселена и на законите на Създателя относно порядъка на небесните тела и останалата космическа активност, която е уникална за тази вселена. 

Ние зачеваме и раждаме децата си по същия начин, както и вие. Тяхната вродена интелигентност обаче им позволява да проговорят много по-бързо. Освен това техните двигателни умения се развиват веднага. Така, че на много млада възраст, около пет години по вашето измерване на времето, те вече стават напълно независими от грижите и вниманието на родителите си. Любовта към семейството е това, което всъщност ни свързва, и което кара децата да останат близо до дома дълго време, след като са станали напълно самодостатъчни. 
Госпожо, какво друго искате да Ви кажа?

Сюзън: Всичко друго, което описва начина ви на живот и вашия свят.

Хорисс: С голямо удоволствие. За да опиша планетата си по-подробно, ще Ви кажа, че тя е много подобна на Земята. И при нас има високи планини, големи морета, гъсти гори и много растения, както и пустини от скали и пясък. Незамърсените места на Земята обаче са по-жизнени и на нея има много повече цветове. Въпреки това нашата планета ни е напълно достатъчна, а и можем да правим промени, за да ни се харесва повече. Нашите сгради биха изглеждали стерилни в сравнение с вашата архитектура, която има много форми и стилове. Външният вид на нашите сгради са в стил, който вие бихте нарекли ултрамодерен с малки отлики една от друга, но разбира се, с различия във височината и размера в зависимост от предназначението им. Домовете се украсяват семпло, за да са в тон със строгостта на обкръжението си, а облеклото ни също е просто. 

Може би съдите по очертанията на костната ми система, че ние сме строги и груби в чувствата си. Това е усещането, което долавям да се излъчва от Вас, госпожо. Истина е, че ние сме сериозни и не се поддаваме на излишни емоции, но топли чувства не ни липсват. Децата ни са също толкова скъпи за нас, колкото и вашите са скъпи за вас. Изпитваме същите чувства и към партньорите си. Ние сме моногамен народ. 

Избираме партньорите си благоразумно и трябва да сме се опознали от много дълго време, за да станем семейство. Така при нас разделите се случват изключително рядко и в повечето от случаите партньорите се разделят заради смъртта на единия от тях. Обичаме и да сме лекомислени, както и да се забавляваме заедно със семейството си, така че както разбирате, начините ни на забавление са напълно подходящи дори за най-малките. Музиката е важна за моя народ и тя не се състои от остри и нехармонични звуци. 

Ние сме информирани за събитията в много други цивилизации освен нашата. Земята ни интересува специално, както е специална и за много други цивилизации от индивиди и колективни души. По никакъв начин обаче интересът ни към планетата ви не е от типа „служи на себе си”. Моят народ иска тъмното влияние на Земята да бъде отсранено и да бъде заменено от мирен начин на съществуване между всички жители на планетата. Ние не желаем да ви причиим нови вреди. 

Военната ни сила може да подчини вашата само за един ден, но тя се използва само за отбранителни цели и главната й цел е да защитава, а не да напада, което е една от главните разлики между нашите две планети. Това е още едно доказателство за топлите ни чувства, които се разпростират и върху цивилизации, различни от нашата. Виждам думата „правителство” в мислите ви. 

Нашата форма на управление би могла да се сравни с градовете-държави на древна Гърция от вашата история. Ние обаче не воюваме един с друг, а управлението ни е справедливо и добронамерено. Имаме предимството да използваме само един език и да общуваме телепатично, което ни осигурява чистота на изразяването и честна комуникация между всички. По-малки структури управляват големи населени места, тъй като така е редно и е по-ефективно за свят с размерите на нашия и население над 20 милиарда. Госпожо, ще питате ли нещо?

Сюзън: Би ли споменал видовете индустрии и останалите работни длъжности?

Хорисс: Да, благодаря Ви. За силната ни отбранителна сила се нуждаем от производства, които да създават оръжия, космически кораби и поддържащи превозни средства. Така, че ние също имаме фабрики, но вие не бихте ги разпознали като такива заради използваната производствена технология. Когато за народа ми отпадне причината да се поддържа военна сила, това производство ще се трансформира в друго. В момента планираме този процес. 

