Банер
bear.jpg

ОБУЧЕНИЕ АВС"Създай Себе си"

Банер

ВАЖНО!

Във връзка със зачестилите напоследък обаждания от хора, изгорели от "услугите" на измислени мошеници, представящи се за част от екипа на "Окултен Център Селена" уведомяваме най-учтиво, че екипът ни се състои от двама души Маг Селена и Маг Живин. Всяко друго позоваване на "Окултен Център Селена", на неговия Уебсайт, на авторските ни материали и регистрирани девизи и слогани е чист опит за измама и въвеждане в заблуждение на хората в беда с цел извличане на неправомерна печалба.

Екипът на "Окултен Център Селена"

Филмът "Тайните апокрифни лекции на Командир Х"
Написано от Ивайло Иванов-IYI   
Понеделник, 10 Август 2009 10:17

http://avangardisco.files.wordpress.com/2008/07/commanderxdvd.jpg Командир Х е пенсиониран военен разузнавач, един от първите агенти, избрани за строго секретния проект на ЦРУ за далечно виждане. Успехът на тази програма разкрил на агентите, че САЩ и цялата планета са впримчени в огромна конспирация, почти невъзможна за вярване. При пенсионирането си Командир Х решава, че светът трябва да узнае истината. Това е негова лекция, с която той се надява да събуди обществото за фантастичната истина. Заради безопасността му образът и гласът на командир Х във филма са обработени.

Ето избрани фрагменти от неговата тайна лекция:

“Знам, че не ви е било лесно да дойдете тук тази вечер, защото до последния момент не се знаеше къде ще се проведат тези апокрифни лекции. Мнозина отвъд не искат тези лекции да бъдат осъществени…”

“Буш умишлено е избран за президент, защото е муден и лесен за манипулиране. Той дори си мисли, че самият той взема всички решения, но в действителност той е кукла на конци. Някой друг мисли вместо него.

Ако Буш някога се опита да мисли самостоятелно…Това се случи с Клинтън, когато се опита да скъса своите конци – тайното правителство знае как да се справя с непокорни политически лидери. Всеки си има свои слабости, които могат да влязат в употреба.

При Клинтън това беше неговата закръглена стажантка. При Буш може да е алкохол или кокаин, или и двете. И все пак Буш е бил избран заради липсата си на интелект и инициатива. Той е идеалният лидер за Новия световен ред – казват му “Скачай!”, а Буш пита “Колко високо?”"

“Йонджи Масуда, бащата на информационното общество, заявява загрижеността си през 1980 г., че свободата ни е застрашена в стила на Оруел от кибернетичната технология, напълно непозната на повечето хора.Тази технология източва мозъка на хората чрез имплантирани микрочипове до сателити, контролирани от наземни свръхкомпютри. Първите мозъчни импланти са били поставени през 1974 г. в Охайо, а също и в Стокхолм, Швеция. Мозъчни електроди са имплантирани в черепите на бебета през 1946 г., без знанието на родителите им.

През 50-те и 60-те години електрически импланти са били поставяни в животински и човешки мозъци, особено в САЩ. При изследване за модифициране на поведението и функционирането на мозъка и тялото са били използвани методи за контрол на съзнанието в опит да се промени човешкото поведение и нагласа. Повлияването на функционирането на мозъка се превърна във важна цел на военните и разузнавателни служби. Преди 30 години на рентгенови снимки са открити мозъчни импланти с размер около сантиметър.

Следващите импланти се смалиха до размера на оризово зърно. Днес те са достатъчно малки, за да се поставят във врата или гърба или в други части от тялото по време на хирургически интервенции със или без съгласието на субекта. Вече е почти невъзможно имплантът да бъде открит или отстранен. Технически е възможно всяко новородено да бъде инжектирано с микрочип, чрез който да се идентифицира човекът до края на живота му.

Такива планове тайно се обсъждат в САЩ, без оглед на проблема с личната неприкосновеност. В Швеция премиерът Олаф Палме е дал разрешение през 1973 г. да се поставят импланти на затворници и бившият генерал Джен Фрийз разкри, че в средата на 80-те години са били имплантирани болнични пациенти. Хората с импланти могат да бъдат проследени навсякъде. Мозъчните им функции могат да се следят от свръхкомпютри и дори да се променят чрез промяна на честотите. В тайни експерименти вместо опитни свинчета са били използвани затворници, войници, душевно болни, деца инвалиди, глухи и слепи хора, хомосексуалисти, самотни жени, възрастни, ученици и всяка група хора, считана от експериментиращите за маргинална. Публикуваните спомени на затворници от затвора в Юта шокират съзнанието.”

