Банер
04.jpg

ОБУЧЕНИЕ АВС"Създай Себе си"

Банер

ВАЖНО!

Във връзка със зачестилите напоследък обаждания от хора, изгорели от "услугите" на измислени мошеници, представящи се за част от екипа на "Окултен Център Селена" уведомяваме най-учтиво, че екипът ни се състои от двама души Маг Селена и Маг Живин. Всяко друго позоваване на "Окултен Център Селена", на неговия Уебсайт, на авторските ни материали и регистрирани девизи и слогани е чист опит за измама и въвеждане в заблуждение на хората в беда с цел извличане на неправомерна печалба.

Екипът на "Окултен Център Селена"

Извънземни Раси извън ВИИК - 2 част
Написано от Маг Селена   
Четвъртък, 11 Август 2011 18:54

 Извънземни Раси извън Военно Индустриалния Извънземен Комплекс -2 част

На 20 февруари 1954 г. делегация от „човешко-изглеждащи” извънземни раси се срещат с администрацията на Айзенхауер в неуспешен опит да постигнат споразумение относно американската програма за термоядрени оръжия. Препъни-камъка се оказало това, че тези извънземни раси не били съгласни да доставят технологии, които да могат да бъдат използвани от военно-индустриалните интереси, които доминирали в администрацията на Айзенхауер и определили тона за по-сетнешния диалог между хора и извънземни.

Принципната опозиция на тази група извънземни да си сътрудничи с развиващият се ВИИК, маркира важния индикатор за голяма група от „човекоподобни” извънземни раси, които стоят извън мрежата на пресичащи се интереси, които изграждат ВИИК в САЩ и навсякъде по планетата. Тази втора категория извънземни раси е основно „човешка” и може лесно да се обедини с човешкото общество по начина описан от Дийн и други, че те могат да бъдат неразличими от останалото човечество. Тази раси се описват, че идват от звездни системи като Лира, Вега, Плеядите, Сириус, Процион, Тау Кит, Умо, Андромеда и Арктур. Те са доставили част от генетичния материал за заселването на човечеството на Земята.

Според Алекс Кулиър общо 22 извънземни раси са дали генетичен материал за „човешкият експеримент”. Те включват Рептилиите, Сивите и Ануннакските раси описани по-рано, както и тези раси във втората група, които Кулиър описва като „доброжелателни”:

Ние като продукт на извънземна генетична манипулация притежаваме огромно генетично обединение състоящо се от различни расови банки памет, които съдържат поне 22 различни раси. Поради нашето генетично наследство и заради това че сме дух, доброжелателните извънземни раси действително гледат на нас като на кралски особи.

Като резултат от тази генетична връзка извънземните раси в тази група извън ВИИК изглежда гледат на човечеството по начин подобен на загрижен родител, който вижда своето дете юноша в опасна среда. Жизнено важните интереси на расите в тази категория са да осигурят глобалното човечество да се развие по един отговорен начин, без да застрашава себе си както и по-голямото галактическо общество, от което е част.

Има две части на тази група извънземни. Първата е „извънземни” които исторически са населявали подземните убежища на Земята и са описани като потомци на древна човешка цивилизация, която е следвала отделен еволюционен път от този на човечеството на повърхността. Втората група са извънземни които имат „произход извън Земята”, но имат човекоподобни черти до степен на това, че някои от тях могат лесно да се смесят и общуват с останалата част от човечеството без да бъдат разпознати.

 

Телосианци

Подземните „извънземни” са описани като потомци на предишна човешка цивилизация на Земната повърхност като Лемурия и Атлантида и по този начин генетично са свързани с човечеството. Най-известното описание на една от тези древни раси се намира в посмъртно публикуваните „дневници” на Адмирал Ричард Бърд, който описва секретна експедиция до Северния полюс (Бърд е първият човек в света, официално достигнал по въздуха и двата полюса - и Северния, и Южния – бел. Н.), където е бил заведен до подземно жилище на напреднала раса с Нордически физически характеристики. Била му показана чудноватата технология на това общество и се срещнал с лидера на тази напреднала подземна раса, който му казал:

„Ние те оставихме да влезеш тук, защото си с благороден характер и добре познат на повърхностния свят, Адмирале... Ти си във владенията на Арианите, вътрешният свят на Земята... Адмирале, ще ти кажа защо беше призован тук. Нашият интерес започна веднага след като вашата раса пусна бомбите над Хирошима и Нагасаки в Япония. По това тревожно време ние изпратихме нашите летящи машини:

„Flugelrads” (немска дума за „Крилато колело” – бел. Н.) на повърхността, за да

разследват какво е направила вашата раса... Виждате ли, ние досега не сме се месили във войните и варварството на вашата раса, но сега трябва, защото вие се научихте да боравите с определена сила, която не е за хората – атомната енергия. Нашите емисари вече доставиха съобщения на силите във вашия свят, но никой не обърна внимание. Сега ти беше избран да станеш свидетел на това, че нашият свят съществува. Сам виждаш, че нашата култура и наука е много хиляди години отвъд вашата раса, Адмирале”.

Въпреки, че има спорове около истинността на дневниците на Адмирал Бърд, има известен брой описани контакти с представители на напреднала подземна човешка раса. Голям подземен град наречен Телос се предполага че лежи под планината Шаста, Калифорния и е описан от хора, които или физически са пътували до този град и са го видели или от такива, които твърдят че телепатично комуникират с жители на този град. Видният НЛО-изследовател Уилям Хамилтън твърди, че се е срещал с представители на Телос, които му описали напредналата технология и структура на града и тяхната връзка с бившата цивилизация Лемурия. Хамилтън описва телосянката „Бони” и нейното семейство както следва:

"Бони, нейната майка (Рана Му), нейният баща (Ра Му), нейната сестра Джуди, нейните братовчеди Лора и Матокс, живеят и се движат в нашето общество като се връщат често в ТЕЛОС, за да отпочинат и възстановят здравето си. Бони разказва, че нейните хора използват пробивни машини, за да копаят тунели в Земята. Тези машини нагряват скалата до нажежаване и после я превръщат в стъкло, като по този начин елиминират нуждата от лостове за поддръжка.

Тръбен тунел се използва, за да свърже градовете, които съществуват в различни подземни региони в нашето полукълбо. Подземните влакове се задвижват от електромагнитни импулси и достигат скорости от порядъка на 2 500 мили в час. Единият тунел се свързва с един от градовете в джунглата Мато Гросо в Бразилия. Там отглеждат храна без да е в почва, под пълноспектърна светлина в градини, обслужвани от автомати. Храната и ресурсите на Телос се разпределят в изобилие на населението от милион и половина, което процъфтява базирано на не-парична икономика."

