Банер
rus_drevnost.jpg

ОБУЧЕНИЕ АВС"Създай Себе си"

Банер

ВАЖНО!

Във връзка със зачестилите напоследък обаждания от хора, изгорели от "услугите" на измислени мошеници, представящи се за част от екипа на "Окултен Център Селена" уведомяваме най-учтиво, че екипът ни се състои от двама души Маг Селена и Маг Живин. Всяко друго позоваване на "Окултен Център Селена", на неговия Уебсайт, на авторските ни материали и регистрирани девизи и слогани е чист опит за измама и въвеждане в заблуждение на хората в беда с цел извличане на неправомерна печалба.

Екипът на "Окултен Център Селена"

Звезден Портал до Марс -1 част
Написано от Маг Селена   
Четвъртък, 24 Ноември 2011 18:17
Това ново интервю на Проектa Камелот съдържа непринудения и оживен 45-минутен разговор между нас и Дейвид Уилкок в ресторант, където вечеряхме през ранния декември. Обменихме информация, сравнихме показанията на Хенри Дийкън от Проект Камелот и източника на Дейвид по проекта „Монтоук”, „Даниъл” и открихме много важни потвърждения.

Интервюто е на живо пред видеокамера, като единствената редакция е превключването между двете камери. Дейвид споделя отзивите си от получената от Проекта Камелот нова информация за колонията на Марс, тайната космическа програма, мисиите Аполо и др.

Това интервю съдържа важна нова информация, в чиято достоверност ние сме дълбоко убедени. Наистина ли кацнахме на Луната през 1969 г.? Имаме ли наистина база на Марс? Каква е връзката с „Монтоук”? Каква е прикритата истина във филма по романа на Артър Кларк „2001: Космическа Одисея”? Присъединете се към нас в ресторанта и открийте отговорите на тези въпроси – може да ви харесат!

Интервюто е взето от Бил Райън и Кери Касиди през декември 2007 г. в Лос Анджелис.


Бил: И така. Дори не знам коя дата сме днес. Мисля, че сме петък, 7 декември, нали така?
Дейвид: Точно така.

Бил: Днес е петък, 7 декември и преди около три дни кацнах в Лос Анджелис, като първото нещо, което поисках да направя, бе да се срещна в Дейвид Уилкок, който стана много добър мой приятел през последните няколко месеца след последното ни интервю. Събрали сме се тук в ресторанта, току-що вечеряхме, взехме камерите от багажника на колата и се оказа, че провеждаме много интересен разговор, който решихме да споделим с останалите за тяхно добро. Това, което можем да направим за вас зрителите, които не сте тук, е поне да ви осигурим видеозапис на разговора. Много бихме искали да присъствате тук и да чуете това на живо, но, за съжаление, това е най-доброто, което можем да направим за вас. 
  
Дейвид: Събрали сме се тук в началото на декември в ресторант в Лос Анджелис, Калифорния, едно от любимите ми места. Служителите бяха така любезни да ни поканят в т. нар. „църковна зала”, където се намираме в момента. Обсъждаме много интересни теми, за които вие може би вече знаете. Направих запис с Бил и Кери, които сега са тук с мен, и говорихме за много неща, но основен акцент на разговора ни е какво се случва в света сега. Свидетели сме на несигурност и стремежи, каквито никога не е имало в записаната ни история. 

Свидетели сме на падане на правителства, икономически крах. Повечето хора искат да вярват, че правителството е добронамерено, грижи се като родител за тях и може да му се вярва сляпо, но има все повече и повече данни, че в институциите само се шири корупция. Все повече се разпространява и информацията за същества от други планети, които в момента ни посещават. Според мен Бил и Кери вършат изключителна работа, като споделят тази информация с останалия свят. Чухте малко от Бил, нека сега чуем какво има да ни каже Кери.

Кери: Благодаря ти, Дейвид. Всъщност, това което ние правим в момента е да сравним показанията на двама от нашите свидетели – източникът на Дейвид „Даниъл” и нашият източник Хенри Дийкън. Установихме, че в даден момент твърденията им за това, което наистина се случва, се допълват или съвпадат. Ние сме изключително развълнувани от това, което току-що узнахме от Хенри Дийкън, с когото Бил прекара известно време през изминалата седмица. 