“Днешните микрочипове работят чрез нискочестотни радиовълни, които могат да се насочат от разстояние. Чрез сателити имплантираният може да се проследи навсякъде по земното кълбо. Когато микрочипът се постави на оптичния нерв на окото, той извлича нервни импулси от мозъка, въплъщаващи преживяванията, миризмите, гледките и гласа на имплантирания. Веднъж прехвърлени в компютър, тези импулси могат да се насочат обратно към мозъка на човека чрез микрочипа и така той да ги преживее повторно.

С помощта на система за дистанционно манипулиране оператор на земята може да изпраща електромагнитни послания, кодирани като сигнали, до нервната система, влияейки на поведението на субекта.Така може да се повлияе здрав човек да вижда халюцинации и да чува гласове. Всяка мисъл, реакция, слухово и визуално наблюдение създава някакъв неврологичен потенциал, модели в мозъка и електромагнитните му полета, които сега могат да се декодират в мисли, картини и гласове. Затова електромагнитната стимулация може да промени мозъчните вълни на човек и да бъдат предизвикани болезнени мускулни спазми, преживявани като мъчение. Системата за електронно наблюдение на Националната агенция по сигурността може да следи и обработва едновременно милиарди хора.”

“Всеки си има уникална биоелектрическа резонансна честота на мозъка, точно както имаме уникални отпечатъци от пръстите. С електромагнитна честота, стимулиране на мозъка, кодирани пулсиращи електромагнитни сигнали могат да се изпращат на мозъка, карайки мишената да преживява желания глас и визуални ефекти. Това е форма на електронна война. На американските астронавти са били поставени импланти преди изпращането им в космоса, за да се следят мислите им и да се регистрират всичките им движения 24 часа в денонощието.

През май 1995 г. “Уошингтън поуст” съобщи, че принц Уилям е бил имплантиран на 12-годишна възраст. Така в случай на отвличане той е щял да бъде открит чрез радиочестотата на микрочипа му. Сигналът от чипа чрез сателит може да се пренасочи към полицейски компютър и да се проследи движението на принца. Така той може да бъде открит навсякъде по земното кълбо. Масмедиите обаче не казват, че личният живот на имплантирания човек изчезва до края на живота му. Той може да бъде манипулиран по много начини чрез различни честоти. Тайният управител на този експеримент може да промени дори емоционалния живот на човека.

Той може да бъде направен агресивен или летаргичен, сексуалността му може да се повлияе изкуствено. Мисловните сигнали и подсъзнателните мисли могат да се разчитат, сънищата да се повлияват и дори предизвикват. И всичко това без знанието и съгласието на имплантирания човек.Т ака може да бъде създаден кибервойник…”

“Основната причина НСР (новият световен ред) рязко да увеличи усилията си за контрол на човечеството е поради неочакваното пристигане на НЛО. НСР е пределно наясно с реалното съществуване на НЛО. Това изключително много ги безпокои, защото е напълно извън контрола им. Заради това НСР е създал масова дезинформационна кампания около загадката на НЛО и извънземните. Това усилие е създало шизофренно впечатление у обществото. Една част вярва, че НЛО и пилотите им са извънземни. Друга част смята, че НЛО са само продукт на разюздано въображение.

Това създава объркване и несигурност. НСР не може да контролира НЛО и съществата, които ги пилотират, но може да контролира начина, по който ги възприема обществото. Истината за НЛО е така добре прикрита и замазана от НСР, че днес вече е почти невъзможно да се разбере какво става в действителност. Дори президентът не е в течение на дългата история от прикрития и тайни около НЛО. Тайни правителствени и военни агенции се занимават с тези същества от края на 40-те години насам – извънземни технологии са били разменяни срещу човешки живот и гаранции за тайни бази за съществата от НЛО. Нацистка Германия е получавала тайно съдействие от извънземна раса.