Според Даян Робинс, която твърди че е комуникирала телепатично с Телосианци – те са потомци на Древна Лемурия, които са направила планината Шаста техен дом след унищожението на техния континент. Първоначално наброявали 15 000, тези потомци на лемурийците процъфтели в подземните каверни на планината Шаста и нараснали до 1,5 милиона души. Психотронните технологии които включват кристали и високо развити ментални способности на тези телосианци, се използват за да поддържат невероятно напреднало общество, което си взаимодейства с извънземни от различни звездни системи.

Телосианците са специализирани в поддържането на по-дълъг човешки живот и интегрирането на хармонични технологии и системи от вярвания за хората на повърхността. Телосианците и други подземни „извънземни” търсят начин да намалят най-деструктивните аспекти на човеко-извънземните технологични споразумения и същевременно да подпомагат духовния растеж в човешкото съзнание.

Може да се заключи че главните дейности на Телосианците е да помагат на хората на повърхността, да научат древната си история, да възстановят дълготрайния човешки живот, да променят нездравословните системи от вярвания и да защитят околната среда. Глобалните решения предоставени от Телосианците включват „защита на околната среда; насърчаване на биоразнообразието; възстановяване на човешкото здраве, дълголетие и възстановяване на загубеното историческо наследство.”

Твърди се, че човекоподобните извънземни, които произхождат първоначално от други планети, са предоставили част от генетичния материал за човешката еволюция и много от тези извънземни са позволили на част от техния личен състав да се инкарнира като „звездни семена” на Земята в човешки семейства. Тези „звездни семена”, „звездни деца” или „звездни хора” са описани от Брад и Франси Стайгър, като личности, чиито „души” са били преди това инкарнирани на планети от други звездни системи и после са дошли на Земята и са решили да се инкарнират тук, за да ускорят еволюционното развитие на човечеството.

По-голямата част от човечеството би счело тази група извънземни като „доброжелателна” (става въпрос за неинкарнираните на Земята), както и е описана от „контактьори” като Джордж Адамски, Орфео Анджелуци, Джордж Ван Тасел, Хауърд Менгел, Пол Вила, Били Майер и Алекс Кулиър, всеки от които обяснява природата на техните доброволни контакти с тези изглеждащи като хора извънземни. Тези контактьори често доставят и физически доказателства във формата на снимки, филми и/или сведения за техните контакти с извънземните раси.

Най-обширно документираният и изследван контактьор е Едуард „Били” Майер, който доставя много физически доказателства за изследователите. Тези извънземни раси изглежда имат различни „специалности”, като резултат от уникалните истории и планетарни миграции, поради галактическите катаклизми и конфликти. Струва си да се изследват главните дейности на всяка една раса за да се разбере как взаимодействат с човечеството в момента, или как биха могли да взаимодействат по-добре, за да се обърнат към глобалните проблеми.

 

Лира

Подходящо е да започнем дискусията за тези извънземни раси и техните основни дейности, като се съсредоточим на една звездна система, която е описвана като източник за разпространението на човешките цивилизации в галактиката „Млечен Път” – съзвездието Лира. Един от първите контактьори, който описва Лира е Били Майер, който получава доста публично внимание в резултат на неговите предполагаеми посещения от страна на Плеядианците от 1975 г. до 1986 г. и които той подкрепил с материални свидетелства, които продължават да объркват скептиците относно твърденията на Майер.

Обширни изследвания от много отделни личности и организации достигат до извода, че доказателствата не са изфабрикувани и по този начин съставят значителна подкрепа за неговите показания за извънземен контакт. Поради количеството физически свидетелства, които той предоставя през годините, Майер придобива значителна правдивост и последователността и съгласуваността на неговите показния предполагат, че той наистина е важен говорител от името на извънземна раса.

На Майер му е казано от неговите плеядиански контакти от звездната система Лира и нейните човешки обитатели, че:

"Швейцарските „Плеядианци” описват техните прадеди и следователно нашите като произхождащи (преди Плеядите) от далечна слънчева система в звездна група близо до това, което ние познаваме като Пръстеновидната Мъглявина, поради което ги наричаме Лирианци, по начина по който казваме на хората от Плеядите – Плеядианци. Тези ранни Лирианци при техните многобройни миграции в техните великолепни Космически Ноеви Ковчези, са отишли до много звездни системи и са намерили подходящи местожителства и са оставили колонии, които процъфтявали и на свой ред пускали свои собствени космически пътешественици.

Майер отбелязва допълнително физически контакт с лириански кораб през 1977 г., при който Лирианците описали своя собствен свят и други звездни системи, с които си сътрудничели. Алекс Кулиър описва началото на Лирианската цивилизация, както му е представена от извънземните от Андромеда:

На базата на ерата на Слънцата и планетите в нашата галактика, било решено че

човешката форма на живот трябвало да бъде създадена в системата Лира. Човешката раса живяла там около 40 милиона години – еволюирайки. Ориентацията на човешката раса на Лира била земеделска по природа. Очевидно сме имали богатство и изобилие на всичко и сме живеели в мир.

Лирианците притежават Нордически качества и са най-вероятно „Елохимът” описан в религиозните традиции, както на Земята, така и в цялата галактика. Поради ролята на Лирианците в произхода на човешкото присъствие в галактиката, може разбираемо да се допусне че те имат най-детайлното разбиране за човешкият произход и галактическа история. Те могат да бъдат описани като „Галактическите историци” за човешката раса. Може и да се заключи, че Лирианците помагат за разпространяване на истината за еволюцията на човешките раси в галактиката и имат дълбоко разбиране за галактическата човешка култура и за „човешкия дух”. Лирианците са допълнително описани както следва:

Тези от Лира имат влечение към произхода и древните истории. Така, че могат да бъдат полезни на вас за да разберете миналото, така че да го трансформирате. Като разберете вашето минало и произход, вие можете съзнателно да се върнете стъпка по стъпка, да обелите слоевете на лука и да разберете вашата същинска природа. Те ще бъдат отлични водачи в този психологически процес за човечеството, за разбиране на неговите обосновки, неговата история и как е създадено.

В заключение, главните дейности на „Лирианците”, са разпространяване на уникалната история на човешката раса в галактиката и подпомагане за разбирането на човешката мотивация и потенциал. Глобалните решения, които Лирианците предоставят, включват точна информация за човешката история, разбиране на галактическата история, откриване на човешката същина, дипломация и разрешаване на конфликти и глобално образование.

 

 Вега

Според Били Майер, друга раса извънземни, която физически се е свързала с него били от звездната система Вега в съзвездието Лира. Веганците били по-тъмни или „синкави” по кожа група от хора и най-вероятно са „синята раса” – напреднали хора споменати в различни ведически текстове и от които произхождат индуистките богове Вишну и Кришна. Бразилският контактьор Джеферсън Соуза, твърди че се е срещал с Веганци от Лира, които той описва да изглеждат подобно на местното население на Индия. Според Алекс Кулиър, Вега е била първата заселена от хора планета в Лира.