Аз също бях при него за малко, но Бил прекара повечето време с него, така че той ще сподели чутото от Дийкън, къде е бил той, какво има да каже за своето минало и може би малко по-конкретни факти за това какво може да е бъдещето. Дейвид пък разполага с показанията на „Даниъл”, които ние никога не сме чували и интересни разкрития от миналото му, свързани с проекта „Монтоук” и др.

Дейвид: Говорим за най-дълбоко прикрития аспект на феномена НЛО, за който вие вероятно никога не сте и подозирали. Свидетелите ни споделят за неща, за които никога преди не се е говорело и не са споменавани в Проекта Разкриване. Говорят за най-езотеричната и трудна за осмисляне и разбиране истина. Получих имейли от хора, след като оповестих казаното от „Даниъл”, които не могат да възприемат информацията поради умствената бариера, породена от вярванията им. 

Така, че е важно да се знае, че този запис е продължение на вече започнатото от нас, намерението ни е да ви предоставим възможността за по-широко участие в нашата дискусия. Честно казано днес аз съм дълбоко развълнувам, тъй като Бил дойде с тази изключителна информация, с която аз все още не съм се запознал, така че ще имате възможността да видите моите неподправени реакции на нещата, които самият аз всъщност ще чуя за първи път. Много е странно да заснемеш това на филм, но точно това е, което прави толкова изключителен този запис. 

И така, мисля, че трябва да започна, като ви дам малко разясняваща информация, защото написаното от мен по историята на Хенри Дийкън, всъщност бе причината за старта на сътрудничеството ми с Проекта Камелот. Нека ви разкажа накратко за историята на „Даниъл”. От години проучвам феномена НЛО, освен това поддържам контакти с мои източници и през тези години успях да се запозная с човек, който е работил по проекта „Монтоук”. А едва ли има по-скандален от този проект?

Бил: Личните ми преживявания с „Монтоук” са абсолютно същите като описаното от теб. Мислех си, че това са глупости, дори не желаех да прочета книгите по
 въпроса. И точно тогава ти срещна „Даниъл”, който ти каза: „Да, това е истина, тези неща наистина се случват там.” Аз пък имах абсолютно същата случка с Хенри. По време на първото ми интервю с Хенри не помня как думата „Монтоук” се появи в разговора. И той ми каза: „Да, това е истина, става дума за времеви възел (изкривяване във времето) и проектът е открит преди 40 години.” И в този момент започнах да слушам много внимателно.
  
Дейвид: Някои хора може би дори не знаят какво е „Монтоук”, можеш ли да обясниш основното, за да може всички да участват пълноценно в разговора.

Бил: След теб.

Дейвид: ОК. Основното е, че значимото във феномена НЛО не са самите наблюдавани обекти, а това, че той взаимодейства с нашето съзнание. Дори само едно наблюдаване на истинско НЛО означава, че ние не сме сами в Космоса, дори ако само един диск в действителност е летяща чиния, създадена не от нас, а от някого друг, означава, че този някой владее технология, с която може да прониква в други измерения и да изкривява времето, понеже сме ставали свидетели на внезапно изчезващи в небето дискове. Та това е идеята, например вие стоите в своя стол, фокусирате съзнанието си към дадено място, на което искате да отидете, пред летящата чиния се отваря портал в пространствено-времевия континуум и преминавайки през нея, тя достига до целта си. 

Никога не съм презаписвал сведенията, които чух от мъжа, който се нарича с фалшивото име „Даниъл”, но въпреки това получих имейли, в които пишеше: „Информацията е същата като казваната от теб преди.” В последното ми интервю с „Даниъл”, това което отразих от казаното от него, бе същото като в книгите за „Монтоук”. Но той ми сподели и неща, за които никога не е ставало въпрос в книгите. Хенри Дийкън също ти е споделил неща, за които изобщо не е било писано преди. Аз прочетох интервюто с него във вашия уебсайт и си казах: „О, Боже, това са същите неща, които „Даниъл” ми сподели!” Става дума за изключително специфична информация, твърде специфична, за да е просто случайност. 