Това, че нацистите получават съдействие от извънземни, е допуснато от бащата на съвременната ракетна техника Херман Оберт, който потвърдил връзката на нацистите с извънземни, когато заявил: “Не можем да си припишем всички заслуги за рекордния напредък в определени научни области. Беше ни помогнато.” На въпроса “От кого?” той отвърнал: “Народите от други светове.”…”

“Дълси е малко тихо градче в северната част на Ню Мексико. Прилича като всички малки градчета в страната. Но според някои Дълси крие дълбока и тъмна тайна. Тя е скрита дълбоко под земята, където се смята, че има подземна база със съвместна правителствено – извънземна биогенетична лаборатория за необичайни експерименти с животни и с хора. Част от информацията ни за Дълси идва от бившия охранител Томас Костело. Към края на 1979 г. той не можел вече да се справя с ужасяващата действителност.

Като охранител от високо ниво в строго секретна база той видял неща, които дълбоко го притеснили. След внимателно обмисляне той решил да напусне мястото и да вземе някои доказателства за фантастичната си история. С малка камера той направил над 30 снимки вътре в комплекса. Той взел и документи, както и видеолента от охранителните камери, на която се виждали коридорите, лабораториите, хора от персонала, както твърди той и извънземни. После изключил алармата и камерата в един от стоте изхода към повърхността и напуснал базата с шокиращите доказателства. Оригиналите били размножени в пет екземпляра и разпространени. Томас бил готов да се укрие, но когато отишъл да прибере жена си и сина си, там го очаквали правителствени агенти. Съпругата и детето му били отвлечени. Той бил предаден от свой колега. В замяна на семейството му агентите искали да им върне взетите материали.

Томас бил наясно, че ще използват семейството му за експерименти и няма да бъдат върнати невредими. Затова решил да изчезне. Томас твърди, че в Дълси има над 18 000 от малките сиви човечета, както и че е виждал същества, които нарича рептилоидни хуманоиди. Подземната база в Дълси била на няколко нива и имала централен команден център. Нивата на секретност се движат от повърхностните към по-дълбоките нива. Томас имал достъп до седмо подниво. Той знаел за седем поднива, но е възможно да са били и повече. Повечето извънземни били на нива 5, 6 и 7, с жилищни помещения на ниво 5. Единственият знак на английски език бил над един от коридорите на метрото и гласял: “Към Лос Аламос”. Връзките водели от Дълси към Пейдж, Аризона, а оттам – към подземна база под Зона 51. Тунели водят към и от Дълси до бази из целите западни САЩ. Оказва се, че под САЩ има голяма мрежа от тунели, продължаваща в глобална система от тунели и подземни градове.

В Дълси повечето знаци и табели били на символния език на извънземните и универсална система от символи, понятна за хора и извънземни. Томас казва, че след второ ниво всички биват претегляни и обличани в униформа. Теглото се въвеждало всеки ден в лична идентификационна карта. Промяна в теглото над килограм налагало лекарски и рентгенов преглед. Всички асансьори се контролират чрез магнити и нямат кабели. Магнитната система се намира в стените на асансьорните шахти. Няма нормална електрическа контролна система. Всичко се контролира чрез магнитна система, включително осветлението. На първо ниво се намира депото за поддържащите машини.

На второ ниво има депо за влакове, совалки тунелопробивни машини и дискови магнити. Изследванията на ниво 4 включват изследвания върху хора, както и всички аспекти на телепатията, хипнозата и сънищата. Томас казва, че те знаят как да отделят биоплазменото от физическото тяло, за да поставят в човешкото тяло жизнената матрица на извънземна същност, след като са отстранили душевната жизнена матрица на човека. Ниво 6 неофициално е наричано залата на кошмарите.Там са лабораториите за експерименти с риби, тюлени, птици и мишки, на които се променя оригиналната форма. Там има многоръки и многокраки хора и няколко клетки с хуманоиди, високи над два метра.Извънземните са научили хората на много неща от генетиката – както полезни, така и опасни. Сивите и рептилоидите са високо аналитично и технологично ориентирани.