Като допълнение на Нордически изглеждащите хора от Лира, Веганците са играли важна колонизаторска роля в Галактиката. Първите извънземни дошли на Земята били... хора от светове, които съществуват в друго измерение в местоположението на звездните системи Лира и Вега.

Първите Лирианци заедно с Веганците дошли на Земята първоначално преди 22 милиона години. Техният престой тук бил много кратък и те продължили пътуванията си до други звездни купове и планети. Тяхната история е много неясна, но нападателни групи от време на време се завръщали на Земята. Преди приблизително 389 000 години, няколко милиона Лирианци и Веганци отново напусналите техните родни планети и навлезли в нашият порядък на пространство и време, в това измерение и дошли на Земята, където се смесили със земляните.

Важно е да се отбележи, че резултата от кръстосването на Веганите и Лирианците с хората, довели до събития описани в Книгата на Енох, където „Нефилимите” се женили за хора и съставили раса от гиганти и накрая измрели. Майер описва тези събития както следва:

Те се размножавали по нормален начин, както и чрез манипулация на гени от генните инженери. Резултата от това генно инженерство произвел същества, които били отчасти хора и отчасти животни. И включвали гиганти, титани и други същества. За няколко хиляди години тези същества били изместени отново и накрая измрели поради това, че или не можели да се възпроизвеждат, или условията за тях в крайна сметка се оказали фатални.

Други паралелни събития описани в Книгата на Енох били, че Нефилимите били наказани за техните действия на Земята. Майер описва как тарторите на Веганците и Лирианците били отговорни за много прегрешения срещу местните хора от Земята и други светове:

Многомилионните Лирианци и Веганци, които напуснали техните родни светове, били предвождани от 144 207 лидери, командващи и други, които управлявали своите последователи по йерархичен начин. Лидерите прехвърлили това поведение и на земните хора, с които те се смесили в миналото, за да създадат различни типове човешки потомци. Тези 144 207 лидери и техните помощници, били наистина тези тартори, които били основно отговорни за злодеянията, фалшивите учения и фалшивите религии, които били абсорбирани и на които хората на Земята подражавали.

Но...Не всичко, което тези лидери донесли на Земята било зло, фалшиво или криминално -много ценни предмети и идеи били представени на Земляните по отношение на превозните средства, професиите, философията, начините на мислене, медицината, технологиите и много други неща.

Според Лиса Роял, Веганите и Лирианците били стратегически съперници, когато ставало дума за колонизиране на други светове и впоследствие започнали опустошителна гражданска война в съзвездието Лира – Лирианските войни.

Алекс Кулиър, също споменава за опустошителна галактическа война в Лира, но нейната причина била външна, не вътрешна война между Лирианци и Веганци. Според Майер, Веганците завръщащи се на Земята в сегашната ера, имат намерение да помогнат на човечеството като изкупление за миналите грешки, както и да подпомогнат Вeганските „звездни семена”. Както и при Лирианците, глобалните решения, които Веганците предоставят, включват точна информация за човешката история и Веганското културно наследство, разбиране на галактическата история, откриване на човешката същина, дипломация и разрешаване на конфликти и глобално образование.

 

 Плеядианци

Били Майер описва как Плеядианците потомци на Нордически изглеждащите Лирианци, са мигрирали в различни звездни системи преди накрая да се установят в съзвездието Плеяди:

Древната история на ранните Плеядиански предци в друга слънчева система, е също описана, както и тяхното пътуване до Плеядите. Описана е също и много по-ранна миграция до тази слънчева система, както и защо и как тя се е провалила. Една трета от оцелелите плеядиански предци от оригиналната им планета и след нейното опустошение развили нова технология и проектирали и построили великите евакуационни Ноеви ковчези.

Само за 900 години започнали да ги изстрелват навсякъде в продължение на стотици години. Извънземните посетили Швейцария, са потомци на един от тези космически Ноеви ковчези, които заемали една от трите планети пригодени за човешки живот в една от слънчевите системи в това, което ние наричаме днес Плеяди. Те са преминали през периоди на велики придобивки, както и на големи загуби от тогава. На практика ние сме потомци на техните първи колонизатори, които се опитали да се заселят в тази слънчева система, заедно с различни местни аборигени и човешки изгнаници от други места.

Звездната система в частност, от която Плеядианците на Майер произхождат, е Тейгета, а главната планета е Ера. Плеядианците от Ера разпознават Маейр като един от техните избрани „представители”, с мисия да достави истината на извънземното присъствие на човечеството. Семязе – плеядианката направила контакта с Майер, описва Плеядианците както следва:

"Ние не сме нито пазители на човешките същества, нито изпратени от Бог ангели или нещо подобно. Много хора внушават, че ние наглеждаме Земята и нейните същества и ще контролираме техните съдби. Това не е вярно, защото ние само извършваме определена, избрана от нас мисия, която няма нищо общо с надзираването или регулирането на земните съдби. Така, че е грешно да бъдем описвани като суперземни пратеници и пазители."

Плеядианците идентифицират един важен ключов аспект на тяхната мисия и той е да предупредят човечеството за Сивите, които те описват така:

"Има също различни форми на живот, които са придобили голямо знание и са се освободили от тяхната околна среда. Те пътуват през космоса и понякога идват на Земята. Много от тях са по-скоро неприятни същества и живеят по варварски начин, който често е толкова лош, колкото и на земните. Трябва да знаете за тях, защото те често атакуват и унищожават всичко, което застане на пътя им.

Много често те дори са унищожавали цели планети или са заробвали местното население. Една от нашите мисии е да предупредим хората на Земята за тези същества. Нека това се знае от хората на Земята, защото наближава време, в което конфликта с тези дегенерирали човешки създания (Сивите) ще стане неизбежен."

Според Кулиър, Сивите и Плеядианците са въвлечени във военни схватки в слънчевата система и други системи като Сириус-Б. Други ключови аспекти от плеядианската мисия според Майер, са да подпомогнат повдигането на човешкото съзнание и да насърчават обединението на човешката религия. Важно е също, че Плеядианците са отхвърлили твърденията на много други контактьори като Адамски и по този начин загатнали за ексклузивност във връзка с истината и динамиката на извънземното присъствие.

Интересно е че Кулиър твърди, че някои плеядиански групи като тези от Алцион, имат „тайни планове”, докато тези от Тейгета (Плеядианците на Майер) са описани като искрено помагащи на човечеството. Въпреки вероятните „тайни планове” на някои Плеядианци, повечето показания и свидетелства водят към това, че Плеядианците по принцип имат позитивни контакти с хората и правят много за да подпомогнат еволюцията на човешкото съзнание и да помогнат на хората да се освободят от влиянието на Сивите/Рептилиите.