От тази информация става ясно, че съществува единна структура. Всъщност „Монтоук” е опитна площадка, на която хора се учат как да отварят портали между измеренията, изпращат хора, някои от които оцеляват, други не. Опитват се да стабилизират процеса, за да може технологията да стане използваема. Това може да звучи много фантастично, но хората трябва да разберат, че „Монтоук” е продължението на проекта „Филаделфия”, когато е започнало всичко и процесът е бил усъвършенстван през годините.

Бил: Имах невероятната възможност да се срещна на живо с Хенри и да му покажа записа, на който говориш ти.

Дейвид: Наистина ли? Не знаех това. (смее се)

Бил: Ние стояхме заедно, гледахме записа. Той изгледа видеото и каза: „Това, което този рус мъж казва е абсолютната истина.” С едно малко изменение, той не нарече порталите „звездни врати”, а "Джъмпруум" - „стаи за скок”. Тогава аз започнах да слушам много внимателно. След това осъзнах, че ти наричаш това „Джъмпгейт технология” (Джъмпгейт (англ.) – технология, която може да създаде портал във време-пространствения континуум). Така, че аз започнах да наричам технологията "Джъмпгейт" (врата за скок), но Хенри ми каза: „Не, става дума за "Джъмпруум" (стаи за скок).

Дейвид: Не си спомням дали „Даниъл” използваше точно тази дума, но ако не сте наясно, "Джъмпгейт" е портал (червейна дупка) между две точки във времето и пространството, който може да те изпрати навсякъде, където желаеш да отидеш. Чух, че технологията може би се нарича "Джъмпгейт", „Даниъл” не беше сигурен, но сега ти ми казваш, че всъщност се нарича "Джъмпруум".

Бил: Когато Хенри започва да ми обяснява за естеството на "Джъмпруум", аз го попитах: „Нима това нещо е подобно на асансьор?!”, и той ми каза: „Да, точно така.” Той ми каза, че това е стая, подобна на асансьор, ти влизаш през вратите, които се затварят след теб, след това те се отварят, а ти вече не си вътре. Той сподели, че става за секунди, чувстваш се малко странно, след което се озоваваш в Европа, Англия или някъде под земята. Хенри каза, че някои от тези устройства те изпращат и на съвсем други места. Например влизаш вътре, след което за миг се озоваваш на Марс. След това можеш много бързо да се върнеш оттам.

Дейвид: Мисля си, че тук много хора ще започнат да се смеят. Наистина е добра идея да гледате първия запис, преди да видите този, защото информацията за база на Марс, „Джъмпгейт-Джъмпруум", може да ви дойде множко. Осъзнавам това. Вие трябва да разберете, че има няколко свидетели на тези неща, чиито сведения са толкова взривоопасни, надхвърлящи толкова много това, за което вие сте убедени, че е истината. Тези неща обаче наистина са реални.

Бил: Това е сензационна информация. Откакто прекарах тези няколко дни с Хенри, виждайки имейлите, които получавам, си казвах: „Боже, тези хора изобщо не знаят какво се случва!”. Управляващите наистина няма от какво да се притесняват, защото мнозинството от хората наистина не знаят за какво става въпрос. Няма само една колония на Марс, няколко са.

Дейвид: Наистина ли? Не знаех!

Бил: Тази, за която говорим, просто е най-голямата. Хенри не беше много словоохотлив, едно от нещата, които ни каза бе за така наречената тайна космическа програма. Той се притеснява, че ако ние направим немислимото и започнем да проучваме къде са отишли тези милиони долари и с какво се занимават учените в базите, този проект може да бъде замразен. Той каза: „Много е важно това да не се случва, ти не разбираш, бъдещето на човешката раса може да зависи от това! Този проект не трябва да бъде прекратяван, затова искам той да си остане тайна!”. Моята гледна точка обаче е, че човешката раса има правото да знае своето минало, своята съдба и произход. Ние имаме право да знаем какво ни предстои и какво е заложено на карта.

Дейвид: А какво ще кажеш за филма „Зов за завръщане” с Арнолд Шварценегер? Столът, който е същият като в проекта „Монтоук”, база на Марс... Как така?

Бил: Проведох толкова много разговори с Хенри, че изобщо не помня дали той ми спомена за „Зов за завръщане”. Той спомена ли филма, Кери?