В древността те са имали конфликти с нордиците и други космически общества и може би подготвят тук бъдещ конфликт.
Учените в областта на изчислителните науки и биоинженерството извършват безразсъдни експерименти без оглед на морала и зачитането на другите живи същества. Когато Томас открил хора в клетки на седмо ниво в базата в Дълси, това за него вече преляло чашата. Редици от хиляди хора, смесени останки от хора и хуманоидни ембриони били държани в охладителен склад. Той казва, че често е виждал в клетките упоени хора, които понякога плачели и молели за помощ. На работниците било казано, че тези хора са безнадеждно умопобъркани и участвали в рискови лекарствени тестове за лечение на лудостта…”

“Повече доказателства за подземните бази идват от човек на име Фил Шнайдер – инженер, който твърди, че случайно е открил база на извънземни. За него се твърди, че се е самоубил, но съпругата му казва, че смъртта му е при подозрителни обстоятелства и че е открит с гумен маркуч за венозни инжекции, увит около врата му и вързан отзад. Според нея тази улика говори за убийство. Шнайдер твърдял, че през 1954 г. по времето на Айзенхауер федералното правителство решило да заобиколи конституцията на САЩ и да сключи пакт с извънземни същества. Наречен е “Пактът Гренада от 1954 г.” Според него извънземните могат да използват крави, както и някои избрани човешки същества за тестване на импланти, но трябва да съобщават на правителството данните за хората.

В замяна САЩ ще получат извънземна технология, за да победят руснаците. Но след уточняване на условията с извънземните,правителството осъзнало, че е било измамено. Извънземните правели каквото си искат, без да осигурят технологията. Те изцяло контролирали нещата. Шнайдер разказал, че е участвал в изграждането на разширение към подземната военна база в Дълси, стигаща дълбочина до четири километра. По онова време били направени четири отвора в пустинята, които щели да бъдат свързани и изградени обширни секции. Шнайдер трябвало да се спуска и да проверява състава на скалите, за да определи какви експлозиви да се използват.

Спускайки се, екипът се озовал в голяма подземна кухина, пълна със същества, известни като едрите сиви. Шнайдер казва, че са разкрили цяла подземна извънземна база. После открили, че съществата живеели отдавна на планетата ни. Вероятно от милион години. Според покойния Бил Хупър възникнала конфронтация между земните учени и извънземните в подземните лаборатории на Дълси. Учените били пленени от извънземните и за да бъдат освободени, били изпратени сили на Делта форс, но те не можели да се мерят с оръжията на извънземните. В акцията загинали 66 души. В резултат всички съвместни проекти били прекратени поне за две години…”

http://avangardisco.files.wordpress.com/2008/07/dulceeo8.jpg“Историите около тайните подземни бази и тунели сякаш всички са свързани с един и същ вид предполагаеми извънземни, а именно – сивите и рептилоидите.

Тези същества са сравнително отскоро на извънземната сцена, появявайки се като доминиращи същества, свързвани с НЛО, някъде в началото на 70-те години.

Преди това време са се осъществявали контакти предимно с човекоподобни извънземни, често наричани нордици поради светлата им кожа, сини очи и руса коса.

В началото на 50-те години се появяват и дребни хуманоиди, но сивите с големите очи и динозавроподобните рептилоиди се появяват доста по-късно. Сякаш истинската форма на тези същества се пази в тайна от нас.

Вероятно те могат да се преобразяват, за да съответстват на очакванията ни. Но видът им винаги е хуманоиден – с една глава, две ръце и два крака. Те приличат повече на нас, отколкото би приличало истинско извънземно. Като се има предвид колко е разнообразен животът дори на Земята, би било почти невъзможно на друга планета да се развие живот, толкова подобен на нас. Може би толкова приличат на нас, защото сме по-близки с тях, отколкото допускаме.

Откъде идват всъщност НЛО и техните пилоти? От космоса или от места, скрити дълбоко под земята? Може би рептилоидите не са от някоя далечна планета, а от Земята, също като нас. Може би те са наследници на древните динозаври отпреди милиони години. Може би те не са измрели, а също като нас са еволюирали в разумни същества, създали са собствена наука и цивилизация. Възможно е някои да са отпътували да завоюват космоса, а други да са останали, за да изградят общество дълбоко под земята. Може би сега те се завръщат на родната си планета Земя, за да открият, че тя е превзета от сбирщина говорещи маймуни…”

“Всъщност много НЛО са построени от хората кораби с помощта на напреднали технологии
като енергията на нулевата точка и антигравитацията. Това се държи в тайна от обществеността…”

“Добре, благодаря. Казаха ми, че може би са ни открили и трябва да сме готови да напуснем…”

The Secret Underground Lectures of Commander X.avi

The Secret Underground Lectures of Commander X subs"Тайните апокрифни лекции на Командир Х", филмДобавете тази страница към любимата Ви социална мрежа, към любими, отметки....
 
Сходни статии
За сайта
© 2022 selenabg.com. Този сайт е притежание на Окултен Център Селена. Всички права запазени .