В заключение, главните дейности на Плеядианците изглежда помагат на човечеството да намери свобода от деспотични структури чрез образование и повдигане на съзнанието. Плеядианците могат да помагат в намирането на глобални решения като универсални човешки права, участия в демократични системи, еволюция на човешкото съзнание и глобално образование.

 

Нордически Ригелианци

Една от многото човешки колонии посята от Лирианците била установена на планети в звездната система Ригел, в съзвездието Орион. По някое време в историята Ригел със своето Нордическо население, вероятно е претърпял унищожителна гражданска война и бил превзет от Сивите. Според Джордж Андрюс, Нордик от звездната система Процион с име Хъла, разкрил доста информация за Ригелианците, Проционците и Сивите на човешки контактьор и тъй като информацията била последователна с другите източници и Андрюс, той заключил че е достоверна. Контактьорът описал Хъла така:

"Хъла изглеждаше като висок и красив човек, строен, но мускулест, мъжествен, но въпреки това деликатен. Изглеждаше естествено или изкуствено да има черно около очите, почти като въглен. Неговото лице било близко до изящно, но със сигурност мъжествено. Той имаше слабо лице с високи скули и пронизващи кобалтово-сини очи. Имаше хубава руса коса с дължина почти до рамената. Имаше мускулест врат. Неговата кожа беше бледа с бели отенъци. Трудно е да измеря неговата точна височина при обстоятелствата при които протече нашата среща, но беше между 6 и 7 фута."

Андрюс пише за историята на Ригел, както е разкрита от Хъла на контактьора:

"Предците на ниските Сиви са били в миналото Високи Блондини. Настана голяма война... Преди голямата война, Ригел беше голяма империя, която е била източник на голямо галактическо „посяване”. Всички Ригелианци бяха високи Блондини. Имаше вече установена колония на Процион. Голямата война беше гражданска война на Ригелианци срещу Ригелианци и продължи с еквивалента на 3 земни века. Група Регилианци, които осъзнали, че скоро войната ще започне, напуснали Ригел и отишли на Проционската колония в груби, тайно построени кораби... Те били единствените Ригелианци, които избягали от катаклизменото опустошение. Всички, които останали на Ригел били трансформирани в ниски Сиви.

Изглежда, че Ригел е преминал през голяма ядрена война и природен колапс, който довел до живот в подземни убежища. Много малко вероятна е една трансформация на Нордическите Ригелианци и тяхното превръщане в „ниски Сиви”, чийто генетичен материал се счита за по-нисш от този на човешките раси, като тази на Нордиците. Генетичният мутационен процес е трябвало да продължи доста по-дълго от споменатите 3 века.

По-вероятно е оцелелите Ригелиански Нордици да са били обединени в голяма генетична хибридизационна програма от „ниските Сиви” от звездна система като Зета Ретикули, които тайно са инфилтрирали и отслабили Ригел малко преди или по време на голямата война там.

Ниските Сиви най-вероятно са успели в генетичното инженерство на „Високите Сиви”, използвайки генетичен материал от оцелелите Нордици, които били прекалено слаби да се противопоставят на хибридизационните планове на Сивите. Ригелски „Високи Сиви” впоследствие играли ключова роля в дипломатическите инициативи на Сивите и служат като генетичен модел за новите Човешко-Сиви хибридни раси, които предполагаемо представляват най-доброто от двата вида.

 

Проциони

Повечето от Ригелианците, които напуснали планетата си, отишли в звездната система Процион за да рестартират тяхната цивилизация. Процион е двойна звездна система на около 11,4 светлинни години от Земята и е четвъртата планета в тази система, на която Ригелианците създали тяхната нова колония. Според Андрюс колонията на Процион процъфтявала, докато не била докарана до безредие по зловещ начин от Сивите, които сега населяват Ригел с цел подривни действия и преврат. Хъла описва процеса възприет от Сивите за преврат на Процион:

"Сивите започнаха да ни посещават първо като посланици, после като специалисти в различни области, в които техните умения можеха да са ни от полза, като участници в различни програми, които включваха общо сътрудничество и накрая като туристи. Това, което започна като капка, стана наводнение, защото те почнаха да идват във все по- голям състав, бавно, но сигурно инфилтрираха нашето общество на всички нива, прониквайки дори в най-секретните групи на властовия елит...

Както на вашата планета, където започнаха незабелязано да придобиват контрол над ключови членове на ЦРУ и КГБ чрез техники, които не са им познати, като телепатична хипноза, която манипулира рептилоидните нива на мозъка, така и на Процион чрез същите техники... те установиха вид телепатичен хипнотичен контрол над нашите лидери и почти над всички от нас, защото беше подобно на това, че се намирахме под магия, която ни водеше до гибел – все едно бяхме ритуално програмирани от ритуална черна, магия за която не разбирахме че съществува."

Хъла продължи с описанието на последвалото превземане на Процион от Сивите и поробването на повечето Проционци, които не могли да избягат. Използвайки напреднала технология за пътуване във времето, която включвала „мултиизмерно съзнание”, нещо, което Сивите очевидно не могли да копират, поради техните деградирали генетично тела, значителен брой Проционци могли да избягат и да започнат освободителна война от „отдалечени коридори на времето”. Важно е да се отбележи, че Проционците описват как част от техните техники на съпротива могат да бъдат уместни за ситуацията на Земята:

"...би било самоубийствено да се опитате да се борите със Сивите директно с оръжията, които притежавате в момента. Трябва да бъдете разумни в опитите за ответен удар и да разберете верния начин за продължение. Вашето собствено съзнание е най-силното оръжие, което притежавате в момента. Най-ефективния начин да се борите със Сивите е да промените нивото на вашето съзнание от линейно мислене, до мултиизмерно осъзнаване... Те имат технологията да изхвърлят планетата ви от орбита, но има една ключова способност, която вие имате, а те нямат – способността да държите в съзнанието си образи, които вдъхновяват личността да осъзнае своята лична връзка с Източника на Всичко... Това е вашият ключ за победа."

Според Алекс Кулиър Проционците наскоро са освободили света си от влиянието на Сивите и той ги описва като много ентусиазирани заради разправата със Сивите. В заключение, главната дейност на Проционците, е ефективен отпор на извънземните подривни дейности чрез развитие на „многоизмерно съзнание”, използвайки съзнателни образи за защита от извънземния контрол на съзнанието и следене на неприятелска извънземна дейност.

Глобалните решения, в които Проционците могат да помогнат, включват изобличаване на извънземната подривна дейност, да помагат да се спре глобалната секретност за извънземното присъствие, да насърчават многоизмерното съзнание, депрограмиране от контрола на съзнанието, насърчаване на универсалните човешки права и развитие на интернет и глобалните комуникации.