Фокусът ни върху образованието го прави една от най-големите сфери на заетост. Ние провеждаме компютризирано и учително обучение, за да дадем възможност на децата си да специализират в сферите, които са най-интересни за тях и ги привличат. Това се отнася и за възрастните, които имат възможността да сменят една специализация с друга.

Изучаваме историята си, както и тази на много други цивилизации, както и различни видове наука в нейната автентична и универсална форма. Това, което вие наричате „изкуства”, също е от голямо значение за нас и виждам вашата неподправена изненада, въпреки че ви споменах, че се наслаждаваме на музиката. Живописта, скулптурата, танците и поезията са от голяма важност за нас като цивилизация. 

Сградите ни са изработени от здрави материали и не залагаме толкова на външния вид. Въпреки, че можем да го направим и понякога, когато е рационално го прави, в повечето случаи изпитваме голямо удоволствие да използваме собствените си ръце, за да оформяме материалите в нужните форми и предмети. Така постигаме баланс между концентрираните ни върху академичното учение, което всеки следва. Уважаваме нуждата от баланс в живота ни. 

Доста от нас са заети в разработването и поддържането на компютърните системи. Бих могъл да се похваля с напредналите ни компютри, но хваленето не е част от нашата природа. Няма да звучи така сякаш светът ни говори сам за себе си. Но мога да ви споделя, че системите ни са толкова напреднали, че можем да ги стартираме и спрем само с дума или мисъл.

Сюзън: Това е доста напреднала система Хорисс. Спомена за смъртта и затова искам  да те попитам за  средната продължителност на живота ви и имате ли задгробно място за душите като нашата Нирвана?

Хорисс: Споменах за смъртта, но само като термин, с който да дам яснота. Физическата ни обвивка се поврежда от остаряването на клетките или от бойни рани, но ние знаем, че няма смърт – душата съществува още от самото Начало. Продължителността на живота ни, когато телата ни не са наранени, е около 200 години. Такава е настоящата ни ДНК програма и тя ще се промени, когато достигнем  нови по-високи нива на духовност, където физическите обвивки живеят много по-дълго, запазвайки всичките си способности. Не искам да подценявам телата ни, използвайки определението „физическа обвивка”. За нас е важно доброто здраве, за да пазим сили за битки и ние го поддържаме, но исках да поставя ясна различителна линия поради по-малката важност, която са за нас телата ни в сравнение с душите ни. 

Ние също имаме задгробно място, което отговаря на интелектуалното развитие на народа ми. Значението на това място също нараства поради духовното разбиране и нагласа. Обсъдих това с Матю, когато се видяхме в Нирвана и неговите разумни предложения за това как да се отнасяме с братята и сестрите ни, които са най-тежко пострадали физически, се увенчаха с голям успех. 
Госпожо, искате ли да отговоря на други въпроси?

Сюзън: Хорисс, има ли нещо друго, което желаеш да кажеш на хората от Земята?

Хорисс: Да, благодаря Ви. Обобщавайки намеренията на моя народ, искам да споделя, че ние не говорим често за убежденията и природата си. Ние просто ги живеем.  По сърце ние сме топли, миролюбиви, уважаваме останалите и сме услужливи. Затова очакваме с нетърпение да дойде денят, в който вие сте готови да посрещнете с добре дошли „непознатите”. 

Сюзън: Смятам, че това е идеалният начин да завършиш своето послание. Благодаря ти за това, че дойде и ни даде толкова интересна информация за твоя народ. С нетърпение очаквам  да те посрещна с добре дошъл, Хорисс. 

Хорисс: Аз също, госпожо. Вярвам, че тогава ще Ви наричам за удобство Сузи. Засега обаче Ви казвам довиждане.

Ченел: Матю Уорд и Сюзан
Източник: the2012scenario.com

Добавете тази страница към любимата Ви социална мрежа, към любими, отметки....

Сходни статии
За сайта
© 2024 selenabg.com. Този сайт е притежание на Окултен Център Селена. Всички права запазени .