Банер
13.jpg

ОБУЧЕНИЕ АВС"Създай Себе си"

Банер

ВАЖНО!

Във връзка със зачестилите напоследък обаждания от хора, изгорели от "услугите" на измислени мошеници, представящи се за част от екипа на "Окултен Център Селена" уведомяваме най-учтиво, че екипът ни се състои от двама души Маг Селена и Маг Живин. Всяко друго позоваване на "Окултен Център Селена", на неговия Уебсайт, на авторските ни материали и регистрирани девизи и слогани е чист опит за измама и въвеждане в заблуждение на хората в беда с цел извличане на неправомерна печалба.

Екипът на "Окултен Център Селена"

ЛЮБОПИТНИ КАРМИЧНИ "ЕПОПЕИ"
Написано от Маг Селена   
Понеделник, 30 Юли 2007 00:00
Тук можете да прочете как протича родовата карма, която често измамниците-шарлатани на окултния пазар вземат за направена "черна магия". Енергоинформационният код е подобен на генетичния, но той е заключен в тънката енергия на човека или на цялото семейство. Забелязано е, че дъщерите, в една или друга степен, повтарят съдбата на своите майки, което може да се изрази с формулата: «Възпитанието и личният пример на майката + енергийният код = влияние върху съдбата на жената».

Деформацията на тази тънка енергийна структура може да бъде предизвикана от следните причини: проклятие (другородна енергия, изпратена на семейството), магия за самота или такива магии, които косвено влияят на личния живот. Често това е неравномерно «избрана» енергия. Това означава, че някои майки или баби, които са се възползвали от своята красота, чар, обаяние, са вземали всичко от живота.

Нека вникнем в тази теза и да приведем пример от живота. Баба В. била красива, но студена и пресметлива жена. Нейните мъже й завещавали цялото си имущество като лишавали роднините си. Техните майки, сестри, жени, сипели по адрес на В. Злобни проклятия. А тя цял живот се гордеела със своя успех в любовта и не е живяла с нито един от мъжете без финансова изгода. «У нас и по време на войната кучетата ядяха месо!..» - амбициозно казвала тя. Като резултат избраната енергия на завист скоро напомнила за себе си. Дъщеря й, тъкмо обратното, непрекъснато губела своето имущество заради мъже, била направо разорена от алчните роднини на мъжа си.

Внучката на В. и в младостта не била разглезена от вниманието на противоположния пол, от своите редки любовници тя видяла само подлост, а последният й брак бил кратък и неуспешен. Мъжът й я превърнал в хронична наркоманка, след което и дума не можело да става за мъже. Спринцовката и опиатът станали нейни спътници в живота.

Ето един още по-неприятен случай.

Баба М. не се отличавала с привлекателност и красота и затова се решила на престъпление. Веднъж тя напоила с водка и сънотворни един богат вдовец, вързала го, запушила му устата с кърпа и го завлякла в студеното мазе на собствения му дом. Обрекла го на бавна и мъчителна смърт и избягала с парите и златото му. М. разкрила тази тайна едвам пред смъртта си. Дъщеря й имала крайно тежка съдба, а с единствената й внучка се случило непоправимото. Тя попаднала в ръцете на сексуален маниак, който я затворил в мазе и няколко дни ужасно се гаврил с нея. От мазето я спасила полицията, но след този епизод младата жена напълно се лишила от разсъдък.

Горните случаи са примери от практиката за изкривена карма на рода.
Да, но дори и да не се правят такива тежки грехове, някой от нашите предци би могло да е «избрал» за себе си повечко енергия за любов, пари, успех и т.н. за няколко поколения напред.

Обикновено енергията на негативните ситуации се стоварва именно на внуците.
Като анализирате подробно и внимателно живота на вашите майки и баби, бащи и дядовци, непременно ще намерите отговори на много ваши наболели въпроси за собствените неуспехи.

Но в никакъв случай не трябва да вините за нещо предците. Искрено им пожелайте добро, обърнете се за помощ към опитен маг. И това задължително ще ви се зачете.


Добавете тази страница към любимата Ви социална мрежа, към любими, отметки....
 
Сходни статии
За сайта
© 2024 selenabg.com. Този сайт е притежание на Окултен Център Селена. Всички права запазени .