 

Тау Кит 

Други светове заселени с хора, са както изглежда в звездните системи Тау Кит и Епсилон Еридани. Изследователят Франк Крауфорд интервюирал известен брой хора, които са имали физически контакт с Тау Китеанци. Първият и най-значителен бил човек с предполагаем достъп до вътрешна информация, който участвал в събирането на останките от разбито НЛО – бил хванат и разпитан жив извънземен, от американски служители от агенцията по сигурност. Случилото се станало близо до Феникс, Аризона през 1961 г. „Оскар” – псевдонимът използван от човека с вътрешна информация -описал на Франк Крауфорд произхода на заловения извънземен, на който дали прякора „Ханк”.

По-късно било потвърдено от Ханк, че звездите от които произхождат неговите хора са Тау Кит и Епсилон Еридани. В по-късни сесии, Оскар дискутирал някои от причините за присъствието на извънземните. Той казва, че те не харесват ситуацията с някои от Сивите малки извънземни. Той ни поправи когато ние използвахме термина „Сиви” и каза, че те са на практика бели.

Тау Китеанците чувстват, че отвличанията извършвани от някои Сиви са голяма несправедливост към човечеството. Те са паразитна раса, която е използвала и използва човешките цивилизации във вселената – препредаде Оскар. Той добави, че връзката на нашето правителство със Сивите е много опасна и извън контрол... Тау Китеанците са били жертви на Сивите в миналото и те работят с други раси, и общества, които също са жертви... (Оскар) иска хората да знаят, че ако контактуват с Тау Китеанците (хората, които той описва) да не се страхуват, защото те са тук за да помагат.

Разкритията на „Ханк” предполагат че Тау Китеанците са тук, за да помагат в борбата с тайните стратегии и дейности на Сивите. Те в частност са много загрижени за природата на споразуменията постигнати със Сивите от американското „правителство в сянка” и в помагането на „отвлечени”. Според „Оскар”, Тау Китеанеца „Ханк” бил измъчван и това за малко не довело до инцидент с други Тау Китеанци, които искали да се намесят военно, за да спасят заловения си колега. Събитията, които са описани от Оскар, са съвместими с основната дейност на Тау Китеанците описани в следната телепатична комуникация:

„Една от расите е от Тау Кит. Те са специалисти по интригите и в установяването на мотивацията на скрити общества. Те разбират начините как хитростта може да парализира една система. Така, че те биха били отлични във връзка за работа под прикритие.”

Вторият човек, който е имал физически контакт с Тау Китеанците е жена и е била отвличана. Това е Жил Уалдпорт, която описва на Франк Крауфорд, как е била в контакт с два типа извънземни – Сивите и изглеждащите като хора раса, която се опитала да й помогне да се справи със Сивите:

Жил ме информира, че извънземните й казали, че не харесвали това което й правели други извънземни, без нейно съгласие. Те дошли за да й помогнат да научи как да превъзмогне ИЗМАМИТЕ на Сивите и да се предпази. Те обяснили, че трябвало да изгради психически щит около себе си, като тухлена стена, когато идват за нея. Това щяло да й помогне от това да бъде мамена от техните УМСТВЕНИ ТРИКОВЕ. Тя пробвала това следващия път когато Сивите дошли за нея и „изглежда” работело. Крауфорд после разкрива, как Жил описва произхода на доброжелателните извънземни като Тау Китеанците.

По това време аз реших да я питам дали са й казали откъде идват. Вярвате или не, тя отговори „Tau Seat-eye” – дали това ви говори нещо и има ли някакъв смисъл?” По-късно споменах на Оскар, че съм разследвал случай, който е включвал голяма намеса на Сиви и Тау Китеанци, които се появили да помогнат. Той избърбори много точно описанието на Жил и каза че е знаел че тя има контакт с тях.

В заключение, главните дейности на Тау Китеанците стоят в повдигането на осъзнаването на това, как да се справяте с подриването на обществата от извънземни раси, идентифициране на корумпирани елити и институции, повдигане на човешкото съзнание и развиване на стратегии за неутрализиране на напреднали техники за контрол на съзнанието. Глобалните решения, които те могат да подпомогнат, включват: изобличаване на правителствената/финансова корупция и манипулация на Елита, следене на извънземната инфилтрация, депрограмиране от контрола над съзнанието и премахването на импланти. Насърчаване на многоизмерното съзнание, дипломация и решаване на конфликти.

 

Андромеданци

Тези извънземни от Андромеда са също описани от Алекс Кулиър, като директни потомци на Лирианците, които са изпитали известни трудности, когато първоначално напускат Лирианската система, заради хищнически извънземни раси, но накрая се установяват в съзвездието Андромеда, в звездната система „Зенетае”. Кулиър описва природата на Андромедианците както следва:

Всичко технологично, което те създадат, се използва за напредъка на тяхната раса. То е само за образователни цели. Но също може да бъде използвано и за защита. Не, те нямат военни по принцип, защото са учени. Това което правят, е да изпращат техните деца на училище между 150 и 200 години, изчислено като наше линейно време. Те обучават всички ученици на изкуствата и науките.

Те са буквално майстори на всичко. През това време имат възможност да решат какво искат да правят и могат да променят намеренията си по всяко време и да правят нещо друго. Дават им се всички инструменти. Всичко е за образование. Няма нищо за разсейване и забава. Те никога не биха си помислили да направят телевизор за забава. Никога. Всичко е за да им помогне да еволюират, а тяхната наука и технология може да бъде използвана и за защитни цели - най-вече холографските неща.

Най-важната отличителна черта на Андромеданците е, че те участват в Андромедианския Съвет, който е сбор от около 140 звездни системи, които обсъждат Земята. През 1997 г., в интервю Кулиър описва обсъжданията на Съвета така:

"Сега в нашата галактика има много съвети. Аз не знам всичко за всеки от тях, но знам за Андромедианския Съвет, който е сбор от същества от 139 различни звездни системи, които се събират и обсъждат случващото се в галактиката. Това не е политическо тяло. Това, което те наскоро дискутираха, е тиранията в нашето бъдеще, 357 години от сега и което рефлектира върху всички.

Очевидно това, което те са направили чрез пътуване във времето, е че са успели да определят кога се е състояла значителната промяна на енергията, която причинява тиранията 357 години напред в бъдещето. Те са я проследили до нашата слънчева система и после до Земята, земната Луна и Марс. Тези 3 места. Първата среща на Андромедианският съвет е била затова дали да се намесят пряко или не за това което се случва тук. Според Мораней е имало само 78 системи на първата среща. От тези 78, малко по-малко от половината решили, че не искат да имат нищо общо с нас, независимо от проблемите. Мисля, че е много важно да знаете защо не са искали да имат нищо общо с нас.

