Банер
11390270_1673632489514908_6168170673437955116_n.jpg

ОБУЧЕНИЕ АВС"Създай Себе си"

Банер

ВАЖНО!

Във връзка със зачестилите напоследък обаждания от хора, изгорели от "услугите" на измислени мошеници, представящи се за част от екипа на "Окултен Център Селена" уведомяваме най-учтиво, че екипът ни се състои от двама души Маг Селена и Маг Живин. Всяко друго позоваване на "Окултен Център Селена", на неговия Уебсайт, на авторските ни материали и регистрирани девизи и слогани е чист опит за измама и въвеждане в заблуждение на хората в беда с цел извличане на неправомерна печалба.

Екипът на "Окултен Център Селена"

ОКУЛТЕН ЦЕНТЪР "СЕЛЕНА"

Силата на Една Хилядолетна Традиция в Магията и Ясновидството на Ваша страна!

Представяме ви един от най-успешните български екипи за окултна информация и помощ с постоянна клиентела в България и в целия свят!

Основан официално преди близо двадесет години, Окултен Център "Селена” води началото си далеч назад във времето, във вътрешната необходимост и подтик у всеки от членовете на екипа за създаване на обединително звено, на отправна точка, която да подпомага пробудените и пробуждащите се в пътя им към просветлението. Целта на екипа ни не е да се доказваме или да доказваме способностите си – постиженията ни сами говорят за нашите качества по-добре от всякакви хвалебствия. Не търсим безсмислени състезания кой е по и най. Тук сме, за да споделим с вас постигнатото познание, натрупания опит... Да се опитаме с помощта на способностите и дарбите си да направим живота ви и световъзприятието ви по-добри, качествени и ползотворни в дългосрочен план.

Когато говорим за способности и дарби, трябва да уточним, че при нас не става въпрос за врачки и баячки, за леене на восък, куршум и сълзи, нито пък за "кварталски гледанки”, гледане на кафе, гадаене на карти и прочие забавления за убиване на любопитството и скуката. Благодарение на дарбите си, ние можем да предоставим най-доброто – чисто ясновидство, чиста и ефективна магия, задълбочен и ползотворен кармичен анализ, краткосрочни и дългосрочни прогнози във всяка сфера на живота.

Този сайт не е сайт за религия, каквато и каквото и да е тя. Той ще ви представи окултната гледна точка за света.

Окултен Център СеленаВ раздела с публикации и във форумите ни можете да намерите интересни и просветляващи статии, мнения и изказвания на будни, мъдри и просветлени люде. Можете да се опитате да намерите мястото си сред нас или просто да почерпите нужната ви за момента информация. Да потърсите своята истина и да погледнете към света през очите на ясновидеца, гадателя и магьосника. Можете да откриете много от скритите куки в ежедневния ни свят и да откажете да ги захапвате, за разлика от останалите шарани в делничния океан.

Случайностите в живота се броят на пръсти. Това, че сте тук и четете тези редове означава нещо важно за вас. Може това, което търсите да сме ние, а може да е нещо друго, а ние да сме само поводът да поровите малко по-надълбоко в себе си и в живота си.

Помогнали сме на хиляди хора в нужда през дългите и уморителни години на приложната ни практика. Не лъжем – наистина са хиляди. Не сме машина за пари, не работим на конвейер, не се рекламираме като първите в света, третите в галактиката и прочее простотии. Не работим по телефон. Не ни търсете сред плътната маса от мошеници и психично болни, жънеща наред и убиваща доверието на хората в окултизма.

Не работим за всекиго, а за точния човек в точното време. Бихме могли да помогнем и на вас. Но първо помислете. Ако ви се иска нещо като оракул, ако се чудите как да си убиете или запълните времето, ако клюкарската жилка не ви дава покой и искате да научите „ама всичко” за някого си, ако не сте наясно какво искате или дали изобщо искате нещо, по-добре ще е да не си губим взаимно времето – не напразно името на центъра ни е ОКУЛТЕН, а не УВЕСЕЛИТЕЛЕН. Ако имате сериозни проблеми, които сте готови да обсъдим, провидим или разрешим – ние сме вашите хора, и Вие сте нашият човек.

Окултен Център Селена

 
Сходни статии
    За сайта
    © 2023 selenabg.com. Този сайт е притежание на Окултен Център Селена. Всички права запазени .