Банер
10702004_10203031011963785_2513345543680584113_n.jpg

ОБУЧЕНИЕ АВС"Създай Себе си"

Банер

ВАЖНО!

Във връзка със зачестилите напоследък обаждания от хора, изгорели от "услугите" на измислени мошеници, представящи се за част от екипа на "Окултен Център Селена" уведомяваме най-учтиво, че екипът ни се състои от двама души Маг Селена и Маг Живин. Всяко друго позоваване на "Окултен Център Селена", на неговия Уебсайт, на авторските ни материали и регистрирани девизи и слогани е чист опит за измама и въвеждане в заблуждение на хората в беда с цел извличане на неправомерна печалба.

Екипът на "Окултен Център Селена"

Момиченце, родено в Бермудския триъгълник развива паранормални способности
Написано от Петя Петкова   
Неделя, 15 Юли 2007 00:00
Дванайсет годишното момиче-германка на име Мина се родило през януари, 1995 г. по време на туристическото пътуване на своите родители, когато прекосявали Бермудския триъгълник на кораб. Още съвсем малко, на 3-4 годинки, детето показало удивителни способности – то можело да чете мислите на своите родители и да придвижва с поглед малки предмети. Мина всеки ден изумява експертите, които сега я изследват в един от научните институти в Германия.

Психотерапевтът д-р Гюнтер Бейл е написал цяла статия по въпроса в известно научно списание, след като проучил задълбочено удивителните способности на момиченцето. Доказано е, че сега Мина може да познава правилно в 90 на 100 от случаите мислите на хората, с които общува. Освен това детето може да движи и повдига с поглед леки предмети. Гюнтер Бейл е на мнение, че генетическата структура на детето е променена под въздействието на непозната и тайнствена сила, която със сигурност съществува в района на Бермудския триъгълник.

Мина се е родила по време на пътуване по маршрута Бахамите - Маями. Това станало в рамките на 45-те минути, когато всички пътници на борда на кораба и екипажът са почувствали силно главоболие и неразположение, вследствие на което изпаднали в паника от неясно и недобро предчувствие, обяснява психотерапевтът. Същото преживяли и капитанът, както и хората от охраната му, които прекосявали Атлантическия океан неведнъж. Няма човек, който да не се е почувствал зле през това време, тъй като думите на всеки един се потвърждават и от останалите. Всички пътници били разпитани и всеки от тях споделил, че е изпитал някакво непознато зловещо чувство именно през тези 45 минути. Тогава именно майката на Мина получила родилни болки и момиченцето се появило преждевременно на бял свят. Бащата пък по същото време без видима причина получил припадък от неизвестен произход и за около десетина минути бил в безсъзнание.

Отначало родителите на Мина само се удивлявали на невероятните способности на дъщеря си, но сега обаче тези чувства са повече от тревожни. Те смятат, че тези необикновени качества на момиченцето се развиват и е въпрос на време един ден Мина да стане суперекстрасенс. Нещо повече - без да осъзнава своите невероятни способности, едно дете може да се увреди и дори убие, отбелязва д-р Бейл. Родителите се тревожат как ще се използват тези способности на детето – за добро или за зло? Засега никой не може да отговори на този въпрос…


Добавете тази страница към любимата Ви социална мрежа, към любими, отметки....
 
Сходни статии
За сайта
© 2024 selenabg.com. Този сайт е притежание на Окултен Център Селена. Всички права запазени .