Говорим за звездни системи, които се намират на стотици милиони светлинни години далече от нас. Някои дори никога не са се срещали с нас. Те просто знаят за вибрацията на планетата, която рефлектира върху тях. Причините, поради които те не искат да имат нищо общо с нас, е че от тяхна гледна точка земните хора не уважават себе си и останалите около тях и планетата. Каква може да е ценността на земните хора? За щастие по-голямата част на съвета е дала мнение, че поради, това че Земята е била манипулирана за над 5 700 години, тя заслужава възможност да докаже себе си – или поне да има шанс да докаже на останалата част от съвета, че греши.

Друг контактьор, който споменава Андромеданците е „Адриан”, който е бил обширно интервюиран от изследователя Сийн Дейвид Мортон и го намира за правдив. Показанията на Адриан били съпроводени от много снимки, филми и свидетелства на други хора. Според „Адриан” Андромеданците играят важна роля във формирането на съвети, които обсъждат бъдещето на Земята и по този начин независимо потвърждава твърденията на Кулиър.

Андромеданците са една от основните извънземни раси, които са отговорни за кръговете в полята. Той твърди, че кръговете са правени както за да вдъхновяват хората за вероятни извънземни комуникации, така и за да предупредят негативните извънземни за последствията от техните действия да контролират и манипулират човечеството.

Главната дейност на Андромедианците е да съдействат за решенията на Галактическото общество в решаването на трудни проблеми като настоящата ситуация със Земята, иновативни стратегии за разрешения на конфликти, образование на младите и вдъхновяване на човечеството за вероятностите за извънземен контакт. Главните решения които те насърчават, включват: подпомагане на растежа на кристалните деца с психически способности, мирно образование, изобличаване на манипулацията на Елита, насърчаване на подобрено глобално управление, дипломация и разрешаване на конфликтни ситуации.

 

Сирианци от Сириус-А

Сега, следващата група извънземни са описани като идващи от Сириус, която е двойна звездна система, за която се предполага, че приютява напреднал живот около нейните две главни звезди Сириус-А и -Б. Сириус-А е синьо-бяла звезда, която е на около 8,6 светлинни години от Земята, 20 пъти по-светла от слънцето и е най-светлата звезда на нощното небе. Като контраст, Сириус-Б е бяло джудже, което варира от 8 до 32 астрономически единици от Сириус-А, с много елиптична орбита. Кулиър описва извънземните от Сириус-А както следва:

Има раса същества от Сириус-А и хората там са наричани Катаий. Те са смятани за доброжелателни... Много от човешките раси там са червенокожи. Техните прадеди са някои от първите Лирианци, които са избягали с жените и децата през войната. В техните океани има китове, октоподи и акули. Те са артистична раса. Имат музика и са свързани с природата. Те са строители и не са политически настроени. Техните правителства са базирани на „духовна технология”, която използва звук и цвят.

Расовите характеристики на Сирианците предполагат, че те са били първоначално колонизатори от Вега. Ако Сирианците са били първоначално Вегани, които са избягали от междупланетната война в съзвездието Лира, тогава може добре да се разбере защо са развили интерес в строенето, тъй като построяването на нова цивилизация на нова планета на относително млада звездна система като Сириус А, е трябвало да бъде неотложно изискване.

Кулиър описва Сирианците, които използват звука и цвета като „духовна технология”, което предполага че те са се специализирали в тераформирането на планети и правенето им като подходящи за развитието на живот, като променят „био-магнитната енергийна решетка”, която подпомага еволюцията на хората и другите живи форми. Те са оригиналните строители на вашата мрежа, на чиято архитектура е базирана вашата планета. Така, че следователно те са полезни в разбирането на свещената геометрия и физическите закони на вашата планета. Те могат да ви помогнат в конструирането на нова решетка, на нова система, която е подходяща за вашите следващи предизвикателства. Така, че бихме казали, че Сирианците са великолепни съюзници в стратегическата дизайнерска работа, която предстои.

Алекс Кулиър твърди, че намесата на извънземните от Сириус-А е заради грешките направени от тези, от Сириус-Б, като технологични трансфери и други форми на помощ дадени на човечеството. „Моето разбиране е, че тези от Сириус-А се опитват да бъдат полезни и да помогнат, защото се чувстват отговорни за тези, които са колонизирали системата Сириус-Б, тъй като първоначално и те са били от Сириус-А”.

В заключение, главните дейности които могат да се припишат на извънземните от Сириус-А, е да помагат в строежа на подходяща екологична система за (човешката) еволюция на Земята, като променят „био-магнетичната енергийна решетка” на планетата. Тези от Сириус-А могат да подпомогнат глобалните решения, като защита на околната среда, насърчаване на биологичното разнообразие. Подпомагане повдигането на съзнанието и еволюцията на биосферата.

 

Умити

Умитите са описани като извънземни от планетата Умо, за която се твърди, че е на 14.6 светлинни години от Земята и вероятно се намира в звездната система Вълк 424.

Те са играли значителна роля в разпространяването на научно-техническа литература и предмети в Испания, която после предали и на останалата част на Европа през 60-те и 70-те години на XX в. от скрита база близо до малък град във френската провинция „Basses Alps” (Ниски Алпи). Умитите контактували с избрани хора и им дали детайлна техническа информация за различни технологии и революционни теории, които биха разширили научното познание отвъд господстващото възприето такова. Единственият физически контакт, който Умитите имали с някой, без да броим телефонните обаждания и изпращането на техническа информация с редовната поща, бил наетия машинописец, който описва как е работил за тях и впоследствие открил идентичността на Умитите:

Между 1967 г. и 1975 г., членовете на Мадридската група (Испански НЛО-изследователи, които знаели за Умитите) получили писмо от мъж, който търдял, че е машинописеца на Умитите. Очевидно той е търсил работа по обява във вестник и бил впоследствие посетен от двама високи светлокоси и добре облечени мъже. Те му казали че били датски лекари и го питали дали може да печата научни материали за тях редовно.

Първоначално всичко минало добре, докато не прочел следното изречение: „Ние идваме от небесно тяло, което се казва Умо и което е на 14,6 светлинни години от Земята. Той попитал за това докторите и накрая те признали, че изобщо не били датски лекари, а извънземни посетители. За да докажат тяхната идентичност, те направили малка сфера около инч в диаметър, която единият от тях „поставил” в средата на стаята, стояща във въздуха пред машинописеца. Той погледнал в нея и за негово учудване видял сцена, която се случила предния ден в същия офис, когато жена му се страхувала, че датските лекари може да са шпиони.