Кери: Не, не мисля. Може и да е станало дума, но не помня да е казвал нещо конкретно за този филм. Но наистина разполагаме с информация за филма „2001: Космическа Одисея”.

Бил: Това е съвсем различно нещо.

Дейвид: „Даниъл” ми сподели за кадър в „Зов за завръщане”, на който обикновено не бихте обърнали внимание, ако не знаете, но ако сте наясно, в края на филма героите откриват извънземна технология, самият Шварценегер поставя ръката си върху устройството и задейства някаква мащабна технология, която разтопява полярните шапки на Марс и прави атмосферата на планетата годна за дишане. 

Това, което може да видите в края на филма е, че там има планина, от чийто връх изригва атмосферата, и тази планина има формата на пирамида. „Даниъл” твърди, че има солидни технически познания, бил е одобрен и нает за този проект от Военно-въздушните сили, работил е като охрана, но е имал и други отговорности. Той твърди, че този проект е финансиран от германските нацисти, които след Втората световна война са се укрили в южната част на Бразилия, и че те са отнесли със себе си огромни количества злато. Всичко това е споменато в книгите за „Монтоук”. 

„Даниъл” е работил там и ми даде много конкретна информация за проекта. Та въпросът е, че когато той гледал „Зов за завръщане”, си припомнил за това, което те обсъждали с него, че Марс е бил населен и в далечното минало там са живеели хора като нас. Планетата навсякъде била пълна с останки – пирамидите, лицето, и там можеш да откриеш най-различни неща. Той ми каза, че има снимки на двама астронавти, които махат на фотоапарата, застанали пред една огромна пирамида. 

Също така се оказва, че предаването „Alternative three” (британско предаване, в което е показан план как Луната и Марс могат да станат обитаеми в случай на смъртоносна екологична катастрофа на Земята) в действителност е измислица и нарочно съдържа лъжлива информация, но показаното в него как хора отиват на Марс и откриват останки от живот на повърхността е абсолютната истина. Та така, вие ми казахте, че имате факти  за филма „2001: Космическа одисея”...

Бил: Това може да се нарече отделна тема. Още от началото на комуникацията ни с Хенри, той ни каза да обърнем внимание на творчеството на Артър Кларк.

Кери: Всъщност той ни връчи списък с имена и Артър Кларк е едно от тях.

Бил: Хенри ни каза: „Артър Кларк знае всичко.” Само преди около седмица той попита Кери: „Знаеш ли какво е Тайко?” и го повтори няколко пъти. Тайко е истинско място, това е кратер на Луната.

Дейвид: Намира се в южната й част и представлява голям кръг с издатина по средата.

Бил: Открили са нещо в Тайко, наистина са открили.

Дейвид: Ето откъде е дошла идеята за филма.

Бил: Открили са нещо, което предизвиква магнитна аномалия.

Дейвид: Абсолютно същото като в книгата!

Бил: Точно същото като в книгата и филма! Ние веднага си помислихме, че са открили черен монолит с неясен произход, както е описано от Кларк, но Хенри
 ни каза, че наистина са открили нещо.

Кери: Той каза, че в романа на Артър Кларк е написано да следим за магнитна аномалия на Луната през ноември тази година (2007). Хенри каза, че Артър Кларк е предрекъл това в романа си.

Бил: В момента ние искаме да се свържем с Кларк. На 16 декември той навършва 90 години, живее в столицата на Шри Ланка Коломбом, все още е здрав и силен. Знаем, че той е масон и е наясно с нещата. Знае всичко, което си заслужава да се знае.

Кери: Разполагаме с думите на двама души. Хенри, който ни казва тези неща за Кларк и друго лице, което е готово да финансира срещата ни с писателя, защото се страхува, че той може да почине скоро и тази информация да бъде загубена. Независимо дали той ще ни я разкрие или не, трябва да чакаме, за да разберем. Но нека се върнем обратно на темата. (За съжаление Артър Кларк почина през 2008 г.)


Превод: Петър Чергаров
Източник: www.youtube.com/watch?v=VMwJmIRF7ZE
(следва)

 


Добавете тази страница към любимата Ви социална мрежа, към любими, отметки....
 
Сходни статии
За сайта
© 2024 selenabg.com. Този сайт е притежание на Окултен Център Селена. Всички права запазени .