Има обаче и добре записано публично събитие под формата на летателен апарат от Умо, който се приземил близо до Мадрид на 10 юни 1967 г. и това било огласено няколко дни преди това от Умитите, на избрана група НЛО-изследователи.

Подходът на Умитите изглежда е такъв, че да подпомага учените да развият иновативни технологии и теории, които да помогнат за решаването на глобалните проблеми, които изискват технически решения. През 1973 г. поради несигурността от евентуална ядрена война на Земята, Умитите прекратили тяхния престой на планетата и заминали. Впоследствие те изпратили съобщение през 1980 г. до Д-р Антонио Рибера - един от испанските НЛО-изследователи, който се занимавал с техния случай:

"В продължение на 30 години ние изучавахме вашата наука, вашата култура, история и цивилизации. Цялата тази информация, която ние донесохме от Земята на Умо в нашите титаниеви кристали е систематизирана. Ние ДОМОНСТРИРАХМЕ пред вас нашата култура и нашата технология в чисто описателна форма, за да не можете да я преобразите и да я осъзнаете практически. Направихме това, защото забелязахме с тъга че вие употребявате вашите науки главно за война и унищожение на вас самите и това продължава като ваша принципна цел. Вие сте като деца, които си играят с ужасни и опасни играчки, които ще ви унищожат. НИЕ НЕ МОЖЕМ ДА НАПРАВИМ НИЩО!

Космическият закон казва, че всеки свят трябва да поеме своя собствен път, да оцелее или да изчезне. Вие избрахте второто. Вие унищожавате планетата си – избивате вашите видове, замърсявате атмосферата и моретата си, докато това стане необратимо. С тъга ние обсъждаме вашата лудост и разбираме, че лекарството се намира единствено във вас. Ние не можем да погледнем далече във вашето бъдеще, защото вашата психика е напълно непредсказуема и заобиколена от параноя. Като ваши по-възрастни братя в този космос, ние неотложно ви желаем с целите си сърца, вашето спасение. Не унищожавайте вашата красива синя планета, рядка атмосферна планета, която пътува толкова величествено в космоса, токова пълна с живот. ТОВА Е ВАШ ИЗБОР."

Въпреки, че не може да се знае точно колко влиятелна е била помощта на Умитите поради това, че е била доста секретна, все пак тя е била значителна в това да дава пламък за иновативни научни инициативи на различни компетентни професионалисти и обикновени хора. Може да се заключи, че основната дейност на Умитите стои в споделянето на техническа информация, трансформиране на научната култура и глобалното образование. Умитите могат да помагат в глобалните решения относно трансформацията на научните парадигми, развитието на технологии, приятелски на околната среда и образователни реформи.

 

Извънземни от Алфа-Кентавър

Друга извънземна раса която изглежда играе значителна роля в човешките дела, е от звездната система Алфа-Кентавър. Алекс Кулиър твърди, че съществата от Алфа-Кентавър са част от расите, които посещават Земята. Най-заслужаващато внимание показание, което подкрепя присъствието на тези извънземни, е Елизабет Кларър, която е имала отговорността от високо ниво в Британската армия да следи цивилните НЛО-доклади.

С Кларър очевидно влезли в контакт създания от Алфа-Кентавър и впоследствие те я взели на родното си място за няколко месеца, за да роди дете от извънземен мъж – Акон. Описанието на Кларър за тези извънземни дава ясна представа как технологията може да бъде разумно използвана, за да бъде от полза както на човечеството, така и на екосистемата. Смята се, че тези създания са доброжелателни и искрено желаят да помогнат на човечеството в неговото развитие.

Предполагаем бивш служител в тайния проект Монтоук и Филаделфийския експеримент – Ал Биелек, дискутира известен брой извънземни раси, включително и тази от Алфа-Кентавър. Показанията на Биелек са може би от най-странните и спорните случаи в НЛО-изследванията. Въпреки това неговите показания са свързани и последователни, и според независимият изследовател Джон Куин - Биелек е много правдив и има много свидетелства, които подкрепят неговите твърдения. Тези извънземни според Биелек, очевидно предоставят някаква форма на убежище и защита на хора, които искат помощ и имат проблем с репресивните политика на тайното правителство. Биелек изказва природата на това споразумение с Алфа-Кентавър в интервю:

"АБ: От тази планета редовно летят совалки до Алфа-Кентавър 4, които по силата на едно споразумение осигуряват безопасност за хора, търсени от правителството на САЩ. Съществува споразумение. Отнема около дванадесет часа, докато получиш разрешението. Очевидно са взели семействата си – своите сестри, братя, баща, майка, със себе си. Доколкото знам, все още са там.

СС: Кой кара совалката?

АБ: Изглежда правителството на Алфа-Кентавър, но не зная. Във всеки случай, тя лети редовно два пъти седмично. Не зная къде е мястото й за кацане. Разбира се, това се пази в тайна.

СС: Каква е формата на тялото им?

АБ: На съществата от Алфа-Кентавър ли? Като на хората – съвсем същата. На тяхната планета има много по-малко население. Те не са пренаселени. Те са напреднала цивилизация – малко по-напреднала от нас – не кой знае колко, но са по-напреднали. Те не харесали някои неща и начина, по който правителствените агенти третирали правителствените агенти, след като вече нямали нужда от тях и в резултат – не знам как се прави, но ако стигнеш до тях и поискаш убежище, ако ти издадат карта, просто се качваш на совалката и си там."

Повече нищо не знам за тези двама души. Не съм ги виждал оттогава. Това с убежището, е много интересна дребна подробност – на нашето правителство това не му харесва особено, но съществува споразумение и те го спазват. Очевидно съществува подобно споразумение и с другите правителства – според мен с всички земни правителства, но не съм сигурен. Имам чувството, че това споразумение включва и външни правителства. Съществува редовна връзка обаче.

Тази роля да доставят убежище на хора заплашени от правителството в сянка, показва че съществата от Алфа-Кентавър са много заинтересовани от социалната справедливост и помагат в прехода на Земята към доверчиво и възпитано глобално общество. Това е доразвито в следната телепатична комуникация от независим източник: „Тези от Алфа-Кентавър имат отворено общество, доверчиво (в добрия смисъл на думата) и любящо, така че те биха били полезни на вас в започването на съставяне на социални правила като алтернатива на съревноваващата се и конкуриращата се социална система.

Може да се заключи, че главните дейности на посланиците от Алфа-Кентавър са: да насърчават социалната справедливост и човешката свобода и отговорната употреба на напреднала технология. Глобалните решения които могат да се насърчат от тях включват: социална справедливост на глобално ниво, създаване на мирни зони или мирни убежища, човешки права и значително развитие.

 

Арктурианци

Последната извънземна раса, която ще разгледаме поради нейната значимост, са Арктурианците, които са описани като „посели” Земята преди време, със свои членове и мирно съжителствали с други раси. Според Андрюс: „В древността тази планета е била разделена на сектори от 4 групи: Блондини, Сиви, големи гущероподобни същества от системата Капела и същества от системата Арктур”. Андрюс продължава и описва Арктурианците, които в момента играят ролята на наблюдатели в схватката за Земята и нейното население между различните извънземни групи. Кулиър описва Арктурианците като една от расите в контакт със Земята, и че те се „опитват да помогнат”.

Според контактьорът „Адриан”, Арктурианците са извънземната раса с най-голям принос за кръговете в полята. Той твърди, че кръговете са правени както за да вдъхновяват хората за вероятни извънземни комуникации, така и за да предупредят негативните извънземни за последствията от техните действия да контролират и манипулират човечеството.

По-детайлно описание на Арктурианците е дадено от Кулиър:

"Тази група същества е заселена в съзвездието Арктур. Тези човешки раси са много самостоятелни и поради много специфични причини са свързани със Земята. Те се считат за лечители. Много са горди с технологията си и изкуството на физическото изцеление, както и на емоционалното и духовното тяло.

За тях се знае, че са се намесвали в древното минало, за да помогнат да се разрешат различни сериозни конфликти в нашата част на вселената, като споделят своята уникална способност да показват на другите как да интегрират техният мироглед и чувства, за да се разреши конфликта. Те могат да бъдат много тихи и ще запазят доста от нещата за себе си. Като група са направили доста за да помогнат да се вдигне общото ниво на съзнанието във Вселената."

По-голямата част от информацията за Арктурианците идва от тези, които твърдят, че са комуникирали телепатично с тях. Например д-р Норма Миланович в нейната книга „Ние Арктурианците”, описва нейната комуникация с тях чрез форма на компютърно подпомогнато автоматично писане. Тя твърди, че Арктурианците са тук, за да:

"...подпомогнат Земята с влизането й в Нова Ера на духовност. Те не могат да се намесват в свободната воля или в процеса на взимане на решения, на който и да е землянин, но са тук за да образоват и помогнат да се вдигнат вибрациите на всички, които изберат пътешествието до новото измерение в което ще влезе Земята . Арктурианците са описвани като имащи високо развита духовна култура и изтънчена технология, която им дава голямо влияние в галактиката. Друга личност, която телепатично комуникира с Арктурианците твърди, че те имат следната мисия на Земята:

"Арктурианците са всеобщите пътеводители или администратори на контактния опит. Те имат желание да видят всичко да минава добре. Да видят, че вие научавате колкото се може повече чрез този процес и да ви подпомогнат по всеки възможен начин. Въпреки това тяхното влечение е към бъдещето на планетата като цяло и те обикновено имат по-особен подход – на минимална намеса. Те предпочитат да свършат възможно по-малко работа, за да постигнат огромен резултат. Ще ги намерите за ефикасни и много съзидателни в това дело. Те могат да са ви полезни в научаването на това как да играете, как да чакате за подходящия момент и как да правите няколко много важни неща за да успеете."

Следователно основните дейности на Арктурианците изглежда са: да интегрират духовни ценности с развити технологии и да предоставят стратегически съвети при трансформирането на планетните системи и да вдъхновят човечеството с възможността за извънземен контакт. Глобалните решения, с които Арктурианците допринасят, включват: прозрачно и отговорно управление, интегриране на глобалните финансови, политически и социални системи, да помагат на човечеството да се координира ефективно с другите извънземни раси, дипломация и решаване на конфликти.

 

Заключение:

Въпреки, че има известен брой други извънземни раси, които са били докладвани от хора с вътрешна информация и/или от контактьори, доказателствата сочат към това, че расите изследвани по-горе имат най-голямо значение за човечеството. Основните цели на разграничението на расите по-горе, е степента в която те участват в технологичните размени и съвместни проекти с правителствата в сянка в САЩ и другите страни. Тези раси групирани в първата категория са в различна степен част от военно-индустриалния-извънземен комплекс (ВИИК), който тайно консумира огромни ресурси чрез черни бюджети в САЩ и други държави и инициира тайни проекти, които вредят на частни граждани, развиващи се държави и планетарната околна среда.

В контраст – тези извънземни раси извън (ВИИК) имат минимално влияние върху човешкото общество, защото не се допускат да контактуват с хората в по-голям мащаб, поради различни споразумения, които свързват здраво ВИИК. Тези споразумения са или ексклузивни за това коя раса да може да се кооперира с тайните правителства или пък в резултат на договорите, расите които са извън тях възприемат политика на ненамеса.

Систематичните глобални проблеми причинени от ВИИК са утежняващо се бреме и непосредствена заплаха за човешката свобода и суверенитет. Продължаването на досегашния стратегически отговор на извънземното присъствие от тайните правителства, играе в полза на тези извънземни раси, които искат да лишат човечеството от суверенитет и свобода. Алтернативата е да се работи с тези извънземни раси извън ВИИК, които изглежда имат искрени и добросърдечни интереси за човечеството.

Партньорството с извънземни раси извън ВИИК, дава важна възможност за тези граждани, които са загрижени за тайните споразумения между правителствени агенции и расите влизащи във ВИИК. Работата с извънземни раси които стоят в измерението на човешката еманципация, повдигане на съзнанието и решаването на конфликти, доставя важни глобални разрешения на вредния ефект на огромния ВИИК, който продължава да бъде таен, недържащ сметка на никого и не представителен. Възможността да се обърнем към системни глобални проблеми причинени от близо 50 години на тайни договори с извънземни раси, стои пред всяка личност загрижена за бъдещето на човечеството и Земята.

Отделните граждани и малки групи имат необходимия капацитет да идентифицират, намерят и кооперират с тези извънземни раси, които могат да помогнат с предоставянето на глобални решения на проблеми, които водят до свобода, повдигане на съзнанието и суверенитет за човечеството. Докато отделните граждани и малките групи обмислят огромните предизвикателства да работят с извънземни раси извън ВИИК, те могат да получат комфорт с думите на Маргарет Мийд:

„Никога не се съмнявайте че малка група от мислещи, отдадени граждани може да промени света. Всъщност това е единственото нещо, което е успявало”.

 

 

 

Източник:

Доклад за Мотивацията и Дейностите

на Извънземните Раси - Типология на

най-значимите Извънземни Раси

Взаимодействащи с Човечеството,

(1 януари, 2005 г.)

© Michael E. Salla, PhD

exopolitics.org

galacticdiplomacy.comДобавете тази страница към любимата Ви социална мрежа, към любими, отметки....
 
Сходни статии
За сайта
© 2021 selenabg.com. Този сайт е притежание на Окултен Център Селена. Всички права запазени .